Δεν έχω βγάλει συμπέρασμα για το θέμα της απόδοσης γιατί χθες το βράδυ το μόνο που με ένοιαζε πάνω στο τουρτούρισμα ήταν να γυρίσω σπίτι και να της πέσω. Μου φάνηκε όμως όπως είπες και εσύ να τραβάει λίγο καλύτερα χαμηλά.
Αύριο θα βγω μία καλή βόλτα να δω τι θα μου κάνει και να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Την τάπα την πήρα για όταν μπαίνω κέντρο με τη μηχανή και για όταν πάρω την απόφαση να γυρίσω Αθήνα.
Όσον αφορά τη ρύθμιση/καυσανάλυση όταν μαζέψω το μπαγιόκο και πάρω κάτι πραματάκια θα την κάνω σίγουρα. Εγώ ρώτησα, επειδή δεν ξέρω, μήπως αλλάξει κάτι τόσο δραματικά και στην ουσία βλάψει το μηχανάκι τα π@π@ρι που έβαλα.
Επειδή κι εγω είχα (κι έχω) 400αρι αλλα 4κυλινδρο, και είχε χρειαστεί να αλλάξω εξατμιση γιατι σαπισε και τρύπησε η μαμα και ο Σαρα Κακι (γνωστός Ιάπωνας εισαγωγέας μοτοσικλετών) ήθελε 2 χιλιαρικα γιατι λεει δεν άλλαζε μόνο το τελικό.....
Πολλα είχα διαβάσει και πολλα είχα ακούσει.
Στη συζήτηση με το μηχανικό μου (καλός μηχανικός), έβγαλα 3 απλα συμπεράσματα.
1. Αν αφήσω την τρουπια όπως ειναι (που έκανε και γαμω τους ήχους παρεμπιπτόντως) θα έχω πρόβλημα.
2. Αν βάλω ξεταπωτη, θα έχει ωραίο ήχο αλλα θα χάσει λίγο χαμηλά (και μιας και δε μιλάμε για κανα θερίο, εστω και λίγο να χάσει σε πονάει). Ούτε προβλημα θα έχω, ούτε καυσαναλυσεις και επιστημονικά σεμινάρια για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
3. Αν βάλω ταπωμενη, απο ηχο θα έχω ο,τι είχα και πριν, και ίσως πάρω μισό πόνυ ψηλά (πιο πολυ σαν ιδέα παρα στην πραγματικότητα). Και πάλι ούτε προβλημα ούτε καυσαναλυσεις κλπ.
Τελικα έκανα το 3 κι όλα καλα.
Δεν ξέρω αν και τι διάφορες μπορεί να υπάρχουν επειδή μιλάμε για 4κ στη δικη μου περίπτωση και 1κ στη δικη σου.
Αλλα ξαναλέω προσωπικά το θεωρώ απίθανο να έχεις κάποιο θέμα.