e nostra
το +1000 δεν το πιασα
οι τελείες δεν μ αρέσουν
θα οδηγήσω που θα πάει(αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο)
και τελικά ίσως και να έβγαλα άκρη με δικηγόρο
θα μάθω την δευτέρα
αυτά λοιπόν
για να δούμε
e nostra
το +1000 δεν το πιασα
οι τελείες δεν μ αρέσουν
θα οδηγήσω που θα πάει(αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο)
και τελικά ίσως και να έβγαλα άκρη με δικηγόρο
θα μάθω την δευτέρα
αυτά λοιπόν
για να δούμε
Λοιπον εχουμε και λεμε (1) οτι ξερει ο καθε ενας μας ειναι πολυ καλο πρωτα για τον ιδιο. Εχω τελειωσει το ιεκ ακμη και πιστεψτε με ητανε πολυ καλο εμαθα αρκετα πραγματα πανω στην διοιηκηση επιχειρησεων, εκανα και παρα πολλα σεμηναρια επι πληρωμη βεβαια αλλα το ηθελα πολυ και για αυτο το εκανα.. (2) Τωρα παω στο metropolitan college για management και πτυχιο bachelor εχω παρει και το ecdl και παω για το expert τωρα (ενω ξερω ολα τα προγραμμτα του office) αλλα χαρτια θελουν ολοι .. Τι θελω να πω οτι τρεχω ολη μερα σαν τον παλαβο σχολη δουλεια υπολογιστες μηπως και καταφερω να βρω μια καλη δουλεια να ζω αξιοπρεπως.. Γιατι ολοι για αυτα τα χαρτια αγωνιζομαστε.. Προκυρηξη του δημου για δημοτικη αστυνομια θελει lower ecdl... Για μενα που το χω ψαξει το χαρτι ιεκ σε καποιες ιδικοτητες ειναι κατι απλα παραπανω απο το λυκειο και τιποτα παρα πανω, αλλα σε καποιες αλλες αμα ψαξεις βρισκεις δουλεια.. Παντως στο ακμη επειδη πληρωνεις μεσω τραπεζης αμα σταματησεις εστω και τον πρωτο μηνα πληρωνεις ολο το εξαμηνο.. Το χαρτι ιεκ ειναι ενα πολυ καλο χαρτι και αμα παρεις και την ποιστοποιηση που δεν ειναι και τοσο ευκολη εχεις ενα ισχυρο χαρτι στα χερια σου και απο κει και περα μετρανε αλλα πραγματα τι διασυνδεσεις εχεις τι γνωστους κτλ!!
zito i trella.....
αν έχεις τετοια προσοντα δεν χρειαζεσαι χαρτια !Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
τι διασυνδεσεις εχεις τι γνωστους κτλ!!
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
χρειαζονται φιλε μου δεν μπορεις να μπεις καπου αμα δεν εχεις χαρτια.. Να το ξαναπω προκυρηξη δημοτικης αστυνομιας.. ΕCDL LOWER και απολυτηριο λυκειου.. Γνωστοι που ξερανε τον δημαρχο δεν μορουσε να τους βαλει.. Αμα τα ειχανε τα χαρτια αυτα μπαινανε αμεσω με την πρωτη... Δεν μπορεις ενας που δεν εχει τιποτα να χει καλη θεση πολυ δυσκολο...
zito i trella.....
ΛΟΙΠΟΝ, ξεκινώντας το ιεκ αυτό το έψαξα αρκετά, είχα περάσει από διάφορα ιεκ και κολέγια και πανεπιστήμια. Δυστυχώς επέλεξα αυτό για κακή μου τύχη γιατί συνειδητοποίησα ότι άλλα σου τάζουν και άλλα σου προσφέρουν τελικά. δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πληρώνω τόσα λεφτά και θα χάνω τρία τρίωρα μαθημάτων πολύ σημαντικών. γενικώς δεν ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως τα υπολόγιζα και έτσι όπως αρχικά μου είπαν ότι θα είναι !!!!!!!!
όσο για το ecdl έχω πάρει το core τις 7 ενότητες, σκέφτομαι κάποια στιγμή να δώσω και για to expert, έχω πάρει πρόσφατα το proficiency του Michigan και του Cambridge και απλά προσπαθώ να κάνω κάτι στη συνέχεια...
αυτό που ήθελα βασικά - και ίσως κακώς δεν το έκανα - ήταν να πάω στο NYC για Bachelor στη διοικηση επιχειρησεων.
anyway, θα δείξει τώρα πως θα εξελιχθεί το πράγμα...
πάντως το ιεκ δεν το έχω πληρώσει όλο το εξάμηνο, μόνο προκαταβολή έχω δώσει και τον ένα μήνα, αλλά θα προσπαθήσω φυσικά να αποφύγω τα υπόλοιπα αφού τελικά δεν μου προσέφεραν όσα είχαν πεί....
τώρα η αλήθεια είναι ότι όσα περισσότερα χαρτιά έχεις τόσο το καλύτερο! αλλά φαντάζομαι ότι παίζει και η προυπηρεσία ....
Απο οτι καταλαβα στο ιεκ Ακμη πηγες σωστα..? Μην ξεχνας οτι το Ακμη ειναι απο τα καλυτερα ιεκ στη Ελλαδα μην πω το καλυτερο!! Αν ειχες καπιο μεσο θα ειχες μια πολυ καλη δουλεια πιθανον σε δημοσια υπηρεσια.. Αχ αυτα τα μεσα!!!
zito i trella.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis21
Απο οτι καταλαβα στο ιεκ Ακμη πηγες σωστα..? Μην ξεχνας οτι το Ακμη ειναι απο τα καλυτερα ιεκ στη Ελλαδα μην πω το καλυτερο!! Αν ειχες καπιο μεσο θα ειχες μια πολυ καλη δουλεια πιθανον σε δημοσια υπηρεσια.. Αχ αυτα τα μεσα!!!
ναι όπως το κατάλαβες είναι
δεν ξέρω ίσως κάνω λάθος που το πήρα έτσι στραβά, αλλά και αυτοί παρόλο που έχουν το "όνομα" τελικά δεν ήταν οργανωμένοι και δεν σεβάστηκαν το γεγονός ότι δουλεύω και δεν είμαι ένα 18χρονο - χωρίς παρεξήγηση - που απλά γουστάρει να φύγει νωρίτερα και να πάει για καφέ!
η δουλεία μου οκ είναι προς το παρόν απλά μάλλον πρέπει να κυνηγήσω ένα άλλο χαρτί για αργότερα
δημόσιο ε?
ερώτηση???? στο πανεπιστήμιο που είσαι δεν μπορώ να μπω κατευθίαν χωρίς ιεκ? για να κάνω bachelor?![]()
![]()
![]()