Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Νομικής φύσεως....

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ρε φίλε
    σόρι κιόλας αν φαίνομαι επιθετικός
    αλλά αυτό είναι το πρώτο θετικό;

δε διαβάζεις τι γράφεται;

τόση ανάλυση έχουμε κάνει παραπάνω τι άλλο θες να σου πούμε;
    Δεν τρέχει τίποτα, ούτε επιθετικός είσαι,
    απλά αυτό ήταν το πρώτο θετκό και βασισμένο σε κάποιον που ΕΧΕΙ περάσει από αυτή τη διαδικασία.
    Καλή η ανάλυση αλλά μέχρι να ακουστεί ότι όντως έχει συμβεί να αθωωθεί κάποιος χωρίς χαρτιά, είναι λογικό και γω να μην είμαι σίγουρος για το αν τελικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
    Και είναι επίσης λογικό να ανησυχώ ακόμη παραπάνω τη στιγμή που τυχόν αρνητική έκβαση θα με ρίξει πολύ πίσω οικονομικά τη στιγμή που ζω μόνος μου, πληρώνω νοίκι, δόση μηχανής κτλ....
    Σε κάθε περίπτωση πάντως θα επικοινωνήσω με δικηγόρο πολύ σύντομα για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες.
    Εννοείται ότι σας ευχαριστώ όλους που συμμετέχετε σ αυτό που εδώ και καιρό με έχει κρατήσει ανήσυχο.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corruptor
    Να και το πρώτο θετικό που ακούω και με αποδείξεις. Δεν είχες δίπλωμα ούτε ασφάλεια;
    Μόνο δίπλωμα δεν είχα,ασφάλεια είχα κανονικά..

Τώρα στην περίπτωσή μου η ζημιά στο μηχανάκι ήταν μικρή και το άλλο όχημα δεν είχε ζημιά..Και με ρώτησε οταν έγινε το συμβάν ο οδηγός του άλλου οχήματος αν ήθελα να φέρω αστυνομία..Όχι του λέω δεν έχω δίπλωμα..Δεν έφερε αντίρρηση και μου κάλυψαν κανονικά τη ζημιά..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Οπότε δεν μοιάζει και τόσο με την δικιά μου περίπτωση, καθώς το δικαστήριο είναι σιγουρο...

Ναι δεν μοιάζει και τόσο πολύ,αλλά το ανέφερα γιατί αφού κανονικά σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν έφταιγες θα έπρεπε να αποζημιωθείς..Και όχι να σου ζητάνε και λεφτά πίσω!

Ετσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα,δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι..

Νέο μέλος
    Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
    Δεν έχεις δίπλωμα άρα δεν έπρεπε να οδηγάς.Από τη στιγμή που το κάνεις είσαι παράνομος και αφού εμπλέχτηκες σε ατύχημα άσχετα ποιανού ήταν η υπαιτιότητα, εσύ ευθύνεσαι σύμφωνα με τον νόμο.
    Οπότε για μένα κακώς πήγες δικαστικά γιατί θα πληρώσεις και τα έξοδα του δικαστηρίου εκτός από τις ζημιές του αυτοκινήτου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    Οπότε για μένα κακώς πήγες δικαστικά γιατί θα πληρώσεις και τα έξοδα του δικαστηρίου εκτός από τις ζημιές του αυτοκινήτου.
    Μα καλά δεν διαβάζετε..;;Δεν πήγε ο άνθρωπος δικαστικά λέμε,η ασφαλιστική του άλλου τον πάει στο δικαστήριο..

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
    Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
    Δεν έχεις δίπλωμα άρα δεν έπρεπε να οδηγάς.Από τη στιγμή που το κάνεις είσαι παράνομος και αφού εμπλέχτηκες σε ατύχημα άσχετα ποιανού ήταν η υπαιτιότητα, εσύ ευθύνεσαι σύμφωνα με τον νόμο.
    Μην τα μπερδεύεις! Το ότι δεν είχε δίπλωμα δεν σημαίνει ότι μπορεί να τον σκοτώσει- Αν ήταν έτσι.....:a53: :a53: ! Αφού αποδειχθεί ότι φταίει 100% για το ατύχημα ο/η οδηγός του αυτοκινήτου (και φταίει καθώς παραβίασε κόκκινο) δεν πληρώνει cent ο φίλος με την moto! Αντίθετα μπορεί να αποζημιωθεί (αν δεν έχει γίνει ήδη). Τώρα αν θέλει ο δικαστής μπορεί να του ράψει κανένα "κοστούμι" (βέβαια σπάνια γίνετε αυτό εφ' οσων έχεις δίπλωμα τώρα) γιατί όταν έγινε το ατύχημα δεν είχες τα απαραίτητα έγγραφα!
    ΤΕΛΟΣ

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Δεν είχε ασφάλεια, δεν είχε δίπλωμα.....θα πληρώσει....η ασφάλεια πληρώνει την ζημιά της κυρίας και μετά κάνει μύνηση στον φίλο μας για να πάρει τα λεφτά που έδωσε για την ζημεία της κυρίας.....ο φίλός μας είναι ανασφάλιστο όχημα και παρανομεί.....ή ασφαλιστική θα του κόψει τον κόλο για να πάρει τα λεφτά της....είναι μια σίγουρη υπόθεση για την ασφαλιστική....

Για την ασφάλεια δεν παίζει ρόλο αν έφταιγε ο πελάτης της ή όχι....πληρώνει τον πελάτη της και μετά κυνηγάει τον άλλο που οδηγεί παράνομα.....

Λυπάμαι αλλά είναι τραγικό να οδηγείς χωρίς ασφάλεια και χωρίς δίπλωμα....μην σου πω οτι είναι πιο σημαντική η ασφάλεια απο το δίπλωμα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap

Λυπάμαι αλλά είναι τραγικό να οδηγείς χωρίς ασφάλεια και χωρίς δίπλωμα....μην σου πω οτι είναι πιο σημαντική η ασφάλεια απο το δίπλωμα....
    Sorry φίλε αλλά πιο τραγικό πιστεύω ότι είναι να κάνεις αναστροφή στην Κατεχάκη ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι το φανάρι είναι κόκκινο...
    Για μένα δεν ήταν παρά η κακιά η ώρα, και ειρωνεία ταυτόχρονα αφού ήδη έψαχνα για μια σχολή οδήγησης.
    Έτσι είναι όμως αυτά..

Sorry φίλε αλλά πιο τραγικό πιστεύω ότι είναι να κάνεις αναστροφή στην Κατεχάκη ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι το φανάρι είναι κόκκινο...
    Για μένα δεν ήταν παρά η κακιά η ώρα, και ειρωνεία ταυτόχρονα αφού ήδη έψαχνα για μια σχολή οδήγησης.
    Έτσι είναι όμως αυτά..
    έχεις απόλυτο δίκιο...δεν διαφωνώ.....το λάθος σου είναι οτι έψαχνες για σχολή οδήγησης με το μηχανάκι και όχι με τα πόδια(!!)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ομως την σχολή οδήγησης επρεπε να την ψαξεις πριν αρχίσεις να οδηγείς.
    Επίσης δεν παιζει ασφάλεια χωρίς δίπλωμα.
    Μπρεί να κανει καποιος μαιμουδιά και να σφαλιστεί, αλλα οταν γίνει ατύχημα, η ασφαλιστική δεν πληρώνει.
    Σκεφτεσαι αν η κακια η ώρα οπως λες, δεν ηταν το αυτοκίνητο που εκανε αναστροφή αλλα μια γιαγιά που διέσχιζε την Κατεχάκη κάθετα και την χτύπαγες?
    Θα δούλευες ολη σου την ζωή γι αυτήν.
    Τώρα πήγαινε σε δικηγόρο και δες τι μπορει να γίνει.
    Εγω νομίζω οτι θα χασεις πάντως, κοίτα μήπως γινει συμβιβασμός με την ασφάλεια γιατί αν πας δικαστήριο θα πληρώσεις πολύ περισσότερα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Ετσι ακριβώς!!!!

Διότι αγαπητέ "διαφθορέα"...

Sorry φίλε αλλά πιο τραγικό πιστεύω ότι είναι να κάνεις αναστροφή στην Κατεχάκη ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ότι το φανάρι είναι κόκκινο...Για μένα δεν ήταν παρά η κακιά η ώρα, και ειρωνεία ταυτόχρονα αφού ήδη έψαχνα για μια σχολή οδήγησης.
    Μην κρινεις επειδη στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έφταιγες εσύ. Αν έφταιγες ΠΟΙΟΣ θα πλήρωνε τον άλλο; Θα έπρεπε να σου κάνει μήνυση και να τρέχει στα δικαστήρια..

Λίγη υπευθυνότητα δε βλάπτει

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    φιλε corruptor.

Οντος εκανες χοντρη μ@λακια που οδηγουσες χωρις ασφαλεια (νο1) και χωρις διπλωμα (νο2).

Κατα τα αλλα αν πας στο δικαστηριο με εναν δικηγορο και οχι ξεβρακ@τος θα σου κλασουν μια μαντρα @@@.

Τα εχω παρει με τις κ@λοασφαλιστικες γιατι ειναι νομοθετημενες χούντες.

εδιτ: Η αστυνομια έκανε απλως καταγραφη του συμβαντος ??? Προστιμο δεν σου εριξε που δεν ειχες χαρτια ????
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    φιλε corruptor.

Οντος εκανες χοντρη μ@λακια που οδηγουσες χωρις ασφαλεια (νο1) και χωρις διπλωμα (νο2).

Κατα τα αλλα αν πας στο δικαστηριο με εναν δικηγορο και οχι ξεβρακ@τος θα σου κλασουν μια μαντρα @@@.

Τα εχω παρει με τις κ@λοασφαλιστικες γιατι ειναι νομοθετημενες χούντες.

εδιτ: Η αστυνομια έκανε απλως καταγραφη του συμβαντος ??? Προστιμο δεν σου εριξε που δεν ειχες χαρτια ????
    Δεν αρνούμαι ότι έκανα χαζομάρα που είμουνα χωρίς χαρτιά (Αυτό μας έλειπε)
    Η αστυνομία μου έριξε πρόστιμο που είμουνα ανασφάλιστος...
    Μακάρι να είναι όπως τα λες για τη δίκη, γιατί πέρα από τη ζημιά θέλουν να πάρουνε και ψυχική οδύνη και μείωση αξείας μεταπώλησης...
    Δηλαδή να βγάλουν και κέρδος. Δεν είναι καθόλου καλή περίπτωση.

Δεν αρνούμαι ότι έκανα χαζομάρα που είμουνα χωρίς χαρτιά (Αυτό μας έλειπε)
    Η αστυνομία μου έριξε πρόστιμο που είμουνα ανασφάλιστος...
    Μακάρι να είναι όπως τα λες για τη δίκη, γιατί πέρα από τη ζημιά θέλουν να πάρουνε και ψυχική οδύνη και μείωση αξείας μεταπώλησης...
    Δηλαδή να βγάλουν και κέρδος. Δεν είναι καθόλου καλή περίπτωση.
    Φίλε μου και εγώ να ήμουν στην αντίθετη μεριά τα ίδια θα έκανα....θα σου έκανα μήνυση για οτιδήπωτε....τσάμπα λεφτά θα ήταν....να πω όχι???

Εσύ δηλαδη αν ήσουν στην απέναντι μεριά δεν θα προσπαθούσες να τσιμπήσεις ότι μπορείς?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 22:57
  2. Ερώτηση ηλεκτρικής φύσεως...
    από McGyver στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2007, 19:36
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 23:33
  4. Ερώτηση ηλεκτρολογικής φύσεως (μάλλον)...
    από McGyver στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2005, 11:45
  5. Sos Τεχνικής Φύσεως Απορία !!!!
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας