έχω σίγουρα το μόνο μπλε CBF στην Αθήνα με λευκά φλασάκια....
αν και όπου με δείτε.... πείτε ένα γεια....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ1: Ξανά-ευχαριστώ τα παιδιά στο συνεργείο που με φορτώθηκαν να φωτογραφήσω την όλη ιστορία και να μου απαντήσουν υπομονετικά στις απορίες που είχα.
Επίσης έχω να πω ότι ακούγοντας άλλους εδώ μέσα να λένε ότι έχουν δυσκολία εύρεσης των φλας στην Ελλάδα έχω να πω ότι .... συνεργείο/μηχανικός/φίλος/εμπιστοσύνη/συνέπεια.
ΥΓ2: τέλος
Ρε απατεώνα, τελευταίος το έμαθες και πρώτος τα έβαλες !![]()
![]()
Είναι πολύ όμορφα Τάσο, καλά να είσαι να χαίρεσαι το κουκλί σου και να βγάζεις συνέχεια φλάς για να τα καμαρώνεις !![]()
Πες μου όμως κάτι που δεν κατάλαβα, τελικά στα μπροστινά φλας σου άλλαξε ντουί ή άφησε αυτά που υπήρχαν ήδη πάνω στην καλωδίωση ;
![]()
![]()
![]()
ντουί δεν πλήρωσα... οπότε μάλλον τα ίδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πες μου όμως κάτι που δεν κατάλαβα, τελικά στα μπροστινά φλας σου άλλαξε ντουί ή άφησε αυτά που υπήρχαν ήδη πάνω στην καλωδίωση ;
![]()
![]()
![]()
![]()
Α Ψ Ο Γ Ο ....................
Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ...........
Πηγαινε κανε και μια μετατροπη να αναβουν συνεχεια τα φλασακια οπως κανουν μερικοι στα αυτοκινητα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εδειξε πολυ ωραιο nostra!
Εγω δεν θελω να τα αλλαξω αλλα το post σου θα ειναι χρησιμο για οσους θελουν να το κανουν.
Nice job!
Παρατηρησεις αποριες:
1) Μπραβο! Πολυ ωραιο αποτελεσμα!
2) Μεγαλο το κοστος για "φλασακια" ρε γμτ ... Στο ΧΤ τα ειχα αλλαξει για 9,5 ευρω ολα... περασμενα μεγαλεια![]()
3)Τα μπροστινα γιατι χρειαστηκαν ολοκληρα βρε Τασο; Σκετα κρυσταλακια για τα μπροστινα φλας δεν επαιζαν; Ουσιαστικα το 55αρι των δυο μπροστινων ανεβαζει τοσο την τιμη :/
4)Ασχετο. Την ζελατινα γιατι δεν την εχεις στην πιο ψηλη θεση;
5)Πως σου φαινονται απο φωτεινοτητα; διακρινονται το ιδιο ευκολα με τα πορτοκαλι, και ειδικα την μερα;
ΜΕ ΓΕΙΕΣ!
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Τα μπροστινά τα έχω δει κι εγώ στη Honda και το κρυσταλλάκι τους είναι κολλημένο στο πίσω μέρος του φαναριού, φαίνεται αν προσέξεις οτι το κρύσταλλο δεν στηρίζεται με βίδες στο υπόλοιπο φανάριΑρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
3)Τα μπροστινα γιατι χρειαστηκαν ολοκληρα βρε Τασο; Σκετα κρυσταλακια για τα μπροστινα
5)Πως σου φαινονται απο φωτεινοτητα; διακρινονται το ιδιο ευκολα με τα πορτοκαλι, και ειδικα την μερα;![]()
Από φωτεινότητα έχω παρατηρήσει το εξής.
Στα πορτοκαλί φλας όταν αναβοσβήνει η λάμπα, απλώς τονίζεται περισσότερο το πορτοκαλί χρώμα του φαναριού τουλάχιστον όσο αναφορά της συνθήκες κάτω απ'τον ήλιο.
Στα λευκά φλας η πορτοκαλί λάμπα κάνει το λευκό κρύσταλλο να "πορτοκαλιάζει" έντονα κατά το άναμμα της λάμπας, άρα το κάνει και πιο ορατό !
Φαντάζου την εικόνα του φλας που αναβοσβήνει.
-Πορτοκαλί - Έντονο πορτοκαλί - Πορτοκαλί... και πάει λέγοντας.
-Λευκό - Πορτοκαλί - Λευκό - Πορτοκαλί...
είμαι παραστατικός, δεν μπορείς να πεις..![]()
![]()
![]()
1. thanksΑρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Παρατηρησεις αποριες:
1) Μπραβο! Πολυ ωραιο αποτελεσμα!
2) Μεγαλο το κοστος για "φλασακια" ρε γμτ ... Στο ΧΤ τα ειχα αλλαξει για 9,5 ευρω ολα... περασμενα μεγαλεια![]()
3)Τα μπροστινα γιατι χρειαστηκαν ολοκληρα βρε Τασο; Σκετα κρυσταλακια για τα μπροστινα φλας δεν επαιζαν; Ουσιαστικα το 55αρι των δυο μπροστινων ανεβαζει τοσο την τιμη :/
4)Ασχετο. Την ζελατινα γιατι δεν την εχεις στην πιο ψηλη θεση;
5)Πως σου φαινονται απο φωτεινοτητα; διακρινονται το ιδιο ευκολα με τα πορτοκαλι, και ειδικα την μερα;
ΜΕ ΓΕΙΕΣ!
2. τι να κάνουμε... οι ομορφιές πληρώνονται...
3. στα μπροστινά το κρύσταλλο με τη βάση είναι ενωμένα/ενσωματωμένα/με σιλικόνη κλπ. οπότε ναι πάει αναγκαστικά όλο μαζί....
4. στο σημείο που είναι είναι όσο πρέπει για να διώχνει τον αέρα πάνω από το κράνος....
5. σΕ είπε ο μανώλο.... πιο πάνω....
![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα έπεσε τηλέφωνο οτι παρέλαβαν τα φλας..
-Σίγουρα ;
-ΣΙΓΟΥΡΑ !!!
-Είναι όλα εκεί ;;
-ΌΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ !!!
-Στάνταρ ;; Να την κοπανήσω δηλαδή απ'τη δουλειά και να έρθω να τα πάρω ;
-ΈΛΑ !!!
Ακολουθεί διαδικασία πανικού, καβαντζώνω μηχανάκι, την κοπανάω απ'τη δουλειά, 10 λεπτά διαδρομής και τσουπ ! Μπροστά στον πάγκο των ανταλλακτικών.
-Καλώς το Μανώλη ! Σφαίρα έφτασες !
-Εμ, τρεις+ μήνες τα περίμενα (λέω από μέσα μου)
-ΟΡΙΣΤΕ ! 'ΕΤΟΙΜΗ Η ΤΣΑΝΤΑ !!!
Την ανοίγω, βγάζω ένα ένα τα ανταλλακτικά... πρώτο βγήκε το εμπρός δεξί φλας, δεύτερο το εμπρός αριστερό, τρίτο βγήκε το πίσω δεξί κρυσταλλάκι και τέταρτο έβγαλα δύο (2) πορτοκαλί λαμπάκια και...ΆΔΕΙΑ Η ΤΣΑΝΤΑ !!
-Που είναι τα υπόλοιπα ;
-ΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ;;;![]()
-Ένα πίσω αριστερό κρύσταλλο και άλλες δύο λάμπες !!!!
-Α !!! ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ;;;;.....
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Δεν έχει νόημα να συνεχίσω... μέχρι το μεσημέρι περιμένω τηλέφωνο.. αλλιώς ;
Γεια σας ! Και καλή τύχη μάγκες !![]()
Νόστρα μη γελάς !
Μάλλον πως θα σε χρειαστώ !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να γελάσω βρε μανωλιό..... για κλάματα είναι οι τύποι....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Νόστρα μη γελάς !
Μάλλον πως θα σε χρειαστώ !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα παρέλαβες?
σε τι τιμές?
honda λαμπάκια σου στείλανε?
το νου σου.....![]()
Αν δεν έρθουν όλα ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
τι να γελάσω βρε μανωλιό..... για κλάματα είναι οι τύποι....
τα παρέλαβες?
σε τι τιμές?
honda λαμπάκια σου στείλανε?
το νου σου.....![]()
Κι επειδή έχω πάρει πολλές ανάποδες με δαύτους έχω βάλει και διορία μέχρι το τέλος του μήνα !
Αλλιώς ; Κρατήστε τα στοκ, όλο και κάποιος θα τα πάρει μα από πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια άλλο τίποτα.![]()
![]()
Αντιπρόσωπος @@ :rotflmao:
![]()
![]()