Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: να πάρω bmw f650?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
    Γερόλυκε
    η χοντα και αυτοί που έχουν χοντα ψάχνουν για συνενόχους για να μοιράζονται τα λάθη τους

η χοντα ψάχνει για κορόιδα, που παίζουνε το πουλάκι τους από μικροί

Κουτσου,κουτσου,κουτσου!!!
    Αχ μωρε γλυκουλης ειμαι!!
    Τι μου θυμησες τωρα ...

Τελος παντων.
    Τα Χοντα φυσικα εδω και πολλα χρονια καινε βενζινα!
    Ενω καποια αλλα (ειχα πιαστει κι εγω κοροϊδο ενα φεγγαρι), εχουν διπλη ταπα για να μπαινει το Καρβουνο!!!
    Ρε πες τους οτι εχει βγει και το Μαζουτ!!!

Για του λογου το αληθες ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	navigator_02-small.jpg 
Προβολές:	395 
Μέγεθος:	13,0 KB 
ID:	2611
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

τυχαιο μέλος
    Λίγο αυτοσυγκράτηση ρε παιδιά… με τις φήμες που ακούτε.
    Χρησιμοποιήστε το μηχανάκι πρώτα και μετά εκφέρετε γνώμες.
    άκουσα, μου είπαν και λοιπά….
    Σα χρήστης λοιπόν gs 650 του 02 και με 34.000 χλμ στη πλάτη λέω μόνο για αυτό το μηχανάκι και όχι για τα προ του 2001.

Μύθος πρώτος : είναι αναξιόπιστα και βγάζουν προβλήματα…… το μοναδικό πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι πως κόπηκε 2 φορές το καλώδιο της κόρνας..

Μύθος δεύτερος : ανταλλακτικά φωτιά…… κουκουρούκου…πάνω από 70 € δεν έχω πληρώσει σε service (λαδάκια, τακάκια τα κάνω εγώ)

Πραγματικότητα : καλό after sales service (Παναγιωτόπουλος)

Όπως ελέχθη και παραπάνω, τα κάνει όλα μέτρια προς καλά. Και στη πόλη είναι σα scooter και χώμα πάει (απλή διέλευση) και εθνική ταξιδεύει με 130-140 δικάβαλο και μπαγκάζια.

Οι ζημιές είναι (συνήθως) ανάλογες της χρήσης που του κάνεις…δηλαδή εάν το πάρεις και πηγαίνεις συνέχεια εθνική τετράωρα με 160 και 40 C, εεεε… και λάδι θα σου κάψει και τις βίδες του θα φτύσει….. τότε ,τράβα πάρε ένα street .

Από κει κ πέρα είναι τι θέλει ο καθένας να κάνει με το μηχανάκι.
    Σαν αγορά καινούριο είναι πλέον ακριβό καθότι υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές (ανταγωνιστές που κυμαίνονται στα ίδια χρήματα αλλά σε διάφορες κατηγορίες ) πλέον και σε καλές τιμές, με το v-strom φυσικά να κυριαρχεί. (βέβαια όλοι οι ανταγωνιστές πρέπει να αποδείξουν την αξιοπιστία -κ το after sales service- τους καθότι νέα μοντέλα, με εξαίρεση το transalp, για το οποίο να μη μιλήσουμε για κόστος ανταλλακτικών και service….)

καλή σκέψη και καλές αγορές!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    kala vrite esis 750 cc 60 aloga mega on-of me 4800euro ke meta milame
    giati opos leei ke to anekdoto koli iparxoune lefta den iparxoune...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

μαγκες νομιζω οτι το παρα χεσαμε το θεμα,το παλικαρι ζητησε γνωμη, και εμεις μεχρι που του ειπαμε να παει να παρει v-strom καινουριο,ελεος ετσι,η τσεπη του εχει τον τελευταιο μην το ξεχναμε.και κατι ακομα προς ολους,το νους σας στην εθνικη λιγο πριν το παλιο φαναρι της ρενω,ρευμα προς αθηνα, μεταξυ μεσαιας και αριστερης λωριδας ο δρομος εχει βουλιαγμα και φαινεται λες και υπαρχει ενας μικρος βραχος,

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africa_t
    μαγκες νομιζω οτι το παρα χεσαμε το θεμα,το παλικαρι ζητησε γνωμη, και εμεις μεχρι που του ειπαμε να παει να παρει v-strom καινουριο,ελεος ετσι,η τσεπη του εχει τον τελευταιο μην το ξεχναμε.και κατι ακομα προς ολους,το νους σας στην εθνικη λιγο πριν το παλιο φαναρι της ρενω,ρευμα προς αθηνα, μεταξυ μεσαιας και αριστερης λωριδας ο δρομος εχει βουλιαγμα και φαινεται λες και υπαρχει ενας μικρος βραχος,
    diladi agapite file ine ena vouliagma pou eksokili san mikros vraxos?

i iparxoun ke lakouva ke vraxos?

egine katolis8isi ki epese kanas vraxos?
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Για τον φιλο d-s :

Μύθος δεύτερος : ανταλλακτικά φωτιά…… κουκουρούκου…πάνω από 70 € δεν έχω πληρώσει σε service (λαδάκια, τακάκια τα κάνω εγώ).....

Το τακτικο service μπορει να ερχεται πανω κατω στα ιδια χρηματα οσο και τα υπολοιπα στην κατηγορια του. (Αναλωσιμα αλλαζεις στο κατω-κατω).
    1)
    Να μην σου τυχει ομως να αλλαξεις μιζα (κομπλερ και τα υπολοιπα γραναζακια). 600 ευρο κυριοι. τουλαχιστον 200 ευρο πανω απο τα γιαπονεζικα. (γελουσε με την τιμη ακομα και το παιδι στα ανταλλακτικα - δεν αναφερω καταστημα...)
    2)
    Αλυσιδα ΒMW με εργασια περιπου 250 ευρο.. Ημαρτον...

Ευτυχως που ειναι αξιοπιστο το μοτερ... και φτυνω τον κορφο μου και κουνιεμαι και απο την καρεκλα μου και δεν ειμαι και προληπτικος...

Το κυριοτερο ειναι να γουσταρεις το μηχανακι που καβαλας... και να το προσεχεις...
    καλη τυχη!

Άμα φίλε μου φτάσεις στα 5000 περίπου ευρώ (γιατί έψαχνα κι εγώ για F650) γνώμη μου είναι να δώσεις άλλα 1000 ευρώ και να πάρεις καινούριο τον Πήγασο που φοράει το ίδιο μοτέρ αλλά βελτιωμένο

enfield
    παιδιά ευχαριστώ για τις γνώμες σας, βλέπω στην ίδια κατηγορία το suzuki freewind και το pegaso της aprilia. Το freewind πουλιέται σε χαμηλότερες συγκριτικά τιμές και από το F650 και από το pegaso. Αξίζει το suzuki? Θέλω να κάνω 3 με 4 ταξίδια το χρόνο, Αθήνα - Θεσσαλονίκη

εγω επειμενω στην transalp,το freewind το φοβαμαι λιγο,ασε το pegaso με τους ανορθωτες που βραζει τις μπαταριες λες και ειναι φουρνος μικροκυματων,απο ηλεκτρονικη δεν θα μεινει ποτε αφου ειναι nippondenso,και κατι τελευταιο εκεινο το σωληνακι που στελνει λαδι στον τεντωτηρα ειναι επιφοβο,sorry ρε παιδια τη γνωμη μου λεω,ξερουμε ολοι τι πακετο ειναι να μενεις στο δρομο και να καταριεσαι τη στιγμη που το πηρες

τυχαιο μέλος
    Συνονόματε mitse 75,

για μίζα δε ξέρω να σου πω.. αλλά για αλυσίδα πολλά λες…επειδή άλλαξα πρόσφατα, σε ενημερώνω πως τα εξουσιοδοτημένα ζητούσαν 200 €, βέβαια εγώ έψαξα, αγόρασα μόνος μου την αλυσίδα (ίδια με τη μαμίσια) και γρανάζια και όλα μαζί με τη τοποθέτηση πήγαν 135 €.
    Ας μη πιστεύουμε λοιπόν ότι μας λένε τα εξουσιοδοτημένα, πχ. τα τακάκια τα μπροστινά αν τα πάρεις από εξουσιοδοτημένο σε χρεώνουν 45 €, ψάχνοντας όμως έξω βρίσκεις πολύ καλύτερα και πιο φτηνά (EBC 30€). Ανεξαρτήτως μηχανής, πρέπει πάντα να ψαχνόμαστε, υπάρχει και το νετ….

Τώρα σχετικά με το aprilia, ναι μεν έχουν την ίδια βάση κινητήρα με το bmw αλλά σε τελική μορφή (κ απόδοση) διαφέρουν αρκετά. Το bmw (ειδικά το gs) είναι σε άλλη κατηγορία. Δε θα αναφερθώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά κ απόδοση (υπάρχουν ένα σωρό τεστ στα περιοδικά) αλλά στο μεγαλύτερο μειονέκτημα, την έλλειψη τεχνικής υποστήριξης κ γνώσης από τα συνεργεία. Ρωτήστε τους κατόχους aprilia να σας πουν πονεμένες ιστορίες!

Freewind θα μπορείς να βρεις αρκετά και σε καλές τιμές έως 4.000. Αλλά έχουν ακουστεί διάφορα για προβλήματα που βγάζει στο μπροστινό σύστημα, Είναι τίμιο μηχανάκι, αλλά δύσκολα θα το ξεφορτωθείς αργότερα
    Θεωρώ πως το f650 με το καρπυρατερ μπορείς να το βρεις σε καλή κατάσταση (1999-2001) κ με αρκετό παζάρι γύρω στα 4.500. Όπως είπε και ο mitsos 75 είναι πολύ αξιόπιστο μοτέρ και θεωρώ πως ταξιδεύει πιο άνετα από τα άλλα δυο.

Τώρα για transalp τι να πω…. άλλη κατηγορία, δικύλινδρο, πιο βαρύ, και φυσικά πιο ακριβό στη συντήρηση κ σε ενδεχόμενη πτώση. Πάντως το 600 έχει κραδασμούς στην εθνική, ειδικά στο τιμόνι.
    Η γνώμη μου είναι οδήγησε τα όλα για να δεις τι σου ταιριάζει. Βέβαια το μεταχειρισμένο είναι λαχείο, μπορεί να σου κάτσει μπορεί κ όχι ….

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    [B]Συνονόματε mitse 75,

για μίζα δε ξέρω να σου πω.. αλλά για αλυσίδα πολλά λες…επειδή άλλαξα πρόσφατα, σε ενημερώνω πως τα εξουσιοδοτημένα ζητούσαν 200 €, βέβαια εγώ έψαξα, αγόρασα μόνος μου την αλυσίδα (ίδια με τη μαμίσια) και γρανάζια και όλα μαζί με τη τοποθέτηση πήγαν 135 €.
    Ας μη πιστεύουμε λοιπόν ότι μας λένε τα εξουσιοδοτημένα, πχ. τα τακάκια τα μπροστινά αν τα πάρεις από εξουσιοδοτημένο σε χρεώνουν 45 €, ψάχνοντας όμως έξω βρίσκεις πολύ καλύτερα και πιο φτηνά (EBC 30€). Ανεξαρτήτως μηχανής, πρέπει πάντα να ψαχνόμαστε, υπάρχει και το νετ….

Aγαπητε Δημητρη,
    μηπως εκτος απο αλυσιδα και γραναζια αγορασες και τα παρελκομενα..? Δηλαδη τα ραουλακια της αλυσιδας και τις γλυστρες... Η ΒΜW τα δινει σετ . Εκτος BMW δεν τα εχω βρει.
    Ξερεις αν υπαρχουν στην αγορα?
    Τhnx

τυχαιο μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsos75
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    Συνονόματε mitse 75,

Aγαπητε Δημητρη,
    μηπως εκτος απο αλυσιδα και γραναζια αγορασες και τα παρελκομενα..? Δηλαδη τα ραουλακια της αλυσιδας και τις γλυστρες... Η ΒΜW τα δινει σετ . Εκτος BMW δεν τα εχω βρει.
    Ξερεις αν υπαρχουν στην αγορα?
    Τhnx
    όχι δε τα άλλαξα.....Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν στην αγορά...δίνονται μόνο σα σετ με την αλυσίδα....πάντως για να χρειαστεί να τα αλλάξεις πρέπει να έχει κάνει πολλά χλμ μηχανή ή να είσαι άτυχος. Επειδή όταν τα έλεγξε ο μάστορας είπε πως είναι οκ δε το έψαξα παραπάνω. Ισως τα βρεις στο νετ σαν spares.

Νέο μέλος
    πάρε πήγασο να σου πέφτει απο το στάντ όποτε έχει αέρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bourou
    πάρε πήγασο να σου πέφτει απο το στάντ όποτε έχει αέρα.

Φιλε, εχει πεσει το f650 απο αερα στην Αμοργο. Απο το διπλο σταντ παρακαλω. Δεν λεω φυσουσε σαν σε κλασσικη κυκλαδα αλλα περιμενα το 2πλο σταντ να ηταν πιο σταθερο. Το μονο τελικα αντεχει σε περισσοτερο αερα αν βαλεις το μηχανακι με την καταλληλη κληση.

Νέο μέλος
    [παιζει και αυτό αλλα ο πηγασος επεσε χωρις να φυσαει υπερβολικά

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bmw F650 δεν ήθελε να ξεκινήσει
    από veagle στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2008, 13:34
  2. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ: Να πάρω ενα Bmw F 650 Gs?
    από verondog στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 09:30
  4. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54
  5. bmw f650 gs manual στα ελληνικα η αγγλικα
    από nkbl στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 00:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •