Θέλω την πρώτη Remus σε τιτάνιοοοοοοοοοο !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Είπαμε,mivv mivv mivv..
Η τελευταία Remus και η Micron είναι μλκία..![]()
![]()
![]()
Θέλω την πρώτη Remus σε τιτάνιοοοοοοοοοο !Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Είπαμε,mivv mivv mivv..
Η τελευταία Remus και η Micron είναι μλκία..![]()
![]()
![]()
Aυτο με το σιγαστηρα γινεται και στην ακραπα,ειναι το μοντελο sp αν δεν κανω λαθος.
Εγω προτινω akrapovic.
Αυτήν προτίμησα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα..Αρχικά δημιουργήθηκε από icex
Lazer hotcam titanium
Αύριο λοιπόν Θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως, φοράμε την παρακάτω δεσποινίδα![]()
![]()
![]()
Υπάρχει πρόβλημα με την επισύναψη απ'το πισί της δουλειάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αύριο λοιπόν Θεού θέλοντως και καιρού επιτρέποντως, φοράμε την παρακάτω δεσποινίδα![]()
Τέλος πάντων παράγγειλα την Lazer Duotech titanium !
![]()
![]()
![]()
Το πισί της δουλειάς είναι για να δουλεύουμε κι όχι για να ποστάρουμε φωτό εξατμίσεων..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Υπάρχει πρόβλημα με την επισύναψη απ'το πισί της δουλειάς.![]()
![]()
![]()
Καλοφορετη, και απο τιμουλα?
Και απο αποδοσουλα θα με ενδιεφερε.
Με το καλο παντος.![]()
Νά'σαι καλά, αύριο το πρωί ελπίζω να την παραλάβω όπως μου είπαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από icex
Καλοφορετη, και απο τιμουλα?
Και απο αποδοσουλα θα με ενδιεφερε.
Με το καλο παντος.![]()
Η τιμή για το τελικό τιτανίου βγαίνει στα 540 περίπου ευρώ, αν θυμάμαι καλά μου είπαν 400 για το αλουμινένιο.
Ο πίνακας της δυναμομέτρησης δίνει 68,5 ίππους με την εργοστασιακή εξάτμιση, 73,2 με το τελικό της Lazer και τον "ήσυχο" σιγαστήρα και 75,5 με τον sport σιγαστήρα. (έχω τις επιφυλάξεις μου βέβαια, ακούγεται υπερβολική η διαφορά)
Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ.![]()
(βάλε Ηοnda, επέλεξε CBF600 και θα σου βγάλει ότι κατασκευάζει η Lazer)
![]()
![]()
Mε το καλο ρε φιλαρακι!
Αναμενω να την δω σε φωτο πανω στο cbf για να ευχηθω και τα καλοριζικα!
![]()
![]()
![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Νά'σαι καλά ρε Νικόλα, ελπίζω σήμερα ν'αρχίσω τις επισυνάψειςΑρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Mε το καλο ρε φιλαρακι!
Αναμενω να την φω σε φωτο πανω στο cbf για να ευχηθω και τα καλοριζικα!
![]()
![]()
![]()
Εσύ έχεις τοποθετήσει τελικό της Mivv αν δεν κάνω λάθος ;
Ερώτηξις !
Χρειάστηκε κάποια ρύθμιση στα καρμπυρατέρ κατά την τοποθέτησή της ή απλά αλλάζουμε το τελικό και όλα οκ ;
Και πάλι ευχαριστώ![]()
![]()