ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!
ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΟΜΩΣ ????
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΑΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
[font=optima]Καλέ...
... τώρα που χιλιάσαμε οι υπόλοιποι![]()
![]()
...... [/font]
[FONT=century gothic]Ρε θα μας τρελάνει αυτό το παιδί???
Ρε Ζανούκο παλικάρι μου δεν πα να κάμεις καμιά μεταμόσχευση μυαλού γιατί πολύ "αλλού" σε βλέπω τελευταία! Ρε αγόρι μου ρε μπας και θες καμια φέτα πεπόνι να στανιάρεις? Τι 'ναι μωρέ? ε? τι 'ναι? Ε? τσα!
Ρε συ μπας κι έβλεπες στον ύπνο σου ότι περναγες τον Gibernaou ξίνωντας και τη φόρμα σου που έγραφε στην πλάτη "Doctor"???
Σύνελθε βρε! όνειρο ήτανε! Δεν έχεις ούτε πατίνι καρντιά μου! Ένα Ka έχεις κι αυτό της γυναίκα σου! Είσαι ένα τίποτα είσαι πιο κάτω κι από τα Τάρταρα! Ούτε στερεοφωνικό δεν έχεις... το μόνο που έχεις είναι... 60ml ούρα παραπάνω ημερησίως
σ.σ. αλήθεια? Πήγες σήμερα για .... αυτό που μου λεγες? πώς πήγες?[/FONT]
[font=optima]Άσε μη μου το θυμίζεις ΓΑΜΗΘΗΚΑ κοντρέ,έπιασαν τόπο οι κατάρες σου...Γαρύφαλοοοο λέμεεεε!!! Πως λέει και το τραγούδι...Γαρύφαλεεεε Γαρύφαλεεεεε...κανένας δεν ξέρει ποιός είσαι.![]()
![]()
![]()
Και που΄σαι όχι 60ml τουλάχιστον 300ml per sec[/font]![]()
![]()
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
[FONT=century gothic]Έεεεεεετσι! Άντε ρε μπράβο! Και που σαι όταν με το καλό σκασει η δίπλα σου ΕΠΕΙΔΙΚΤΙΚΑ σε καμια Υλίκη ο Μπαριέρας ξέρεις τι να του δίξεις ετσι???? Έεεεεεεεεεεετσι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
[font=optima]...
Και που΄σαι όχι 60ml τουλάχιστον 300ml per sec[/font]![]()
![]()
![]()
και να σου πω? τώρα ο Κεράσεις την ψώνισε και δεν μας μιλάει και καλά?
ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΒΓΑ ΡΕ ΕΞΩ ΑΝ ΣΟΥ ΚΟΤΑΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ?? ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ[/FONT]
[font=optima]Όσο μας χρησιμοποίησε για τα δάνεια με εκατοντάδες τελέφ0να και τα γνωστά "Ζαν μου...κλπ κλπ" ήταν καλά,τώρα που τσίμπησε το εργαλείο μας έχει γραμμένους και εθεάθη με άλλο γνωστό και καλογυμνασμένο πλην μονοφασικό μέλος του φόρουμ σε παραλία της Αττικής να μελετάνε ΚΩΛΟΥΣ,οι κώλοι κατάλαβες φίλε μου....[/font]
[FONT=century gothic]Όλα καλά ρε Παππούκα! Ok να πάμε μέχρι την Venice Να χαζέψουμε τις γόνδολες, να ρίξουμε και τους στεναγμούς μας στη γέφυρα αλλα .... ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Lienz!!!!!?!?!?!?!!? Πολύ κούραση.....:rotflmao: :rotflmao: :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
....
Και που ειστε αυτο ειναι μονοημερο και θα σας φερω και εμπλαστρα:rotflmao:![]()
![]()
[/FONT]
[FONT=century gothic]ναι ναι .... κατάλαβα.... άσε..... θα τον περιποιηθούμε ιδιαιτέρως.... you knowΑρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
[font=optima]Όσο μας χρησιμοποίησε για τα δάνεια με εκατοντάδες τελέφ0να και τα γνωστά "Ζαν μου...κλπ κλπ" ήταν καλά,τώρα που τσίμπησε το εργαλείο μας έχει γραμμένους και εθεάθη με άλλο γνωστό και καλογυμνασμένο πλην μονοφασικό μέλος του φόρουμ σε παραλία της Αττικής να μελετάνε ΚΩΛΟΥΣ,οι κώλοι κατάλαβες φίλε μου....[/font]
[/FONT]
Χαχαχα μακαρι να ηταν to lienz δεν φαινεται καλα στο χαρτη αλλα κει στο τελος της διαδρομης ειναι οι αλπεις και το κοκκινακι που λεει 4 ειναι στα 3800 μετρα .Ετσι ετσιιιι!!!
Το ξέρουμε ότι είσαι βλαξ αλλά μην το παραχέζεις,ένα ποστ φτάνει είπα ασθενής αλλά όχι τυφλός...
Ναι εσένα λέω τον Κατσαρό η φυσαρμόνικας η κοντραμπάσος!!!!!!
Ο άλλος που είναι....αυτός ο βομβαρδισμένος ντε.....ο θα κάνω κότσο τα μαλλιά μου να φανεί η αρχοντιά μου και καλά...η αλλιώς properties η download ...
Έμαθα ότι ο Val Saronhs Racing R69 δεν έχει λέει την ευχέρεια
να απαντήσει είναι πολύ απασχολημένος γιατί είδη συζητάει με την ομάδα της SUZUKI για πιθανή εμπλοκή στα MOTOGP….
----------------------------------------------
A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.
Μονοφασικέ,θα βάλεις κανά ρεύμα της προκοπής ....?
Μου'πε ένας δικηγόρος ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κι εγώ έχω έξοδα ξέρεις αυτό το διάστημα...
ωραια τωρα θα λεει οτι κατεβηκε κυβικακαι γιαα αυτο μενει πισω.
καλες βολτες
ΠΣ. γιατι δεν πηρες ενα VALADERO?
Μονοφασικέ,θα βάλεις κανά ρεύμα της προκοπής ....?
Μου'πε ένας δικηγόρος ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κι εγώ έχω έξοδα ξέρεις αυτό το διάστημα...
Μικρέ βομβιστή ρεύμα θα βάλουμε αλλά δεν λέει κάτι γιατί θα το ξαναγκρεμίσω !!!!!![]()
Είναι όπως μάθει κανεις....
Ρε TOP GUN (και είμαι ψαρωτικος ακουμπώντας τα στιβαρά μου μπράτσα
στο Ρέω με το γυαλί το Cobra κτλ) εάν χρειάζεσαι χρήματα κανένα πρόβλημα γιατί όπως πολύ καλά σου σφύριξαν τα χρήματα είναι πολλά και εύκολα τα τσακώνεις και τα κανεις ότι εγουστορισεζόσουνα....καλά να είμαστε και όλα τα αλλά έρχονται ....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dela
Μικρέ βομβιστή ρεύμα θα βάλουμε αλλά δεν λέει κάτι γιατί θα το ξαναγκρεμίσω !!!!!![]()
Είναι όπως μάθει κανεις....
Ρε TOP GUN (και είμαι ψαρωτικος ακουμπώντας τα στιβαρά μου μπράτσα
στο Ρέω με το γυαλί το Cobra κτλ) εάν χρειάζεσαι χρήματα κανένα πρόβλημα γιατί όπως πολύ καλά σου σφύριξαν τα χρήματα είναι πολλά και εύκολα τα τσακώνεις και τα κανεις ότι εγουστορισεζόσουνα....καλά να είμαστε και όλα τα αλλά έρχονται ....
![]()
Μην κάνεις καμιά μαλακία και το πεις αυτό στον Κοντρ0 και με κάνει ρόμπα σε έσκισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τότε που ήμουν στο Βιετνάμ που λες Στέφανε...![]()
Μην κάνεις καμιά μαλακία και το πεις αυτό στον Κοντρ0 και με κάνει ρόμπα σε έσκισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τότε που ήμουν στο Βιετνάμ που λες Στέφανε...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα το μάθει ούτε ο είμαι αγόρι αφράτο πολλά υποσχόμενο μουσικά πάντα :rotflmao: :rotflmao: ...αλλά ούτε και κανένας άλλος ....δεν θέλω να σε καταστρέψω άλλωστε ....
Ειδικά τότε που ήσουν μαζί με τους μουτζαχεντήν για μια αποστόλη.....![]()
:rotflmao: