Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 65

Θέμα: Καστίγιο...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε κωλογαυροι κολλημενοι στο κρανιο με αργκον ξεκολλατε επιτελους

για το αν ειναι καλος ποδοσφαιριστης ή οχι Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ εμενα δε με απασχολει.... στον ολυμπιακο ας κανει οτι θελει....

στην εθνικη ομαδα παιζουν ΕΛΛΗΝΕΣ γιαυτο και ειμαστε μαζι της

αμα παιξει το καλόπαιδο αυτό που πατάει με τα σκαριά τους αντίπαλους και μετά κρύβεται πίσω απο τους συμπαικτες του για να μην τον τσακίσουν στο μπουνίδι, ο αληταράς η κοτα η λυρατη.... εγω ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ! θα βλεπω την εθνικη οπως τα παιχνιδια του γαυρου στην ευρωπη...

τωρα το θεμα μου ηταν οτι ΑΞΙΩΝΕΙ 1,000,000 ευρω ο τρι-μαλακας... που τον βαραγαν οι συμμαθητες του στο σχολειο και φωναζε τη μαμα του..... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ 100+ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ !!! (εστω μεχρι το euro...)

Τα' πα και ξεθύμανα πειτε τωρα τις πιπες που λετε μεταξυ σας στου συνδεσμους σας και στο καραισκακι....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Gandalf αυτό το διάβασες?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ...θα συμφωνήσω μαζί σου.αν θέλει να παίξει,να παίξει με τους ίδους όρους που παίζουν κι οι άλλοι.......

δεν νομίζω όμως ότι για τα λεφτά έχουν αντίρηση πολλοί στο να παίξει ο Νέρι εθνική.

ετσι θελει ο γυφτακος...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2om3a.jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	30,2 KB 
ID:	66736

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

για το αν ειναι καλος ποδοσφαιριστης ή οχι Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ εμενα δε με απασχολει.... στον ολυμπιακο ας κανει οτι θελει....

αμα παιξει το καλόπαιδο αυτό που πατάει με τα σκαριά τους αντίπαλους και μετά να κρύβεται πίσω απο τους συμπαικτες του για να μην τον τσακίσουν στο μπουνίδι, ο αληταράς η κοτα η λυρατη εγω ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ! θα βλεπω την εθνικη οπως τα παιχανδια του γαυρου στην ευρωπη...

τωρα το θεμα μου ηταν οτι ΑΞΙΩΝΕΙ 1,000,000 ευρω ο τρι-μαλακας... που τον βαραγαν οι συμμαθητες στου στο σχολειο και φωναζε τη μαμα του..... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ 100_ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ !!! (εστω μεχρτι το euro...)

Τα' πα και ξεθύμανα πειτε τωρα τις πιπες που λετε μεταξυ σας στου συνδεσμους σας και στο καραισκακι....

χα χα χα...να'σαι καλά ρε φίλε.έχεις χιούμορ(σοβαρά,δεν κοροϊδευω).
    καλά εκανες και τα είπες.δε λέει να τα κρατάς μέσα σου.

λοιπόν εμείς λογω αργκόν δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε.εσένα ποια είναι η δικαιολογία σου για το κόλλημα?
    να οσυ θυμίσω ότι όταν ο δικός σας Στέλιος Μανωλάς έπαιζε στην εθνική,ησαντε ούλοι στις γαργάρες και το αβαβα?τι?ήταν καλό παιδί ο Στέλιος?χα χα...οκ.

λοιπόν για να τελειώνουμε,στο μόνο που συμφωνώ είναι τα λεφτά.δεν λέει να αρχίσουμε να αγοράζουμε παίκτες.αυτά που βρίζουμε δεν λέει να τα κάνουμε οι ίδιοι

όσο μας βρίζεις άλλο τόσο δείχνεις το "κόλλημα" σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas

αμα παιξει το καλόπαιδο αυτό που πατάει με τα σκαριά τους αντίπαλους και μετά κρύβεται πίσω απο τους συμπαικτες του για να μην τον τσακίσουν στο μπουνίδι, ο αληταράς η κοτα η λυρατη.... εγω ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ! θα βλεπω την εθνικη οπως τα παιχνιδια του γαυρου στην ευρωπη...

τωρα το θεμα μου ηταν οτι ΑΞΙΩΝΕΙ 1,000,000 ευρω ο τρι-μαλακας... που τον βαραγαν οι συμμαθητες του στο σχολειο και φωναζε τη μαμα του..... ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ 100+ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ !!! (εστω μεχρι το euro...)

Ti komplex einai afta pou exoun orismenoi???
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δεν παιζεσε ρε Γιωργη
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Για αυτούς είστε περήφανοι που είναι Έλληνες

Πύρρο Δήμα ή την Μιρέλα Μινιάνι ή τον Κάχι Κακιασβίλι

Με τον Καστίγιο δε θα είστε;

Αυτό έχει πλάκα
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler

Αυτό έχει πλάκα
    παλιοτερα ειχε παιξει ο Μπατιστα στην εθνικη του ποδοσφαιρου και δε νομιζω να ειχαν πολλοι προβλημα με αυτο...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler

Αυτό έχει πλάκα

+1
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Εκτός απο τον Πύρρο Δήμα , που είναι πολύ ΛΑΘΟΣ!!!

Για τους υπόλοιπους συμφωνώ στο οτι δεν είναι Έλληνες με την έννοια της Εθνικής καταγωγής. Και για αυτό προσωπικά δεν μου έκαναν τόσο αίσθηση τα κατορθώματα τους. (Γιατί περί κατορθωμάτων πρόκειται).
    Παρόλα αυτά όμως, ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτούς δεν βγήκε να πεί , οτι πήρα/θα πάρω χρήματα για να γίνω Έλληνας και να μπώ στην Εθνική (ή οχι) ομάδα. Είναι θέμα χαρακτήρα και ωριμότητας αν με καταλαβαίνεις.

Δεν φάνηκαν ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ με την προσωπικότητα τους (που αν μην τι άλλο , έφεραν και μερικά χρυσά-αργυρά-χάλκινα μετάλια).

Εκεί είναι η διαφορά... κατά τα άλλα, αν μόνος του έλεγε οτι θέλω να γίνω Έλληνας, όπως το είχε πεί ο Τζόρτζεβιτς παλιά, τότε όντως τα πράγματα θα ήταν αλλιώτικα...

Βλέπεις μερικές φορές , καλό είναι να κρατάς και μια πισινή΄και να μην ξιπάζεσαι τόσο εύκολα, ειδικά όταν ουσιαστικά δεν έχει δώσει τίποτα στην καριέρα σου , σαν αθλητής (μιας και για αυτούς μιλάμε!)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

παλιοτερα ειχε παιξει ο Μπατιστα στην εθνικη του ποδοσφαιρου και δε νομιζω να ειχαν πολλοι προβλημα με αυτο...
    Από τότε έχεις να δεις την Εθνική ε;

(στα χώνω και την βρίσκω)

Jurobei Chikanatsu

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εκτός απο τον Πύρρο Δήμα , που είναι πολύ ΛΑΘΟΣ!!!

Γιατί;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Παρόλα αυτά όμως, ΚΑΝΕΝΑΣ απο αυτούς δεν βγήκε να πεί , οτι πήρα/θα πάρω χρήματα για να γίνω Έλληνας και να μπώ στην Εθνική (ή οχι) ομάδα. Είναι θέμα χαρακτήρα και ωριμότητας αν με καταλαβαίνεις.

Δεν φάνηκαν ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ με την προσωπικότητα τους (που αν μην τι άλλο , έφεραν και μερικά χρυσά-αργυρά-χάλκινα μετάλια).

[/B]
    Πριν γίνουν Έλληνες είχαν φέρει μετάλλια;
    Γιατί έγιναν Έλληνες;

Jurobei Chikanatsu

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Διότι ο Δήμας έχει αποδεδειγμένα Ελληνικές ρίζες σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν πραγματικά δεν γνωρίζεις , δώσε μου λίγο χρόνο να σου φέρω και στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Χώρια που είναι και ο μόνος που γνωρίζει να πεί τον Ελληνικό ύμνο (καλά...καλά...κάνουμε και λίγη πλάκα)

Έλληνες έγιναν , αλλά δεν πληρώθηκαν ούτε αγοράστηκαν... ούτε βέβαια είχαν σίγουρο τίποτα στο να παιξουν σε κάποια Εθνική.

Το κυριότερο όλων όμως... όταν το έκαναν ή το σκεφτόντουσαν , απλά δεν το ανακοίνωναν δεξιά και αριστερά σαν "φουσκωμένα κοκόρια" , οτι δήθεν τους έχει ανάγκη η Ελλάδα και τους πληρώνει για να γίνουν Έλληνες.

Και σου είπα και πριν.. καλά κάνει ο Καστίγιο .. την δουλειά του κάνει.

Αυτά τα ρεμάλια που έχουμε στην ΕΠΟ , όμως δεν ντρέπονται λίγο; Τόσο κοστίζει ρε παιδιά μια θέση στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ;

Αν είναι να κάνουμε ρεφενέ (10 μύρια είμαστε!) και να μαζέψουμε κανά φράγκο , μπας και θέλει κανάς Ρουμπίνιο ή κανάς Μέσι να έρθει για να συμμετάσχει..

Μου αρέσει που με ρωτάς κιόλας....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Ti komplex einai afta pou exoun orismenoi???
    για ποιους λες?

για ποιους λες?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Jurobei Chikanatsu

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aντι Καστιγιο
    από nakedorange στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40