οκ παιδες με πεισατε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Επειδη τωρα διαβασα και τα αλλα ποστ
Για μονο 200 ευρω προτιμησε τα πλαστικα ...
![]()
![]()
![]()
οκ παιδες με πεισατε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Επειδη τωρα διαβασα και τα αλλα ποστ
Για μονο 200 ευρω προτιμησε τα πλαστικα ...
![]()
![]()
![]()
Εγώ αν δεν είχα πάρει τα πολυεστερικά, τώρα θα έπαιρνα σιγά σιγά ένα σετάκι μαμίσια πλαστικά από ebay για δεύτερο κοστούμι.
Περίπου 70-90? το κομμάτι βγαίνει, 4 κομμάτια = 360?.
Αυτή η τιμή (στο περίπου) είναι για πλαστικά σε καλή κατάσταση. Μπορείς να πάρεις λίγο χτυπημένα πολύ πολύ φτηνότερα. Λέγοντας χτυπημένα εννοώ να έχουν καμιά γρατζουνιά, κανά γδάρσιμο από σούρσιμο κτλ. Αλλά λειτουργικά πλήρως και όχι πολύ άσχημα στο μάτι. Για χρήση πίστας μια χαρά είναι αυτά.
Αν πάλι επιμένεις στα πολυεστερικά ή στα άλλα............ Θα σου έλεγα να πάρεις τα άλλα. Ο πολυεστέρας θέλει πολύ δουλειά για βάψιμο. Ή μαζεύεις συμβουλές πως να βάψεις και παίρνεις μια βδομάδα άδεια για να τα βάψεις (δεν κάνω πλάκα για την μια βδομάδα) ή πληρώνεις άλλα 200-300 για βάψιμο. Τα "πλαστικά" που λες είναι βαμμένα? Τι υλικό είναι?
Ο πολυεστέρας είναι σαφώς πιο βαρύς από τα μαμίσια. Σε θέμα επισκευής νομίζω είναι πιο εύκολος όμως........
![]()
![]()
![]()
οταν λεω για πλαστικα δεν λεω για μαμα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Εγώ αν δεν είχα πάρει τα πολυεστερικά, τώρα θα έπαιρνα σιγά σιγά ένα σετάκι μαμίσια πλαστικά από ebay για δεύτερο κοστούμι.
Περίπου 70-90? το κομμάτι βγαίνει, 4 κομμάτια = 360?.
Αυτή η τιμή (στο περίπου) είναι για πλαστικά σε καλή κατάσταση. Μπορείς να πάρεις λίγο χτυπημένα πολύ πολύ φτηνότερα. Λέγοντας χτυπημένα εννοώ να έχουν καμιά γρατζουνιά, κανά γδάρσιμο από σούρσιμο κτλ. Αλλά λειτουργικά πλήρως και όχι πολύ άσχημα στο μάτι. Για χρήση πίστας μια χαρά είναι αυτά.
Αν πάλι επιμένεις στα πολυεστερικά ή στα άλλα............ Θα σου έλεγα να πάρεις τα άλλα. Ο πολυεστέρας θέλει πολύ δουλειά για βάψιμο. Ή μαζεύεις συμβουλές πως να βάψεις και παίρνεις μια βδομάδα άδεια για να τα βάψεις (δεν κάνω πλάκα για την μια βδομάδα) ή πληρώνεις άλλα 200-300 για βάψιμο. Τα "πλαστικά" που λες είναι βαμμένα? Τι υλικό είναι?
Ο πολυεστέρας είναι σαφώς πιο βαρύς από τα μαμίσια. Σε θέμα επισκευής νομίζω είναι πιο εύκολος όμως........
![]()
![]()
![]()
ολα τα παραπνω που λεω ειναι αβαφτα!!!
για να αγορασω δευτερο κουστουμι μαμα το εχω ψαξει και εχει περιπου 1000 ευρο!!
Ναι περίπου 1000 θες από τον Σφακιανάκη.
Αλλά εγώ σου λέω να πάρεις μτχ από ιδιώτη από ebay.
τοσα λιγα???Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ναι περίπου 1000 θες από τον Σφακιανάκη.
Αλλά εγώ σου λέω να πάρεις μτχ από ιδιώτη από ebay.
εισαι σογουρος????
Ακου τον Σταυρο κααααααατι ξερει παραπανω σε αυτο το θεμα γιατι το εχει ψαξει πολλυυυυυ![]()
Καλά τα λέει ο συνονόματος, έχω λιώσει στ ebay βλέπεις κάτι μήνες τώρα.........Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
τοσα λιγα???
εισαι σογουρος????
Δυστυχώς μόλις σήμερα ξεκαθάρισα τη σελίδα μου στο ebay και έσβησα παλιές δημοπρασίες που παρακολουθούσα, μεταξύ αυτών είχα και 3 από πλαϊνά πλαστικά, το ένα είχε κλείσει στα 75? και τα άλλα 2 ακριβότερα (100+ το ένα και 200+ το άλλο). Περιττό να πω ότι θέλει υπομονή και επιμονή για να κερδίσεις αυτό που θα κλείσει σε καλή τιμή. Αν δεν τα είχα σβήσει θα στα έστελνα να τα δεις.........
Δυστυχώς βέβαια θες και +40 περίπου ? μεταφορικά. Οπότε είσαι περίπου στα 115 ανα κομμάτι, ΑΛΛΑ αν πετύχεις δυο κομμάτια μαζί από τον ίδιο πωλητή γλιτώνεις πολλά.........
Αλλά είπαμε, θέλει υπομονή ε...........
για το ebay δεν διαφωνω!!
για την τιμη που ειπες για τα μαμα πολυεστερικα ρωταω!!!
και στο ebay εχω ψαξει και εγω αλλα επειδη ειναι καινουργιο μπντελο το δικο μου δεν εχει τιποτα!!!
δυο εχουν πουληθει και το ενα που παρακουλουθησα το εδωσε 900 ευρο χωρις μεταφορικα!!![]()
![]()
Μιλάω για μεταχειρισμένα πάντα!
Όταν βρω κάποιο στις συχνές αναζητήσεις μου στο ebay θα σου στείλω να δεις!
![]()
![]()
![]()
Ορίστε φίλε μου ένα πλαϊνό πλαστικό σε άψογη κατάσταση στα 100? περίπου.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...ME:B:WNA:UK:12
Οπότε όπως καταλαβαίνεις βρίσκεις εύκολα λίγο χτυπημένο στα μισά λεφτά. Βέβαια θα μου πεις αυτό είναι για Κ4-Κ5 και θα έχεις δίκιο, απλά υποθέτω και για Κ6 πρέπει να έχει κάτι.
Apo tin empeiria mou me ta poluesterika komatia (tou "perfect" pio sugkekrimena) exo katalabei ta ekseis : ta poluesterika einai pio baria apo ta plastika,einai ligo pio akampta apo ta plastika opote spane kai pio eukola omos mporoun na epidiorthothoun me pollu pio liga lefta kai apo xeiroteri katastasi.Kai telos ta poliesterika komatia den exoun kali efarmogi metaksi tous!Opote upologize + 100euro ston bafea gia tin beltiosi tis efarmogis me stoko kai ekstra polluestera!
Stin thesi sou tha dialega ta plastika,ektos ean to thes gia agonistiki xrisi!
![]()
![]()
![]()
τελικα τα κουστουμια μου θα γινουν πολυεστερικα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fallenheaven
Apo tin empeiria mou me ta poluesterika komatia (tou "perfect" pio sugkekrimena) exo katalabei ta ekseis : ta poluesterika einai pio baria apo ta plastika,einai ligo pio akampta apo ta plastika opote spane kai pio eukola omos mporoun na epidiorthothoun me pollu pio liga lefta kai apo xeiroteri katastasi.Kai telos ta poliesterika komatia den exoun kali efarmogi metaksi tous!Opote upologize + 100euro ston bafea gia tin beltiosi tis efarmogis me stoko kai ekstra polluestera!
Stin thesi sou tha dialega ta plastika,ektos ean to thes gia agonistiki xrisi!
![]()
![]()
![]()
κα αυτους που θα τα φιαξει θα τα βαψει και θα τα μονταρει κι ολας πανω!!!
απο αυτα που μου λεει ,λεει οτι θα βιδωσουν πανω στις μαμα θεσεις-βιδες και θα εχουν τελεια εφαρμογη!!
και ολα σε εναν και με πολυ καλη τιμη!!!!![]()
![]()
![]()
carbon ειπαμε ειναι!!!