Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε σου αρεσε οπως σου τα ειπα ε????

δε πειραζει...ξυδακι!

οσο για ξεκαρφωτους γελαει και το παρδαλο κατσικι λεμεεεεεεεε
    ????????

Καλά... οκ....

Για μένα ξυδάκι (βάζω έτσι κι αλλιώς μπόλικο στη σαλάτα μου).

Για σένα... PROZAC!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
    gia auto ksanagirnao sta greeklish

Βρε συνεχισε να γραφεις οπως σου βγαινει!!!

Και γω κανω τρελλα ορθωγραφικα λαθοι, αλλα ειναι επιδη εχω μεγαλωσει στο εξωτερικο και τα ελληνικα ειναι 2η μου γλωσσα.....

Το'χω πει, και πιστευω και συ θα επρεπε να εφαρμοσεις το ιδιο, οτι σε οποιον αρεσει ετσι οπως γραφεις. Οποιος δε γουσταρει, δε διαβαζει τα ποστ σου και τελειοσε!!

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μη το κανετε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!

μη γραφετε ανορθογραφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο χχχριστος δε μπορει να διαβασει,ουτε να ασχολειται με υποκειμενα που βιαζουν την ελληνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας παρακαλω δειξτε κατανοηση στον λιακοπουλο της παρεας!!!!!

φιλε εκτος απο αμορφωτος εισαι και ανεπιδεκτος μαθησεως....

αντε γεια

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΥΣ !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    Τωρα εσυ τι πεταγεσε???

Δε βλεπεις οτι γυρναει το θεμα σε διαμαχη?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Ό,τι πεις...

Άντε να μελετήσεις το αλφάβητο τώρα και έλα να εξεταστείς στα πρώτα 12 γράμματα!!!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    αστονε ρε σταυρο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Ό,τι πεις...

Άντε να μελετήσεις το αλφάβητο τώρα και έλα να εξεταστείς στα πρώτα 12 γράμματα!!!
    συγνωμη που μπαινω στην ομορφη και ανωτατου επιπεδου συνομιλια σασ αλλα ...

αν δειτε αλλα μου γραπτα κυριε θα καταλαβεται οτι και εγω εχω τοιδιο προβλημα με τον αγαπητο
    εδδυ

εχετε να προτεινετε κατι και για μενα ??

αν οχι προτεινο και καποιο πεδιο συζητησης ςδω για ανορθοραφους ....
    σιγα σιγα θα γεμησουμε μια ταξη πιστευω

μην με μπινεκιλιασετε πολυ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Η πρώην μου είναι ερευνήτρια πάνω σε δυσλεκτικούς (έχω μάλιστα κάνει το μοντέλο "control" στον τομογράφο - FMRI)....

Μπορώ να σου πώ με σιγουριά οτι οι δυσλεκτικοί κάνουν απλά αναγραμματισμούς και συντακτικά λάθη! Εσύ έχεις βιάσει την ελληνική γραμματική!!!

Φιλικά πάντα έτσι? Όχι οτι με νοιάζει που γράφεις ανορθόγραφα!

xxxristo... Ποσα αλογα εχει φτασει το Wrf ???? Aκομα περιμενω..... Υπαρχουν βλεπεις και χειροτερα πραγματα απο την ορθογραφια !!!

:εψαξα και τις φωτο τις πουτ@νς... Τιποτα !! Περιμενα και τις εξηγησεις που αναφερες στο ποστ σου ... Τιποτα !!

Σορρυ για το Συνεχιστε !!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Άντε να ανοίξουν τα σχολεία να πάς να μάθεις λίγο ελληνικά γιατί μας έχεις βγάλει τα μάτια με την ορθογραφία σου...
    Αντί να μπεις να συμβάλλεις στην (όποιου επιπέδου) συζήτηση άνοιξε ένα μέλος, μπαίνεις για να του κάνεις σχόλιο ψιλο-κακό... αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα μην διαβάζεις το ποστ του... απλά και δημοκρατικά...

Ας είναι...

εμένα μου θυμίζετε ένα τέλειο video που κυκλοφορεί με μια αγγλίδα δημοσιογράφο να παίρνει (και καλά) συνέντευξη από ένα Ιρακινό στρατιώτη στον οποίο αρχίζουν να αναγράφονται αγγλικοί υπότιτλοι σε κάθε πρότασή του ενώ μιλάει αγγλικά!

Τα παίρνει στο κρανίο κλπ. κλπ.

Οσοι το έχουν δει καταλαβαίνουν γιατί πράγμα μιλάω...

και επειδή το βρήκα.... δείτε το και ακούστε το...

Τέσπα... λύστε το πρόβλημα του παιδιού που το ταξί τη μια του παίρνει 10 ευρώ και την άλλη 6-7 ευρώ και μετά ασχολείστε με την γραφολογία, δυσλεξία, ορθογραφία και λοιπές δυσεντερικές δυσλειτουργίες του ορθού....

Είπαμε , τσαγκαροδευτέρα ήταν η σημερινή μέρα....

τουλάχιστον μην ξεκαρφώνουμε από μόνοι μας τα τακούνια...

Γεια σου ρε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧρήστο Mr. Perfect

Αλήθεια ρε Χρήστο, που δουλεύεις τον πιτσιρικά, τί έχεις σπουδάσει και έγινες αυτόκλητος κριτής της Ελληνικής Γλώσσας?
    Προφανώς και δεν γνωρίζεις τί σημαίνει δυσλεξία. Το master μου είναι στη διδακτική και έχω μάθημα περί μαθησιακών δυσκολιών (απο καθηγητή του παιδαγωγικού ινστιτούτου) και σε πληροφορώ οτι υφίσταται η μορφή δυσλεξίας που περιγράφει ο φίλος.
    Κάποιος "περαστικός" απο το forum μπορεί να σε χαρακτηρίσει και κοινωνικό ρατσιστή Χρήστο...
    Προσοχή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    απ τα γκρηκλις καλυτερα ρε παιδια.ο πιο πολυς κοσμος δν διαβαζει καθολου τα ποστ με γκρηκλις.
    τορα γεια τυν ωρθωγραφυα αιχω δη κε χυρωταιρα.

Re: Γεια σου ρε ΧΧΧΧΧΧΧΧΧρήστο Mr. Perfect

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Αλήθεια ρε Χρήστο, που δουλεύεις τον πιτσιρικά, τί έχεις σπουδάσει και έγινες αυτόκλητος κριτής της Ελληνικής Γλώσσας?
    Προφανώς και δεν γνωρίζεις τί σημαίνει δυσλεξία. Το master μου είναι στη διδακτική και έχω μάθημα περί μαθησιακών δυσκολιών (απο καθηγητή του παιδαγωγικού ινστιτούτου) και σε πληροφορώ οτι υφίσταται η μορφή δυσλεξίας που περιγράφει ο φίλος.
    Κάποιος "περαστικός" απο το forum μπορεί να σε χαρακτηρίσει και κοινωνικό ρατσιστή Χρήστο...
    Προσοχή...

Δεν τον δούλεψα τον μικρό (τουλάχιστον όχι ΤΟΣΟ πολύ ώστε να θεωρηθεί προσβλητικό το σχόλιό μου, πόσο μάλλον κοινωνικά ρατσιστικό...) μη γινόμαστε υπερβολικοί, έτσι?

Ξέρω μόνο την μορφή δυσλεξίας που προανέφερα, από άτομο που μπορεί να ήταν και καθηγήτριά σου... Όποιες άλλες μορφές υπάρχουν δε τις γνωρίζω, ένας ταπεινός μηχανολόγος είμαι ο καημένος...

ΥΓ: Όπως βλέπεις απάντησα σε σένα με τρόπο ανάλογο των δικών σου γραφώμενων, οι υπόλοιποι καραγκιόζηδες παραπάνω (όχι όλοι, αυτοί που είναι το ξέρουν γιατί έχουν αυτογνωσία και θα απαντήσουν σε λίγο) ας μιλήσουν με τον κώλο μου, και αυτός πολύς τους είναι.....
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Γειά σας!
    Είμαι ένας από τους παρακάτω (γιατί παραπάνω δεν είχα γράψει ώς τώρα) καραγκιόζης και θα ήθελα να επισημάνω μερικά πραγματάκια!
    Αγαπητέ κύριε (μη χέσω) xxxristos, που χρόνο δεν έχετε να τελειώσετε εκείνο το μαμίδι το πόστ για τη μετατροπή-βελτίωση-κ@υλα ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε το, εγώ που είμαι αργόσχολος και δέν είχα τί άλλο να κάνω στις 03:00 τα ξημερώματα, έκατσα και διάβασα ΟΛΟΚΛΗΡΟ το εν λόγω πόστ, το οποίο βρήκα αξιοθάυμαστο σαν εγχείρημα ΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, και παρατήρησα τα εξής ορθογραφικά λάθη! Μάλιστα μερικά είναι επαναλαμβανόμενα ΑΡΑ δεν γίναν από κεκτημένη ταχύτητα!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

και κανείς?

Sorry παίδες για τις καθυστερήσεις, Έχω βγάλει ΠΟΛΛΕΣ φωτό καθ'όλη τη διάρκεια του project, από την πρώτη στιγμή που άρχισε, από όλα τα στάδια που πέρασε, τις δυναμομετρήσεις, κτλ.

Πρέπει να βρώ χρόνο για να:

Αποφασίσω ποιές να βάλω
    Μικρύνω (τόρα είναι 2.5ΜΒ η καθεμία και δε ξέρω πώς μικραίνουν)
    Γράψω σχόλια - επεξηγήσεις - λεζάντες

Ναι νατρίου.

Η φιλοσοφία είναι να οδιγιέται. Ένα από τα προγράμματα του motec είναι για χρήση βόλτας και κόβει την ανάφλεξη και τον ψεκασμό στα απότομα ανοίγματα όταν το μηχανάκι πάει να σηκωθεί σούζα ή να γράψει και περιορίζει και τον κόφτη στις 10000 rpm με ροπή χωρίς ξεσπάσματα για απόλυτα φιλική οδήγηση. Τόρα οι κραδασμοί είναι άλλο θέμα...... δέν είναι ΤΟΣΟ πολλοί όσο περίμενα, κυρίως λόγω του ΠΟΛΥ σοφιστικέ ζυγίσματος του στροφάλου (ζυγίστηκε σαν σύνολο στρόφαλος-μπιέλα-πιστόνι).

Λοιπόν...

Ας αρχήσω να γράφω σιγά σιγά...

Έχουμε ένα μοτέρ από WR450 με τις ακόλουθες βελτιώσεις:

Κύλινδρος ανοιγμένος ΠΟΛΛΑ χιλιοστά, αλουμινενιο χιτώνιο και nicasil επίστρωση. Πιστόνι ειδική κατασκευή, σιλικονούχα αντιτριβική επίστρωση, ένα ελατήριο συμπίεσης και ένα απόξεσης, σούπερ πανάλαφρο. Ελατήριο συμπίεσης χωρίς διάκενο (total seal). Στρόφαλος μετατοπισμένο κομβίο μπιέλας, πολλή περισσότερη διαδρομή, μάγουλα κομμένα, ελαφρωμένα, ζυγισμένα, ευθυγραμισμένα. Balancer εκτός. Βολάν εκτός. Αντλία λαδιού εκτός. Ρουλεμάν στροφάλου για ειδικές εφαρμογές με 11 μπίλιες. Μπιέλα Carillo τιτάνιο.

Κεφαλή ροϊκή εξέλιξη, βαλβίδες πολύ μεγαλύτερες από τιτάνιο με γέμιση αλάτων αζώτου στην εξαγωγή, retainers, ελατήρια, shimmers, καπελώτα όλα τιτάνιο Ferrea. Έδρες βαλβίδων μεγαλύτερες από ειδικό κράμα μπρούτζου. Εκκεντροφόροι ειδική κατασκευή, τεράστιο βύθισμα και διάρκεια. Ρυθμιζόμενα γρανάζια ergal. Καδένα με 2 σειρές συνδέσμων για λιγότερο βάρος (η μαμά έχει 5-6). Οδιγοί βαλβίδων από γραφιτούχο αντιτριβικό μπρούτζο.

Ψεκασμός. Injector Bosch με πεταλούδα 55mm, οδηγούμενος από εγκέφαλο Motec Μ400 που ελένχει τα ΠΑΝΤΑ: Ψεκασμό, ανάφλεξη, βεντιλατέρ, αντλία λαδιού (ηλεκτρική), αντλία βενζίνης, launch control για τρελές εκκινήσεις, κτλ. Οδηγείται από αισθητήρες: Θέσης στροφάλου, θέσης εκκεντροφόρου, knock sensor, θέσης πεταλούδας, θερμοκρασίας ψυκτικού, θερμοκρασίας λαδιού, πίεσης λαδιού, πίεσης κυλίνδρου, θερμοκρασίας καυσαερίων και λαμδα. Υποστηρίζει και air shifter που δεν έχω. Οι χάρτες του αλλάζουν από έναν διακόπτη 5 θέσεων ανάλογα με την έμφαση στο εύρος στροφών που θέλουμε να δουλέψουμε (κόντρα, βόλτα, στροφές, σούζες, ταξίδι).

Καμπάνα συμπλέκτη lock-up, δίσκοι Barnett.

Έδιξε 91 άλογα στο γρανάζι της μετάδοσης, πρακτικά τροχό δηλαδή 90+..........

ΑΚΟΛΟΥΟΘΟΥΝ ΦΩΤΟ

Κάτω θα είναι σε μια βδομάδα, πάνω στο πλαίσιο σε 20 μέρες περίπου!

Ευχαρίστως να στο δώσω βόλτα, άντε άρχησε να φορτώνεις μπαγκάζια και μπούκα στο επόμενο πλοίο!!!

Update για το video:

Είναι ένα αρχείο 4,6 ΓΙΓΑ τραβηγμένο με Sony digital 8 (κασέτα) που έγινε ερχείο video για υπολογιστή με κάποιο τρόπο που δε γνωρίζω από έναν φίλο φίλου που δε γουστάρω να ξανά υποχρεωθώ.

Δεν έχω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ από multimedia προγράμματα (επεξεργασία εικόνας-ήχου-video) και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το βλέπω, καθώς νόμιζα οτι τελικά θα το στρίμωχνα σε ένα DVD αλλά τελικά δε χωράει (βάζω να το κάνει overburn και μετά δε δουλεύει).

Έχω και την κασέτα με το video οπότε προσανατολίζομαι στη λύση να βρώ ένα προγραμματάκι και να ασχοληθώ (στον ΕΛΑΧΙΣΤΟ ελεύθερο χρόνο μου) να το κάνω μόνος μου, γιατί είναι κάποιες private σκηνές που θέλω να κόψω....

Μιας και όλα μέχρι εδώ δουλέψανε ρολόι, το μοτέρ ξαναμπήκε στο δυναμόμετρο για να μπεί compressor με στόχο τα 150 άλογα!

Κάτσε να δούμε τι θα γίνει τόρα.......

Δεν μου έχει φύγει ούτε ευρώ, διάβασε πιο προσεκτικά παραπάνω.

Μέχρι στιγμής το χρησιμοποιούσα στο δρόμο.

Τόρα ευελπιστώ να καταφέρω (από οικονομικής πλευράς) να το βάλω στο dragster αλλά να κυκλοφορεί και στο δρόμο (έστω και με λίγες μετατροπές).

Οι αγώνες motard ποτέ δε με ενδιέφεραν.

Υ.Γ #1 Πιθανών και σε γειτονικό φόρουμ που έχετε γράψει να υπάρχουν κι άλλα όμως δεν άντεχα να διαβάσω άλλη μηχανολογία! Είμαι άσχετος και δεν σκοπεύω να μορφωθώ σε μιά νύχτα μέσα!
    Υ.Γ #2 Makis206 πολύ καλό ρε φίλε το τσίπουρο που μου έστειλες! Μιλάμε "ζωγραφίζω" απόψε!
    Υ.Γ #3 xxxrist-άκο, βάλε και κανένα κράνος! Τα @@δια τα έχουμε για άλλους λόγους και πρέπει να τα χρησιμοποιούμε αναλόγως!
    Υ.Γ #4 και τελευταίο Opinions are like assholes! Everybody has one! Το ίδιο κι εγώ!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

Μπορώ να σου πώ με σιγουριά οτι οι δυσλεκτικοί κάνουν απλά αναγραμματισμούς και συντακτικά λάθη! Εσύ έχεις βιάσει την ελληνική γραμματική!!!
    Δε μας λες ρε μηχανολόγε πανεπιστήμονα,το παραπάνω σχόλιο με τα 3 θαυμαστικά σου φαίνεται ήρεμο και μη προσβλητικό?
    το ότι μετά βάζεις μια φατσούλα που γελάει μήπως πιστεύεις ότι αποδυναμωνουν τις κουβέντες σου?

Δεν το παίζει κανένας δικηγόρος του Εδδυ αλλά και κανένας δεν σε όρισε εσένα θεματοφύλακα της Ελληνικής γλώσσας.

μαγκιά κλανιά και τα ρεστα σε ενα παιδί που δηλώνει ότι έχει δυσλεξία,σε "μικραίνουν" πολύ

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2010, 03:18
  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    από aaa``` στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 09:42
  3. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....!!!
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 10:19