29,000 για να εχει μια harley.....
δε τα ετρωγε στις πουτανες ή στο καζινο καλυτερα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
29,000 για να εχει μια harley.....
δε τα ετρωγε στις πουτανες ή στο καζινο καλυτερα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
29000 μονο η μετατροπη , χωρις την αγορα της , και μοτο δεν εχει. καλοοοοο :rotflmao:![]()
Τρωει εκει που λες τα υπολοιπα![]()
παντως ειναι κατι διαφορετικο για την ελλαδα![]()
την μηχανη την εχει πουσαρει καθολου?
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Sorry αλλα αυτο ειναι μονο τρελλη καγκουρια και τιποτε αλλο...
Αν ξεχασουμε το αποτελεσμα ισως θα μπορουσαμε να πουμε ενα μπραβο στο παιδι που ασχοληθηκε για την εν λογω μετατροπη.
Τα λεφτα δεν θα τα σχολιασω...ο καθενας μπορει να τα ξοδευει οπου και οπως θελει!
Φιλικα,
possidi
Κανω μεγαλη προσπαθεια να συγκρατηθω,εχω τοσα να πω βλεποντας αυτο το ¨πανεμορφο¨μηχανακι...
Ε ρε και να’μουνα Moderator,το’χα στειλει στις Διαμαχες...απ’τα πιτς
...cause the place seems still alive...
Ναι,μπραβο στο παιδι που με 29 χιλιαρικακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από possidi
Sorry αλλα αυτο ειναι μονο τρελλη καγκουρια και τιποτε αλλο...
Αν ξεχασουμε το αποτελεσμα ισως θα μπορουσαμε να πουμε ενα μπραβο στο παιδι που ασχοληθηκε για την εν λογω μετατροπη.
Τα λεφτα δεν θα τα σχολιασω...ο καθενας μπορει να τα ξοδευει οπου και οπως θελει!
Φιλικα,
possidi![]()
ΜΟΝΟ,δημιουργησε αυτο
το ονειρο...
![]()
Δηλαδη αν βρω ενα τροπετο απο IMREZA και το προσαρμοσω σε σκουτερακι θα‘ναι αξιοθαυμαστο το αποτελεσμα;;;
Γυρω στα 10000 τα πουλανε...
ρε dim το φανταζεσαι το KTM με αυτο το λαστιχο σκετη γλυκα θα ηταν!!!!
Τοσα λεφτα πεταμενα για μια ξυλοσομπα τι να πω...............
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
Στοιχημα 100 ευρω πως το 2° μηχανακι του ειναι BMW...Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
ρε dim το φανταζεσαι το KTM με αυτο το λαστιχο σκετη γλυκα θα ηταν!!!!
Τοσα λεφτα πεταμενα για μια ξυλοσομπα τι να πω...............
Στειλτε το στις Διαμααααχες,
ακουει κανεις;;;
:rotflmao:
ευρω πως το 2° μηχανακι του ειναι BMW
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ BMW Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ SUZUKI BURGMAN YOSHIMURA EXECUTIVE 650 ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΜΕ 204 km ΕΧΕΙ. ΤΟ HARLEY TO ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ
Nυχτερινη σχολη απο Δευτερα στα ΤΕΕ Φιλαδελφειας,να παρω με το καλο το πτυχιακι του μηχανικου,(να εχω και καποιες βασικες γνωσεις)Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ BMW Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ SUZUKI BURGMAN YOSHIMURA EXECUTIVE 650 ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΜΕ 204 km ΕΧΕΙ. ΤΟ HARLEY TO ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗκαι ανοιγω μαγαζακι με πασης φυσεως μετατροπες...!
Απ’οτι φαινεται εχει ¨ψωμι¨(29000) το επαγγελμα,υπαρχουν ... :a31 πολλοι:a029:
![]()
![]()
:a14: :a17: :a04: :a011:
![]()
![]()
Το εχασες , Innova παπι εχειΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Στοιχημα 100 ευρω πως το 2° μηχανακι του ειναι BMW...
Στειλτε το στις Διαμααααχες,
ακουει κανεις;;;
:rotflmao:![]()
τι κολληματα εχουν μερικοι ρε πουστη μου
το αλητες μηχανοβιοι κ το πως μας βλεπουν οι μη 2τροχοι μας πειραζει αλλα μεταξυ μας ειμαστε χειροτεροι...
harley,bmw,scouter,tdm,z...
ο αλλος εδωσε μια περιουσια να κανει το κομματι του αλλα καποιος θα πεταχτει να πει,''ο μαλακας,bmw θα'χει μωρε''(εχει καταντησει βρισια για οποιον δεν το ξερει...)
γιατι?γιατι διαλεξε μια χαρλευ.
ενω αν ειχε παρει ενα 999 κ το'χε χρυσωσει θα'ταν μερακλης κ μπραβο του.μπορει ομως,γιατι μπορει να'ταν κ ''μαλακας που τοφτιαξε για την καφετερια κ πιστα δεν περναει ουτε απ εξω κ νορμαλ δεν του'φτανε κ στοιχημα οτι θαχει κ μια bmw καβατζα''.το ιδιο θα ισχυε κ για αυτον που θα εκανε το 950adv rally replica φανταζομαι ε?
εγω λεω να απαγορευσουν τετοιου ειδους μετατροπες.ή καλυτερα
να απαγορευσουν τα 2τροχα.
ετσι κ αλλιως ολα σκοτωστρες ειναι![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
:a53: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
.....................τι κολληματα εχουν μερικοι ρε πουστη μου...............................
![]()
![]()
![]()
πιο καλά δεν θα μπορούσα να το πω.
Μια χαρά είναι το μηχανάκι και πατελις να πείς του φίλου σου πολλά μπράβο!
Ξέρω απο χέρι πως δεν είναι τόσο απλό να φτάσεις ένα μηχανάκι να δείχνει έτσι.
πατελις@
πες μου κάτι,σκελετό κράτησε αυτόν της fat boy ή άλλαξε?βλέπω rigid body για αυτό σε ρωτάω.