Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Εσύ είσαι μέλος σε club?![]()
![]()
![]()
εκτός αν συμπεριλαμβάνεται η "Αθηναϊκή Λέση Μπριτζ"![]()
![]()
Εσύ είσαι μέλος σε club?![]()
![]()
![]()
εκτός αν συμπεριλαμβάνεται η "Αθηναϊκή Λέση Μπριτζ"![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε ΟΧΙΑρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Ceasarsk, κάνεις λάθος αγόρι μου. Ο τύπος με το ΧΤ είναι BMWδάκιας. Εσύ απλά καβαλάς ΒΜW. Τώρα το γιατί καβαλάς BMW, αυτό είναι, πιστεύω θέμα άλλης ανάλυσης.![]()
![]()
![]()
Αστείο ήταν μην μου πάθεις και τίποτα.
Ερώτηση: Θα άνοιγα καινούργιο thread για αυτό το θέμα αλλά βαρέθηκα τώρα. Αν θέλετε το ανοίγουμε.
Με τα λεγόμενα motoclub τι γίνεται? Διάβασα το post του crs-K για αυτά και αναρωτιέμαι αν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση όσο περιγράφει. Κάποιοι άλλοι που έχουν εμπειρίες από αυτά?
Ο Τυπος με το ΧΤ ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ
BMWδακιας ειμαι εγω που καβαλαω bmw , που εχω αλλο ενα στο γκαραζ παλιο , που γουσταρα να καβαλαω R51 και R26 , και που δεν εχω τουπε , φοραω κρανος κλπ κλπ.
Ακου τωρα ορισμο που σκεφτηκε ο τυπος.
Να παρουμε ολους τους μαλακες που καβαλανε μηχανη και να τους πουμε bmwδακηδες ασχετως του τι καβαλανε.
Ρε για συνελθετε
Keep on rocking in a free world !!!
Γιατί όχι???????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!
Εσύ είσαι μέλος σε club?
Ο Καπτεν? Αυτός είναι ένα κλάμπ μοναχός του!
Πολύ LARGE BMWδάκιας λέμε!!!!
![]()
![]()
![]()
Σε τι κλάμπ να είναι ρε σύ? Αφού δεν τον θέλει κανείς!!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΛΕΜΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε άλλο τόπικ τελικά δεν μου είπες για τις παραλίες που σε ρώτησα!![]()
Έχεις απολυτο δίκιο Dimchios. Λοιπόν δύο παραδείγματα γιατί αυτά θυμάμαι τώρα.
1) Στην Αγία Φωτιά όπως πηγαίναμε προς την άκρη της παραλίας βλέπουμε ξαφνικά ένα συρματόπλεγμα και μας ενημέρωσαν πως ο χώρος είναι ιδιόκτητος. (Ελπίζω να θυμάμαι καλά το όνομα της παραλίας).
2) Στην Ελίντα?? κατέβαινε από το βουνό μαι περίφραξη που έφτανε μέχρι την άμμο.
Ελπίζω να μην κάνω λάθος τα ονόματα και μου ζητάτε τα ρέστα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι λέει αυτός ρε παιδιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ο Καπτεν? Αυτός είναι ένα κλάμπ μοναχός του!
Πολύ LARGE BMWδάκιας λέμε!!!!
![]()
![]()
![]()
Σε τι κλάμπ να είναι ρε σύ? Αφού δεν τον θέλει κανείς!!!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΛΕΜΕ!!!
![]()
dim, για πες εδώ τη γνώμη σου![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχεις απολυτο δίκιο Dimchios. Λοιπόν δύο παραδείγματα γιατί αυτά θυμάμαι τώρα.
1) Στην Αγία Φωτιά όπως πηγαίναμε προς την άκρη της παραλίας βλέπουμε ξαφνικά ένα συρματόπλεγμα και μας ενημέρωσαν πως ο χώρος είναι ιδιόκτητος. (Ελπίζω να θυμάμαι καλά το όνομα της παραλίας).
2) Στην Ελίντα?? κατέβαινε από το βουνό μαι περίφραξη που έφτανε μέχρι την άμμο.
Ελπίζω να μην κάνω λάθος τα ονόματα και μου ζητάτε τα ρέστα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν και τα δύο ονόματα που λές! Στην Αγιά Φωτιά πού? Αριστερά ή δεξιά? Γιατί "κάτι" υπάρχει αλλά δεν είναι κάποιου εφοπλιστή αλλά ενός απλού ιδιώτη που ΔΕΝ σου απαγορεύει τίποτα αλλά του ανήκει το οικόπεδο πολλά πολλά χρόνια τώρα, πρίν γίνει η παραλία όπως είναι!
Στην Ελίντα που και αυτή υπάρχει (αν και δεν έχει άμμο εκει, μηπως λές καμμιά άλλη?) μάλλον είναι του δασαρχείου! Οι εφοπλιστές βρίσκονται σε άλλες περιοχές που δύσκολα τις ανακαλύπτεις και πολύ δύσκολα να σου απαγορεύσουν και κάτι!
Έχω την εντύπωση ότι δεν πέφτεω έξω, εκτός άν άλλαξαν τόσοπολύ τα πράγματα τα τελευταία χρόνια!
Δεν υποστιρίζω κανένα, έτσι? Φιλικά και αντικειμενικά απαντάω!
Έχε υπ όψην σου πάντως ότι παντού στην Ελλάδα μπορείς να πετύχεις ιδιωτικές παραλίες!
Υπάρχουν!
![]()
![]()
ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΠ10, :a07: :a07: :a07: :a07: :a07:
Στην Ελίντα πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με στολή μελισσοκόμου. Μάναγρος !!!! Η καλύτερη μακράν παραλία...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Στην Ελίντα που και αυτή υπάρχει (αν και δεν έχει άμμο εκει, μηπως λές καμμιά άλλη?) μάλλον είναι του δασαρχείου!
![]()
![]()
![]()
Συγγνώμη για το spamm.
Για να μην χαλάμε και το post του caesarsk δεν θυμάμαι αν ήταν αριστερά όπως την βλέπεις ή όπως βγαίνεις.![]()
![]()
![]()
Εγώ απλά ρώτησα και στις δύο αυτές περιπτώσεις και μου είπαν ότι είναι εφοπλιστών. Πάντως πιστεύω ότι συμφωνούμε ότι είναι λάθος η ιδιωτικοποίηση σε οποιαδήποτε περίπτωση.
![]()
![]()
![]()
SRX6 Kοντά στο Μάναγρο είναι το χωριό που κατάγομαι και τα καλοκαίρια τα πέρναγα εκεί!
Απίστευτη πραγματικά και τεράστια! Κάπου θα βρείς να αράξεις στάνταρ με άνεση και ακόμα και να ψήσεις*!!!!![]()
*Ο,τιδήποτε, μέχρι και τ @@δια σου μιας και παίζουν και γυμνιστές!![]()
![]()
![]()
Στην Ελίντα όντως έχει πολλές σφήκες και μέλισσες, όμως είναι αναλόγως τη "φάση" τους και όπως και να το κάνουμε είναι μιά από τις καλύτερες παραλίες του νησιού!
Loukas, να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι σε καμμία από τις 2 περιπτώσεις που ανέφερες μέρος της παραλίας κάποιου εφοπλιστή! Υπάρχουν λίγες τέτοιες αλλά σε άλλα σημεία!
Γενικώς ναι, είμαι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση αυτών, πάντως ειδικά στην Χίο "σχεδον" δεν υπάρχουν τέτοιες!
Αυτά!
![]()
![]()
Υ.Γ Το πόστ είναι του αδερφού μου και σπαμάρω όσο θέλω!!!!
Άμα θέλετε διαμαχήστε με!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά είστε όλοι BMWδάκηδες ρε σεις....
Αφού δεν μπορείτε ούτε να κρατήσετε μια συζήτηση σοβαρή και συζητάτε για παραλίες....ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ για την περίπτωση που μου γίνει παρατήρηση για spamming.
Τι λες ρε loukas???? Οτι αυτός δεν είναι BMWδάκιας και εγώ απλά καβαλάω BMW????
δηλαδή ο μαλακας με το αυτόκινητο που αλλάζει λωρίδα χωρίς να σε δει γιατί μιλάει στο κινητό είναι και αυτός BMWδάκιας????
Και ποιος ρώτησε την αποψη σου ρε φίλε για να αναλύσουμε το λόγο που αγόρασα BMW...δηλαδή θα πρέπει να ρωτήσουμε και την άποψη όλων των άλλων για να αγοράσουμε BMW????
Ρε πάτε καλά????
Δηλαδή έχω δίκιο.....ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ BMWδακηδες........Για σοβαρευτείτε λιγάκι γιατί μου φαίνεται πωε ξεφεύγουμε!!!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Ρε Bart χτες στο τηλέφωνο παραλίγο να με πείσεις ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ.....
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
γιιιιιιιιιιιιιιιατιιιιιιιιιιιιιι! δεν εγραψα τιποτα αλλο απο χθες εδω μεσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Ρε Bart χτες στο τηλέφωνο παραλίγο να με πείσεις ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ.....![]()
![]()
ΥΓ: η "σοβαρη" απαντηση μου, οπως και οι απαντησεις των: lord_dimos76,crs-k, αλλα ακομα και του loukasfilm (αλλα απο μια οπτικη γωνια που προφανως ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ να δεις τι εννοει, αν δεν ισχυει το οτι ΔΕΝ καταλαβαινεις τι σΕ λεει) πρεπει να σου λενε καποια πραγματα:
1) τρωγεσαι με τα ρουχα σου: κοινως, βλεπεις το δακτυλο και οχι τον ουρανο (το ξερω και σε version δεντρο-δασος)
2) το οτι ειμαστε στις διαμαχες, ΜΗΝ περιμενεις ΟΛΟΙ να πλακωνονται, αλοιμονο!
3) ΔΕΝ δειχνει η μηχανη τον αναβατη, αλλα ο αναβατης την μηχανη (προφανως εχεις κολησει με το αντιστροφο, και εισαι λαθος)
4) κολας ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, και ξερω οτι κατι αλλο θελεις να πεις. σπασ'το και ξαναριξ'το γιατι δεν σου βγαινει αυτο που θελεις να μας πεις!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παλι σοβαρεψα και δεν μου κανει καλο. παω στα προβατακια μου να γαυγισω λιγακι....![]()