Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Σκουριές σε νέο V-Strom

Δηλαδή σαν τι νέο ??

Ασχετο .. αλλά και σχετικό .... έχω το ΑΧ-1 εδώ και δώδεκα χρόνια , το κάνω rebuild μόνος μου , σκουριά δεν έχει το άτιμο πουθενά .... το έχω ξηλώσει πόντο πόντο ...

Κατι λίγα άλατα βρήκα στις βίδες βάσης μηχανής .
    Νερά !! Πλυσίματα !! Βόλτες !! 2 χρόνια διαβίωση σε νησί !!

Τι να πω ... το μηχανάκι το 2008 , κλείνει εικοσαετία σαν μοντέλο .... άμα είναι τόσο ψεύτικα τα καινούργια , αυτό είναι μια άλλη ιστορία .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrommer
    τωρα τι να σου πω δεν ξερω ....παντως επειδη στην λεσχη τα περισσοτερα μηχανακια ειναι 650 ολοι εχουν παρατηρησει σκουριες σε καποιο σημειο σε αντιθεση με τα 1000...σιγουρα η βαφη παιζει μεγαλο ρολο ....εγω 3+ χρονια δεν εχω δει ιχνος σκουριας στην μοτοσυκλετα και εχει 40000κμ και μαλιστα δυσκολα(ταξιδια,παντως καιρου)....και επειδη το μηχανακι το προσεχω και με το παραπανω καθε δευτερο σαββατο που το πλενω παρατηρω για τυχον σκουριες κλπ....και για την ωρα δεν εχει παρουσιασει τιποτε....

Επιβεβαιώνω...
    στο 1000 που είχα για κανένα χρόνο δεν είδα ούτε καν υποψία σκουριάς πουθενά...σε γνωστό που ακόμα έχει το 04 (3 χρόνια κλεισμένα πια...) το ίδιο επίσης...

Πάντως μην τρελλένεστε...κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για επιφανειακή σκουριά σε ψιλοαφανή σημεία που μόνο σε ακραίες περιπτώσεις θα δημιουργήσει πρόβλημα...

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Δηλαδή σαν τι νέο ??

Ασχετο .. αλλά και σχετικό .... έχω το ΑΧ-1 εδώ και δώδεκα χρόνια , το κάνω rebuild μόνος μου , σκουριά δεν έχει το άτιμο πουθενά .... το έχω ξηλώσει πόντο πόντο ...

Κατι λίγα άλατα βρήκα στις βίδες βάσης μηχανής .
    Νερά !! Πλυσίματα !! Βόλτες !! 2 χρόνια διαβίωση σε νησί !!

Τι να πω ... το μηχανάκι το 2008 , κλείνει εικοσαετία σαν μοντέλο .... άμα είναι τόσο ψεύτικα τα καινούργια , αυτό είναι μια άλλη ιστορία .
    Αυτό νομίζω ότι ισχύει. Έχω δει σε παλιό transalp να μην έχει ούτε ένα μπιμπίκι σκουριάς στο καλάμι και σε καινούργιο CBF600 να έχει ένα σωρό. Ακόμα και η Honda κάνει τσιγκουνιές τελευταία. Δυστυχώς.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Νεο v-strom 650
    από bdout2R1 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2008, 15:10
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ Για την δευτερα 17/12 Συναντηση σε Νεο "Δελεαρ"
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 322
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2007, 12:28
  3. Help για σουζα σε νεο!