Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: Πληρωνετε διόδια ρεεεε

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Σε ενα κρατος αδικο και παραλογο οπου το οτι αρπαξει ο κωλος μας εχει γινει ευαγγελιο
    το βρισκω παρα παρα παρα πολυ λογικο να τους την κανεις οποτε μπορεις αλλα
    στην τελικη ποιος φταιει για ολο αυτο το μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    γιατι εμεις ειμασται το κρατος εμεις ψηφιζουμε τους πολιτικους μας εμεις στο τελος τελος διαιωνιζουμε την μπουρδελοκατασταση

missing his Multistrada.. Το avatar του/της skous
    Παιδία εάν υπάρχει αντίστοιχο thread πάντως ας κλειδωθεί το παρόν!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    χαχα, καλό...

δηλαδή πληρώνεις ευχαρίστως 1.30 για μερικά χλμ... αν πάει αναλογικά (και εύλογο θα ήταν να πηγαίνει), στην εθνική θα πληρώνεις χαλαρότατα 10Ε ανά διόδιο, θα το πλήρωνες ευχαρίστως αν είχε καλή άσφαλτο, έτσι;;;
    δε ξερω αν χρησιμοποιείς τη ΕΟ Αθηνων Λαμιας αλλα εγω εχω να λεω οτι καθε φορα που κανω αυτο το λαθος για μια απλη βολτα ποναει η μεση μου για καμια εβδομάδα.... ετσι το εκοψα και παω μονο προς Πελοπόννησο βολτες

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ EΝDURO ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!

ναι σαφως και προτιμώ ιδιωτικό δρομο κλειστο χωρις 2 μπαλώματα ανα μετρο και να ειμαι σίγουρος οτι θα υπαρχει καποιο φορτηγό να μου προσφέρει βοηθεια πχ βενζινη αμα μείνω κτλ κτλ...

ούτε εγώ πληρώνω!

δε παταω κάν στη γραμμή που "χρέωνει" τον υπάλληλο μέσα και περνάω ή με κλείσιμο ματιού ή ακούω κανενα μπινελίκι...

ούτε γάτα ούτε ζημιά!

γιατί; φθείρω μήπως τον ασφαλτοτάπητα; ή τα χρήματα τόσα χρόνια διαχειρίζονται σωστά;

εισπρακτικό μέτρο είναι!

άσε που με αυτο τον τρόπο πληρώνουν πιό γρήγορα και οι αυτοκινητιστές που βρισκονται στην ουρά, άρα λιγοτερος χρόνος αναμονής, άρα λιγότερη κατανάλωση και καταπόνηση του αυτοκινητου στο σταματα ξεκίνα! Λεφτα τους γλιτώνω!

Αχάρηστοι παιδί μου! τσ τσ τσ

είναι και η "κακία" αυτός γιατί να μην και΄γώ να πρέπει!

επίσης όποτε βγαίνω σε εκδρομή με πολλές μότο σαν μέλος μιας παρέας ή αποσχίζομαι νωρίτερα και την κάνω μονος μου, η πληρώνω κανονικά για να μην μαυρίσω την εικόνα "των δικών μου (μοροσυκλετιστών) "

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    ego edo pou eimai den exoume diodia kai epidi den ksero kathe fora pou erxome athina plirono sa malakas!!!!
    mialo gia alli fora..

Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
    ego edo pou eimai den exoume diodia kai epidi den ksero kathe fora pou erxome athina plirono sa malakas!!!!
    mialo gia alli fora..
    εσύ να πληρώνεις, να εισρέει χρημα στην πόλη μας! μπουαχαχαχαχαχαχα

η επαρχία είναι πλούσια! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε ξερω αν χρησιμοποιείς τη ΕΟ Αθηνων Λαμιας αλλα εγω εχω να λεω οτι καθε φορα που κανω αυτο το λαθος για μια απλη βολτα ποναει η μεση μου για καμια εβδομάδα.... ετσι το εκοψα και παω μονο προς Πελοπόννησο βολτες
    εκεί λοιπόν, όπου δεν κουράζεται η μέση σου απο τις κακοτεχνίες του δρόμου, πληρώνεις διόδια;;;

εκεί λοιπόν, όπου δεν κουράζεται η μέση σου απο τις κακοτεχνίες του δρόμου, πληρώνεις διόδια;;;
    πληρώνει! τον έχω δεί!

Ιντι είσαι ΚΟΤΑ ρε, νομοταγή άνδρα! :rotflmao:

μάλλον θα είχε καμιά βυζ@ρού ξανθιά εισπράκτορα... έπεσες στην περίπτωση...

:rotflmao:

μάλλον θα είχε καμιά βυζ@ρού ξανθιά εισπράκτορα... έπεσες στην περίπτωση...
    :rotflmao:
    τι λές ρε! μετα γυναικός ήταν!

μια βλαμμενη ήταν για εισπράκτορας, η οποία αν και δε την χρέωσα μου έστειλε ενα γλυκήτατο βρισίδι μέσω του ιντι!

μάλλον με γούσταρε!

Εάν πας τη μηχανή σου σε ένα συνεργείο για σερβις και καταλαβεις μετά ότι δεν εχουν κάνει τίποτα και σου ζητάνε και 200€ τι νιώθεις πέρα από μ@λ@κ..?δεν νιώθεις ότι θέλεις να φύγεις χώρίς να πληρώσεις?
    έτσι έιναι και οι δρόμοι στην Ελλάδα
    τους έχουμε πληρώσει εκατό φορές με φόρους,με διόδια, και προπάντως με το τεράστιο κόστος από τους νεκρούς (εμάς τους ίδιους)
    και τι έχει γίνει?
    ένα ατάκτως ερριμένο κομμάτι ασφάλτου που γυαλίζει μετά 6 μήνες από την κατασκευή και κρατάει περισσότερο νερό και από πισίνα όταν βρέχει, με σήμανση και όρια της πλάκας
    που δεν κατάφεραν μετά 30 χρόνια να έιναι όλο μονής κατέυθυνσης στον άξονα αθήνας θεσσαλονίκης (ακόμη πατάμε δρόμους που έφτιαξε η χούντα-γ@μ το κ@ντ... τους)
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΧΜ 6(ΕΞΙ) ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ε λοιπον όταν μπορώ να μην πληρωσω το κάνω
    ακόμη και με το αμάξι όταν δεν βιάζομαι μπαινω από χωρια (μάλγαρα και λεπτοκαρυα για όσους ξέρουν) και παρακάμπτω
    ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΦΤΑΝΕΙ

mipos ksereis apo vespa????

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Και εκτός από τα παραπάνω, ας μην ξεχνάμε και την παράλογη αναλογία του ποσού οτο/μοτο=2/1!!!!!!

Ούτε καν η Αττική Οδός δεν είναι σωστή σε αυτό το θέμα. Μόνο η Γέφυρα Ρίου... (~5/1)
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    χαχα, καλό...

δηλαδή πληρώνεις ευχαρίστως 1.30 για μερικά χλμ... αν πάει αναλογικά (και εύλογο θα ήταν να πηγαίνει), στην εθνική θα πληρώνεις χαλαρότατα 10Ε ανά διόδιο, θα το πλήρωνες ευχαρίστως αν είχε καλή άσφαλτο, έτσι;;;
    Βασικά το 1.30 το δίνω γιατί δεν μπορώ να το αποφύγω
    Αν μπορούσα ούτε κι εκεί θα το έδινα... Ειδικά εκεί. 1.30 για κάτι που έπρεπε να έχει κάνει το κράτος και τώρα το εκμεταλλεύεται άλλος...

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Μεγάλη κουβέντα ανοίξατε και χαίρομαι….

Σχετικά με την ατάκα στο πρώτο ποστ του στυλ «δεν δίνει 1,30 στα διόδια και έδωσε τόσα λεφτά για τις ακράπες…» Τα χρήματα είναι θέμα προτεραιοτήτων…. Η αξία του κάθε τι είναι ανάλογη της επιθυμίας. Όσον αφορά το γιατί πρέπει γιατί δεν πρέπει, γιατί ναι γιατί όχι, πόσο, πότε και όλα αυτά που ξεκινούν στη κουβέντα για την αποπληρωμή των διοδίων…. Έχω τοποθετηθεί και σε αυτό το σαιτ, και σε άλλα για το θέμα αυτό, και προσπαθώ όπου μπορώ να μην πληρώνω. Όσο αστείο και αν ακούγεται, δεν θέλω να πληρώνω ούτε δεκάρα στο κράτος, και όποτε μπορώ το αποφεύγω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του και υπόλογος των πράξεών του…
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    Τι να πώ...

Btw εάν ήταν τόσο μάγκας το τυπάκι, ας είχε πινακίδες.... Αλλά.... @@ μόνο στα λόγια έχουν μερικοί.
    μαλακας θα ηταν αν ειχε πινακιδες,οχι μαγκας!!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διοδια πληρωνετε???
    από alexioannides στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1373
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2014, 09:26
  2. διοδια....ΜΗΝ πληρωνετε!!!
    από trelf στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2010, 17:28

Κανόνες δημοσιεύσεων