Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: ΚΑΤΟΧΟΙ Scooter ΕΝΟΘΕΙΤΕ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Απο οσο ξερω απο το δικο μου το gilera ειναι σκυλι μαυρο Τωρα καταλαβες τι ποσταρες?τα 3 σκουτερ που εβαλες εχουν ακριβως(μα ακριβως)το ιδιο μοτερ και την ιδια χωρητικοτητα σε λιτρα ντεποζιτου 12λιτρα ειναι ολα!αντε να και λιιιιιγο παραπανω το 150αρι το χ8 λογω και του ογκου και βαρους του!παντως αν θες να κανεις κοντινες και γρηγορες αποστασεις(πχ σφηνες κτλ)το καλυτερο ειναι το gilera runner 250(επιμενω εδω βαλε 300 ε παραπανω και παρε το 250 αξιζει )
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Απο οσο ξερω απο το δικο μου το gilera ειναι σκυλι μαυρο Τωρα καταλαβες τι ποσταρες?τα 3 σκουτερ που εβαλες εχουν ακριβως(μα ακριβως)το ιδιο μοτερ και την ιδια χωρητικοτητα σε λιτρα ντεποζιτου 12λιτρα ειναι ολα!αντε να και λιιιιιγο παραπανω το 150αρι το χ8 λογω και του ογκου και βαρους του!παντως αν θες να κανεις κοντινες και γρηγορες αποστασεις(πχ σφηνες κτλ)το καλυτερο ειναι το gilera runner 250(επιμενω εδω βαλε 300 ε παραπανω και παρε το 250 αξιζει )
    φιλε gilera και Piaggio ειναι τα ιδια? αν θυμαμαι καλα τα φερνει ο ιδιος αντιπροσωπος αλλα νομιζω εχουν γινει μία οι δυο εταιριες...

το gilera που λες εχει 3.800 δηλαδη?

φιλε παντος λογο διαστασεων μου (1.90 και 100+) κιλα θα ηθελα να ειναι ψιλοογκοδες, οσο γινεται για scooter τουλαχιστον, για να μην γινομαι και θεαμα...

Οποτε φιλε μου μονοδρομος ειναι το beverly η x8 καθαρα λογω διαστασεων σου Α εχω το gilera runner το προηγουμενο το 125.στο λεω για 250 γιατι θα το βαρεθεις μετα απο λιγο:ZZZ: :ZZZ: ειναι αργο το ρημαδι οταν το συνηθισεις εγω το δικο μου το πηρα 2900 πριν 3 χρονια αλλα αν εδινα 300 ε παραπανω επαιρνα το 200αρι που πηγαινει και πολυ καλυτερα και ειναι πιο οικονομικο λογω του οτι δεν το σκιζεις για να πηγαινεις με καποια καλα χιλ στην εθνικη80-100 δηλ απλα θα ειναι πιο ξεκουραστο οτ μηχανακι(το λεω εκ πειρας γιατι ειμαι ολη μερα στους δρομους με το σκουτερ και θα ηθελα λιιιιγφο παραπανω γκαζι για ενεργητικη ασφαλεια )Παντως το beverly το οδηγαω καθε φορα που κανω το μεγαλο σερβις σαν αντικαταστασης και το παω ταπα 160χιλ μου εχει δειξει κοντερισια και ανετοτατα!!!εχει πολυ καλη αναρτηση που δεν σε κουραζει,ανετοτατη σελα,τρελο χωρο κατω απο την σελα και το βασικο?ανεμοθραυστη πολυ ικανοποιητικο και για το υψος σου,πιστεψε με χρειαζεται ο ανεμοθραυστης ειδικα το χειμωνα με τα π@υτσ@κρυα.Αυτια

Οποτε φιλε μου μονοδρομος ειναι το beverly η x8 καθαρα λογω διαστασεων σου Α εχω το gilera runner το προηγουμενο το 125.στο λεω για 250 γιατι θα το βαρεθεις μετα απο λιγο:ZZZ: :ZZZ: ειναι αργο το ρημαδι οταν το συνηθισεις εγω το δικο μου το πηρα 2900 πριν 3 χρονια αλλα αν εδινα 300 ε παραπανω επαιρνα το 200αρι που πηγαινει και πολυ καλυτερα και ειναι πιο οικονομικο λογω του οτι δεν το σκιζεις για να πηγαινεις με καποια καλα χιλ στην εθνικη80-100 δηλ απλα θα ειναι πιο ξεκουραστο οτ μηχανακι(το λεω εκ πειρας γιατι ειμαι ολη μερα στους δρομους με το σκουτερ και θα ηθελα λιιιιγφο παραπανω γκαζι για ενεργητικη ασφαλεια )Παντως το beverly το οδηγαω καθε φορα που κανω το μεγαλο σερβις σαν αντικαταστασης και το παω ταπα 160χιλ μου εχει δειξει κοντερισια και ανετοτατα!!!εχει πολυ καλη αναρτηση που δεν σε κουραζει,ανετοτατη σελα,τρελο χωρο κατω απο την σελα και το βασικο?ανεμοθραυστη πολυ ικανοποιητικο και για το υψος σου,πιστεψε με χρειαζεται ο ανεμοθραυστης ειδικα το χειμωνα με τα π@υτσ@κρυα.Αυτια
    Ποιο beverly εννοεις?

εγω για τα φραγκα που δινω το πολυ το 250αρι να παρω...

αντε ρε πιανει 160?

τo τελευταιο ντε το 250 αυτο 160 παντα κοντερισια ετσι?παντως τα πιανει γρηγορα και εχει και μπολικη ροπη απο χαμηλα τα 80χιλ δεν καταλαβαινεις ποτε τα εχεις πιασει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cg_vgp-beverly250_ncp4d94u01_fs_ital.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	17,1 KB 
ID:	66928

τo τελευταιο ντε το 250
    καλα ντε, δεν το ανεφερες, γι'αυτο ρωτησα...

ωραιο ειναι...

θα παω τη δευτερα να τα δω...

ευχαριστω gixxerakia

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant

ωραιο ειναι...

ευχαριστω gixxerakia

Ε ακου τον συναδελφο με το Ζ που σου λεει, παρε το beverly

Runner 250 δεν υπαρχει νομιζω, μεχρι 200 βγαινει

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ε ακου τον συναδελφο με το Ζ που σου λεει, παρε το beverly

Runner 250 δεν υπαρχει νομιζω, μεχρι 200 βγαινει
    Εχεις δικιο ρε Γιωργαρε κεκτημενη ταχυτης

ωραιο ειναι...

ευχαριστω gixxerakia

Δεν κανει τιπουτις Αnytime mate

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harlek
    τo τελευταιο ντε το 250 αυτο 160 παντα κοντερισια ετσι?παντως τα πιανει γρηγορα και εχει και μπολικη ροπη απο χαμηλα τα 80χιλ δεν καταλαβαινεις ποτε τα εχεις πιασει
    Πάντως, αν είναι έτσι, πρέπει να κλέβει τρελλά το κοντέρ, γιατί η ίδια η Piaggio δίνει 125km/h τελική. Νούμερο πολύ λογικό για μηχανάκι ισχύος 21-22 ίππων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Πάντως, αν είναι έτσι, πρέπει να κλέβει τρελλά το κοντέρ, γιατί η ίδια η Piaggio δίνει 125km/h τελική. Νούμερο πολύ λογικό για μηχανάκι ισχύος 21-22 ίππων.
    και τοσα να ειναι μια χαρα ειναι...

για κινηση στην πολη το θελω, δεν προκειται να παω πουθενα πανω απο 100km/h...

κανενα καλο και υπευθυνο καταστημα για αγορα γνωριζετε?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    kalant, προσωπική άποψη. 'Εχω 1 χρόνο το Aprilia sportcity 200. Πάει τρελλά μέσα στην πόλη. Το μοτέρ είναι του Beverly 200. Πριν λίγο καιρό έβγαλε το 250, με αποτέλεσμα να έχει πέσει η τιμή του σαν μεταχειρισμένο κανα 800?. Με 2300-2500 βρίσκεις μηχανάκια με 1 χρόνο εγγύηση ακόμα και με πολύ λίγα χλμ.
    Πλεονεκτήματα. ϊδιο μοτέρ με το Piaggio, μεγάλους τροχους, δισκόφρενα.
    Μειονεκτήματα. μόνο οι τροχοί. Είναι 15΄΄ και εκτός τα μαμά, βγάζει στην διάσταση μόνο η Πιρελλι.

Κατανάλωση γύρω στα 4,2 λτ τα 100 χλμ
    τελική. έχω δεί στο κοντερ 135. τα 120 τα έχει παντού.

Αααα το 250 που έβγαλε (ίδιο με το 200, εκτός από μπροστα που έχει 2 δισκόφρενα) νομίζω βγαίνει στα 3650?.

Αν δεν θες ντε και καλά καινούργιο, δες για μεταχείρισμένο. Το δικό μου το πήρα πριν 11 μήνες πάνω από 3.000? (κατάλογος 3227?) και τώρα είναι 600? κάτω μηχανάκια με 5.000-7000 χλμ και εντός εγγύησης.

και τοσα να ειναι μια χαρα ειναι...

για κινηση στην πολη το θελω, δεν προκειται να παω πουθενα πανω απο 100km/h...

κανενα καλο και υπευθυνο καταστημα για αγορα γνωριζετε?
    Αυτο εξαρταται απο την περιοχη που εισαι εγω το πηρα απο την θηβων στο inmoto ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι καθε φορα π-ου τους το παω για σερβις μου δινουν αλλο σκουτερ για να κανω τις δουλειες μου(εξωτερικες σε εταιρεια)

http://www.inmoto.gr/contact.html

για κοιτα τι σου βρηκα εχει ενα beverly 200 του 2003

http://www.inmoto.gr/used.html

μα του 2003 2.500? ομως?

οσο και σε αριστη κατασταση να ειναι, ειναι πολυ ακριβο, γιατι να μην δωσω λιγα παραπανω και να παρω καινουριο...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γαμ@#$ τα scooter σας
    από OldMan στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 19:04
  2. Scooter-C50
    από George-3- στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2004, 18:07
  3. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04
  4. HELLO + κατοχοι GSXR1000
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2004, 12:50
  5. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF