Χωρις κοκκινο στριγκακι εγω δεν τον θελω !
ουστ βρε λουγκρες !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουστ βρε λουγκρες !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πρέπει να βγάλουμε το σήμα απ'τη μέση !!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ουστ βρε λουγκρες !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλυτερα με το στριγκακι για να εχει και "suspense"....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πρέπει να βγάλουμε το σήμα απ'τη μέση !!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Να ρωτήσω κάτι?Χωρίς πραγματικά ποτέ να μιλάω ειρωνικά ή με κάποιο περίεργο ύφοσ τέλος πάντων.Έχω ένα BMW 650 GS.Δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοιος περιπεγμός της BMW τώρα τελευταία μέσα στο forum.Δεν είμαι δικηγόρος της BMW ούτε τίποτα.Απλά γιατί...?Πολύ καλημέρα σε όλους & πάντα φιλικά.
![]()
sory ρε παιδια δεν υπηρχε χρονος για κατασκευη στρινγκ αλλα αποψε θα γινει και αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Καλυτερα με το στριγκακι για να εχει και "suspense"....![]()
αυριο θα δημοσιευτει ο Mr. February & Mr. March
Για το συγκεκριμένο μην πάει ο νους σου στο κακόΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να ρωτήσω κάτι?Χωρίς πραγματικά ποτέ να μιλάω ειρωνικά ή με κάποιο περίεργο ύφοσ τέλος πάντων.Έχω ένα BMW 650 GS.Δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοιος περιπεγμός της BMW τώρα τελευταία μέσα στο forum.Δεν είμαι δικηγόρος της BMW ούτε τίποτα.Απλά γιατί...?Πολύ καλημέρα σε όλους & πάντα φιλικά.
![]()
Κι ο σκιερ ΜπεΕμΒε οδηγεί![]()
![]()
Όλο το χρόνο σκι ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
sory ρε παιδια δεν υπηρχε χρονος για κατασκευη στρινγκ αλλα αποψε θα γινει και αυτο![]()
αυριο θα δημοσιευτει ο Mr. February & Mr. March![]()
Θέλουμε και πλαζ !![]()
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()
καμια σχεση το σημα της BMW με τους περιπεγμους που προφανως εχεις κατα νου διαβασει....
ειναι ιδιοκτητης της BMW και προσωπικα του δινω συγχαρητηρια βαση ταξιδιου στην Ολλανδια
Μπραβο Καπταιν![]()
κατι θα βρει κ για τους καλοκαιρινους μηνες μην ανησυχεις. δεν θα μεινεις χωρις ημερολογιοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλο το χρόνο σκι ;;![]()
Θέλουμε και πλαζ !![]()
![]()
καθε φωτο στον καιρο της κι ο κολιος τον Αυγουστο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όλο το χρόνο σκι ;;![]()
Θέλουμε και πλαζ !![]()
φυσικα θα χουμε και πλαζ (αν το επιτρεψει ο καπταιν..... εεε καπταιν? no hard feelings i hope )
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
καθε φωτο στον καιρο της κι ο κολιος τον Αυγουστο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φυσικα θα χουμε και πλαζ (αν το επιτρεψει ο καπταιν..... εεε καπταιν? no hard feelings i hope )
Θαχει και "φυλα" για το φθινοπορο και ολα τα καλα..... :rotflmao: :rotflmao:
ε ρε τι εχει να παθει ο καπταιν οταν το δει αυτο το θρεαντ....
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Άντε επιτέλους γιατί βαρέθηκα την Πιρέλλι και τα μοντέλα της απ'το '97Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
κατι θα βρει κ για τους καλοκαιρινους μηνες μην ανησυχεις. δεν θα μεινεις χωρις ημερολογιο
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
εχουμε υλικο αφθονο λεμεεεεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άντε επιτέλους γιατί βαρέθηκα την Πιρέλλι και τα μοντέλα της απ'το '97
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
καπταιν παντος καιρου![]()
Μα γιατι παντα το περνετε ΒΜWεδικα το πραμα ;; Δε φτανει που εχετε και δωρεαν διαφημηση !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()