Τελικά τα Μέτζελερ Μ3 έβαλα, τα φούσκωσα και με άζωτο.
Μέχρι στιγμής και 500χλμ μετά, διαπιστώνω πολύ καλύτερη συμπεριφορά και πιο ανάλαφρη από τα μαμά ΒΤ020.
Αλλά ακόμη έχω πολλά χλμ μπροστά για να καταλήξω σε πιο σωστά συμπεράσματα. Είδωμεν.
Μέχρι στιγμής και 500χλμ μετά, διαπιστώνω πολύ καλύτερη συμπεριφορά και πιο ανάλαφρη από τα μαμά ΒΤ020.
Αλλά ακόμη έχω πολλά χλμ μπροστά για να καταλήξω σε πιο σωστά συμπεράσματα. Είδωμεν.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Πόσο πήγανε..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Το άζωτο τι διαφορά κάνει..;;
400ευρά, να τα βάλει και να τα φουσκώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πόσο πήγανε..;;
Το άζωτο τι διαφορά κάνει..;;
edited by Nostra look here...
Μέχρι στιγμής, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον συνδιασμό Μετζελερ Μ3 + άζωτο. 1000χλμ and counting.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
1ον τα Μ3 δεν έχουν καμια σχέση με τα BT20.
Σαφώς και μπαίνεις πιο εύκολα στις στροφές γιατι τα Μ3 έχουν πιο γρήγορη κορόνα και κρατανε καλύτερα.
Το άζωτο το πληρώνεις για να στο βάλουν στα λάστιχα και το γελιο θα είναι όταν θα θελήσεις να συμπληρώσεις λίγο στα λαστιχα σου γιατι θα ψάχνεις να βρεις καποιον με άζωτο και δευτερο γιατι δεν μπορείς να μπερδέψεις άζωτο με αέρα.
+ οτι το πληρωνεις
![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Λάστιχα έβαλες..;;Ποιά..;;
(για ελατήρια δεν ξέρω να σου πω..)
![]()
Για τα λαστιχα βρίσκομαι μεταξύ Bridgestone Bt014 και Metzeler M3.Το πολύ σε δύο βδομάδες θα αλλάξω οπότε και θα έχω αποφασίσει 100%.
Ευχαριστώ και για τις προτάσεις για τα ελατήρια.Άντε ξανά να μαζεύουμε λεφτά.![]()
![]()
![]()
Όχι άλλο κάρβουνο...
Για λάστιχα, προτίμησα τα Μ3 της Metzeler.
Μετά από το πρώτο στρώσιμο, περί τα 500χλμ, τα έχωσα λίγο και μου φάνηκαν άψογα.
Θέλουν όμως προσοχή να μην περνάς από χάλια οδόστρομα με πολλά πετραδάκια όταν τα λάστιχα είναι ζεστά. Κολλάνε επάνω στο πέλμα και γενικά πετραδάκια κάνουν σημάδια. Είναι πιο μαλακό το Μ3 αλλά ταυτόχρονα αντέχει και πολλά χιλιόμετρα. Με το Fazer600 Πιστεύω θα περάσω τα 12000χλμ που κράτησαν τα ΒΤ020.
εβαλα και εγω τα Μ3 στο fz1
πολυ ευχαριστιμενος, πλαγιαζεις γρηγορα και το μηχανακι παταει κατω σταθερα,μεγαλη η διαφορα απο τα τουριστικα dunlop που φορουσε απο το εργοστασιο.
ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ Μ3? ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από doken
εβαλα και εγω τα Μ3 στο fz1
πολυ ευχαριστιμενος, πλαγιαζεις γρηγορα και το μηχανακι παταει κατω σταθερα,μεγαλη η διαφορα απο τα τουριστικα dunlop που φορουσε απο το εργοστασιο.![]()
corsa 3...
αλλαξα τα μαμα τα dunlop με το corsa 3 και εχω μεινει αφωνος!!!
αλλη γομα στα πλαινα αλλη στη κορωνα...αστα να πανε στο διαλο!!!
μπηκα σε στροφη και τρομαξα!!!!νομιζα οτι θα ξυσουνε τα αυτια μου!!!!περιμενω βροχη να δω και εκει τι λεει και απο κει και περα ειμαι περιεργος για τη διαρκεια που θα αντεξουνε![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πολυ αξιολογο λαστιχο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Ρε παιδες, για τα Bridgestone Battlax 012R τι ξερετε;
Τα φοραει η Ζ μου τωρα και εχω πλεον 11,000 χλμ και νομιζω οτι πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την αλλαγη...
Επειδη δεν εχω δει καθολου σχολια για το συγκεκριμενο (ενω πολλα για το 014) ηθελα τα φωτα σας:
Ειναι καλο λαστιχο; Να βαλω το ιδιο;
![]()
εγω το εβαλα αλλες δυο φορες πανω στο z!!δεν με προδωσε ποτε και δεν μου εκανε ποτε το παραμικρο!
και πιστα τα ειχα βαλει και ολα μια χαρα!!
απλα θελει καλο ζεσταμα!!![]()