Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: Ήττα... έστω και άτυπα...

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Σας εχω ολους χαλαρα με το 500αρι μου Fiat

Υγ
    Φιλε μου δυστηχως στις στροφες ετσι ειναι πρεπει να το δεχτουμε
    4 ροδες VS 2

αλλα οταν ο δρομος γινει ευθεια και τους προσπερνας 5 5 ειναι ολα τα λεφτα

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Eιστε σιγουροι ορε συναδερφοι οτι τα μηχανακια τον πινουν στις στροφες?

Γιατι ξερω κατι τρελλοκομεια που ουτε με ελικοπτερο δεν τους περνας.

Τεσπα.

Εγω εριξε σε ugo με νορμαλ bros 650 κι ομως το κερατο ηταν κολημενο πισω μου.
    Ηθελα να ηξερα τι του χε κανει
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Eιστε σιγουροι ορε συναδερφοι οτι τα μηχανακια τον πινουν στις στροφες?

Γιατι ξερω κατι τρελλοκομεια που ουτε με ελικοπτερο δεν τους περνας.

Τεσπα.
    μαλλον δεν εχεις δει αντιστοιχο οδηγο αυτοκινητου,για αυτο...
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Θα ¨φορουσε¨κανα μοτερ intergrale και σε :a015:
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    αφου τα γιουγκο πανε μπαλα

:rotflmao:
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    μαλλον δεν εχεις δει αντιστοιχο οδηγο αυτοκινητου,για αυτο...

Επειδη εχω δει γι'αυτο το λεω.

Τελοσπαντων, κολοκυθια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Επειδη εχω δει γι'αυτο το λεω.

Τελοσπαντων, κολοκυθια.
    το εχεις δει αυτο σε δημοσιο δρομο?
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

για δημοσιο δρομο λεω ναι.

Η συζητηση ειναι για αμπελοφιλοσοφιες. Δεν συγκρινονται αυτα τα 2.

Δεν βαριεσαι κουβεντα να γινεται.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αν και το πάμε για ανακύκλωση , θυμάμαι και παλιότερο μήνυμα (πριν 1.5 χρόνο περίπου) που μιλούσε για κόντρες αυτοκινήτων - μηχανών σε στροφές.

Το αυτοκίνητο λοιπόν , ακόμα και με motard σε κόντρες, σε σφιχτό στροφιλίκι , έχει προβάδισμα, μιας και οι 4 ρόδες και το τραπέζιο σχήμα του , αποδίδει καλύτερη πρόσφυση (δημόσιο δρόμο είπαμε!) και δίνει καλύτερη αίσθηση στο στρίψιμο , ....ΕΦΟΣΟΝ... δεν είναι μαμά παραγωγής.

Γιατί κακά τα ψέματα, το μέσο αυτοκίνητο με τις χίλιες δύο υποβοηθήσεις ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ. Προσοχή δεν μιλάω για GT , και λοιπά sport που κινούνται στα 25-30.000?. Μιλώ για το μέσο αυτοκίνητο μαμά. ή αν θέλετε ακόμα και για πολυτελείας που κάνουν περισσότερα απο 30 χιλιάρικα , αλλά δεν είναι "στημένα".

Σε αντίθετη περίπτωση... στημένο αυτοκίνητο , στημένο motard με μέσης ικανότητας οδηγούς και στα δύο (καθημερινούς οδηγούς) το αυτοκίνητο υπερέχει σε σφιχτά κομμάτια.

Σε ανοιχτές καμπές, τώρα , είτε στημένα είτε όχι, αποδεδειγμένα SS ρίχνουν στα αυτιά των αυτοκινήτων , τηρουμένων των παραπάνω προύποθέσεων.

Πάντως για να λέμε, και την αλήθεια... είναι καύλα να "κορνεριάζεις" με κανά "στημένο" GT, Subaru κτλ... ειδικά αν έχει και σκάστρα-μπουρί πίσω. Άλλη αίσθηση απο την μηχανή μεν... αλλά καύλα δε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αν και το πάμε για ανακύκλωση , θυμάμαι και παλιότερο μήνυμα (πριν 1.5 χρόνο περίπου) που μιλούσε για κόντρες αυτοκινήτων - μηχανών σε στροφές.

Το αυτοκίνητο λοιπόν , ακόμα και με motard σε κόντρες, σε σφιχτό στροφιλίκι , έχει προβάδισμα, μιας και οι 4 ρόδες και το τραπέζιο σχήμα του , αποδίδει καλύτερη πρόσφυση (δημόσιο δρόμο είπαμε!) και δίνει καλύτερη αίσθηση στο στρίψιμο , ....ΕΦΟΣΟΝ... δεν είναι μαμά παραγωγής.

Γιατί κακά τα ψέματα, το μέσο αυτοκίνητο με τις χίλιες δύο υποβοηθήσεις ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ. Προσοχή δεν μιλάω για GT , και λοιπά sport που κινούνται στα 25-30.000?. Μιλώ για το μέσο αυτοκίνητο μαμά. ή αν θέλετε ακόμα και για πολυτελείας που κάνουν περισσότερα απο 30 χιλιάρικα , αλλά δεν είναι "στημένα".

Σε αντίθετη περίπτωση... στημένο αυτοκίνητο , στημένο motard με μέσης ικανότητας οδηγούς και στα δύο (καθημερινούς οδηγούς) το αυτοκίνητο υπερέχει σε σφιχτά κομμάτια.

Σε ανοιχτές καμπές, τώρα , είτε στημένα είτε όχι, αποδεδειγμένα SS ρίχνουν στα αυτιά των αυτοκινήτων , τηρουμένων των παραπάνω προύποθέσεων.

Πάντως για να λέμε, και την αλήθεια... είναι καύλα να "κορνεριάζεις" με κανά "στημένο" GT, Subaru κτλ... ειδικά αν έχει και σκάστρα-μπουρί πίσω. Άλλη αίσθηση απο την μηχανή μεν... αλλά καύλα δε.

Gandalf

Ξεχασες τα Pocket Rocket...δεν κανουν 25-30.000 Ε και δεν τα περνας σε επαρχιακο στροφιλικι
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Gandalf
    φέρε μηχανάκι σμ σε αυτη τη θέση..που δείχνει η φωτο..και ελα μετά πες μου για καύλες..
    επισης για το σφιχτο στροφιλίκι εχω τις αντιρήσεις μου...οσο μιλαμε για νορμαλ΄καταστάσεις μιας και wrc απλα δε πιάνοντε...και οι ταχυτητες ειναι αλλού.
    αλλα σε συμβατικά και gt και ραλι...
    το μηχανακι απο στροφή σε στροφή θα πιάσει πολλά περισσοτερα χιλ απο τι το αμαξι...και η διαφορά που θα εχουν σε χιλ μεσα στη στροφή δεν καλύπτει την αλλη διαφορά.
    να πω οτι αυτο το χω δει με το δικό μου και εμένα αναβάτη και τον γαμπρο μου (ποιυ είναι πολύ γρηγοροσ!!!) με σβελτο αμάξι και το παέι και τάπα σε "δικό" μας επαρχιακο δρόμο στο Σουλινάρι..οπου και το αμαξι αν πιασει μετα βιάς μια φορα τα 160...ενω εγω (νταξει δεν έχω κανα σμ..αλλά ΤΟ πιστόλι για τετοιους δρόμους) εφτασε μεχρι και τα 210 χιλ.
    το λοιπον δε με εφτανε ποτε..πλησίαζε λίγο σε κάποιες στροφες..οπου δε μπορουσα λογω ορατότητας να εκμεταλευτω ολο το πλάτος του δρόμου..και αυτο ήταν.
    ήμουν παντα 50 εως και 200 μ μπροστα σε διδρομή 8-9 χιλιομέτρων.
    τωρα φυσικά σε δρόμο χωρίς πλάτος και χωρίς να έχει ενδιάμεσες μικροευθείες το πιθανότερο είναι να τον τρώμε...αλλά και παλι θα παλεψουμε...λεμε..δε πεφτουμε χωρίς μάχη.

η φωτό..

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	giraudo.jpeg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	26,8 KB 
ID:	68718

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η φωτό που δείχνεις είναι σε πίστα.... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.... μιλάμε για δημόσιο δρόμο. Το ανέφερα άλλωστε.

Μιλάμε για σφιχτό κομμάτι στροφών... Κάτι σαν Διόνυσος-Γερμανικό Νεκροταφείο και φυσικά με μέσης ικανότητας οδηγό.

α και ενα τελευταίο... Subaru Impreza, δεν είναι WRC, πάει τον κώλο του και το βρίσκεις μεταχείρω στα 24-25.000€. Είναι 4Χ4 που σημαίνει οτι δεν driftαρει... άρα βρίσκει πρόσφυση και δίνει δύναμη κάτω.

Το motard, ναι μεν θα φρενάρει πιο αργά και θα βγεί πιο γρήγορα, αλλά δεν θα μπορεί να έχει σταθερή ταχύτητα μέσα στην στροφή, κάτι που μπορεί ο ΜΕΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ (Το ξανατονίζω) σε ενα Subaru , ας πούμε, να το εκμεταλευτεί στο έπακρο.

Σε ανοιχτές καμπές... είπαμε... οτι και να είναι το 4τροχο σε κόντρα με SS, θα πιεί τσαγάκι jing-sheng, βουνού , μαύρο ή οτι άλλη ποικιλία θέλει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Η φωτό που δείχνεις είναι σε πίστα.... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.... μιλάμε για δημόσιο δρόμο. Το ανέφερα άλλωστε.

Μιλάμε για σφιχτό κομμάτι στροφών... Κάτι σαν Διόνυσος-Γερμανικό Νεκροταφείο και φυσικά με μέσης ικανότητας οδηγό.

α και ενα τελευταίο... Subaru Impreza, δεν είναι WRC, πάει τον κώλο του και το βρίσκεις μεταχείρω στα 24-25.000€. Είναι 4Χ4 που σημαίνει οτι δεν driftαρει... άρα βρίσκει πρόσφυση και δίνει δύναμη κάτω.

Το motard, ναι μεν θα φρενάρει πιο αργά και θα βγεί πιο γρήγορα, αλλά δεν θα μπορεί να έχει σταθερή ταχύτητα μέσα στην στροφή, κάτι που μπορεί ο ΜΕΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ (Το ξανατονίζω) σε ενα Subaru , ας πούμε, να το εκμεταλευτεί στο έπακρο.

Σε ανοιχτές καμπές... είπαμε... οτι και να είναι το 4τροχο σε κόντρα με SS, θα πιεί τσαγάκι jing-sheng, βουνού , μαύρο ή οτι άλλη ποικιλία θέλει.

Gandalf
    η φωτό που εβαλα είνα απλα ενα παραδειγμα για τις καυλες.
    σε δημοσιο δρόμο ΔΕΝ ξερω (αντε εκτος απο ενα δυο μερη πολύ κλειστά)κανενα δρόμο που να πρεπει να κανεις ντριφτ για να πάρεις τη στροφή πιο γρήγορα απο τι κανονικά...
    ο δρόμος που κάναμε τη "κοντρα" δεν ειναι ανοιχτες καμπες! ειναι επαρχιακος με στροφες.
    τωρα θα με πεις οτι ναι ..αλλα ο γαμπρος σου δεν είχε σουμπαρου...οκ.πασο.
    αμα ειχε σουμπαρου ομως..δε θα καθομουνα ουτε λεπτο μπροστα του..γιατι πολύ πιθανο να με επαιρνε παραμαζωμα σε καμια στροφη..
    :rotflmao:

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καλώς σας βρήκα (έστω και τώρα)
    από basilissrgv στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2011, 10:06
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 13:42
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2006, 03:50
  4. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF