... ....
με προλαβες!Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τα κωλοφαναρα θυμιζουν λιγο αγκουστα...
περιμενετε να τη δουμε χωρις ταινιες και τα αλλα περιττα, θα ναι τρομερο μοτορι!
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
α οχι δε θυμιζουν αγκουστα θυμιζουν φειζερ 1000!!!χαΧΑΧΑχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειναι κορυφη δεν μοιαζει με κανενα αλλο γιατι ειναι ευρωπαικο και οι ευρωπαιοι δεν θελουν να μοιαζουν τα μηχανακια μεταξη τους σε αντιθεση με τα ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ π.χ. οπιος δει το νεο νιντζα εχει το κωλο του ducati που υπαρχει τωρα στην αγορα και οπωσ εχω ακουσει και μακαρι να γινει αυτο οι γιαπωνεζοι ρωταν τους ευρωπαιους για σχεδιασει και μην ξεχνατε οτι η duca πρωτη ειχε βαλει της εξατμησεις κατω απο το κωλο ετσι και βλεπεισ ολα τα γιαπωνεζικα σχεδον κατω απο το κωλο εξατμησεις αντε για![]()
![]()
100% GUZZISTA KAI TA MYALA STA KAGELA
Μακάρι να φέρνει πιο πολύ σε Desmosedici παρά σε CBR,όπως δείχνει και η "φανταστική" αποκαλυπτική φώτο.
(τα φαναρια εννοω πριν)
χμμ οχι ακριβως αυτο που περιμενα....αλλα οσο το κοιταζω δν μου κανει κλικ οπως η 999.καλο φαινεται παντως ειδικα απο πισω!μπροστα πεταγονται πολυ οι καθρεπτες!
ωραιο αλλα δεν θα ελεγα πως ειναι και συνταρακτικο. Η ουρα δεν ειναι παρα παρα πολυ ψηλα ή ειναι η ιδεα μου?
You know that when I hate you, it is because I love you to a point of passion that unhinges my soul - Julie de Lespinasse
δν πειραζει ετσι πρεπει..
κλιπ ονς στο δευτερο υπογειο,κωλος στο roof garden!![]()