Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: CSS Level 1 this weekend

Penteli?????Ti ennoeis Penteli???? Poios Penteli???Pou Penteli???
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Πεντέλη circuit!...Δεν είναι πίστα σίγουρα αλλά έχει φαρδύς δρόμους..καλή σχετικά καλή άσφαλτο!
    Με ωραίες στροφούλες...

Το μόνο κακό είναι ότι εχεί μερικούς μαλάκες που βγαίνουν από τις καβάτζες απότομα και θέλει προσοχή!

Και ο χάρτης του penteli circuit!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	penteli.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	87,0 KB 
ID:	67626

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    ρε παιδες μην ακουω για πεντελη και μαλακιες και με πιανουν τα νευρα μου ....
    που εχει μεγαλους δρομους η πεντελη ...κινηση δεν εχει ; μπαριερες ; ...μη τρελαθουμε κιολας !
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αν πατε Πεντελη να σας δωσω και τα κλειδια του εξοχικου μου, το ειχα αγορασει με το πρωτο monster που ειχα, πανω σε μια στροφη με θεα στο γκρεμο...

Μην κανετε μλκς στην Πεντελη, εξαλου και η ασφαλτος δεν ειναι αυτη που ηταν οταν την ειχαν πρωτοστρωσει...

Εχει Μεγαρα την Κυριακη, χιλιες φορες καλυτερα!!!

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    ρε παιδες μην ακουω για πεντελη και μαλακιες και με πιανουν τα νευρα μου ....
    που εχει μεγαλους δρομους η πεντελη ...κινηση δεν εχει ; μπαριερες ; ...μη τρελαθουμε κιολας !
    Έχεις δίκιο, σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με πίστα, και όντως αν δεν ξέρεις που γλυστράει είναι επικύνδινα..μπαριέρες...γκρεμια κλπ....

Από κει και πέρα υπάρχουν μέρες και ώρες που δεν έχει κίνηση (δεν λέμε να μη περάσει ούτε ένα αυτοκίνητο...)

Η αλήθεια είναι οτί δεν έχω παέι σε πίστα (όσες φορές έχω πει να πάω σε ένα σχολείο γίνεται κάποια μαλακία με τη δουλειά και δε τα καταφέρνω)

Αλλά θεωρώ οτί για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει κάποια αρχικά πραγματάκια και μένει και σχετικά κοντά είναι καλουτσική περίπτωση....

Έλπιζω να μην σε ξανανευρίασα

κοιτα φιλε μου ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις αποφασεις και τις πραξεις του ...απλα οι δημοσιοι δρομοι και ειδικα οι εντος αθηνων δεν ειναι για δοκιμες αλλα μονο για να σε πηγαινουν στο προορισμο σου ...καταλαβαινω τη καυλα του να θες να στριψεις να μαθεις ομως χιλιες φορες να κανεις υπομονη και να πας σε μια πιστα που και η στραβη να κατσει δεν θα υπαρχουν ουτε αυτοκινητα ουτε μπαριερες ουτε γκρεμοι ουτε τιποτα αλλο να σε αγχωσει εκτος απο τις επιδοσεις σου ....

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alelos
    Εγω εχω κλεισει για αθτο στις 4 νοεμβριου

ΚΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥ;;;;;

ρε, πόσοι θα είμαστε;;;; μέχρι στιγμής έχω μετρήσει 6!!!!! άντε, 0-300 riding school by moto.gr

packo όλα τα λεφτά οι φωτό. και φαίνεται μεγάλη διαφορά του πρώτου με του τελευταίου session. το σώμα σου, η κλίση, το που κοιτάς... ΟΛΑ!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

@Alx84: Thanx amigo...Autos einai kai o logos pou evala tin idia strofi apo to proi kai to mesimeri...Ta pragmata pou mathaineis ekei mesa kai i autopepithisi pou apoktas einai kati monadiko....

Fantazomai pos to idio tha ginetai kai me to 0300 riding school, ekei tha pao apo to neo etos....Kai meta, Lvl 2 CSS klp klp

c u round the corner
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

τα μαθηματα ειναι παντα ενα οπλο αρκει να ξερεις να τα διαχειριζεσε σωστα ...δηλαδη υπερ της ασφαλειας!

Den ksero an to exo ksanapei edo, alla i gnomi mou einai pos kala kai agia osa mathaineis sto CSS, skopo omos den exoun na vgeis ston dromo kai na fitiliaseis ta lastixa sou...Eksallou, Quick Turn kai vathi xosimo se strofi otan oi dromoi einai sapounia kai gematoi bumps den einai kai toso eukolo na kaneis... (auta me osa ematha apo to lvl 1)...sigoura meta to lvl 2 opou mathaineis na epilegeis grammes kai na aksiologeis ton dromo sostotera ta pragmata allazoun kai tote kinise me megaliteri asfaleia ston dromo, eno mporeis ontos na peraseis poli omorfa stin pista...

Fisika, auto den simainei pos kapoios pou thelei na paei grigora se dimosio dromo den tha to kanei...alla me diko tou risko...Kai telika, kalitera afou tha pas grigora kai ston dimosio na pareis kai merika mathimata gia to pos na to kaneis sostotera para na anakalipteis monos sou pragmata me ton poli diskolo tropo
    I wait and I wait
    and what i really hate
    my knees hit the floor
    and I panic more

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. CSS level 1 Σέρρες
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 08:37
  2. Css level 4.