Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: 2 bdomada katalipseon sta sxoleia

Μέλος
    ξεκίνα γυμναστήριο αφού δεν θες να διαβάσεις

thelo ta lefta gia diploma mixanis

Ξεκίνα λοιπόν να διαβάζεις τα σήματα!!!

Είναι δύσκολοι καιροί για μαθητές... Που να αρχίσω να λέω για τις συμμορίες ανηλίκων που βλέπω τώρα τελευταία και μου γυρνάνε τα άντερα ...

Αλλά δε φταίνε τα παιδιά.... κάποιοι άλλοι φταίνε...
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Μέλος
    i paidia ftaiei!!!!!!!!!!!!!

Μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    [B]Ξεκίνα λοιπόν να διαβάζεις τα σήματα!!!

den exo to biblio

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
    Ξεκίνα λοιπόν να διαβάζεις τα σήματα!!!

den exo to biblio

Έλααααα, αυτό είναι εύκολο! Σε μια σχολή ή από κάποιον που έχει ήδη δώσει για δίπλωμα!

Αγόρασέ το.

===========================================

Δε φταίει η παιδεία!
    Οι γονείς φταίνε για τη συμπεριφορά των παιδιών. Από τη στιγμή που τους δίνουν το ΟΚ και τα αφήνουν να κοιμούνται στα σχολεία και να διαδηλώνουν και να χτυπιούνται... για λόγους που ούτε καν ξέρουν!!
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Άφού λες ότι δεν θα έπρεπε να είσαι μαθητής "ακόμα" κάτσε διάβασε όσο μπορείς μόνος σου γιατί μετά όταν ανοίξουν τα σχολεία (και έτσι όπως πάτε σας βλεπω μετά τα Χριστούγεννα) θα τρέχετε και δεν θα προλαβένετε και άντε να ξαναβρείς τον ρυθμό και όρεξη! Κάλυψε όσο μπορείς τα κενά σου και άσε τους άλλου θα το καταλάβουν στο τέλος της χρονιάς!
    ΤΕΛΟΣ

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Κοιτα εγώ ήμουν σε αντίστοιχη φάση το καλοκαίρι στο πανεπιστήμιο.Μόνο που εμένα με εμποδίζαν να πάρω πτυχίο... Και μάλιστα είχα δει αγωνιστές 7ου έτους που δεν ήξερα καν ότι είναι φοιτητές (μπαίνω 6ο έτος και δούλευα 3 χρόνια στο κυλικείο, πόσοι τέτοιοι μπορεί να υπάρχουν !

Σε γενικές γραμμές κοίτα τι θες να κάνεις εσύ και άστους να κουρεύονται. Το μόνο που θα είχε πλάκα αν ξαναπιάσεις κουβέντα με υποστηρικτές της κατάληψης είναι να τους ζητήσεις προτάσεις, πες τους δηλαδή "ΟΚ ρε μάγκα,εχεις 100000000 δίκια, πες μου τι θες να γίνει για να βελτιωθούν τα πράγματα και εγώ έχω μάνα τη γιαννάκου και θα στο κάνω", όχι γενικόλογα να σου πει "κάνε το x,y,z" .

Ρεμάλια εκπαιδευτικοί,θέλουν και περισσότερα λεφτά ...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Ρεμάλια εκπαιδευτικοί,θέλουν και περισσότερα λεφτά ...
    Εχεις καποια συγκεκριμενα επιχειρηματα γι'αυτο;
    Ξερεις το παρασκηνιο των καταληψεων και των απεργιων;
    Πως ακριβως αποφασισες οτι οι εκπαιδευτικοι ειναι ρεμαλια;
    επειδη ζητουν 1400 ευρω μισθο;
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Για τους εκπαιδευτικους εχει γινει αλλου θεμα οποτε μην τους βρισω και εδω...Για εσενα ομως φιλε που βαριεσε ....Ειναι πολυ νωρις λεβεντη μου για να βαριεσε να κανεις οτιδηποτε..Και επειδη μαθατε ολα να τα τρωτε απο κουταλι...Κοιτα να ξυπνησεις οσο μπορεις και ασε την κολοβαρα!!

Στα λεω φιλικα μην αντιδρασεις!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    για τους εκπαιδευτικους...σιγουρα δεν ισχυει για ολους,αλλα ΠΑΡΑ πολλοι ειναι υποκριτες.παιρνουν ΤΑ λεφτα απο τα ιδιαιτερα κ μετα ζητουν αυξησεις κ στους μισθους?να τους παρουμε κ καμια φιφα μηπως?εγω δινω δευτερη φορα φετος,περσι εκανα μλκιες κ δε διαβαζα οπως επρεπε,κ νομιζω πως το υπουργειο παιδειας κ η γιαννακου πως τη λενε ειναι γ.τ.π.γενικα η τριτη λυκειου ειναι ταξη που τα παιδια χανουν το χρονο τους στο σχολειο.ξυπνανε πρωι,ξυνουν τα π@παρια τους στο σχολειο,ΚΑΝΕΙΣ δεν δινει σημασια,κανουν ΟΛΟΙ φροντηστηριο/ιδιαιτερα κ το μονο που κανει το σχολειο ειναι να τρωει το χρονο τους,να τους κουραζει κ σε συνδυασμο με τις εξωσχολικες υποχρεωσεις ο μαθητης της τριτης λυκειου περναει μια πολυ δυσκολη χρονια.απο την αποψη του διαβασματος,γιατι απο μια αλλη ειναι συνεχεια κ με τους φιλους/γκομενες κ περναει μια χαρα.περυσι εμεις καναμε καταληψη για το ζαμπον στα σαντουιτς.κοιταξτε μη χασετε την πολυημερη γιατι ειναι το μονο που αξιζει.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    sou sinisto na to pareis gt ama ginei kana episodio tin ebapses...
    elpizo na exeis akousei ti exei ginei se merika sxoleia???

leasing ειναι, θα μου δωσουν αλλο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Γιατί τί άλλο ζητάν; Όσο για τα 1400 ευρώ, γιατι τα όσα παίρνουν τώρα δεν είναι πολλά για part time απασχόληση; ποιος άλλος δουλεύει τόσες ώρες και τόσες μέρες το χρόνο και παίρνει τόσα λεφτά; Προφανώς έχω εξαιρέσει τους δημόσιους υπαλλήλους, είπα "δουλεύει".

Γιατί ρεμάλια;
    1)Ίσως γιατι δεν άκουσα ποτέ να απεργήσουν για την κατάντια των σχολείω. Έστω να κάνουν προτάσεις, κάτι βρε αδερφέ. Ή μήπως το κάναν και δεν το έμαθα;
    2)Λένε ότι δεν τους φτάνουν να ζήσουν, ενώ όλοι όσοι θέλουν κάνουν ιδιαίτερα. αλλά ξέχασα,δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς με αυτά ποθ παίρνουν για πόσες ώρες δουλειάς. (*)

Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με, όπως έγραψα και νωρίτερα μου αρέσει να μου δείχνουν τα λάθη μου, είναι πιο εύκολο από το να τα βρίσκω μόνος μου.

(*) Ας κάνουμε μια γρήγορη εκτίμηση: 4 ώρες την ημέρα maximun(αλλά είμαι generous) * 5 μέρες τη βδομάδα (πάλι είμαι) * 8 μήνες το χρόνο(εδώ και αν είμαι) = 640 ώρες/χρόνο. Πάμε αλλιώς τώρα: 1100 το μήνα(τόσα δεν παίρνουν * 13 μισθούς = 14300 το χρόνο. Ωρομίσθιο ; Ας το αφήσουμε άσκηση για το σπίτι, με bonus ερώτημα πόσα και ποια άλλα πληρώνουν τόσα. Και να βάλω και ένα συνδυαστικό θέμα; Από που έρχονται τα λεφτά αυτά;
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Μέλος
    loipon akouste tropo pou kanei mathima enas kathigis fisikis apo to sxoleio:

mpainei mesa stin taksi paradidei to mathima(6 selides) mesa se 5 lepta(to exo xronometrisei)meta bazei mia askisi kai kathete sto parathiro blepei ekso kai ksinei ta ...sta teleutaia 5 lepta sikonei ton kalo mathiti tis taksi(pios allos tha tin eixe lisei) ton boithaei kiolas mas dinei 3 askiseis(paloukia) kai xtipaei to koudini gia ekso...tin alli mera pou ton ksanaexoume sikonei kapion mathiti o opoios den kserei kai polla kai ton bazei na lisei mia apo autes tis askiseis autos kathete sto sinithismeno simeio kai kanei oti ekane kai x8es(rixnei kai mia matia se mas apo kato min tou poume tpt).sta 10 lepta arxizei na rotaei autous pou einai kato oxi tous kalous mathites omos kai den pernei apantisi apo kanenan.kai erxete i ora ton kalon mathiton tous opoious tous sikonei otan xtipaei to koudini gia ekso.kai tin epomeni fora pou ton ksanaexoume grafoume.auto ginetai panta stin fisiki kathe bdomada.

mia fora tolmisa ego na tou po kirie etsi opos ta eksigite pos na ta katalaboume kai ti girnaei kai mou leei????

afou pas frontistirio den exei problima tha eprepe na ta exeis mathei

i o kathigitis ton mathitikon pou den kserei KAN ta onomata ton paidion????mia fora pige i mama mou na rotisei pos ta pao tis eipe ta xirotera logia kai pao kai ton rotao ti tis eipe ti girnaei kai mou leei kai autos

pote irthe i mana sou kai me rotise gia sena

Μέλος
    pite mou eseis an exete akousei atoma na mainoun stin 3 lukeiou apo endosxolika mathimata pite mou eseis se mathima an to paidi ithele esto 1 morio na perasei an tha tou to bazate px anti na grapsei 45 sas egrapse 44 ti tha kanate?????

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    ξεκίνα γυμναστήριο αφού δεν θες να διαβάσεις
    :a19:
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neoi kanonismoi sta moto gp!
    από sonic22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2005, 00:45
  2. Protasi gia dimiourgeia kainouriou section sta Montela
    από Spike στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 09:18
  3. Motosykletisths Sta 35
    από all right στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 19:28
  4. Video apo tis gnostes kameres parakolouthisis sta fanaria!!!
    από banditgr στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 03:15
  5. ziteite mixani gia ta3idiase kali katastasi gyrw sta 650 cc
    από Nefeli- στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 07:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας