Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Πρόβλημα με Transalp

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Re: Transalp πρόβλημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gladiator Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη (Jimbar). Μίλησα μαζί τους και κανόνισα να πάω να την δούνε. Το πρόβλημα το γνωρίζουν και είναι στην τιμονόπλακα που κοιτάει λίγο δεξιά στα μοντέλα του 2004..
    παιδιά καλημέρα.

Δεν θα έκανα διαφήμιση στα παιδιά αυτά, αν πρώτα δεν ήμουν πλήρως ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους. Το ότι ο Κώστας Βιτωράτος [6425356] είναι πολλά χρόνια [μαζί με τον συνέταιρο και παιδικό του φίλο Δημήτρη Γκοτσόπουλο] στην Honda και, το ότι ο Γιάννης Περσίδης [Αρχιμηχανικός της αντιπροσωπίας στην Ελλάδα] τον συνιστά ανεπιφύλακτα δεν είναι τυχαίο.

Εγώ γνώρισα αυτά τα παιδιά [τον Κώστα, τον Δημήτρη & τον Θάνο] και ΔΕΝ αλλάζω μηχανικούς για τίποτα. Είναι ειλικρινείς, πολύ καλά παιδιά, ΔΕΝ σνομπάρουν την απειρία του καθενός, ότι κάνουν σου το λένε, ότι ΔΕΝ προλάβανε να κάνουνε [που δεν έχει τύχει ακόμα] θα το πούνε και είναι πάνω απ’όλα ΛΑΤΡΕΙΣ Μηχανών, και όχι «χλιμίτζουρες» που να τους νοιάζει μόνο να τα παίρνουν όπως μερικοί μερικοί..

Και γι’αυτό, με την σειρά μου σας τους προτείνω ανεπιφύλακτα .. Λέμε πάντα ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες .. αυτό ακριβώς είμαι με τους παραπάνω.

Να μου είστε όλοι καλά ..
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Τελίκα με το Transalp

Τελικά για τα transalp του 2004 πού έχω και γι αυτά μπορώ να πω έχουν ένα πρόβλημα στο τιμόνι σε σχέση με τα χέρια και κατά περίπτωση, και αναλόγως της ευθυγράμμισης τραβάνε και λίγο δεξιά. Όσα συνεργεία ρώτησα για αυτό το πρόβλημα το γνώριζαν χωρίς να παραδέχονται κάποιο πρόβλημα και μου πρότειναν να πάω να μου το διορθώσουνε. Η επιδιόρθωση ήταν στρίψιμο του τιμονιού πάνω στις ελαστικές του βάσεις με αποτέλεσμα να είναι λίγο στραβό με την πλάκα στα καλάμια. Έτσι το πρόβλημα διορθώνετε (ανορθόδοξα). Από την άλλη με την συνεχή οδήγηση της μηχανής συνηθίζεις το πρόβλημα και δεν σου φαίνεται τίποτα στραβό πάνω της. Και αυτό αποδεικνύετε με έναν οδηγό που συνάντησα πάνω σε μια transalp, και ενώ τον παρακολουθούσα για αρκετά χιλιόμετρα από πίσω με το αριστερό του χέρι να είναι τεντωμένο και το δεξί χαλαρό σχηματίζοντας μάλιστα γωνία, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να του μιλήσω και τον ρώτησα για το αν το τιμόνι του ερχόταν καλά στα χέρια η αν του τράβαγε η μηχανή δεξιά εκείνος μου είπε ότι όλα του ήταν τέλεια πάνω στην μηχανή χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό αποδεικνύει ότι η συνήθεια είναι ό καλύτερος γιατρός. Αν όμως οδηγήσεις το FASER 600 2004 με την εξάτμιση στο κέντρο η VARANTERO 1000 η VSTROM 1000 η TDM900 που έχουν δύο εξατμίσεις δεξιά και αριστερά θα καταλάβεις τη θα πει σωστά ζυγισμένη μοτοσικλέτα. Μετά από αυτά αν ανεβείς σε transalp θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά με την μηχανή .

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 08:36
  3. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18