Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Bmwδάκηδες

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Βρε Stoubi, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?

Τον παπάρα με το ΑΧ τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον δικό μου με το 1200GS αν όχι σε ποιο επικίνδυνο βαθμό.

Όσο για το αν ολοκληρώθηκα σαν μοτοσυκλετιστής σου λέω όχι, Συνεχίζω να μαθαίνω μετά από 15 χρόνια στους δρόμους.

Από ότι κατάλαβα όμως καταβάθος πρέπει να συμφωνείς μαζί μου, αλλά για κάποιον βαθύτερο λόγο δεν μπορείς να το εκφράσεις.

(Μήπως έχεις BMW ατιμούλικο?????)

:rotflmao:

Το ξέρω ότι δεν έχεις BMW Stoubi μην βιαστείς να απαντήσεις.

Caesarsk, δεν έχεις πιάσει το νόημα πιστεύω. Το θέμα όπως ξαναλέω είναι η νοοτροπία. Συμφωνώ ότι όλες οι μηχανές είναι το ίδιο και δεν έχει να κάνει με μάρκες. Απλά προσωπικά πιστεύω ότι οι BMWδάκηδες εκφράζουν καλύτερα άπό όλους τους άλλους την νοοτροπία του νεόπλουτου που αποφάσισε να πάρει την super-duper μηχανή γιατί είναι trendy και must. Δεν νομίζω ότι θα αγόραζε ένα "δεύτερο, φτηνότερο" μοντέλο.

PS: το ' 87 είμουν 20 χρονών και οδηγούσα παπί Yamaha δίχρονο αυτόματο με το λεβιέ στο πλάι για αργό γρήγορο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    στανταρια ετσι ακριβως θα γινει απλως δεν εχει βγαλει η μερσεντες μηχανη οταν βγαλει θα εχουμε πιο πολλους ανεγκεφαλους νεοπλουτους στο δρομο

σημειωτεων δεν ειναι ολοι ετσι

εγω παντως κατι κυριακες με μουντο καιρο βλεπω 10 -10 να περνανε μηχανες ΜΟΝΟ ον οφ και οι μισες και πανω ειναι bmw

ασε και αυτοι που δε χαιρετανε ειναι με τα αφρικα :rotflmao: αλλα αυτοι δεν εχουν μηχανη ξεχασα διαστημοπλοιο εχουν :rotflmao: :rotflmao: θελεις διπλωμα για το σταρ τρεκ οπως ειπε καποτε ενας ασπονδος πρωην φιλος μου

Αμα σου ξαναμιλήσω εσένα να μου τρυπήσεις τη μύτη!

Στους υπόλοιπους θα απαντήσω κάποια άλλη στιγμή γιατί τώρα βιάζομαι να φύγω!

Για την ιστορία πάντως, πρίν λίγες μέρες που πήγα και γύρισα Λαμία τους χαιρέτησα ΟΛΟΥΣ και με χαιρέτησαν οι ΜΙΣΟΙ!!!
    Ή μάλλον ψέμματα, ΕΝΑΝ ΔΕΝ χαιρέτησα κι αυτό γιατί σκεφτόμουν όλους τους προηγούμενους που δεν με χαιρέτησαν, και με χαιρέτησε αυτός πρώτος! Για την ιστορία, αυτός οδηγούσε ένα Hayabusa.
    Ε,ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΣΧΗΜΑ!

"ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ΤΩΡΑ!!!

African έχεις απόλυτο δίκιο, αν και διαφωνώ ότι δεν ξεχωρίζεις ένα varadero από ένα caponord, και ειδικά ένα Ζ (αααχχχχ!!!!) από ένα tuono. Όταν οδηγάς τόσα χρόνια τα ξεχωρίζεις από το θόρυβο!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Να σου αντιπαραθέσω λοιπόν ιστορία για τύπο που έχει πάει για καφέ στην πλατεία (κάποια πλατεία...), σταματάει το Super extra turbo Supersport R2156 με NOS, και ξετάπωτη Akrapovic, με rolling endo, λίγο πριν την καφετέρια. Ξεκράνωτος εννοείται, με φανελάκι εννοείται. Σε λίγο ρίχνει λίγες στάλες και βγαίνει με εμφιαλωμένο νερό έξω για να σκουπίσει τις στάμπες στο ντεπόζιτο!!!!!!! Εγινε μπροστά μου, δεν μου το είπαν...Είναι σίγουρα πολύ ποιο συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής από τους BMWδάκηδες...

Στην Πάρνηθα έχει ένα σημείο συνάντησης. Την πηγή. Ολοι οι ebdurαδες της Κυριακής θα περάσουν από εκεί...

Μια φορά μόνο μου μίλησε ένας ...Ο stoubi...Οι άλλοι όλοι κοιτάζαν από μακρύα συνήθως και μπορεί να έκανα έναν νεύμα με το κεφαλί. Γιατί??? Επειδή εγώ και η παρέα μου δεν είμασταν με τα "καταλληλα" πορτοκαλί μηχανάκια όπως αυτοί.

Να σου πως κάτι φίλε lukas...Ισως θα έπρεπε να γυρίσουμε μοτοσυκλετιστικά πίσω αρκετά μερικά χρόνια για να ξαναγίνουμε μοτοσυκλετιστές.

Το 87 ήμουν 17 χρονών, με παπάκι. Αλλά όταν σταμάταγα στο φανάρι, δίπλα μου όλοι είτε με enduro, είτε με street, γυρνάγαμε και κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον γιατί ενδιαφερόμασταν για τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστη.

Εχω BMW, ασχολούμαι με τα BMW, μάλλον θα γίνω BMWδάκιας αφού αυτοί τείνουν να γίνουν οι κατατρεγμένοι του μοτοσυκλετισμού από συμπεριφορές σαν την δικιά σου...Αλλά θα ήθελα να είχα λεφτά ΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ γιατί ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

Να έχω ένα Doucati, ένα γυμνό, ένα καθαρό, ένα ΚΤΜ, ένα κλασσικό, ένα supersport ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ και η ΚΑΘΕΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ....

Αλλά όσο μοτοσυκλετιστές σαν και εσένα θα την λένε στους BMWδάκηδες θα γίνομαι περισσότερο BMWδάκιας. Αν την λένε σε ΚΤΜάκηδες ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΤΜακιας.

Γιατί;

Γιατί όλοι περνάμε τα ίδια σκατά κάθε μέρα στο δρόμο!!!

Αυτά φίλε μου και συγνώμη για την μακροσκελέστατη απάντηση μου. Ελπίζω να είναι και η τελευταία σε αυτό το post.

Ωραίος.

Και κάτι ακόμα φίλε caesarsk, για το ότι περνάμε τα ίδια σκατά όλοι κάθε μέρα στον δρόμο. Μου έχει τύχει το εξής καταπληκτικό! Είμαι στην Ηρακλείου στο ύψος της Ν. Ιωνίας και κατευθύνομαι προς Λυκόβρυση. Τύπος με TDM πηγαίνει μαλλιοκούβαρα, προσπερνάει από δεξιά, αριστερά, από πάνω, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, απ' όπου βρει, και τον πιάνει το φανάρι διασταύρωση με Ιφιγενείας. Ο τύπος είναι χωρίς κράνος, και οδηγεί πραγματικά επικίνδυνα. Στο φανάρι δεν μπορεί να βγεί πρώτος γιατί δύο αυτοκίνητα συν τα παρκαρισμένα δεν του έχουν αφήσει χώρο. Κορνάρει φωνάζει αλλά τίποτα. Έτσι κι' αλλιώς τα αυτοκίνητα δεν έχουν που να πάνε. Φτάνω δίπλα του και τι γυρίζει και λέει ο μέγιστος? "Είδες τους μαλάκες με τα κουτάκια τους? Ευτυχώς που καβαλάω μηχανή".
    Τώρα θα μου πεις ότι αυτός είναι μοτοσυκλετιστής. Τέτοιους μοτοσυκλετιστές να τους χέσω. Και όχι δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν έχει να κάνει με το τι καβαλάμε έχει να κάνει με την νοοτροπία. Τέτοιους παπάρες δεν τους μετράω. Αυτός είναι κλασικός BMWδάκιας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    [B]Συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλοί που δεν φοράνε κράνος ανεξαρτήτως μάρκας μηχανής. Αλλά πραγματικά έχω παρατηρήσει ότι ειδικά με τις μεγάλες BMW λες και το έχουν κάνει τάμα. Όσο για τους πιτσιρικάδες που λες δεν μπορώ να τους βάλω στην ιδια κατηγορία γιατί απλώς είναι πιτσιρικάδες και ως επί το πλείστον ανώριμοι. Εσύ όμως πως δικαιολογείς 40άρηδες και 35άρηδες θεωρητικά "φτασμένους" και "ώριμους" να συμπεριφέρονται έτσι?
    Δυστιχώς οι δίτροχες BMW έχουν γίνει ότι και τα τετράτροχα αδέλφια τους. Οχήματα επίδειξης κοινωνικής "θέσης" και "κύρους". Κατακαημένοι άνθρωποι που προσπαθούν να ρίξουν γκόμενα ή να περνιούνται για λεφτάδες για όποιον μαλάκα φάει το παραμύθι. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με ανθρώπους που δεν έχουν ξανακαβαλήσει μηχανή αλλά πηγαν και αγόρασαν BMW. Και όταν με το καλό πέσουν σκέφτονται να κάνουν μύνηση στην BMW γιατί πέφτει το μηχανάκι.

Eγώ πάλι απο τότε που πηρα την ΜΠΕΜΠΑ, δε μου κάθεται γκόμενα για γκόμενα. ΘΑ ΜΥΝΗΣΩ ΤΗΝ BMW

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Oι μηχανες δεν φταινε σε τιποτα.
    Μερικοι κατοχοι τους απλα τις ξεφτυλιζουν!
    Μπορει καποια στιγμη, ακομα και harley να αγοραζα, αλλα μονο και μονο επειδη ξερουμε γιατι αγοραζονται harley στην Ελλαδα, ουτε σε φωτογραφια δεν θα ημουνα μαζι.

Εχουμε 2 λοιπον κατηγοριες

-Οσοι ειναι 30+ και θελουν ανεση, οποτε περνουν καποιο μεγαλο δικυλινδρο ON-OFF ή καποιο Enteprize scooter

Oσοι θελουν να κανουν φιγουρα, οποτε επιλεγουν
    -SS1000 οσοι ειναι >25 χρονων
    -SuperMotard οσοι ειναι <25 χρονων

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΚΡΑΝΩΤΟΙ

Εχω εξηγησει τοσα πολλα για την σωστη χρηση της μοτοσυκλετας στην αραβωνιαστικια μου, ωστε καθε φορα που πετυχαινουμε καποιο ζευγαρι ακρανωτο(καθε 2 μετρα), μονη της γυρναει και μου λεει ''Μα καλα πως μπορουν να κυκλοφορουν ετσι, και μαλιστα σε μικροταξιδι?''

Σε εκεινους τα εξηγησε κανεις?ΟΧΙ!
    Μονο μετα απο καποιο ατυχημα το καταλαβαινουν, αλλα μετα εχουμε τα περι ''ΣΚΩΤΩΣΤΡΑΣ'' και για ''αλητοβιους'' κτλ.....

Παιδεια χρειαζεται μ@μω το φελεκι μου, θα ευαισθητοποιηθει ποτε κανεις σε αυτο το μπουρδελοκρατος που ζουμε?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ε και τι φταιει η bmw και οποιαδηποτε αλλη εταιρια επειδη οι κατοχοι ενος συγκεκρμενου μοντελου δεν φορανε κατα τεκμηριο κρανος?
    Υπαρχουν αλλα GS που εχουν γυρισει ολο τον κοσμο δυο και τρεις φορες....
    Το οτι ενα μοντελο για καποιον λογο θεωρειτε αντικειμενο καταξιωσης για μερικους δεν εχει να κανει με την εταιρια....

...εκεινο που με εχει ενοχλησει , μιας και συζηταμε για την συγκεκριμενη εταιρια , ειναι η συμπεριφορα των αντιπροσοπων της.Τρεις φορες εχω μπει σε καταστηματα που εμπορευονται bmw και τις τρεις ξενερωσα με την αντιμετωπιση που ειχα....

Πολυ αποστειρωμενο και ελαφρα υπεροπτικο υφακι...μαλλον περιμεναν να δουν κανα στελεχος για να συμπεριφερθουν καλυτερα...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Αμα σου ξαναμιλήσω εσένα να μου τρυπήσεις τη μύτη!

ντιμαααααααααααακοοοοοοοοο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Oι μηχανες δεν φταινε σε τιποτα.
    Μερικοι κατοχοι τους απλα τις ξεφτυλιζουν!....Παιδεια χρειαζεται....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Βρε Stoubi, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?

Τον παπάρα με το ΑΧ τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον δικό μου με το 1200GS αν όχι σε ποιο επικίνδυνο βαθμό.

Όσο για το αν ολοκληρώθηκα σαν μοτοσυκλετιστής σου λέω όχι, Συνεχίζω να μαθαίνω μετά από 15 χρόνια στους δρόμους.

Από ότι κατάλαβα όμως καταβάθος πρέπει να συμφωνείς μαζί μου, αλλά για κάποιον βαθύτερο λόγο δεν μπορείς να το εκφράσεις.

(Μήπως έχεις BMW ατιμούλικο????

:rotflmao:
    Δεν μου αρεσουν οι ταμπελες φιλε μου !!!

Υπεροπτικα υφακια αναβατων εχω γνωρισει σε ολους τους τυπους μοτο , ασφαλτο και χωμα !!!

Σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να πω συγκεκριμενη μαρκα και τυπο μοτοσυκλετας οτι ο αναβατης της σκεφτετε υπεροπτικα και με την μυτη εκει πανω ...
    Θα σκεφθω εναν με BMW, θα μου ερθει και ο αλλος με το ςς 06 , θα μου ερθει και ο επομενος με το 990 το αστραφτογιαλισμενο !!!

Μονο αστοχο βρισκω το συκγεκριμενο θεμα για την συκγεκριμενη και οποιαδηποτε συκγεκριμενη μαρκα αν το θρεντ δεν εχει δημιουργηθει για πλακα και μονο για αυτη !!! Πιστευω οτι εκφραστηκα τωρα !!

Δεν νομίζω Stoubi ότι είναι άστοχο το thread. Αν διάβασες και τα άλλα post μου θα κατάλαβες ότι μιλάω για νοοτροπία. ¨Οπως όταν αναφέρεσαι στα 4 επί 4 που κάνουν βόλτες στο Κολονακι.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς τα BMW είναι το αντοίστιχο των 2 τροχών. Όπως γράφει και ο After το βασικό μας πρόβλημα είναι η παιδεία. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι και στην παραπομπή του caesarsk
    στην στατιστική που έχει ξεκινήσει σε ένα post που το μεγαλύτερο μέρος των μελών είναι κάτοχοι BMW βρέθηκαν 3% να απαντήσουν ότι το πήραν για να βγάλουν γκόμενα:rotflmao:
    Σκέψου λοιπόν πόσοι ακόμα σκέφτονται με αυτά τα μυαλά. και αυτό το 3% είναι από motosite
    που και καλά μπαίνουνε άνθρωποι που γουστάρουνε τις μηχανές.

Α! και μια που τα κουβεντιάζουμε, αυτό το 3% δεν πήρε ούτε honda, ούτε yamaha, ούτε κάτι άλλο γιαπωνέζικο ή ευρωπαικό.Πήρε .........ναι ......καλά .....το μαντέψατε ...........BMW!!!!!!!!!!!!.

PS: Οι φήμες ότι τα BMW είναι μ@@@@παγίδες ελέγχονται!!!!!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF