δηλαδη? θα ξαναγορασεις Ζ?Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πολυ ομορφο..
αλλα εγω προτιμω να επανα(απο)λαμβανω τα λαθη μου.![]()
:rotflmao:
![]()
δηλαδη? θα ξαναγορασεις Ζ?Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πολυ ομορφο..
:rotflmao:
![]()
το δικο σου λαθος δεν ηταν χοντα!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
πολυ ομορφο..
![]()
Σωστός αλά τη μηχανή οδηγείς τώρα?χαλαρα θα το αγοραζα....οταν ακουω παπαριες του στυλ δεν ειναι αξιοπιστα , δεν εχουν ανταλλακτικα , δεν εχουν αξια μεταπωλησηςκτλ-κτλ μου την δινει στα νευρα!! Μοτοσυκλετα αγοραζεις...οχι πλυντηριο πιατων!!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
χαλαρα θα το αγοραζα....οταν ακουω παπαριες του στυλ δεν ειναι αξιοπιστα , δεν εχουν ανταλλακτικα , δεν εχουν αξια μεταπωλησηςκτλ-κτλ μου την δινει στα νευρα!! Μοτοσυκλετα αγοραζεις...οχι πλυντηριο πιατων!!
Και στην τελικη προτιμω μια μοτοσυκλετα που να εχει ''ιδιαιατερα'' χαρακτηριστικα , παρα ενα βιομηχανοποιημενο προϊον...δεν το ξανακανω το λαθος!!
+1000....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι όμορφο, αν και προσωπικά δε θα το αγόραζα, καθώς δε μου κάνουν τα μονοθέσια.
Πάντως περί σέρβις - ανταλλακτικών, με το Breva 750 δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
Δεν ειναι μονοθεσιο , εχει καλυμα σελας συνεπιβατη...κοινως κοκοβιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
Είναι όμορφο, αν και προσωπικά δε θα το αγόραζα, καθώς δε μου κάνουν τα μονοθέσια.
Πάντως περί σέρβις - ανταλλακτικών, με το Breva 750 δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
![]()