Παντα τετοια παιδακια!
![]()
![]()
![]()
ενα ευχαριστω να πω στο Στάθαρο..οπου και εκατσε μαζι και γυρίσαμε παρέα και δεν ακολούθησε τον ρυθμο των 2 μετόχων της shell και της Bp Ultimate..
με τα 2 σουζούκια ..οπου και πρέπει στο γυρισμο να ανεβάσανε τη τιμή της βενζίνης 50 λεπτά τουλάχιστον..:rotflmao:![]()
αυτή την εθνική πως τη βαριέμαι...![]()
![]()
κατα τα άλλα + 749 για τα λεγόμενα του Θάνου μιας και βόλτα χωρίς φαί..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΕς ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....καλο θα ναι να ενημερώνετε και εμάς να τσιμπαμε κανα τοστακι για το δρόμο..
στο γυρνα εβλεπα τα αμαξια στην εθνικη...σα κοτόπουλα στη σχάρα..
Βαλ...
πουλα το 954 και παρε παλι σουζούκι που πανε βόλτες αυτα...![]()
γιατι με το χόντα είναι ντροπή και σε καταλαβαίνω πως δε μπορεις να βγεις βόλτα..![]()
υ.γ.: ευχαριστω και τον σουφουλη που δε βάζει και τις γυμνές εδω.....
φάνηκε η πεινα μας (οσων εχουνε το ελέυθερο να τρώνε έξω ΧΩΡΙΣ τις γυναίκες τους..)οπου εχουμε κατσει με το Θάνο και διαφωνούμε..
εγω έλεγα πως αυτο το ασπρο ειναι πιο νέο..(γαλακτος..)και στο φουρνο με πατατες θα ταν μουρλια..
ενω ο Θάνος μου λεγε για το μαυρο πιο μπροστα οτι του θυμίζει μια συνταγή στη γάστρα που χε δει μια μερα στο Μαμαλάκη...
το καλό ειναι οτι μπορούσαμε να περασουμε αλλα καθόμασταν και κοιταγαμε (με δακρυα στα μάτια μπορω να πω..)τα "μεζεδάκια" να περνανε το δρόμο..σα τα αρπαχτικα...:rotflmao:
![]()
Καλα ηταν ρε σεις τι γκρινιαζετε...καναμε γυμναστικη και χασαμε και θερμιδες και δεν φαγαμε λιπαρα!!!
Χαχαχα καλα στην επομενη θα σας ταισω κιολας για να μην κλαιτε...εγω ομως κλαιω το πισω λαστιχακι μου με τα βγαλμενα λινα!!!
Βασικα καιρος του ηταν αλλα ....
Γαμω ρεεεε....!!
Αλλη φορα σταματαμε στα διοδια για επανασυγκροτηση και οχι σε ακυρα σημεια!!!Κωσταααακη!
Ευτυχώς που δεν ήρθα κι εγώ....
Σαν διαφήμιση της Spidi θα ήμασταν με όλα τα χρώματα της R2![]()
Πάντα τέτοια παιδάκια
![]()
Α.... και τα 954 δεν πάνε βόλτες χωρίς φαί....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αποδεικτικό στοιχείο, το βάρος του Σνιπερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Α.... και τα 954 δεν πάνε βόλτες χωρίς φαί....:rotflmao: :rotflmao:
πάντα ΟΡΘΙΟΙ ΡΕ ΠΙΛΟΤΟΙ![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε το μαλακα :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Άιντε μπράβο...![]()
![]()