Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: απο τον Κατσου με αγαπη

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Τι σχέση έχει η Εθνική με τον Σόλιντ;
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε Τσουκαλα... 14 χρονια περασαν απο το 1994?

σε λιγο θα τα πιστεψω και εγω τα ψεματα σας!

και απο τοτε πηραμε το κυπελο το 1996, το 1997, το 2000 και το 2002... μη ξεχνας και τα δικα σας 10 χρονακια που απο το δημοτικο περιμεναν οι γαυροι συμμαθητες μου να παρουν πρωταθλημα και τελειωσαμε το λυκεο και ακομα...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Τι σχέση έχει η Εθνική με τον Σόλιντ;
    ο Σολιντ ειπε πριν το παιχνιδι οτι η πατριδα του... αυτη η μεγαλη ομαδα με τις τρελες επιτυχιες .. δε θα εχει προβλημα με την Ελλαδιτσα ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ε καλά όχι ότι παίξαμε και καμιά τρελή μπάλλα.
    Στο β' ημίχρονο μάλλον δεν βλεπόμασταν. Εννοείται βέβαια ότι το αποτέλεσμα μετράει αλλά για να είμστε σωστοί ας ευχαριστήσουμε και τους φίλους Νορβηγούς που αποδείχθησαν μεγάλα κριάρια!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αυτό που λέει ο alximistis...

ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ...

Μας έκατσε μια φάση στην περιοχή και μπήκε το goal. Αυτό ήταν.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχαμε πάθος και απεριόριστη τρεχάλα αλληλοκάλυψη, αλλά στο δεύτερο έσβυσαν οι μηχανές και απλά άρχισε το κλωτσοσκούφι.

Το γήπεδο απαράδεκτο , ειδικά αν σκεφτείς τα υποτιθέμενα εκατομύρια , που ξοδεύτηκαν για αυτό. Αν είναι δυνατόν με ενα μπουρίνι, να κινδυνεύει να μην γίνει ο αγώνας!!!

Για την Εθνική... επιμένω... δεν θα πάει πολύ μακριά... και οι δύο αγώνες με ενα τόπι στα δίχτυα και με αρκετές συγκυρίες, περισσότερο θα έπρεπε να προβληματίζουν παρά να προκαλούν πανυγήρια.

Τι θα γίνει όταν παίξουμε με τους Τούρκους που έχουν αρκετά γρήγορη και γυμνασμένη ομάδα;
    Να ευχόμαστε να έχει πάλι άστρο ο Γερμανός , μιας και μόνο η τύχη του αλλά και το "Ταρακούνημα" που έφαγαν όλοι στην ομάδα τους αφύπνησε... και αυτό για ενα ημίχρονο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Το γήπεδο απαράδεκτο , ειδικά αν σκεφτείς τα υποτιθέμενα εκατομύρια , που ξοδεύτηκαν για αυτό. Αν είναι δυνατόν με ενα μπουρίνι, να κινδυνεύει να μην γίνει ο αγώνας!!!
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε Τσουκαλα... 14 χρονια περασαν απο το 1994?

σε λιγο θα τα πιστεψω και εγω τα ψεματα σας!

και απο τοτε πηραμε το κυπελο το 1996, το 1997, το 2000 και το 2002... μη ξεχνας και τα δικα σας 10 χρονακια που απο το δημοτικο περιμεναν οι γαυροι συμμαθητες μου να παρουν πρωταθλημα και τελειωσαμε το λυκεο και ακομα...
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ...

για την εθνικη

ηταν να την βλεπει ο μ@λ@κ@$ ο τζιγγερ και να κλαιει...

In Thrust We Trust

Turn To Burn

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Επειδή ήμουν μέσα και το είδα καλύτερα απ' ότι στην τηλεόραση έχω να πω...

ΓΙΟΥΡΚΑΣ!!!! Το άτομο έπιασε όλη τη δεξιά πλετρά μόνος του (ο Γιαννακό δεν ήταν τόσο καλός). Ρε παιδιά τον έκανε τον Ρίισε κ@λο... Τί Λίβερπουλ και μαλακίες... Μιλάμε για εμετό!

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ!!! Δεν τον περίμενα με τίποτα, αλλά έδειξε τεράστια βελτίωση. Κάτι τρελά κοψίματα με κορυφαίο σε παράλληλη χαμηλή σέντρα από αριστερά (μας βγήκε η ψυχή). Τί σκατά προπονήσεις κάνουν εκεί έξω ρε;

Σαμαράς. 2-3 κλάσεις πάνω από όλους τους Έλληνες (και 7-8 απ' τα Νορβηγικά μπακ) παίκτες. Απλά έχω την εντύπωση ότι λόγω ανυπαρξίας κέντρου χάνονται τα φορ.

Όσον αφορά τον Ρεχάγκελ; Δεν πα να ΓΑΜΗΘΟΥΝ όλοι οι δημοσιογράφοι; Μόνο να λένε μαλακίες ξέρουν και να δημιουργούν ζητήματα. Αφού μετά το ματς άκουγα ράδιο και ένας μαλάκας που έκανε, και καλά, ρεπορτάζ έλεγε ότι ο κόσμος ήταν έτσι και ήταν αλλιώς και δεν φώναζε το όνομα του Γερμανού παρά μόνο μια-δυο φορές κλπ.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΓΕΛΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ 2004 ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ. ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ!!!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν και ότι και να λένε οι "προπονηταράδες" αυτός μας πήγε Πορτογαλία και αυτός το σήκωσε και η ιστορία γράφει ότι το 2004 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. και αυτό δεν αλλάζει ποτέ!

Σημειωτέον ότι "υπερδυνάμεις" όπως Αγγλία, Ισπανία έχουν πλήρεις σοδειές από @@ κάθε τετραετία. Αυτό που έγινε το 2004 είναι ασύληπτα μεγάλο και μάλλον δεν το έχουμε ακόμη καταλάβει.

Απλά μας τρώει η κακομοιριά της σούπερ λίγκας και καταστρέφουμε πάλι ότι πάει να γίνει...

ΥΓ Οι κύριοι βάζελοι που ακόμη επιμένουν περί ομάδας losers στην Ριζούπολη καλά θα κάνουν να αυτοκτονήσουν αν μετρήσουν πόσους παίκτες έδωσαν και πού παίζουν τώρα. Και το επιχείρημα "κοίτα εγώ τί γαμώ και μεγάλη ομάδα που έχω γιατί έδιωξα 15 παικτάρες που σήκωσαν και ευρωπαϊκό" μάλλον είναι εις βάρος σας και θα έπρεπε να σας κάνει να λυπάστε ακόμη περισσότερο...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Όσον αφορά τον Ρεχάγκελ; Δεν πα να ΓΑΜΗΘΟΥΝ όλοι οι δημοσιογράφοι; Μόνο να λένε μαλακίες ξέρουν και να δημιουργούν ζητήματα. Αφού μετά το ματς άκουγα ράδιο και ένας μαλάκας που έκανε, και καλά, ρεπορτάζ έλεγε ότι ο κόσμος ήταν έτσι και ήταν αλλιώς και δεν φώναζε το όνομα του Γερμανού παρά μόνο μια-δυο φορές κλπ.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΓΕΛΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ 2004 ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ. ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ!!!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν και ότι και να λένε οι "προπονηταράδες" αυτός μας πήγε Πορτογαλία και αυτός το σήκωσε και η ιστορία γράφει ότι το 2004 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. και αυτό δεν αλλάζει ποτέ!

Σημειωτέον ότι "υπερδυνάμεις" όπως Αγγλία, Ισπανία έχουν πλήρεις σοδειές από @@ κάθε τετραετία. Αυτό που έγινε το 2004 είναι ασύληπτα μεγάλο και μάλλον δεν το έχουμε ακόμη καταλάβει.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν ξέρω ποιον "αναλυτή"άκουσες και τι έλεγε αλλά όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο εννούμε... ποδόσφαιρο!!!!!
    Και όσον αφορά στο αποτέλεσμα ΟΚ το πήραμε και είμστε ευχαριστημένοι γι' αυτό. Αλλά μπάλα δεν παίξαμε! Και ούτε παίζουμε!!!
    Κι αυτό ΔΕΝ είναι μιζέρια φίλε!!!
    Και πράγματι βγήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 και ναι είναι σπουδαίο πράγμα αλλά...
    για να λες ότι είσαι ομάδα καιότι παίζεις μπάλλα πρέπει να ξέρεις να μπορείς να διαχειριστείς και τη νίκη!
    Όχι να πάιζεις καταστροφοποδόσφαιρο να νικάς σχεδόν πάντα με 1-0 και να χαίρεσαι!!!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    αυτο που μου κανει φοβερη εντυπωση ειναι οτι ειστε φοβεροι κριτες του ποδοσφαιρου .................................................................................................... .............απο το καναπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Είτε είναι ένα είτε είναι μισό, μετράει για νίκη. Δηλαδή πότε έπαιζε η Ελλάδα (ή οποιαδήποτε ελληνική ομάδα) τρελή μπάλα για να παίξει τώρα. Όταν δεν έχεις το ταλέντο θέλει δουλειά και αυτό είναι που κάνανε στην Πορτογαλία και προσπαθούν τώρα. Να χέσω την τρελή μπάλα αν δεν παίρνω νίκη.

Δηλαδή η Αγγλία που έχει τόσα και τόσα ονόματα παίζει καλή και όμορφη μπάλα; Μην τρελαθούμε κιόλας.

Επίσης θέλω να πω και για κάτι παλαίμαχους που βγαίνουν και λένε θεωρίες ότι όταν παίζανε αυτοί τρώγανε 5-6 από Βουλγαρίες, Τσεχία, Πολωνίες κλπ. ή μήπως τα ξεχνάνε; Απλά τότε δεν υπήρχε τηλεόραση για να βλέπει ο κόσμος πραγματική μπάλα και κάνανε αυτούς τους κουτσούς ερασιτέχνες θεούς. Δήθεν οι ρομαντικοί, οι ερασιτέχνες και λοιπές παπαριές. Τους είδαμε πόσο μετρούσε η Ελλάδα στο εξωτερικό...

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο παίδες. Όσο πιο απλό και ουσιώδες γίνεται (=βαρετό δεν διαφωνώ). Και στην τελική μάλλον περισσότερο θα χαιρόμαστε αν κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με 1-0 παρά αν βάλουμε 5 σε ένα και χάσουμε τα υπόλοιπα.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Idi αφιέρωσε και το σημερινό στο φίλο σου το Σολιντ..

Φοβερό γκολ..!!
    Δεν ξέρω αν το ήθελε αλλά μικρή (καθόλου δλδ) σημασία έχει..

Α ρε Κατσουράνη που γύρναγες με τη Βέσπα και την τσάντα της Πανάχας στα πόδια και παίζαμε φλιμπεράκια δίπλα-δίπλα..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF