Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Να παρω την cbr 125 η cbf 250 για πρωτο.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    na kano mia erotisi apo do na min anikso allo post???to honda bros(400kb) mporeis na to odigiseis me diploma A1 giati exei mon 33 aloga opoios kserei mporei na mou pei???
    ΟΧΙ

γιατι ναι μεν εχει αλογα που καλύπτει το διπλμα σου ΑΛΛΑ δεν εχει «έγκριση τυπου» γιατι δεν εισάχθηκε στην ελλαδα και ο Σαρακακης δε σου δινει ...

ρωτησε ενα φιλαρακι και τον εγραψαν κανονικα!

Εγω θα προτεινα να ριξεις μια ματια και σε ενα καλομεταχειρισμενο ΑΧ-1.

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Re: Να παρω την cbr 125 η cbf 250 για πρωτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias

Ειμαι 18 και λεω να παρω το πρωτο μου μηχανακι.
    Σκεφτομαι την cbr 125 η την cbf 250.
    Καταρχην μου αρεσουν τρελα και τα 2 μοτορια.
    Ομωσ με την cbr θα μπωρο να κανω κανενα ταξιδη?
    Απ την αλλη για την cbf μου λεν ολοι οτι ειναι πολλα τα αλογα για μενα που δεν εχω την σχετικη πειρα.θα ειμαι νωμιμος οσον αφωρα την αδεια?κατι εχω ακουσει οτι παει αναλογα με τα αλογα και τα κιλα και οχι με κυβικα.Ισχυη αυτο?
    Ευχαριστω πρωκαταβολικα.Θα με βοηθουσαν πολη οι συμβουλεσ σασ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα πριν από 4 μήνες. Κι εγώ ήθελα:

α) Κάτι με λίγα λεφτά
    β) Καινούριο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
    γ) Λίγα κυβικά ως 250 για να μην πληρώνω παπάδες σε βενζίνη μιας και κάνω καθημερινά 50χλμ
    δ) Τελική τουλάχιστον 120χλμ/ώρα
    ε) Συμπεριφορά μηχανής, γιατί παπί είχα και το πούλησα.

Τελικά κατέληξα στο CBF 250 γιατί μου φάνηκε περισσότερο μηχανή, πιο άνετη ιδίως αν θα βάζεις και 2ο άτομο, και λίγο πιο δυνατή.

Μικρά ταξιδάκια τα κάνεις άνετα. Πολλοί στο Φόρουμ πάνε ακόμα και Αθήνα - Πάτρα!
    Τα άλογα για αρχάριο δεν είναι πολλά. Η μηχανή αυτή προτείνεται από πολλούς ως σχολείο για κάτι δυνατότερο! Βέβαια το μυαλό σου πρέπει να είναι στο κεφάλι όταν οδηγείς, και το τελευταίο πρέπει να είναι μέσα στο κράνος!

Εμένα το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει πίσω διασκόφρενο, αν και δεν είμαι σίγουρος αν έχω την οδηγική ικανότητα ή θα βρεθώ σε συνθήκες τέτοιες ώστε να καταλάβω την διαφορά.

Όσο για τα προβλήματα λίγο στην εύρεση της νεκράς στο κατέβασμα με ενοχλεί αλλά θα το πάω για αλλαγή καμπάνας που είναι στην εγγύηση.

Για τα CBF 250 δες εκεί

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias

Re: Re: Να παρω την cbr 125 η cbf 250 για πρωτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα πριν από 4 μήνες. Κι εγώ ήθελα:

α) Κάτι με λίγα λεφτά
    β) Καινούριο να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
    γ) Λίγα κυβικά ως 250 για να μην πληρώνω παπάδες σε βενζίνη μιας και κάνω καθημερινά 50χλμ
    δ) Τελική τουλάχιστον 120χλμ/ώρα
    ε) Συμπεριφορά μηχανής, γιατί παπί είχα και το πούλησα.

Τελικά κατέληξα στο CBF 250 γιατί μου φάνηκε περισσότερο μηχανή, πιο άνετη ιδίως αν θα βάζεις και 2ο άτομο, και λίγο πιο δυνατή.

Μικρά ταξιδάκια τα κάνεις άνετα. Πολλοί στο Φόρουμ πάνε ακόμα και Αθήνα - Πάτρα!
    Τα άλογα για αρχάριο δεν είναι πολλά. Η μηχανή αυτή προτείνεται από πολλούς ως σχολείο για κάτι δυνατότερο! Βέβαια το μυαλό σου πρέπει να είναι στο κεφάλι όταν οδηγείς, και το τελευταίο πρέπει να είναι μέσα στο κράνος!

Εμένα το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έχει πίσω διασκόφρενο, αν και δεν είμαι σίγουρος αν έχω την οδηγική ικανότητα ή θα βρεθώ σε συνθήκες τέτοιες ώστε να καταλάβω την διαφορά.

Όσο για τα προβλήματα λίγο στην εύρεση της νεκράς στο κατέβασμα με ενοχλεί αλλά θα το πάω για αλλαγή καμπάνας που είναι στην εγγύηση.

Για τα CBF 250 δες εκεί

Kαταρχην σ ευχαριστω για την γνωμη σου. Μιας και εισαι κατωχος της μηχανης θα ηθελα να σε ρωτησω τα εξης

Τη αυτονομια εχει το μηχανακι? οχι απο αυτα που αναφερει ο κατασκευαστεις αλλα απο δικη σου εμπειρια

Και εχω ακουσει οτι εχει τελικη 160. Αληθευει αυτο η δεν παει τοσο το μηχανακη?!!!!!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy

Re: Re: Re: Να παρω την cbr 125 η cbf 250 για πρωτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από babishondakias
    Kαταρχην σ ευχαριστω για την γνωμη σου. Μιας και εισαι κατωχος της μηχανης θα ηθελα να σε ρωτησω τα εξης

Τη αυτονομια εχει το μηχανακι? οχι απο αυτα που αναφερει ο κατασκευαστεις αλλα απο δικη σου εμπειρια

Και εχω ακουσει οτι εχει τελικη 160. Αληθευει αυτο η δεν παει τοσο το μηχανακη?!!!!!

Τελική έχει 130-140 σε ευθεία ανάλογα με το βάρος σου, αν έχεις αεροδυναμικές αντιστάσεις όπως βαλίτσα πίσω κλπ. Σε κατηφόρα 140-145 αναλόγως.

Αυτονομία έχει πολύ μεγάλη, πάνω από 300 χλμ!

Δες στο λινκ που σου έβαλα. Εκεί έχει πολλές πληροφορίες...
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    παρε ενα μεταχειρισμενο suzuki fx125...
    και μη μου πεις οτι ειναι παπι μονο και μονο απο την εμφανιση... το μηχανακι οργωνει... 14 αλογα, συμπλεκη για να μαθεις και ευελιξια παπιας!
    οσον αφορα αυτα που σ'αρεσουν τωρα: 1)κατα τη γνωμη μου το cbr125 ειναι το πιο ΑΚΥΡΟ μηχανακι που εχει κατασκευαστει ποτε... χιλιες φορες παπακι, 2) το cbf ειναι μια αξιοπρεπης λυση που δεν αξιζει τα λεφτα της...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Cbr 125 vs cbf 125...
    από madddogg στο forum Honda
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2012, 00:16
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32