Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 211

Θέμα: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι νόμοι και τα πρόστιμα αλλά και η εφαρμογή τους.
    Συνήθως δηλαδή συμβαίνει το εξής:
    βγαίνουν στους δρόμους οι αστυνομικοί τασκίζουν τις πρώτες μέρες τον κόσμο έτσι για να δείξουν ότι δουλεύει το σύστημα και μετά το ξαναθυμούνται μόνο όταν καλούν τα κανάλια να τους δείξουν που κάνουν ελέγχους κι αλκοτέστ.
    Ο Fethry το γράφει πολύ σωστά.
    Θα περιμένει ο τύπος κρυμμένος. Θα περνάς εσύ ή ο ΙΧης δεν κάνω διακρίσεις και αφού ο δρόμος θα είναι εντελώς άδειος και δεν θα υπάρχει ψυχή θα περάσεις. Και τσουπ... πάρε να έχεις!!!
    Δεν λέω ότι α αφού ο δρόμος είναι άδειος πέρνα με κόκκινο! Δεν λέω κάτι τέτοιο.
    Επισημαίνω όμως ότι αυτό δεν είναι εφαρμογή του νόμου για την πάταξη των ατυχημάτων. Είναι μάλλον φοροεισπρακτικό καθαρά μέτρο.
    Και για τους μήνες χωρίς δίπλωμα... χμ... έχω σοβαρές ανησυχίες. Μάλλον όλοι θα οδηγούν για ένα διάστημα χωρίς δίπλωμα και αυτό είναι πολύ χειρότερο.

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    ...παραβιασες stop?6 μηνες το διπλωμα και 500 euro προστιμο
    ...επικινδυνη οδηγηση?Σφηνες σε δημοσιο δρομο?6 μηνες το διπλωμα και 500 euro
    ...παραβιασες κοκκινο?12 μηνες το διπλωμα και 1000 euro.
    ...οδηγας πιωμενος??Αντιο κολε...!Φυλακη και χωρις αναστολη και παπαριες δικηγοριστικες.
    Επαιρναν συνεντευξη απο ορισμενους ''κουτακιδες'' σχετικα με το πως βλεπουν τα νεα προστιμα της τροχαιας και ολες οι παλιολουμπινες ελεγαν ''υπερβολικα ειναι,στην Ελλαδα ζουμε'' και διαφορες αλλες παπαριες θελοντας απο μεσα τους να καθησυχασουν τον εαυτο τους-ελα μωρε και τι εγινε σιγα μην ισχυσειΣτην Ελλαδα ζουμε.Δε λεω οτι κι εμεις με τα μοτορια δεν κανουμε μαιμουδιες στο δρομο.Να πιπτει ραβδος και σε μας δε λεω.Ομως εγω 2 φορες στο παρελθον πηγα να δω τα ραδικια αναποδα,και τις ιδιες μαλακιες στο δρομο που πηγαν να με στειλόυν τις βλεπω ακομα.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΚΟ.

ΜΟΝΑΧΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΑΣ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.

Αυτα που λες εμενα μου ακουγονται ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. Ενα ακομη μεσο να εισπραξουν φραγκα

Ο Ελληνας με ελαχιστη εκπαιδευση και παιδεια πριν παρει τιμονι στα χερια του θα συνεχισει να οδηγει οπως οδηγει και τωρα

Δεν λυνεται κανενα προβλημα ετσι μονο οταν το χτυπησεις στη ριζα του για εσενα φιλαρακι που πιστευεις οτι τα μετρα αυτα ειναι σωστα

Εγω με μια λεξη θα τα χαρακτηριζα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ..... αλλωστε της ιδιας φιλοσοφιας ειναι και ο αρμοδιος υπουργος ...

Παλαιό μέλος
    Εγώ νομίζω ότι έχετε κάνει τη λέξη "φασίστας" πιπίλα και το πράμα έχει παρατραβήξει.

Παλαιό μέλος

Re: Re: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Αυτα που λες εμενα μου ακουγονται ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. Ενα ακομη μεσο να εισπραξουν φραγκα

Ο Ελληνας με ελαχιστη εκπαιδευση και παιδεια πριν παρει τιμονι στα χερια του θα συνεχισει να οδηγει οπως οδηγει και τωρα

Δεν λυνεται κανενα προβλημα ετσι μονο οταν το χτυπησεις στη ριζα του για εσενα φιλαρακι που πιστευεις οτι τα μετρα αυτα ειναι σωστα

Εγω με μια λεξη θα τα χαρακτηριζα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ..... αλλωστε της ιδιας φιλοσοφιας ειναι και ο αρμοδιος υπουργος ...
    Όσοι νομίζουν ότι θα μπει ένα μάθημα οδικής κυκλοφορίας στην πρώτη δημοτικού και θα λυθεί το πρόβλημα..καλώς το πιστεύουν!
    Για τα μέτρα που σου ακούγονται εισπρακτικά..
    Δεν κατάλαβα! Ιδρώνει το αυτί σου που θα αυξηθεί η τιμωρία σ'αυτούς που περνούν με κόκκινο; Περνάς εσύ με κόκκινο; Αν περνάς, καλώς πιστεύεις ότι είναι εισπρακτικά! Ο καημός σου δεν μας ενδιαφέρει!! Να σου εισπράξουν και τα σώβρακά σου και το σπίτι σου αφού εσύ δεν υπολογίζεις τη ζωή μας! Αν δεν περνάς, τότε γιατί κόπτεσαι γι' αυτούς που περνάνε; Και γιατί δε σε νοιάζει γι' αυτούς, τους ανυποψίαστους που κινδυνεύουν από τη μ%#$@#ια που δέρνει, αυτού του είδους τους οδηγούς;

Και θα πω και ένα παράδειγμα που πιστεύω ότι όλοι παρατηρήσατε.. Έχετε δει πως οδηγούν οι μετανάστες με γερμανικές πινακίδες το καλοκαίρι;
    Αυτοί όταν είναι στη Γερμανία, πιστεύετε ότι οδηγούν με τον ίδιο τρόπο; Τι είδους παιδεία είναι αυτή που την αφήνουν στα σύνορα της Γερμανίας όταν έρχονται εδώ; Βούρδουλας ρε και δεν πα να χτυπιέστε ορισμένοι! Δε θέλετε να γίνετε άνθρωποι; Θα σας κάνουν με το βούρδουλα τα πρόστιμα, να σας γονατίσουν κι αν θέλετε παραπονιέστε όσο θέλετε!

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    γιατι να σου πω τι θα γινει? θα ειναι 5 η ωρα ξημερωματα, θα προχωραω σ'εναν αδειο δρομο, το φαναρι ειναι κοκκινο κι εγω αφου κοιταξω προσεκτικα θα περασω...
    θα πεταχτει ο μπατσος απο τη γωνια και θα μου χωσει 500e προστιμο και 12 μηνες δε θα'χω διπλωμα...
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!

Απο τοτε που καποιοι μαγκες αποφασισανε πως θα κρινουν κατα βουληση ποτε θα παραβιασουν κοκκινο ή στοπ, αρχισε και να σκοτωνεται κοσμος απο παραβιασεις κοκκινου ή στοπ.

και σε περιπτωσεις που πραγματικα θα υπαρχει κινδυνος οι μπατσοι θα πινουν καφε στις καντινες...
    αδικο δεν ειναι?
    Αυτο δεν το ξερεις. Ειναι βεβαια μια πολυ ωραια δικαιολογια για να περνας κοκκινα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω πιστευω οτι πρεπει να υπαρξει μια αμαδα αστυνομικων με μαυρες κουκουλες στα κεφαλια και

οταν καποιος παραβιαση οποιοδηπωτε νομο να τους αποκεφαλιζουνε και μετα να παιζουνε με το

κεφαλι του μπασκετ η ποδοσφαιρο.

Μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα κανενας δεν θα παραβιαζει τπτ.(μονο οι κουκουλοφοροι).

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!

Απο τοτε που καποιοι μαγκες αποφασισανε πως θα κρινουν κατα βουληση ποτε θα παραβιασουν κοκκινο ή στοπ, αρχισε και να σκοτωνεται κοσμος απο παραβιασεις κοκκινου ή στοπ. [/B]

τωρα υπερβαλλεις και το ξερεις πολυ καλα...
    θελω να σε δω να περιμενεις σε κανενα 5λεπτο φαναρι μεσα στην ερημια... μονο και μονο απο βαρεμαρα θα φυγεις...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

"Σιγά τώρα, το hornet..." Το avatar του/της Thoreevos
    μονο και μονο απο βαρεμαρα θα φυγεις...
    οκ. κ ο "κανίβαλος" "ινδιάνος" "κλπ" που θα έρχεται μαλιοκούβαρα με τις πάντες χωρίς αύριο κλπ να περάσει με πράσινο (καλά τι μαλάκας) και πέσει πάνω σου με τα μάτια, πες του μετά "ρε φίλε δεν πέρναγε κανένας και βαρέθηκα να περιμένω το πράσινο".

πολύς κόσμος, μαζί κ εγώ, όταν κατεβαίνει πχ την κηφησίας με άδειο δρόμο και πράσινο δικό του αντι να ανοίξει γκάζι μειώνει ταχύτητα μπας κ κανένας καθυστερημένος κωλόγερος αυνάνας κωλοπιτσιρικάς μαλακισμένη ξανθιά καραγκιόζης μπουρναζοτρόμπας ταρίφας μπάτσος πεζός μηχανάκιας αυτοκινητάκιας περάσει το κόκκινό του..

ότι ώρα και να είναι. μέρα νύχτα.
    τα λόγια μου είναι ωμά, κ αν πειράζουν κάποιον συγνώμη.

αυτή είναι η γνώμη μου για την πουτάνα την άσφαλτο.

τελευταίo: ποιός θυμάται την ευγενική ΟΧΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ σελίδα που είχε το ΜΟΤΟ παλιά, με το
    "ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ"?

χμ... ίσως το βρω κάπου κ το ανεβάσω

cheers
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.
    Ακόμα και όταν μας πηδάει κανονικά.

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    δε μιλαμε για ολους τους δρομους και ολες τις περιπτωσεις...
    μου λες και με το δικιο σου για την κηφησιας... συμφωνω και επαυξανω...
    αλλα ενα 50% των φαναριων εντος πολης τα σκοτωνεις για πλακα χωρις να κινδυνεψει ουτε μια τριχα απο το π@@@ρι σου... και προφανως και κανενος αλλου τριχα...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    τωρα υπερβαλλεις και το ξερεις πολυ καλα...
    θελω να σε δω να περιμενεις σε κανενα 5λεπτο φαναρι μεσα στην ερημια... μονο και μονο απο βαρεμαρα θα φυγεις...
    Το ΜΟΝΟ "5λεπτο" φαναρι που ξερω ειναι στο πρατηριο της shell στην ποσειδωνος οπως βγαινεις απο skippers στην παραλιακη. Κι αυτο πρεπει να ειναι 3-4λεπτο. Ολα τα υπολοιπα ειναι 1-3 λεπτα. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΜΑΞΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

αλλα ενα 50% των φαναριων εντος πολης τα σκοτωνεις για πλακα χωρις να κινδυνεψει ουτε μια τριχα απο το π@@@ρι σου... και προφανως και κανενος αλλου τριχα...
    ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΦΑΝΑΡΙΑ!

Να σου πω και τι νομιζουν μερικοι αλλοι γι'αυτο:

Α: εγω νομιζω ειναι το 40% των φαναριων

Β: εγω νομιζω ειναι το 80%, κι ας ερχεται καποιος περναω αρκει να μην ειναι στη λωριδα μου

Γ: εγω νομιζω ειναι το 10% των φαναριων, αρκει να μην ερχεται κανενας απο πουθενα

Δ: εγω νομιζω ειναι το 20% των φαναριων, αν ερχεται καποιος και ειναι στα 100μ τοτε οκ

Οπως βλεπεις φιλε μου fethry υπαρχουν πολλες αποψεις για το ποτε "επιτρεπεται" να περναμε με κοκκινο. Αν δεν πειστηκες παρε μερικα ακομα σεναρια:

Α μετα απο 1 μπυρα: εγω νομιζω ειναι το 60% των φαναριων

Β μετα απο 1 μπυρα: εγω νομιζω ειναι το 90%, κι ας ερχεται καποιος περναω αρκει να μην ειναι στη λωριδα μου

Γ μετα απο 1 μπυρα: εγω νομιζω ειναι το 30% των φαναριων, αρκει να μην ερχεται κανενας απο πουθενα

Δ μετα απο 1 μπυρα: εγω νομιζω ειναι το 40% των φαναριων, αν ερχεται καποιος και ειναι στα 50μ τοτε οκ

Δια της αντιμεταθετικης ιδιοτητας, μπορεις να αντικαταστησεις τη λεξη "μπυρα" με τις παρακατω λεξεις και θα εχεις ισοδυναμα αποτελεσματα:

ουισκι(α)
    κουραση
    πολυ φαγητο
    νευρα
    βιασυνη
    ...................

Καταλαβαινεις τωρα πως αν μπεις στη διαδικασια να κρινεις ΚΑΘΕ φορα που βλεπεις κοκκινο το αν θα σταματησεις ή οχι, ειναι θεμα χρονου να κανεις λαθος;

ναι βασικά κοίτα, δεν κρίνω κανέναν ούτε συνηθίζω να λέω "φίλε sorry αλλά είσαι μαλάκας"..
    παρέλειψα νωρίτερα να διευκρινήσω το "φιλικα". sorry αν φάνηκε ότι στη μπήκα

έχει καταντήσει πολύ ύπουλη ζούγκλα η ρουφιάνα η Αθήνα και δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς.
    από ταρίφα θα σου έρθει? πεζός 200 ετών που περνάει το δρόμο? φρενάρισμα σε λωρίδα πεζοδιάβασης κ εξάσκηση στο διπλό τόλουπ?

και για τα φανάρια δεν είναι ότι έχεις άδικο. πολλά είναι τα φανάρια που μπορείς να τα πατήσεις.
    αλλά έχω χάσει την εμπιστοσύνη ακόμα και στον εαυτό μου για το πόσο μπορώ να φυλαχτώ..

άστο διάλο διάβαζα κ όλο το αρχείο του Tropea για τα φετεινά δυστηχήματα μεσημεριάτικα και
    μου ματώθηκε η ψυχολογία...

τεσπα..
    Ορκιζόμεθα να φυλάττουμε πίστη στην Πατρίδα. Υπακοή στο Σύνταγμα, τους Νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
    "πλάκα πλάκα επί χούντας", (έλεγε ο παππούς) "όλα πήγαιναν ρολόι"..

φοβέρα θάλουμε ρε φούστη τελικά? και μόνο άγιοι δεν είμαστε
    Ναι υπηρχε αρκετη αστυνομια μεχρι το τελευταιο χωριο με κυρια αποστολη να συλαβει ακομα και οποιον τολμουσε να σκευτει τα περι κουμουνισμου.

Τετοιο ηταν το ρολοι.
    Τωρα ισως ο παπους σου να ηταν απο αυτους που το κουρδιζαν αυτο το ρολοι και πηγαινε καλα.

Αθλοιοι και ηλιθοιοι πολιτικοι που καταντησατε νεους ανθρωπους εστω και για αστειο να υμνουν την χουντα
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

τι λε ρε μεγάλε? ποιός ύμνησε τη χούντα? αναρωτιόμαστε να πούμε.. αυτό είναι όλο...
    κατευθείαν "νέος υμνεί τη χούντα"...

γιατί τα μουνόπανα που υμνούν σημερινούς υποκριτές "ηγέτες του έθνους" δεν σε ενοχλούν?

γαμώ και τη χούντα και τη βασιλευόμενη δημοκρατία και το πασοκ και τη νδ και όλο το σινάφι
    του μπλαμπλα και της καβάτζας, με τους καρεκλοκένταυρους που μας έχουν γαμήσει τη ζωή
    και εμείς τσακωνόμαστε "όχι εσύ έχεις άδικο για το φανάρι" "όχι εσύ έχεις άδικο για την παιδεία"
    "όχι εσύ έχεις άδικο για το κράτος" "όχι εσύ έχεις άδικο για τα νέα πρόστιμα"...

ας φαγωθούμε εμείς μέχρι να σκωτοθούμε στο δρόμο σε κάποια τυχαία συγκυρία,
    και δε γαμιέται.. ας φταίει κ η χούντα...

φιλικά

αμα δεν εχουμε παιδια βρε παιδεια και ενα εκατομυριο προστιμο θα την κανει την μαλακια του ο ελληνας,αμα δεν κοπουν κατι πηγαινω και λαδωνω και περνω το διπλωμα χωρις να εχω κανει μαθημα,τα λαμογια που σε υποχρωνουν να λαδωσεις,που ξεκιναει απο τους δασκαλους που σου κανουν το μαθημα οδηγησης που ειναι συνενοημενοι με τους εξεταστες να στα αρπαξουν,το δικο μας το κολομυαλο που το παιζουμε μαγκες και κανουμε διαφορες μαλακιες στον δρομο και ενα σωρο αλλα πραματα αφηστε παιδια μια ζωη υποαναπτυχτοι θα ειμαστε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Καποιος ειχε πει οτι καλυτερα να υπαρχει η βεβαιοτητα μια μικρης εστω τιμωριας παρα η πιθανοτητα μια μεγαλης.

Προφανως οι αρχοντες σκεφτηκαν οτι αφου η αστυνομευση ειναι για τα μπαζα, ας δοκιμασουμε την μεγαλη τιμωρια μπας και δουλεψει αυτη...
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη;
    από VanDiemen στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2007, 11:16
  2. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  3. Απαντήσεις: 79