Αρχικά δημιουργήθηκε από Θ.Β_750z
μια χαρα τα ειπες trooper,ειδικα για τους τσουκαλαδες και για τους προεδρους και ολα.δεν φτανουν μονο αυτα ομως για να αλλαξει ολη η φαση.και επειδη εγω ειμαι πιο πιτσιρικας και εμεις γιναμε γαυροι στα πετρινα χρονια,γιατι τοτε αρχισαμε να πηγαινουμε στο γηπεδο,δεν προλαβα αυτον τον ρομαντισμο,αν θες,του ποδοσφαιρου.εγινα γαυρος με επεισοδια,σαλιαρεληδες,μηντιουρηδες,νικακηδες και ολα αυτα τα λαμογια.θυμασαι?
και επειδη περασαμε πολλα σαν οπαδοι,(επειδη ειμαι οπαδος)αυτη η γενια,απαιτω απο τα λαμογια του σημερα,τα δικα μας λαμογια,να με σεβονται σαν οπαδο και κυριως σαν ολυμπιακο!ωραιος ο τζολε,ωραιος ο ανατολ,τους ευχαριστουμε για οσα μας χαρισαν,αλλα φτανει πια!!!και οσα μας χαρισαν δεν τα εκαναν και τσαμπα,προς θεου...
αλλα αυτα τα λαμογια εχουν τα ηνια των αποδητηριων,την αβαντα των δημοσιογραφων,του προεδρου κτλ.αλλα ξερουν οτι τα λεπτα συμμετοχης εχουν και το αναλογο πριμ.εχουν καβατζωσει τις θεσεις τους και κανουν πλακιτσα σε νεους παικτες και θελουν να φυγουν...
αλλα,κοιτα,ως εδω!!!γυρισα προχθες απο ρωμη,διαβασα εφημεριδες και νομιζα οτι ειμουν σε αλλο γηπεδο.μπαλαρα εγραφαν,καισαρας και οτι ειδατε και διαβασατε και σεις τελος παντων.ο μονος καισαρας που υπηρχε στο γηπεδο,ημασταν εμεις,5000 αρρωστοι που καναμε τοσα χλμ και τοσα εξοδα για το ναρκωτικο μας.για αυτο και μονο θα πρεπει να με σεβονται!!για θυμηθειτε,σε πιο εκτος εδρας στην ευρωπη,ηρθαν να χειροκροτησουν τον κοσμο ολοι αυτοι?ποτε μαγκες,λιγοι ηρθανε και κανεις απο αυτους δεν ειναι στην ομαδα.ερχονται οι νεοι,ηρθε ο κωνσταντινου και δεν ηρθε ο τζολε.χειροκροτησε απτο κεντρο και σαν αγγαρεια κιολας.λες και εγω πηγα να δω την φοντανα ντι τρεβι. και οχι αυτα τα μ....α που λατρευουμε αυτο που φορανε.τελος μαγκες απο δω και περα ολα ειναι ανεξελεγκτα,ο κοσμος κουραστηκε.
αλλα φταιμε εμεις,οχι που δεν κανουμε επεισοδια,αυτα ειναι π@π@ριες.φταιμε γιατι δεν τους αρχιζουμε στις κλωτσιες για να καταλαβουν σε τι ομαδα παιζουν τοσα χρονια.
![]()
![]()
![]()
AN KAI EIMAI VAZELOS...PIO PALIOS APO SENA....KAI ASXOLIOMOUN ARKETA THN DEKATIA TOU 80....
STA EXO PEI KAI APO KODA.......TO MAROULI NA PEFTEI....KAI OLA TA ALLA NA PANE GA..THOUN
ME TO MONO POU KATALAVENOU OLOI EINAI ME KLOTSIES...APO EDO MEXRI METHAVRIO...TOTE THN PERNOUN XABARI......
GIA AFTO KAI EGO..PAO STHN KAFETERIA NA DO TA MATS......ASE POU MERIKES FORES LIPAME KAI TA EYRO POU DINO GIA TON KAFE.....
KODA EINAI TO KALOKAIRAKI MAGA........KAI PALI THA FORAS THN PLOUZITSA TOU GAYROU....
GIATI EISAI PAGOSMIOU FIMHS![]()
![]()
![]()
![]()