Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Η κινηση χειροτερεψε φέτος ή μου φαινεται;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    κ εσεις ας λετε κ κανα " ευχαριστω οταν σας ανοιγουν χωρο !!!

ενα νευμα κατι τελοσπαντων !!

με τόσο χαμηλές ταχύτητες δεν μπορείς πάντα ν'αφήσεις τον συμπλέκτη ξέρεις... (ξέρεις?) :smilea:
    εγώ όποτε μπορώ κάνω νεύμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    To πρόβλημα είναι διπλό με αυτά τα SUV...)
    μπα το πρόβλημα είναι απλό: ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    με τόσο χαμηλές ταχύτητες δεν μπορείς πάντα ν'αφήσεις τον συμπλέκτη ξέρεις... (ξέρεις?) :smilea:
    εγώ όποτε μπορώ κάνω νεύμα

μα δεν ειπα να κατεβεις κ να δωσεις χειραψια !!!

ενα νευμα φτανει ...

γενικα μιλαω βεβαια...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    μα δεν ειπα να κατεβεις κ να δωσεις χειραψια !!!

ενα νευμα φτανει ...

γενικα μιλαω βεβαια...
    Τι νεύμα δε προσδιόρισες!!!!! χχαχαχαχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a36: :a36: :a028:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Πολλοι κανουν οσο πιο ακρη μπορουν για να περασουμε, και τους ευχαριστουμε πολυ

Σημερα παλι, μετα την δουλεια, πηγα σε κατι προμηθευτες στην περιοχη ''Αττικη'' και πραγματικα γινοτανε ΤΗΣ ΚΑ-ΚΟ-ΜΟΙ-ΡΑΣΣΣΣ!!!

Παιδια μιλαμε για ΠΟΛΛΑ χρονια χαμενα απο την ζωη τους, καντε τους υπολογισμους και θα δειτε.
    Ειχα διαβασει μια στατιστικη.
    Αν υπεθεσουμε οτι ενας κατεβαινει στο κεντρο καθημερινα απο την Κηφησια απο τα 18 τους χρονια μεχρι τα 65!
    Αν κατεβαινει με αμαξι, θα χασει.....(κρατηθειτε)...........4!!!! χρονια απο την ζωη του μεσα στο αμαξι!!!!
    Και αυτη η στατιστικη εχει γινει πολλα χρονια πριν

Πρεπει να τους μεταπισουμε με καθε τροπο

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    το γελιο (ποιο γελιο να μου πειτε - για κλαματα ειμαστε) ειναι οτι πριν λιγο καιρο ηταν η ημερα χωρις αυτοκινητο - λαθος

ηταν η ΕΒΔΟΜΑΔΑ χωρις αυτοκινητο

απλως εδω θυμομαστε μονο την τελευταια μερα

παλι λαθος

ουτε αυτη δεν θυμομαστε - 'σεβομαστε'

την παρασκευη (που ηταν η τελευταια μερα) ειχε την πιο πολλη κινηση στους δρομους της αθηνας απο ολες τις αλλες μερες της εβδομαδας

:rotflmao: :rotflmao:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Τι νεύμα δε προσδιόρισες!!!!! χχαχαχαχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a36: :a36: :a028:

υποκλιση μπαλετου !!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι για το , γιατί ο Έλληνας κάνει τόσο εκτεταμένη χρήση του αυτοκινήτου του. Νομιζω τόσο πολύ όσο και οι Αμερικάνοι.

1) Τα ΜΜΜ είναι απαράδεκτα αργά και κακοσυντηρημένα. Ειδικά σε περιφερειακές γραμμές, το λεωφορείο μπορεί και να κάνει πάνω απο 20 λεπτά να έρθει στην στάση, πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί να βρέχει-χιονίζει και να περιμένεις εκεί , όπου μπορεί και να μην έχει και σκεπή απο πάνω! Το δε εσωτερικό τους , πλήν ελαχίστων οχημάτων , είναι επιεικώς απαράδεκτο.(Μην γελάτε...τα λεει στατιστική έρευνα σαν αιτία!)

2) Το αυτοκίνητο δίνει την αίσθηση του προσωπικού χώρου, όπου ο καθένας κάνει οτι γουστάρει εντός ακόμα και σε σημείο υπερβολής (φαγητό,καφέ, τηλέφωνο κινητό, TV τώρα τελευταία , κτλ.) Ταυτόχρονα δεν σε ενοχλεί κανείς με την παρουσία του ΄΄η ακόμα και την ..... οσμή του! Νομίζω οτι αρκετοί το γνωρίζουν όταν κάνουν χρήση των ΜΜΜ μέσα στο καλοκαίρι. Η δε αίσθηση της απομόνωσης σε προσωπικό χώρο , για 2 ώρες περίπου κίνησης-ακινησίας , είναι που υποκινεί και μέλη οικογενείας να μην πηγαίνουν με ενα αυτοκίνητο αλλά ο καθείς με το δικό του!

3) Κοινωνικό status ή αλλιώς οι "ΨΩΝΑΡΕΣ!". Εκεί μπαίνουν τα SUV στο κέντρο και η κίνηση Ι.Χ. για μερικές εκατοντάδες μέτρα (αντί να περπατήσουν στην τελική!). Αλλιώς είναι να σε βλέπουν οι φίλοι και γνωστοί με το "τέρας" και αλλιώς με το "πεζό2" στο μυαλό τους.Για τέτοια μαλακία μιλάμε.

4) Η "καύλα"... αυτοί είναι οι λίγοι άρρωστοι και παθιασμένοι με το αυτοκίνητο τους. Τα λεγόμενα "τέρατα"-φτιαγμένα , που ναι μεν κινούνται .... αλλά οχι σε καθημερινή βάση. Θα τους βρείτε σε πηγμένες παραλιακές με τέρμα db , ή σε λεοφώρους στυλ Α.Ο. που πάνε με όσα μπορούν ανάμεσα σε πηγμένους δρόμους.

5) Τελευταία αιτία, είναι οι "υποχρεωμένοι" λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που υπήρχαν ανέκαθεν. Παιδιά στο σχολείο, γυναίκα στην δουλειά, κουβάλημα πραγμάτων για το σπίτι κτλ.

Η Δεύτερη και ουσιαστικότερη παράμετρος είναι η κατάσταση των δρόμων και η οδική αγωγή. Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να σχολιάσω εδώ, έτσι;

Τρίτη παράμετρος , ο υπερπλυθησμός στο αστικό περιβάλλον. Η Αθήνα δημιουργήθηκε για το πολύ 2-3.000.000 κατοίκους και πλέον είμαστε πάνω απο 6.500.000 υπερκαλύπτοντας τις ανοχές της σαν δομημένη πόλη. Για αυτό και πλέον τα πρόαστεια της , έχουν "ακουμπήσει" τα Μεσόγεια, Ν.Μάκρη, Μαραθώνα κτλ.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω τώρα, μπορείτε απο μόνοι σας να δείτε τι θα γίνει με τα αυτοκίνητα απο του χρόνου κιόλας.

Λύση σε όλα αυτά τα χρόνια; ... μια και μοναδική δυστυχώς, απο το Ελληνικό κράτος. Το ΜΕΤΡΟ που πραγματικά εξυπηρετεί καλύτερα και απο δίτροχο , όπου όμως είναι σε σημεία που δεν βολεύει τον καθένα. Πρόσφατα απόφασισαν την επέκταση σε Γλυφάδα και Αγ.Στέφανο, που όμως δεν θεωρώ τόσο αναγκαίο , όσο την επέκταση του σε σημεία όπως το Περιστέρι , Μενίδι, Νίκαια,Κορυδαλλό κτλ. που το θεωρώ οτι θα είναι πιο χρήσιμο απο την "Κυράτσα" των Ν.Π ή των Β.Π που ούτως ή άλλως με το SUV τέρας θα κατέβει στο κέντρο πάλι.

Για μηχανή δεν συζητάμε... η πλέον καλή λύση σε ιδιωτικό μέσο μεταφοράς, (πλήν του ποδηλάτου) αλλά ...κακά τα ψέματα... δεν είναι για όλους... και δη για αυτούς που τις φοβούνται.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι για το , γιατί ο Έλληνας κάνει τόσο εκτεταμένη χρήση του αυτοκινήτου του. Νομιζω τόσο πολύ όσο και οι Αμερικάνοι.

1) Τα ΜΜΜ είναι απαράδεκτα αργά και κακοσυντηρημένα. Ειδικά σε περιφερειακές γραμμές, το λεωφορείο μπορεί και να κάνει πάνω απο 20 λεπτά να έρθει στην στάση, πράγμα που σημαίνει οτι μπορεί να βρέχει-χιονίζει και να περιμένεις εκεί , όπου μπορεί και να μην έχει και σκεπή απο πάνω! Το δε εσωτερικό τους , πλήν ελαχίστων οχημάτων , είναι επιεικώς απαράδεκτο.(Μην γελάτε...τα λεει στατιστική έρευνα σαν αιτία!)

2) Το αυτοκίνητο δίνει την αίσθηση του προσωπικού χώρου, όπου ο καθένας κάνει οτι γουστάρει εντός ακόμα και σε σημείο υπερβολής (φαγητό,καφέ, τηλέφωνο κινητό, TV τώρα τελευταία , κτλ.) Ταυτόχρονα δεν σε ενοχλεί κανείς με την παρουσία του ΄΄η ακόμα και την ..... οσμή του! Νομίζω οτι αρκετοί το γνωρίζουν όταν κάνουν χρήση των ΜΜΜ μέσα στο καλοκαίρι. Η δε αίσθηση της απομόνωσης σε προσωπικό χώρο , για 2 ώρες περίπου κίνησης-ακινησίας , είναι που υποκινεί και μέλη οικογενείας να μην πηγαίνουν με ενα αυτοκίνητο αλλά ο καθείς με το δικό του!

3) Κοινωνικό status ή αλλιώς οι "ΨΩΝΑΡΕΣ!". Εκεί μπαίνουν τα SUV στο κέντρο και η κίνηση Ι.Χ. για μερικές εκατοντάδες μέτρα (αντί να περπατήσουν στην τελική!). Αλλιώς είναι να σε βλέπουν οι φίλοι και γνωστοί με το "τέρας" και αλλιώς με το "πεζό2" στο μυαλό τους.Για τέτοια μαλακία μιλάμε.

4) Η "καύλα"... αυτοί είναι οι λίγοι άρρωστοι και παθιασμένοι με το αυτοκίνητο τους. Τα λεγόμενα "τέρατα"-φτιαγμένα , που ναι μεν κινούνται .... αλλά οχι σε καθημερινή βάση. Θα τους βρείτε σε πηγμένες παραλιακές με τέρμα db , ή σε λεοφώρους στυλ Α.Ο. που πάνε με όσα μπορούν ανάμεσα σε πηγμένους δρόμους.

5) Τελευταία αιτία, είναι οι "υποχρεωμένοι" λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που υπήρχαν ανέκαθεν. Παιδιά στο σχολείο, γυναίκα στην δουλειά, κουβάλημα πραγμάτων για το σπίτι κτλ.

Η Δεύτερη και ουσιαστικότερη παράμετρος είναι η κατάσταση των δρόμων και η οδική αγωγή. Νομίζω οτι δεν χρειάζεται να σχολιάσω εδώ, έτσι;

Τρίτη παράμετρος , ο υπερπλυθησμός στο αστικό περιβάλλον. Η Αθήνα δημιουργήθηκε για το πολύ 2-3.000.000 κατοίκους και πλέον είμαστε πάνω απο 6.500.000 υπερκαλύπτοντας τις ανοχές της σαν δομημένη πόλη. Για αυτό και πλέον τα πρόαστεια της , έχουν "ακουμπήσει" τα Μεσόγεια, Ν.Μάκρη, Μαραθώνα κτλ.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω τώρα, μπορείτε απο μόνοι σας να δείτε τι θα γίνει με τα αυτοκίνητα απο του χρόνου κιόλας.

Λύση σε όλα αυτά τα χρόνια; ... μια και μοναδική δυστυχώς, απο το Ελληνικό κράτος. Το ΜΕΤΡΟ που πραγματικά εξυπηρετεί καλύτερα και απο δίτροχο , όπου όμως είναι σε σημεία που δεν βολεύει τον καθένα. Πρόσφατα απόφασισαν την επέκταση σε Γλυφάδα και Αγ.Στέφανο, που όμως δεν θεωρώ τόσο αναγκαίο , όσο την επέκταση του σε σημεία όπως το Περιστέρι , Μενίδι, Νίκαια,Κορυδαλλό κτλ. που το θεωρώ οτι θα είναι πιο χρήσιμο απο την "Κυράτσα" των Ν.Π ή των Β.Π που ούτως ή άλλως με το SUV τέρας θα κατέβει στο κέντρο πάλι.

Για μηχανή δεν συζητάμε... η πλέον καλή λύση σε ιδιωτικό μέσο μεταφοράς, (πλήν του ποδηλάτου) αλλά ...κακά τα ψέματα... δεν είναι για όλους... και δη για αυτούς που τις φοβούνται.

Gandalf

μπλα μπλα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Περι ΜΜΜ να προσθεσω, επειδη ετυχε περσι για 1 μηνα περιπου που ειχα τη μηχανη εκτος, να πρεπει να πηγαινω Γλυφαδα με ΜΜΜ. Δοκιμασα αυτο το πολυδιαφημισμενο ΤΡΑΜ, και κατω απο 20 λεπτα αναμονη στη σταση δεν ειχα.Και μιλαμε για ενα μεσο σταθερης τροχιας που υποτιθεται οτι δεν πεφτει μεσα σε κινηση και ειναι κατι αντιστοιχο του ΗΣΑΠ.

Το χειροτερο: Αφου κατεστρεψαν λοιπον την ακτογραμμη μεχρι Γλυφαδα & αρκετα στρεμματα πρασινου (στο "πρασινο" δεν συμπεριλαμβανουμε το ...χορταρακι, aka γκαζον), αντι να το ξηλωσουν, το επεκτεινουν στον Πειραια..

ΜΜΜ στην Αττικη δεν υπαρχουν, με εξαιρεση τον ΗΣΑΠ και το Μετρο..Αυτα μαλιστα..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρωταπριλιάτικο χώμα ( σαν ψέμα μου φαίνεται )
    από Χωμάτινος στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:11
  2. Βοήθεια.Την έκατσα μου φαίνεται
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2005, 19:19
  3. Βρέχει η μου φαίνεται?
    από Ksames στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2005, 07:58
  4. Δεν αισθάνομαι καλά μου φαίνεται οτι θα....
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2004, 16:25
  5. Μου φαινεται
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2004, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας