Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Έχουμε γίνει Far West

Να σας πω κατι, οταν εχουμε φτασει στο σημειο να μη μπορουμε να παμε αργα σπιτι μας, αλλα και μερα μεσημερι να περναμε μεσα απο τις γειτονιες μας, γιατι πως να το κανουμε δε μενουμε ολοι στα προαστεια, και φοβομαστε να περασουμε και το δρομο (που λεει ο λογος), ε τοτε πολυς κοσμος το γυριζει στη θεορια της βιας!!

Δε λεω οτι ειναι η λυση, αλλα δε λυνοντε τα παντα με ειρινικες μεθοδους!! Και ειναι αρκετοι εκει εξω που μονο με τη βια καταλαβαινουν καποια πραγματα!!

Δυστηχος, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, ετσι εχει γινει η κοινωνια μας, και απο κει που κακολογουσαν ολοι το εξωτερικο για την εγκληματικοτητα, τωρα και μεις ειμαστε στα χναρια τους και τους πλησιαζουμε με ραγδαιους ρυθμους!!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Νέο μέλος Το avatar του/της k600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
    Δε σου είπα να χαρείς που θα χρειαστεί να γίνεις βίαιος, αλλά όταν χρειαστεί, θα το κάνεις.

και μη λες πίπες τώρα, για "ψευτοδιλήμματα"... άντε...

μου γίνατε ξάφνου φιλειρηνιστές σε σημείο αυτοθυσίας.

+1000
    Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
    και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!

Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    .
    Φιλαλήθης
    Δε σου είπα να χαρείς που θα χρειαστεί να γίνεις βίαιος, αλλά όταν χρειαστεί, θα το κάνεις.

και μη λες πίπες τώρα, για "ψευτοδιλήμματα"... άντε...

μου γίνατε ξάφνου φιλειρηνιστές σε σημείο αυτοθυσίας

Κοίτα να δεις που ξαφνικά γεμίσαμε πιστολέρο. Σιγά μην χτυπήσετε κανά δάκτυλο.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Για καλο και για κακο λαδωσα το εξασφαιρο

και εκανα και λιγη προπονηση

ποτε δεν ξερεις

εξακολουθω ομως να τραβαω ποιο αργα απο την σκια μου

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Για καλο και για κακο λαδωσα το εξασφαιρο
    Λουκυ Λουκ δεν θα ξαναπεράσει.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Κοίτα να δεις που ξαφνικά γεμίσαμε πιστολέρο. Σιγά μην χτυπήσετε κανά δάκτυλο.
    κάνεις πλάκα, ή με ειρωνεύεσαι;

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Φιλε φιλαληθη,και στην αμερικα καπως ετσι ξεκισαν τα πραγματα και τωρα εχουν καταντησει 15 χρωνων μωρα να κυκλοφορουν με το 45αρι.Δεν λεω βεβαια οταν φτασει το κακο στην πορτα μου αλλη θα ειναι η τακτικη μου.Για παραδηγμα οταν μια φορα ακουσα θορυβο αργα το βραδυ εξω απο το σπιτι σκεφτηκα οτι καποιος πειραζει την μηχανη.Και παταχτικα εξω με ενα ''σαπλικι''(το ξυλο που κραταει τον κασμα,φτυαρι κτλ).Τελικα ειχα κανει λαθος.Αν οπως πραγματι καποιος την πειραζε θα τον ειχα σακατεψει.Δεν θα ηταν ομως σωστο(αν και μετα δεν νομιζω να ξαναεκλεβε)θα πρεπει οι νομοι και η νοοτροπια των ανθρωπων να μην επιτρεπουν την κλοπη και ολα τα συναφη.Θα μου πεις,ναι αλλα πραγματι οι νομοι δεν την επιτρεπουν.Αλλα δεν την τιμορουν κιολας,λεω εγω.Για να γινω πιο ακριβης δεν συμφωνω με την ιδεα οτι ο καθενας μας θα μπορει να τιμωρει.Υπαρχει κρατος,νομοι,αστυνομια,εισαγγελεας,δικαστηρια και φυλακες.Αυτη ειναι η δουλεια τους.Απλα πρεπει ολα να λειτουργεισουν σωστα.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

μη μπλεκεστε εκει που δε σας σπερνουν για να μη σας φυτεψουν τπτ μεταλικο κ εχουμε αλλα.

γαμω τον σουπερμαν κ τους σουπερηροες που γινηκανε προτυπα σας!

η αμυνα ειναι αλλη ιστορια.
    φυσικα ειναι δικαιωμα σου να αμυνθεις οπως μπορεις κ σε περνει.

αλλα τωρα να κυνηγας τον τσαντακια κ για να σωσεις 500 μαχ (δε νομιζω να υπαρχου κ πολλες γκομενες που κυκλοφορουνς με τετοια ποσα!)κ να σε στειλουνε στα θυμαρακια........ε χεσε με κυριε σουπερμαν!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    μη μπλεκεστε εκει που δε σας σπερνουν για να μη σας φυτεψουν τπτ μεταλικο κ εχουμε αλλα.

αλλα τωρα να κυνηγας τον τσαντακια κ για να σωσεις 500 μαχ (δε νομιζω να υπαρχου κ πολλες γκομενες που κυκλοφορουνς με τετοια ποσα!)κ να σε στειλουνε στα θυμαρακια........ε χεσε με κυριε σουπερμαν!!!
    +1000000 και αν οντως εχει 500ευρα στην τσαντα σημαινει οτι τα χει (αν τα εχει μεσα συνεχεια οχι να εχει πληρωθει να καταλαβαινομαστε ε?)και δεν θα της λειψουν και πολυ!εγω μια φορα ακολουθησα αυτοκινητο που τρακαρε ενα παρκαρισμενο και εβαλε οπισθεν στο πουθενα να με πατησει με το μηχανακι και προλαβα και μπηκα αναμεσα απο δυο παρκαρισμενα ,τελος παντων τα στοιχεια του τα εγραψα σε χαρτι και τα αφησα στο παρκαρισμενο χωρις τα δικα μου βεβαια που να μπλεκουμε με δικαστηρια δεν λεει,μαρτυρας και τετοια,ελπ-ιζω να τον βρηκε και να τον γ@μησε τον π@λιοπ@υστα που πηγε να με σκοτωσει κιολας
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    ακριβώωως....

τί πίπες λέτε εσείς οι άλλοι για αμερική και 45άρια και φτυάρια, ζμπούτσαμ. ο fantacid το είπε καλύτερα απ'ότι μπόρεσα να το πω εγώ.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    ................
    χεσε με κυριε σουπερμαν!!!

Ε λίγα τα λόγια για τον Superman.

Ηταν το καλύτερο κοπέλι κι' ας μην του πετούσαν κυλότες οι γκόμενες στη Μητρόπολη επειδή δεν είχε το κωλοφτιαγμένο αμάξι ή την καραμαμάω ζώνη με την πυρηνική βόμβα σε μέγεθος υπόθετου. Ηταν ο πιο δίκαιος, ο πιο συνετός, ο πιο "άνθρωπος" υπεράνθρωπος απ' ολους...ηταν ο καλύτερος...

Respect....
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος
    ναι καλά, γιατί το αν είσαι υπεράνθρωπος κρίνεται από το να μπορείς να σταματάς τρένα και να πηδάς ουρανοξύστες. :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Ε λίγα τα λόγια για τον Superman.

Ηταν το καλύτερο κοπέλι κι' ας μην του πετούσαν κυλότες οι γκόμενες στη Μητρόπολη επειδή δεν είχε το κωλοφτιαγμένο αμάξι ή την καραμαμάω ζώνη με την πυρηνική βόμβα σε μέγεθος υπόθετου. Ηταν ο πιο δίκαιος, ο πιο συνετός, ο πιο "άνθρωπος" υπεράνθρωπος απ' ολους...ηταν ο καλύτερος...

Respect....
    .............k o πιο βλακας!!!
    δε ξερω εαν εχεις προσεξει αλλα το ξερεις οτι φοραει το ΒΡΑΚΙ πανω απο το ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ??????

ε χεσε μας κυριε σουπερμαν!!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

.............k o πιο βλακας!!!
    δε ξερω εαν εχεις προσεξει αλλα το ξερεις οτι φοραει το ΒΡΑΚΙ πανω απο το ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ??????

ε χεσε μας κυριε σουπερμαν!!!!!

Ναι έπρεπε να φοράει ελαστικά μποξεράκια απο λύκρα για να "γουστάρουμε" καλύτερα .

Λες και οι υπόλοιποι (ολοι δηλαδή) που φοράνε κάτι κολλητά που γραμμώνουν τα κωλομέρια τους και τα ματζαφλάρια τους είναι καλύτεροι ε; :hypnotize

Α κατάλαβα: Ηταν ο πιο βλάκας γιατί το 'παιζε πρόσκοπος = αρα ξενέρωτος την σήμερον ημέρα.

Εντάξει οτι είχε πολλή αμερικανιά το παραδέχομαι, αλλα κατα τ' αλλα ηταν, είναι και θα είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!

(προσκυνώ...)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

(λάθος παιδιά, ας το κοπανήσει κάποιος παρακαλώ)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cretan Far West 2!
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 19:59
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 09:47
  3. Ζούγκα παίδες, ζούγκλα έχουμε γίνει...
    από McGyver στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 21:03
  4. Μπορούμε να έχουμε...
    από DIT στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 19:04
  5. Ρε Τι Θα Γινει?
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2003, 16:00

Κανόνες δημοσιεύσεων