Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Δυστυχως, δεν ηταν το μονο δυστυχημα στην εθνικη εχθες....
Κυριακη πρωι και εγω με τον Σωτηρη (Ταχυδρομο) ξεκιναμε για βολτα στην Κυπαρησσια.
Στην Καβαλας πολλες μηχανες SS -παρεες που φευγανε ειτε για να ψηφισουν, ειτε απλα για εκδρομη.
Χαιρετισμοι και λοιπα και συνεχεια του δρομου μας.
Ακολουθοντας το προγραμμα μας, καναμε σταση κλασσικα στο ΑΛΕΑ Αρτεμισιου, για καφεδακι και ανεφοδιασμο.
Μιση ωρα αργοτερα βγαινουμε εξω και παω στην μηχανη, κουμπωνω δερματινα, και ειμαι ετοιμος να βαλω κρανος οταν παρατηρω οτι ολοι οι αυτοκινητιστες γυρω μου στο παρκινγκ με κοιτανε αμιλητοι! :hypnotize![]()
Ερχεται προς το μερος μου ενας 60αρης κυριος, και μου λεει: "Εισαστε με την υπολοιπη παρεα;"
Λεω "συγνωμη;"
- "Με τους αλλους που ειναι πιο πανω στο δρομο και με το παιδι που σκοτωθηκε."
- "Πως; Που; Ποτε;;;"
- Εδω πριν το τουνελ κανα δυο χιλομετρα στις στροφες, τωρα πριν λιγο που περασαμε ειδαμε ενα παλικαρι πεσμενο στην μεσαια λωριδα και εβγαζε αιμα απ το στομα και λιγο πιο κατω ειδαμε ενα ποδι κομμενο...
![]()
![]()
![]()
Εχουν σταματησει καμια 30αρια μηχανες εκει και γινεται χαμος...
- ..........
Η πρωτη μου σκεψη ηταν να ρωτησω αν ειδαν μηχανη/ρουχα, μηπως ηταν καποιο απο τα παιδια που ειχαμε περασει νωριτερα.
Μου ειπε οτι δεν ειδε πουθενα μηχανη (ποιος ξερει που ειχε παει), αλλα και οτι "το παιδι δεν φοραγε στολη σαν εσενα" (εννοουσε το δερματινο).
Δεν γυρισαμε πισω να δουμε διοτι απο τα λεγομενα οσων ερχονταν δεν θα μπορουσαμε να προσφερουμε κατι... Πρεπει να ηταν πολυ ασχημο θεαμα... Ολοι ηταν κατασπροι σαν φαντασματα και αμιλητοι....
Εφιαλτης... Δεν θελω να το ξαναζησω κατι τετοιο ποτε....
Δεν ξερω τι να πω... Καλο ταξιδι φιλε, και σε εμας ΠΡΟΣΟΧΗ ρε αδερφια...
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.....ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ!!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ!!
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ!
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ...ΒΟΥΡΚΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΟΙΩΘΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()