παιδιά καλημέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gladiator Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη (Jimbar). Μίλησα μαζί τους και κανόνισα να πάω να την δούνε. Το πρόβλημα το γνωρίζουν και είναι στην τιμονόπλακα που κοιτάει λίγο δεξιά στα μοντέλα του 2004..
Δεν θα έκανα διαφήμιση στα παιδιά αυτά, αν πρώτα δεν ήμουν πλήρως ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες τους. Το ότι ο Κώστας Βιτωράτος [6425356] είναι πολλά χρόνια [μαζί με τον συνέταιρο και παιδικό του φίλο Δημήτρη Γκοτσόπουλο] στην Honda και, το ότι ο Γιάννης Περσίδης [Αρχιμηχανικός της αντιπροσωπίας στην Ελλάδα] τον συνιστά ανεπιφύλακτα δεν είναι τυχαίο.
Εγώ γνώρισα αυτά τα παιδιά [τον Κώστα, τον Δημήτρη & τον Θάνο] και ΔΕΝ αλλάζω μηχανικούς για τίποτα. Είναι ειλικρινείς, πολύ καλά παιδιά, ΔΕΝ σνομπάρουν την απειρία του καθενός, ότι κάνουν σου το λένε, ότι ΔΕΝ προλάβανε να κάνουνε [που δεν έχει τύχει ακόμα] θα το πούνε και είναι πάνω απ’όλα ΛΑΤΡΕΙΣ Μηχανών, και όχι «χλιμίτζουρες» που να τους νοιάζει μόνο να τα παίρνουν όπως μερικοί μερικοί..
Και γι’αυτό, με την σειρά μου σας τους προτείνω ανεπιφύλακτα .. Λέμε πάντα ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες .. αυτό ακριβώς είμαι με τους παραπάνω.
Να μου είστε όλοι καλά ..