Χάλια χάλια χάλια και ξανά χάλια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χάλια χάλια χάλια και ξανά χάλια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αν εξαιρέσουμε την αρκετά ιδιόμορφη ουρά, που φέρνει αρκετά (εως πάρα πολύ σε αυτή του ER-6N), η υπόλοιπη, μου αρέσει πολύ.
Βέβαια πρέπει να την δω και απο κοντά για να καταλήξω.
Η αλήθεια είναι οτι ο σχεδιασμός ξέφυγε εντελώς απο το κλασικό, πανέμορφο και κοινώς αποδεκτό σχήμα του Hornet. Ίσως όμως είχε έρθει ο καιρός να γίνει κάτι τέτοιο.
Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και με το καραγερασμένο ΧΧ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mirrorofsorrow
Ελπίζω να γίνει κάτι ανάλογο και με το καραγερασμένο ΧΧ.
Να γίνει αλλά ελπίζω να μη βγεί κ άλλο τερατούργημα! Honda ER-6 είναι το hornet 07![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
μόνο ότι είναι και τα δύο γυμνά με παρόμοια φάτσα. αλλιώς το ερ6ν κ το χορνετ δε μοιάζουν.
δε μου αρέσει και πολύ το ερ6ν αλλά ΠΟΛΥ πιο προσεγμένο σχεδιαστικά από αυτό το... μη-χόρνετ.
α στα διάλα με την πατάτα τους...
οκ, αρκετά κράξαμε τη δουλειά των ανθρώπων, μπακ του δουλειά τώρα μπας και βγάλουμε κανα φράγκο και αγοράσουμε μηχανάκι...:wacko:
Αν εξαιρέσουμε την ουρά που ειναι χαλι , κατα τ άλλα δεν ειναι καθόλου άσχημο. Όσο και αν ήταν πανέμορφο το παλιό δεν μπορούσε να μείνει αιώνια έτσι. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί χαλάσανε την ουρά που δεν παίζονταν με τίποτα.
Πάντως από ότι διάβασα έχει 101 αλογάκια, καθόλου άσχημα και τον κινητήρα απο το cbr 600rr .
Το θέμα είναι όμως ρε παιδιά τι θα γίνει με το πολυσυζήτημένο hornet 1000, θα το βγάλουν ή ήταν απλά ένας μύθος;
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
για δείτε και αυτό ρε παιδιά
http://www.scigacz.pl/zdjecia/galler...net_r.jpg.html
τελικά ποιό από τα δύο είναι;;;
η μήπως είναι όλα μούφα ;
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Tα 101 άλογα με τα 98 του ανταγωνισμού δεν είναι φυσικά αρκετά για να του δώσουν το προβάδισμα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το νέο πλαίσιο, ο τρόπος που αποδίδει ο κινητήρας αλλά, το σημαντικότερο, πως συνεργάζονται όλα αυτά μεταξύ τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πάντως από ότι διάβασα έχει 101 αλογάκια, καθόλου άσχημα και τον κινητήρα απο το cbr 600rr .
Το θέμα είναι όμως ρε παιδιά τι θα γίνει με το πολυσυζήτημένο hornet 1000, θα το βγάλουν ή ήταν απλά ένας μύθος;
Το 1000 θα πάει για 2008 ή 2009. Χλομό έως απίθανο να παρουσιαστεί και αυτό φέτος.
Η φωτο που παραθέτεις είναι απλά η πρόταση ενός σχεδιαστή για το πως έπρεπε να είναι το Hornet του 2007. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι έτσι. Θα ήταν υπερβολικά όμορφο και εξοτικό για HONDA.
KAI ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...
http://www.motorcycledaily.com/10oct...ondahornet.htm
GSXR 750 Κ6.......!!!!!
Ως προηγουμενος ιδιοκτητης hornet εχω να πω τα εξης:
Περα απο το αισθητικο που οπως και να το κανουμε ειναι παντα προσωπικο θεμα το νεο hornet εχει καποια πραγματα που το 2002 θα μας ετρεχαν τα σαλια...
Νεος κινητηρας ο οποιος σχεδιαστηκε εκ νεου παραλληλα με τον κινητηρα του cbr600rr 2007 για πρωτη φορα τα hornet φορανε ενα καινουριο κινητηρα και οχι ενα απο παλαιοτερο μοντελο
Νεο αλουμινενιο πλαισιο το παλιο ειχε μια σιδερια απο ενα μοντελο του 90
Νεα εξατμιση κοντα στο κεντρο βαρους της μοτοσυκλετας
19αρι ντεποζιτο το παλιο ειχε 17
Εχει combined abs
Ειναι πεντε κιλα ελαφρυτερο 173 στεγνο χωρις το abs
Εχει νεο πισω ψαλιδι με νεους αλλουμινιους τροχους
Τελικα αυτο που εχω να πω ειναι οτι οχι μονο το αλλαξανε ελαφρως...αλλα του αλλαξανε τα φωτα οπως ειναι και οφθαλμοφανες
σιγά ρε συ... σου θίξαμε την μπουρούχα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν μου αρέσει καθόλου....
Χαλι μαύρο.![]()
![]()
προσωπικά μου αρέσει... και έιναι ωραίο να γίνονται αλλαγές σε μοντέλα τα οποία αισθητικά τουλάχιστον έχουν ξεπεραστεί...
Λογικό είναι επίσης να ακολουθεί ο σχεδιασμός τις τάσεις της αγοράς (Ζ,ER-6.... ktl)
αμέσως εσυ να το ρίξεις στην πυρά....
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
Honda just introduced the 2007 CB600F Hornet at the Intermot Motorcycle Show, and it signals a very serious focus on the naked bike market by the world's largest motorcycle manufacturer. How? Perhaps the most telling aspect is the use of an engine derived from, and developed in parallel with, the engine powering the all-new 2007 CBR600RR sportbike -- the most advanced supersport engine ever manufactured by Honda!
As you can see from the photos, the styling is rather dramatic. The die-cast backbone aluminum frame is also entirely new, and it has attached to it a new swingarm. New, lightweight wheels contribute to an overall weight reduction of 12 pounds for the bike.
The Hornet will be available with an optional ABS braking system. Here is a link to the Honda UK site with all the details. No word yet on whether the bike will be sold in the United States next year, although it appears unlikely at this point.
![]()
Είναι το 3ο-4ο θρεντ για το Χόρνετ..![]()
![]()
Του βάλανε και ABS! όλα τά'χει η μαριώ, ο φερετζές της λείπει! Πήρανε το τελευταίο no-nonsense μηχάνημα και το κάνανε "τρέντι" (ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι για το abs), που να τους καεί το σπίτι![]()
ρε φιλαληθη μιας και εισαι φιλος της αληθειας....να σου πω μια αληθεια;
ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ρε πουλακι μου...γιατι το παλευεις;
Να λείπουν τα προσωπικά σχόλια, παρακαλώ.