Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Συνταξιοδοτικές Ασφάλειες

οταν κανεις ενα συνταξιοδοτικο βασισμενο σε αμοιβεα κεφαλαια εξωτερικου απο οτι ξερω δεν υπαρχει εγγυημενη αποδοση,,,
    αν κανω καποιο λαθος παρακαλω διορθωστε με.

XTMPAM προσωπικα επειδη δεν εχω την γνωσης σχετικα με αγορα μετοχον οντως μου φαινονται λιγο κινεζικα,
    τι αλλο μπορω να κανω και ρωταω εσενα γιατι απ΄οτι καταλαβα
    εισαι αρκετα ενημερωμενος.

(μην φανταστεις οτι επενδυο τρελα λεφτα κανενα 1000 το χρονο)

καθε προταση - συμβουλη δεκτη

Συνάδελφοι είμαι ανεύθυνος :wacko: αλλά όχι σε σημείο βλακείας (νομίζω )

Τέλος πάντων, κατ' αρχάς ευχαριστώ γιά την συμβολή σας. Ο λόγος που αποφάσισα να την κόψω έτσι εύκολα ήταν ότι όταν ρώτησα τι ποσό θα εισπράψω αν την εξαγοράσω, μου είπαν 3.500 ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει 4.000, δηλαδή ούτε τα λεφτά μου πίσω

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απ' ότι φαίνεται αρχίζει να "αποδίδει καρπούς" κοντά στην λήξη του προκειμένου να σε κρατήσουνε δέσμιο καθ' όλην την διάρκεια του συμβολαίου. Αφού δεν είχα διαβάσει τα ψιλά γράμματα, ας πρόσεχα -τα περι ανευθυνότητας που λέγαμε - .

Βρήκα που λέτε λογαριασμό σε κάποια τράπεζα, όπου ξεκινάς με κατάθεση 1.500 minimum και ακολούθως 60 κάθε μήνα. Δεν είναι λογαριαμός ταμιευτηρίου οπότε δεν μπορείς να κάνεις αναλήψεις κατά το δοκούν, το μόνο που μπορείς είναι να τον κόψεις όποτε θέλεις και να σηκώσεις ότι έχει μέσα. Αν πας σε τόπο χλοερό ο συνδικαιούχος εισπράττει το διπλάσιο του λογαριασμού. Το ξέρω ότι η περιγραφή μου είναι διάτρητη, αλλά ακόμη δεν το έχω μελετήσει σε βάθος, θα μάθω και θα σας πω.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι τα 220 που δίνω κάθε 3μηνο στην ασφαλιστική "πονάνε", ενώ 60 κάθε μήνα όχι. Άσε που επειδή είμαι στούρνος στα οικονομικά έτσι μπορώ με μιά ματιά να ξέρω που βρίσκομαι, ενώ στην ασφαλιστική κρύβουν την απλή αριθμητική πίσω από δυσνόητες ορολογίες που ελλείψει εξειδικευμένων γνώσεων, δεν μπορούσα να αποκρυπτογραφήσω.

Αυτά

χωματινε αν μαθεις περισσοτερα καλα θα ηταν να μας ενημερωσεις,
    και για να μην πουνε καποιοι οτι κανεις διαφημιση στειλε πμ αν μπορεις με καποια στοιχεια για να το τσεκαρουμε και εμεις.

Παλαιό μέλος
    και εγω θα ηθελα περισσοτερες ινφο περι του θεματος....
    GSXR 600 K6

επειδη το αφησαμε λιγο το θεμα και ξεχαστηκε, το επαναφερω!!!!!

μηπως εχουμε κατι νεοτερο με το θεμα !

ξερεις κανεις αν εχει βγει κανενα καινουργιο προγραμμα που να αξιζει
    να το τσεκαρουμε;;;;;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις είναι ο πληθωρισμός.

Στην μεν πρώτη περίπτωση , οι ασφαλιστικές, σε ενημερώνουν (αν έχεις καλό ασφαλιστή) οτι το ποσό που δίνεις μάλλον θέλει αναπροσαρμογή στο ποσοστό (τουλάχιστον!) της φετινής πληθωριστικής αύξησης, έτσι ώστε τα χιλιάδες euro που θα πάρεις στο τέλος να μην αγοράζουν μόνο καραμέλες.

Στην μεν δεύτερη με την τράπεζα, παίζουν επιτόκια , πληθωριστικές τάσεις κτλ που πρέπει κάποιος να λάβει υπόψη ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, εφόσον μιλάμε για μικροκατάθεση (εώς και 50.000? νομίζω).

Σε κάθε περίπτωση... ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟ... είναι πολύ σημαντικό θέμα για να τεθεί προς άποψη σε ενα forum.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Γκουχ,γκουχ ευχαριστω.Θα συνεχισω να προτιμω το κακο(πλην Δημοσιο) ΙΚΑ
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Το πρώτο - και απαραίτητο που πρέπει να κάνει κάποιος για να "παίξει" στο χρηματιστήριο είναι να ανοίξει λογ/μο φύλαξης.
    Αυτό γίνεται πηγαίνοντας π.χ. σε κάποιο κατ/μα τράπεζας και έχοντας μαζί μας ταυτότητα και ΑΦΜ
    Θα ανοιχτεί στο συγκεκριμένο κατάστημα ένας τραπεζικός λογ/μος ο οποίος θα χρησιμεύει για να αφαιρούνται τα ποσά των μτχ. που αγοράζονται ή να πιστώνονται αντίστοιχα τα ποσά των μτχ. που πωλούνται.
    Ο λογ/μος αυτός θα συνδέεται με τον λογ/μο φύλαξης (εκεί βρίσκεται το σύνολο των τεμαχίων μτχ. που έχουμε)
    Αφού ανοίξουμε λογ/μο φύλαξης μπορούμε είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking),είτε μέσω τηλ. εξυπηρέτησης (call center) ή και μέσω καταστήματος να πραγματοποιούμε τις αγοραπωλησίες μας
    Μια μικρή εικόνα του πως λειτουργεί το χρηματιστήριο και τί αποδόσεις/χάσιμο μπορεί να έχετε θα πάρετε μπαίνοντας στο capital. gr (αν θεωρείται διαφήμιση παρακαλώ να το σβήσετε).
    Προσοχή ο χρόνος που παρουσιάζονται τα δεδομένα στο συγκεκριμένο site είναι με καθυστέρηση 10 λεπτών...
    Ελπίζω να βοήθησα....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Xt600 καιει ασφαλειες συνεχεια!! Help
    από vaspiou στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2007, 15:19
  2. Ασφαλειες σε blacklist..
    από Daemon στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2007, 13:40
  3. Το νέο νομσχέδιο για τις ασφάλειες