Πλάκα κάνεις? Τίποτα δεν με χάλασε, λέω ότι ΓΥΜΝΟ χωρίς τα πλαστικά είναι απαίσιο! Και το δικό μου Κ4 χάλια είναι γυμνό! Σαν ένα μάτσο παλιοσίδερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsagas
ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ STAKO
ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΟ 600 Κ6?
![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις? Τίποτα δεν με χάλασε, λέω ότι ΓΥΜΝΟ χωρίς τα πλαστικά είναι απαίσιο! Και το δικό μου Κ4 χάλια είναι γυμνό! Σαν ένα μάτσο παλιοσίδερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsagas
ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ STAKO
ΤΙ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ ΣΤΟ 600 Κ6?
![]()
![]()
![]()
SORY ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ (STAKO)
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ
ή ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ
Στο δικό μου (Κ4) δεν θέλει τρύπες. Νομίζω και στο Κ6 δεν πρέπει να θέλει........Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsagas
SORY ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ (STAKO)
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ
ή ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ
πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσταΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Πλάκα κάνεις? Τίποτα δεν με χάλασε, λέω ότι ΓΥΜΝΟ χωρίς τα πλαστικά είναι απαίσιο! Και το δικό μου Κ4 χάλια είναι γυμνό! Σαν ένα μάτσο παλιοσίδερα!
κ γω καθομαι κ με παιρνουν τα ζουμια για να καταλαβουν δε ΜΠΟΡΩ να το βλεπω γυμνο σπαραζει η καρδια μ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σα να ειναι προσ διαλυση το εχουν κανει!!!!!!!![]()
οι αλητες!!!!!
ouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεστα
κ γω καθομαι κ με παιρνουν τα ζουμια για να καταλαβουν δε ΜΠΟΡΩ να το βλεπω γυμνο σπαραζει η καρδια μ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σα να ειναι προσ διαλυση το εχουν κανει!!!!!!!![]()
οι αλητες!!!!!
ouaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
στακο πηγαινε να βαλεις ενα χερακι να τελειωσει να το δουμε γρηγορα τελειωμενο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπουχου μπουχου![]()
![]()
![]()
Καλά, υπομονή γιατί το βάψιμο των πολυεστερικών θέλει κανά 5-7 μέρες να τελειώσει από την μέρα που θα αρχίσει..............![]()
ΛΟΙΠΟΝ!!!!
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 600 ΑΛΛΑ ΤΟ 750
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΛΕΥΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΦΕΡΙΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ !!
ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΣΤ!!!!
ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ!!
ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ!!
ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ!!!!
ΒΡΗΚΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΣΤΡΕΡΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ!!!!![]()
ΘΑ ΦΙΑΞΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ CARBOB ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ CARBON ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! !!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!!![]()
![]()
![]()
να του πεις του μαστορα σου να παει να....
κανει γρηγορα τη δουλεια να τη τελειωσει γιατι δ μπορουμε να το βλεπουμε ετσι το gixeraki σπαραζει η καρδουλα μας πως το λενε?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ΛΟΙΠΟΝ!!!!
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 600 ΑΛΛΑ ΤΟ 750
Eμεις φταιμε που το πας σαν 600?
Τι 600 δηλαδη, εγω την πρωτη φορα στην Ιτεα, νομιζα οτι ειχες Hyosung 125!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Να υποθέσω τα φτιάχνεις στον Παναγιώτη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηταν η πρωτη βολτα για αυτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Eμεις φταιμε που το πας σαν 600?
Τι 600 δηλαδη, εγω την πρωτη φορα στην Ιτεα, νομιζα οτι ειχες Hyosung 125!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εκτος της αλλης δεν ηξερα το δρομο!!!
ελα μια αγιο αμα θες μολις το βγαλω!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι ΓΑΜΑΤΟΣ μάστορας, αλλά θέλει τον χρόνο του.......!Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το τελικό αποτέλεσμα θέλω τρελλά να το δω φίλε! Αν θυμάμαι καλά είσαι ντόπιος στον Άγιο οπότε νομίζω είναι εύκολο να κανονιστεί.......![]()