Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 55

Θέμα: Αγορά Sv1000S

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν, στο Moto Τρίτη δείχνει ένα γυμνό κόκκινο καινούριο που το βλέπω να είναι αυτό που λέμε. Οι σέλες είναι με ζελατίνες αλλά έχει μια μπλε εξάτμιση!

Έχει βάλει κανείς ζελατίνα στο γυμνό; Προσφέρει ανάλογη προστασία με το S; Εδώ είναι που έχω κολλήσει: ναι μεν να έχουμε στάσεις κάθε 150χλμ για βενζινούλα, αλλά να γίνει η βόλτα και να μπορούμε να επιστρέψουμε και σπίτι.

Για μεταχειρισμένα, πολύ δύσκολο το βλέπω μιας και η όλη διαδικασία άρχισε λόγω της προσφοράς και με τον σκοπό να το κρατήσουμε το μηχανάκι για πολύ καιρό. Οπότε δίνουμε τα +1000? τώρα και τα γλιτώνουμε σιγά σιγά σε συντήρηση.

Αύριο το μεγάλο ραντεβού.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Οι σέλες είναι με ζελατίνες αλλά έχει μια μπλε εξάτμιση!
    Και αυτό ζελατίνα είναι... ναι, το μπλέ στην εξάτμιση...

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Έχει βάλει κανείς ζελατίνα στο γυμνό; Προσφέρει ανάλογη προστασία με το S; Εδώ είναι που έχω κολλήσει: ναι μεν να έχουμε στάσεις κάθε 150χλμ για βενζινούλα, αλλά να γίνει η βόλτα και να μπρούμε να επιστρέψουμε και σπίτι.

Για μεταχειρισμένα, πολύ δύσκολο το βλέπω μιας και η όλη διαδικασία άρχισε λόγω της προσφοράς και με τον σκοπό να το κρατήσουμε το μηχανάκι για πολύ καιρό. Οπότε δίνουμε τα +1000? τώρα και τα γλιτώνουμε σιγά σιγά σε συντήρηση.
    Ιδεα: ρωτα στο φορουμ των Ζ πως τη βγαζουν σε ταξιδι, κυριως αυτοι που εχουν βαλει ζελατινες στα γυμνα, εννοειται, Ζ.

Οσο για το μεταχειρισμενο, ενα 1000αρι με πχ 15000 χλμ δεν το θεωρω ταλαιπωρημενο αλλα ισα-ισα στρωμενο.

Επισης δε θυμαμαι αν αναφερθηκε αλλα σημαντικη διαφορα γυμνου με S ειναι πως το μεν εχει τιμονι το δε κλιπ-ον και αρα διαφορετικη θεση οδηγησης!

Η αποφαση δικη σου, δες τα υποψηφια απο κοντα κι οτι παρεις καλοριζικο

Παλαιό μέλος
    Καλό το κόλπο με τις μπλε ζελατίνες!

Να πάω δίπλα στους ζετάδες να ρωτήσω για τις ζελατίνες; Θα μου πουν πάρε ζεντ, είναι το καλύτερο μηχανάκι! Θυμάμαι για το απλό και το S Z, είχαν αναφέρει ότι καμία σχέση, λόγω της προστασίας. Η λίγο μεγαλύτερη στο απλό, μικρές διαφορές είχε. Το Sv όμως μου φαίνεται καμία σχέση γιατί φαίνεται να έχει διαφορετική διαρύθμιση.

Για το μεταχειρισμένο δεν το σκέφτομαι όχι για να μην είναι ταλαιπωρημένο αλλά λόγω του ότι μου φαίνεται μικρή η διαφορά στην τιμή.

Για την θέση οδήγησης λόγω τιμονιού το είχα δει, αλλά δεν κόλλησα εκεί. Στις ζελατίνες έμεινα. Το να τα δω και τα δύο και να αποφασίσω, είναι μια καλή περίπτωση αλλά δεν έχουν να σου δείξουν κάτι. Το μηχανάκι το βλέπεις σε ένα παλιό prospectus, και εάν το θες θα στο φέρουν από κάπου. Αθήνα λένε, στο Moto Τρίτη έχει ένα τηλέφωνο Λάρισας ή κάτι τέτοιο, δείχνοντας αυτό το μοναδικό κομμάτι που έχει ξεμείνει. Γι' αυτό το σκέφτομαι ότι είναι ρίσκο αυτή η τηλεαγορά. Πρέπει να μάθω και τι έγινε στην σημερινή συνάντηση στην αντιπροσωπεία.

Παλαιό μέλος
    Ακόμη στην αναμονή. Τελικά αυτό που έχει η αντιπροσωπεία είναι ασημένιο και αυτό που δείχνει το Moto Τρίτη είναι κόκκινο. Έχω την εντύπωση που όλο και κάπου θα υπάρχουν και S αλλά με κάποιο τρόπο θα πρέπει να τα ανακαλύψουμε. Κλείνουμε προς το S αλλά μένει και αυτό το γυμνό για να μας βασανίζει.

Φιλε εγω εψαχνα για το S σε μπλε, το μαγαζι που θα μου εκανε ανταλλαγη το duke εβρισκε μονο ασημι. Αφου του ειπα πως ειχα βρει ενα μπλε στη suzuki συγγρου, επικοινωνησε μαζι τους και τελικα μεσω αυτων κατεληξε σε μενα.

Στο http://www.suzuki.gr/moto/sales.htm θα βρεις ολους τους αντιπροσωπους στην Ελλαδα. Στη θεση σου θα αρχιζα τα τηλεφωνα....

Και για να σε πορωσω κι αλλο θα σου πω αυτο το κδ πηγα δικαβαλο ναυπλιο, κατεβηκα απο εθνικη, μιλαμε η μηχανη αστερι, χαλαρα στην εθνικη ο κινητηρας να γουργουριζει στα 130-180 και η dubble bubble της ermax τζαμι (αν και θα ηταν ακομα καλυτερα χωρις συνεπιβατη αφου θα εσκυβα λιγο περισσοτερο)

Θα σου τονισω απλα, πως στα 42χλμ απο περιχωρα ναυπλιου μεχρι νεα επιδαυρο, με εξαιρεση το λυγουριο που σταματησα να σιγουρευτω για τις ταμπελες, εκανα 7-8 αλλαγες ταχυτητων συνολικα, η μηχανη λεμε μαμαααειιιιιιιιι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    Φιλε εγω εψαχνα για το S σε μπλε, το μαγαζι που θα μου εκανε ανταλλαγη το duke εβρισκε μονο ασημι. Αφου του ειπα πως ειχα βρει ενα μπλε στη suzuki συγγρου, επικοινωνησε μαζι τους και τελικα μεσω αυτων κατεληξε σε μενα.

Στο http://www.suzuki.gr/moto/sales.htm θα βρεις ολους τους αντιπροσωπους στην Ελλαδα. Στη θεση σου θα αρχιζα τα τηλεφωνα....

Και για να σε πορωσω κι αλλο θα σου πω αυτο το κδ πηγα δικαβαλο ναυπλιο, κατεβηκα απο εθνικη, μιλαμε η μηχανη αστερι, χαλαρα στην εθνικη ο κινητηρας να γουργουριζει στα 130-180 και η dubble bubble της ermax τζαμι (αν και θα ηταν ακομα καλυτερα χωρις συνεπιβατη αφου θα εσκυβα λιγο περισσοτερο)

Θα σου τονισω απλα, πως στα 42χλμ απο περιχωρα ναυπλιου μεχρι νεα επιδαυρο, με εξαιρεση το λυγουριο που σταματησα να σιγουρευτω για τις ταμπελες, εκανα 7-8 αλλαγες ταχυτητων συνολικα, η μηχανη λεμε μαμαααειιιιιιιιι
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    @ -> V2... Αν σκεφτείς ποτέ να δώσεις το σελάκι ρίξε μου μια φωνή....
    TROPEA, να σου πω το σκεφτόμουν αλλά όταν το χρησιμοποιώ (σπάνια) είναι πολυ ωραίο, πάντως αν πουλήσω το sv θα το κρατήσω για σένα αν δεν έχεις πάρει ως τότε. καλά χλμ.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades

ααααχχχχχχχ και που να εβελεπες την κυριακη τι καναν 3 sv στην Μπιστα......
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από v2power
    .... πάντως αν πουλήσω το sv θα το κρατήσω για σένα αν δεν έχεις πάρει ως τότε. καλά χλμ.

προδοτη

αγοραζει ενας-πουλανε δυο ......
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Alki_Viades πάρε τηλ όποτε έχεις χρόνο πρέπει να τα πούμε με τόσα accesories που του χεις ρίξει ρε αρχηγέ....
    και σε θέλουμε και παρέα στην μπίστα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    ααααχχχχχχχ και που να εβελεπες την κυριακη τι καναν 3 sv στην Μπιστα......
    Μηπως ετρωγαν κατι Χοντα για πρωινο;:rotflmao:
    Εντος 2' περιμενω απαντηση απο τον "ξερει ποιος':rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    προδοτη

αγοραζει ενας-πουλανε δυο ......
    DIV αυτο το μηχανάκι το έχω λατρέψει! το αγόρασα από τους πρώτους (6/2003), το πούλησα και το ξαναγόρασα από ασημί σε μπλέ! Και τώρα που λέω ότι το πουλάω δεν είμαι τελείως σίγουρος, νιώθω όμως ότι ήρθε η ώρα για κάνα gixxer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Alki_Viades πάρε τηλ όποτε έχεις χρόνο πρέπει να τα πούμε με τόσα accesories που του χεις ρίξει ρε αρχηγέ....
    και σε θέλουμε και παρέα στην μπίστα....
    Ασε ρε, ειχα κανει αιτηση για CSS 1 και εφαγα πορτα, και ημουν πανετοιμος! Δερματα εχω, μποτες ΜΕ ξυστρες εχω, καινουργιο κρανος ροσσικο εχω, κ@υλες εχω, μονο η πιστα μου λειπειιιι

ΥΓ1 Ρε κανιβαλε μη παει να πουλησει καποιος το μηχανακι του, αμεσως να του τη πεσεις για ανταλλακτικα, μηπως εισαι μαντρας τελικα?!

ΥΓ2 Σημερα ηρθε το TRE, ισως το απογευμα προλαβω να το βαλω....

Επιβάλλεται εκ νέου συνάντηση ,
    ας βγάλει ο κρούκης ανακοίνωση , και κανονίστε να μπορούμε όλοι οι Αθηναίοι...
    Θέλω να τα δω απο κοντά,
    να μην σου πω πως θα κάνει ο div400 αν δει ενδιαφέρουσες αλλαγές με το TRE.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ Sv1000s
    από GS80 στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2008, 15:44
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic