Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Eυρωπη & Νουμερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

The last one

Ά και κάτι άλλο επειδει σε 16 παιχνίδια κάναμα 9 νίκες και είναι πολλά, H barcelona poy se 25 παιχνίδια έκανε 15 νίκες είναι και αυτή εκτός συγκρίσεως με το γάυρο.Δεν ήξερα οτι πρέπει να δώσεις μόνο 6 παιχνίδια για να θεωρηθεί επιτυχία.Δεν θα ξαναγράψω άλλο για αυτό το θέμα.όλες οι ελληνικες ομάδες είναι για το φουτσο τα υπόλοιπα έχουν ενδιαφέρον μόνο για τη καζουρα που κάνουμε ο ενας στον άλλο.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Gandalf dr685sm
    STOYBI....Ξεχνάς το UEFA... Αλλιώς θέλω να μου εξηγήσεις πως έρχεται το θέμα κατάταξης στην UEFA εώς και το 2004 με τον ΠΑΟ αν θυμάμαι στους 32 , ΑΕΚ στους 54 και τον ΟΣΦΠ στους 75!!!!
    1) Καταρχην η καταταξη εχει αλλαξει , ( η σειρα εχει ως εχει αλλα η διαφορες μειωθηκαν κατα πολυ )

2) Εαν προσεξεις και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ εχουν δωσει αρκετους αγωνες προκριματικους και στο ουεφα με πολυ μικρης δυναμικοτητας ομαδες στις οποιες εριξαν κουφετα με τα κιλα! Σε αντιθεση με Ολυμπιακο που εδινε αγωνες ολη αυτη την περιοδο μονο στο ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ! Και οι νικες σας αυτες επι των μικρων αντιπαλων φυσικα μετρανε στην καταταξη των ομαδων στο ουεφα!!!

π.χ. Οι δυο νικες σας την χρονια των Χ στο τσου-λου στα προκριματικα βαρεθηκατε και στους δυο αγωνες να φυστικωνετε το ΑΠΟΕΛ !! Φυσικα οταν βγηκατε στον θεσμο εκεινη την χρονια ουτε μια νικη .

Gandalf dr685sm
    Η συγκομιδή βαθμών βλέπεις δεν είναι μόνο απο αγώνες σε CH.L. Είναι και σε αγώνες UEFA, όπου αν και υποδεέστερο αλήθεια απο το CH.L σαν θεσμός, εντούτοις , οι κατραπακιές που έχετε φάει εκεί είναι παροιμιώδεις (όπως και εμείς τα τελευταία δύο χρόνια απο κάτι Ρώσους).

Την περιοδο 97-98 και 98-99 δεν επαιξα τσου-λου !! Πιστευω να θυμασαι γιατι ??

Επαιξα .. 99-00 στον τριτο γυρο αποκλειστικα απο την Γιουβε εχασα στο πρωτο παιχν. 3-1
    Νικησα στο δευτερο 2-1 .
    .................................................................................................... ...............................................
    00-01 αποκλειστικα απο την Λιβερπουλ οταν η Αεκ περναγε απο καποια Χέρφολγκε ( την γνωριζεις ? ) και απο καποια Βάσας Βουδαπέστης ( αυτην την γνωριζεις ? ) Οι βαθμοι στο ουεφα που λεγαμε...

.................................................................................................... ..............................................
    01-02 Δες με τι παιξατε στο ουεφα και κανατε πορεια....

1) Γκρεβενμάχερ

2) Χιμπέρνιαν

3) Λίτεξ Λόβετς

Και αποκλειστηκατε με την μονη σοβαρη ομαδα που παιξατε στο ουεφα την Ιντερ !!

Επ ευκαιρια βαλε και αλλους βαθμους στο σακουλακι του ουεφα !!!
    .................................................................................................... .............................................

02-03

Με 2 ομαδες επαιξες ολες κι ολες επαιξες απο την μια εχασες και αποκλειστικες ...

ΑΕΚ - Μακάμπι Χάιφα 4-0 4-1

Μάλαγα - ΑΕΚ 0-0 1-0
    .................................................................................................... ..................................

03-04

Δεν ησουν πουθενα
    .................................................................................................... ...........................................

04-05

Σου δινω τα παιχνιδια ολων των ομαδων τοτε
    Γκόριτσα - ΑΕΚ 1-1 0-1
    Φάση Ομίλων-8ος Ζενίτ - ΑΕΚ 5-1

ΑΕΚ - Λιλ 1-2

Σεβίλη - ΑΕΚ 3-2

ΑΕΚ - Ααχεν 0-2

Φάση των 32 Παναθηναϊκός-Σεβίλη 1-0 0-2

Ολυμπιακός-Σοσό 1-0 1-0

Φάση των 16 Ολυμπιακός-Νιουκάστλ 1-3 0-4

Τα συμπερασματα δικα σου !

.................................................................................................... .................................
    05-06

Ενα παιχνιδι με τα ρολογια και αυτο το χασατε !!!
    .................................................................................................... .............................

Ξεκουραση !! Σου απανταω σε λιγο στα υπολοιπα !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    Το παιχνιδι με την Αιτχοβεν εδώ έληξε 4-1 ηπέρ του βάζελου.Έξω έχασε ο Βάζελος 1-0.Έχουν κάνει μαλακία στο site απο όπου τα πήρες.Θα τους στείλω e-mail με το σωστό αποτέλεσμα.
    Αν ειναι οπως τα λες παω πασο !!! Αν και παλι εκεινη την χρονια πισω εισαι σε πορεια !!

el_hymador

Σε παραπεπμω στην απαντηση που εδωσα στον Gandalf..

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Για να έχεις ακόμα καλλίτερα στατιστικά, ρε ΣΤΟΥΜΠΙ, μέτρα τα φετινά ......................
    ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ...............
    Ότι γουστάρεις μεγάλε μετράς και ότι ΔΕΝ γουστάρεις το ξεχνάς ...................

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΓΑΥΡΙΣΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ;;;;;;;;;;;;;;;;

Τα συμπτώματα άλλωστε ίδια είναι....................

ΜΕ ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΥΠΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Επιλεκτικη μνημη ως προς τι εχω ... Δεν απαντας ??? Σε αδικω καπου και το λες αυτο ??

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    el_hymador

Σε παραπεπμω στην απαντηση που εδωσα στον Gandalf..

ε και τωρα στο ουεφα θα παιζεις :rotflmao: :rotflmao: (υπο συζητησ βεβαια και αυτο , θα δειξει!)....ευακαιρια να ρεφαρεις με καμια ''μικρης δυναμικοτητας'' ομαδα....

παντως εχεις δικιο η Χερενφεν , η Μολντε και Μακαμπι Χαϊφα ειναι οπως και να το κανουμε ομαδες επιπεδου τσου-λου και εκει εδειξες παλι την αξια σου....

Οταν σου τυχαιναν τιποτα πραγματικες ομαδες (ακομα και με τα δευτερα βλεπε Juve) ειναι γνωστο πλεον και ''θρυλικο'' σε ολη την Ευρωπη ποσο σκληρα αγωνιζοσουν...

...αστο ρε stoub , τι πας να αποδειξεις? αστο σου λεω...

Gandalf dr685sm [QUOTE]Επίσης αν ενθυμούμαι καλά σε συμετοχές ημιτελικών-τελικών-προκριματικών8/16 , έχετε αποκλειστικά και μόνο μία (1) συμμετοχή σε ΟΛΑ τα χρόνια σας συμμετοχής στην Ευρώπη.[Αντίστοιχα η ΑΕΚ έχει να αντιπαρατάξει 1 συμμετοχή σε 8αδα στο UEFA (αποκλείστηκε στα προκριματικά απο την Juventus στην δεκαετία του 70), 1 συμμετοχή στην 16αδα (αποκλείστηκε απο την Μάλαγα).
    Για τον ΠΑΟ...ας τα πούν οι ίδιοι...θυμάμαι τελικό με Ajax (όπως και αν πήγαν εκεί, δεν παύει να είναι συμμετοχή!) και μια συμμετοχή 8αδα στο CH.L (όπου αποκλείστηκε απο Barcha στο 92' ουσιαστικά , μιας και εκεί το σούτ του Βαζέχα είχε ξυρίσει το δεξί κάθετο δοκάρι και μαζί εγώ το ξύλο απο τον καναπέ με μανία).
    /QUOTE]

Μα τι μου πιανεις τωρα την δεκαετια του 70 οταν εγω σε ολο το ποστ σου μιλαω απο το 96 και μετα ?? :hypnotize

Την παρουσια σας στο ουεφα με τον αποκλεισμο με την μαλαγα στην περιγραφω παραπανω ( παντα οπως τα λενε αυτοι )!!
    .................................................................................................... .................................................

Gandalf dr685sm
    Να πάμε σε αντιπάλους;... ας πάμε.... Η σημαντικότερη σας νίκη επί θεσμού CH.L που ανέφερες ήταν κόντρα στην Μπαγιερν με 6-2. Χειρότερη και σημαδιακή ήττα (σημείο κατατεθέν στο CH.L) απο την "Κυρία" Juventus με 7-0!!
    Της σημαντικοτερες νικες τις μετρας απο τα μεγαλα σκορ ???

Γιατι εγω τις μετραω σε αριθμο παιχνιδιων επι μεγαθηριων του ευρωπαικου ποδοσφαιρου !!

Μηπως θες μια συγκριση ???

.................................................................................................... ................................................

Για να μην συνεχίσω με αναφορές απο Ευρωπαϊκό τύπο σχετικά με ΟΣΦΠ και Ferguson που έχουν μείνει στην Ιστορία, συν τις φετινές αναφορές γενικά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά στο αρνητικό σας ρεκόρ με τις εκτός έδρας ήττες σε συνέχεια...με χαρακτηριστικό το "Keep on Walking".
    Οσον αφορα τον Ferguson οι πολυ φιλικες σχεσεις που εχει με την οικογενεια Βαρδινογιαννη ειναι πασιγνωστες . Οποτε μονο πιστευτη δεν μπορει να γινει η δηλωση του απο την στιγμη κι ολας που ο Παο δεν εχει κανει τιποτα καλλυτερο μεταξυ τους!!

Τα εκτος ??? Φαντασου να ειχαμε και λιγα απο αυτα !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ε και τωρα στο ουεφα θα παιζεις :rotflmao: :rotflmao: (υπο συζητησ βεβαια και αυτο , θα δειξει!)....ευακαιρια να ρεφαρεις με καμια ''μικρης δυναμικοτητας'' ομαδα....

παντως εχεις δικιο η Χερενφεν , η Μολντε και Μακαμπι Χαϊφα ειναι οπως και να το κανουμε ομαδες επιπεδου τσου-λου και εκει εδειξες παλι την αξια σου....

Οταν σου τυχαιναν τιποτα πραγματικες ομαδες (ακομα και με τα δευτερα βλεπε Juve) ειναι γνωστο πλεον και ''θρυλικο'' σε ολη την Ευρωπη ποσο σκληρα αγωνιζοσουν...

...αστο ρε stoub , τι πας να αποδειξεις? αστο σου λεω...
    Αποδειξα ειδη !!!

Κατα τα αλλα...

Mηπως ειδες τις δικες σου βρε χουρμαδορ μου ???

Μηπως θες να στις βγαλω η θα απαντατε παλι αοριστα ???

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αποδειξα ειδη !!!

Κατα τα αλλα...

Mηπως ειδες τις δικες σου βρε χουρμαδορ μου ???

Μηπως θες να στις βγαλω η θα απαντατε παλι αοριστα ???

Τι αοριστα βρε stoub? γιατι εχετε τοσο μεγαλη αριθμολαγνεια οι γαυροι?
    Νομιζεις οτι στο ποδοσφαιρο (αλλα και γενικοτερα) θυματε κανεις οτι η ομαδα του εχει 12-8-11? Τις εντονες συγκινησεις θυμασε και εκει ειναι η μεγλαη διαφορα stoub!!

Exω πανηγυρισει δυο φορες τετραδα στην Ευρωπη (για τον τελικο δεν μπορω να πω ...δεν ειχα γεννηθει) , εχω πανηγυρισει δυο φορες αποκλεισμο της juve , εχω πανηγυρισει νικη επι του ajax στην εδρα του την χρονια που σηκωσε την κουπα αν θυμασε...εχω πανηγυρισει εξαιρετικες εμφανισεις στο εξωτερικο , εχω πανηγυρισει να προκρινομε ως πρωτος στον ομιλο μου στην επομενη φαση, εχω πανηγυρισει την Ευρωπαϊκη καταξιωση και τον σεβασμο μεσα παο αποτελεσματα και πορειες....

εσυ ρε stoub τι εχεις πανηγυρισει?
    Την μεγαλυτερη ηττα στην ιστορια του θεσμου , την επικρατουσα (τεκμηριωμενα)αποψη πως ειστε μια απο τις χειροτερες ομαδες στην ιστορια του θεσμου? το γεγονος οτι στις δεκα συμμετοχες σας μια μονο φορα περαστε στην επομενη φαση των ομιλων ενω ολες τις υπολοιπες παοχαιρετουσατε στον πατο της βαθμολογιας? το οτι δεν εχετε σταυρωσει νικη εκτος εδρας?το οτι οποιαδηποτε αναφορα γινεται για εσας σε Ευρωπαϊκο επιπεδο ειτε ειρωνικη θα ειναι , ειταεεντελως απαξιωτικη?

...πες μου ΕΝΑΝ μονο λογο που σαν ορθα σκεπτομενος οπαδος (που πιστευω πως εισαι) εχεις πανηγυρισει για κατι στην Ευρωπη....

τι να λεμε τωρα αριθμους και μαλακιες ....

Exω πανηγυρισει δυο φορες τετραδα στην Ευρωπη (για τον τελικο δεν μπορω να πω ...δεν ειχα γεννηθει) , εχω πανηγυρισει δυο φορες αποκλεισμο της juve , εχω πανηγυρισει νικη επι του ajax στην εδρα του την χρονια που σηκωσε την κουπα αν θυμασε...εχω πανηγυρισει εξαιρετικες εμφανισεις στο εξωτερικο , εχω πανηγυρισει να προκρινομε ως πρωτος στον ομιλο μου στην επομενη φαση, εχω πανηγυρισει την Ευρωπαϊκη καταξιωση και τον σεβασμο μεσα παο αποτελεσματα και πορειες....
    Απο το 96-97 και μετα και επι καραμελας πρωταθλητη Ολυμπιακου ρε φιλε τι εχεις πανηγυρισει μου λες ??? Αυτο ειναι το θεμα μας... Ελεος !

Τι μου λες ?? Για ομαδες ?? Και εγω πανηγυρισα ως την μοναδικη ομαδα που κερδισε την Λιβερπουλ την χρονια που πηρε το τσου-λου !!

Πανυγηρισα και εγω που εστειλα τον Αγιαξ βολτα το 99

Πανυγηρισα και εγω νικη επι της Ρεαλ το 2005 1

Και πανυγηρισα που πηγα στους 8

Ε.. Και .... Τι πανυγηρισες φιλε μου ??? 2 χρονια καλλυτερης πορειας απο τον ολυμπιακο τα 10 τελευταια χρονια ???

Αν αυτος ηταν ο στοχος σας... Τοτε πασο !! Εχεις δικιο !!!

Ετσι σου επιστρεφω εσενα την ερωτηση να μου πεις εναν λογο που πανηγυρισες στην Ευρωπη !!! Εγω δεν εχω κανεναν . ΕΣΥ ??????

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Καταρχην ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ !!!

Η ερευνα που εκανα παραπανω ειναι απο το σαιτ της ΕΠΟ !!!!

Αν νομιζεις οτι ειμαι καπου λαθος πολυ ευχαριστως να επανορθωσω !!!
    Σου είπα στο ποστ μου ξέρω από που τα πήρες και γιαυτό δεν σε κατηγορώ..

Κι όμως τα έχει λάθος!

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα πάρε και λινκ από το επίσημο site της Eidhoven..!!

Nα επανορθώσεις παρακαλώ..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Stoubi,θα ήθελα αν θες το σχόλιο σου για τις δηλώσεις του Ριβάλντο..

ΥΓ. Δεν το λέω με ειρωνική διάθεση..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Σε αντιθεση με Ολυμπιακο που εδινε αγωνες ολη αυτη την περιοδο μονο στο ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ! Και οι νικες σας αυτες επι των μικρων αντιπαλων φυσικα μετρανε στην καταταξη των ομαδων στο ουεφα!!!

ψεμα μεγαλο! τουλαχιστον 2 φορες θυμαμαι εγω (μπορει να υπαρχεουν και αλλες) που παιξατε προκριματικα CL

μια με μια κυπριακη ομαδα και μια με μια ρωσσικη-ρουμανικη-ουκρανικη δε θυμαμαι ακριβως μια που δεν την εχω ξανακουσει ποτε . και φυσικα πηρες του βαθμους

Την περιοδο 97-98 και 98-99 δεν επαιξα τσου-λου !! Πιστευω να θυμασαι γιατι ??
    οχι γιατι?

οταν η Αεκ περναγε απο καποια Χέρφολγκε ( την γνωριζεις ? ) και απο καποια Βάσας Βουδαπέστης ( αυτην την γνωριζεις ? ) Οι βαθμοι στο ουεφα που λεγαμε...
    1) Γκρεβενμάχερ
    2) Χιμπέρνιαν
    3) Λίτεξ Λόβετς
    Και αποκλειστηκατε με την μονη σοβαρη ομαδα που παιξατε στο ουεφα την Ιντερ !!

εχετε παιξει και με χειρωτερες εσεις και φαγατε μπουτσες....

05-06

Ενα παιχνιδι με τα ρολογια και αυτο το χασατε !!!

ψεμα. 2 παιξαμε στην αγια πετρουλοπη ηρθαμε ισοπαλια εδω χασαμε στις καθηστερισεις

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Πανυγηρισα και εγω νικη επι της Ρεαλ το 2005

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: No comments :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Γιατι μπλέκετε την Ευρωπη και τα νούμερα, αφού..............................

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2008, 15:10
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2007, 13:35
  3. Stickers με νούμερα...
    από gojakla στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 12:13
  4. παντελονια σε μεγαλα νουμερα ;;;;;;