Μήπως??:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
οσο για το PS...η αληθεια ειναι οτι παιζει πολυ τζακι και κερι τωρα τελευταια...μηπως να ανησυχησω ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Μήπως??:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
οσο για το PS...η αληθεια ειναι οτι παιζει πολυ τζακι και κερι τωρα τελευταια...μηπως να ανησυχησω ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Να σας ακούσω όταν δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ξενυχτάτε μέχρι το πρωί...
Μερικοί 40αρίσαμε και δύστηχώς μυαλό αρνούμαστε να βάλουμε. Άσχετα αν οι δυνάμεις μας και οι υποχρεώσεις μας δεν μας το πολυεπιτρέπουν.
Ωραίο το τζάκι, η μουσικούλα και το βιβλίο, αλλά κάποια στιγμή καίγεσαι και θέλεις και να ξεδώσεις. Να ξεκολήσει το μυαλό σου. Να δείς κανένα πλάσμα, έτσι για να έχεις να ονειρεύεσαι. Να γίνεις γκολ γιατί έτσι. (Δεν γίνονται όλοι γκολ για να πνίξουν τον πόνο τους. Μερικοί γίνονται για να ξεκολήσουν απο τη μάσκα που δυστηχώς σου επιβάλει η κοινωνία να φοράς ανάλογα με την ηλικία σου. Για να αρχίσουν να κουνάνε τα πόδια τους)
Δυστυχώς παλιότερα (δεκαετία 80) η διασκέδαση έπαιζε σχεδόν κάθε μέρα. Πιά λόγω οικονομικών παιζει μόνο ΣΚ. Σίγουρα γίνετε χαμός, αλλά αυτό έχουμε..........
Όσοι έχουν περάσει από τον Κούκο του Θησείου, το FAZ, το Lycabetus, το Booze, to Follie της Αλεξάνδρας και δεν θυμάμε και εγώ πόσα άλλά, ίσως με καταλαβαίνουν![]()
![]()
PS Απο μαγισούλα σε zandark? Το τζάκι μήπως? (Jokinggggggggggg)
Φίλε wiredgr ούτε εσύ έχεις άδικο όμως αναφέρεσαι σε άλλες εποχές!![]()
![]()
![]()
![]()
P.S Nice signature!![]()
Σίγουρα, αλλά για να πω και την φαφαριά μου, τότε είχε και διασκέδαση. Τώρα όλοι με ένα ποτήρι στο χέρι και κοιταζόμαστε. Οπότε λογικό είναι να γκρινιάζουν οι νεότεροι, για το ότι είναι ένα χάλι τα σαβατόβραδα. Γιατί απο φράγκα όλο και κάτι παίζει.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Σίγουρα, αλλά για να πω και την φαφαριά μου, τότε είχε και διασκέδαση. Τώρα όλοι με ένα ποτήρι στο χέρι και κοιταζόμαστε. Οπότε λογικό είναι να γκρινιάζουν οι νεότεροι, για το ότι είναι ένα χάλι τα σαβατόβραδα. Γιατί απο φράγκα όλο και κάτι παίζει.
Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω για τις εποχές που άλλαξαν φίλτατε!![]()
Γιατί από φράγκα, όπως τα λές!
![]()
![]()
![]()
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Πολύ σωστό σε βρίσκω!
![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Να πω και εγω το δικο μου. Υπαρχει ενας πολυ ωραιος ορος που μας περιγραφει: τσιφτετελληνες
Για τη διασκεδαση δεν χρειζονται λεφτα, χρειαζονται εφτα (7)![]()
![]()
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
τολμώντας από τα ανωτέρω σας δίνω μιά συμβουλή την οποία τηρούσα επί τόσα χρόνια ζώντας στην αθήνα μεχρι τα 37 αλλά και που δυστυχώς ισχύει και στην επαρχία όπως ανακάλυψα εδώ και 2 χρόνια στην νάξο
το σάββατο βγαίνουν όλοι οι βλάχοι οπότε έξοδοι μόνομέχρι παρασκευή
όπου βλάχοι οι κάθε λογής στο μυαλό για να μην παρεξηγηθώ![]()
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ
zandark κ γω συμφωνω μαζι σου.
υπ οψην,ειμαι 18 κ κατεβαινω ξερω γω με το κρανος κατω το σαββατο κ με κοιταζουν ολοι σαν εξωγηινο!αν θελετε να ξεχωρισετε φορεστε κρανος!(μιλωντας για παιδια της ηλικιας μου ετσι?)τωρα εμενα με λεει η παρεα μου ξενερωτο επειδη δε γουσταρω καθολου να πηγαινω να ειμαι σαν τη σαρδελα μεσα στο κλαμπ,που παιζει κ αθλια μουσικη,κ ξενερωνω αφ ενος γιατι η πλειοψηφεια το μονο που κανει ειναι να στεκονται ορθιοι κ να μην χορευει κανεις κ γιατι 9/10 ειναι αντρες.εμενα μ αρεσε οταν τα χα με την προηγουμενη κοπελα μου που πηγαιναμε κ χορευαμε λατιν μαζι.ουτε σου σπαει τα τυμπανα κ εχεις κ χωρο.κ χορευεις.ειναι πολυ πιο ομορφο απο το να φωναζεις τα γνωστα λαικα καψουροτραγουδα με 5-6 μαζι λιωμενους.η να χτυπιεσαι/κουνας ρυθμικα το ποδι πανω κατω κλπ δεν το θεωρω χορο.τωρα προτιμω τα σαββατα να μαζευτουμε με τα παιδια να παιξουμε κανα ποδοσφαιρακι σε ενα σπιτι,που θα μπορουμε να μιλησουμε,να γελασουμε.....τωρα να πας να στεκεσαι ορθιος να γινεις σκ@τα να ξυπνας απογευμα την επομενη,τι να πω,δε γουσταρω με την καμια.ασε που λενε να παμε να βρουμε λεει καμια γκομενα κ το μονο που κανουνε ειναι να γινονται τυφλα στα ξιδια.ελεος.το ιδανικο θα ηταν για μενα να ξυπνησω πρωι την κυριακη κ να πηγαινα με φιλαρακια εντουραδα στο βουνο!αλλα να τους βρω που,(αλλο θεμα το οτι δν εχω μηχανακι)εδω τη μηχανη την εχουν μονο για μοστρα,τους εχω μιλησει για το αν θα τους αρεσαν εκδρομες στο βουνο κ μονο που δεν![]()
![]()
Οι αναρχικοί λένε
"Πέντε μέρες τρως αγκούρι,
Σάββατο το παίζεις μούρη"
![]()
Αν και με εξαίρεση το φωτεινόπαράδειγμα του προλαλήσαντα vassilis88 (Q σου λεβέντημ) μην το ψάχνετε παιδιά....Ολα τριγήρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν....
Οι 17+ θα βγαίνουν έξω ΠΣΚ και θα γλεντάνε (ο καθένας όπως το νιώθει μέσα του το γλέντι έτσι?) όπως και εμείς βγαίναμε στην ηλικία τους.Μέχρι να βαρεθούμε-ούνε.
Και κύκλο κάνει στις επόμενες "φουρνιές" μέχρι να μεγαλώσουν να στριμωχτούν να βαρεθούν να γουστάρουν άλλα πράγματα να πάρουν την δόση τους απο νυχτερινή και όχι μόνο ζωή και διασκέδαση βρε αδερφέ!
Δέν μπορώ να κατηγορήσω κανένα που επιλέγει να βγεί έξω Σάββατο να κάτσει (όρθιος) με ένα ποτό στο χέρι και να λέει ότι βγήκα έξω "να διασκεδάσω και να βρώ γκόμενες -χικ!-" Ουλοι μας το έχουμε κάνει κάποτε....so what?
Έστω και άν κάθεται εκεί σαν το αγγούρι χωρίς να μπορέσει να ακούσει τι του λέει ο διπλανός του (πολλά τα db του τάδε dj) η άν ακούει σκυλάδικα πίνωντας "ουίσκια" η χτυπιέται σε κάποιο φρικάδικο εν μέσω καπνών και μπουμπουνητών απο το συγκρότημα "τα ψοφίμια" translate: carcass![]()
Το θέμα παίδες είναι ότι έχει πρo πολλού χαθεί η επικοινωνία μεταξύ τις παρέας/των απέναντι/αγοριών/κοριτσιών στις βραδινές εξόδους και στα clubs/bars.
Ντίρλα και alienation (και μετά για βρώμικο)
Προσωπικές εμπειρείες παραθέτω δέν είναι ανάγκη να καλύψω κανέναν με τα άνωθεν.Εμένα με κάλυψαν οι Smiths με το how soon is now?
There's a club if you'd like to go
you could meet somebody who really loves you
so you go, and you stand on your own
and you leave on your own
and you go home, and you cry
and you want to die
cheers!
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Το Σάββατο έχει καθιερωθεί, έχει περάσει στη νοοτροπία μας σαν μέρα εξόδου!
Προτιμώ να βγαίνω καθημερινές που δεν έχει τόσο πήξιμο στα μαγαζία...
Ακόμα και την παρασκευή γίνεται της πουτάνας, με αποτέλεσμα νασκέφτεσαι να μετακινηθείς ακόμη και με τη μηχανή![]()
Τις περισσότερες φορές προτιμώ να κάθομαι σπίτι με καλή παρέα . Μπορώ να πω ότι διασκεδάζω καλύτερα![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ρε παιδιά, μήπως τα πίνουμε δίπλα-δίπλα και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι... ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
![]()
ρε μη μου κανετε τετοια....
θελω μπρικι, θελω ποκιτο....
α να χαθειτε....
![]()
Μπρίκι rulez![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Mάλλον, αν και κάποιοι το λέμε εδώ και καιρό να πάμε αλλά ακόμα να το κάνουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ρε παιδιά, μήπως τα πίνουμε δίπλα-δίπλα και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι... ?
Μπρίκι rulez![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Mάλλον, αν και κάποιοι το λέμε εδώ και καιρό να πάμε αλλά ακόμα να το κάνουμε![]()
Καλά, μην πάρουμε και φόρα, δεν χωράει πολλούς![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
ZanDark---->
Βαρεθηκα να διαβάσω ολα τα posts...αλλα αν δεν εχει ειπωθεί...
να σου πώ το γιατι.
Γιατι αν εισαι ελευθερος/η και δεν εχεις το ταιρι σου...ολα αυτα που περιεγραψες παραπάνω
ως ταλαιπωρία και εκνευρισμό......φαντάζουν σε αυτους....παράδεισος!!!.
Το ειδες το θέμα μονο απο τη σκοπιά του δεσμευμένου.
![]()