Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Peugeot GEOPOLIS 250

Είναι φοβερή η στάση της Ελληνικής αντιπροσωπίας πάντως που ενώ το μηχανάκι βγαίνει σε τρεις εκδόσεις με τις δύο από αυτές να έχουν ABS στον εξοπλισμό τους, αυτή εισάγει μόνο την τρίτη, χωρίς δηλαδή!!
    Και αυτό στη μια χώρα με τους χειρότερους δρόμους ίσως της Ευρωπαικής Ενωσης

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    αν θες να βαζεις και full face μεσα ειναι μονο τα scooter τυπου mega scooter οπως ειναι τα x8, x9, burgman κλπ που εχουν μικρες ροδες και ειναι και τεραστια επισης, κολας στην κινηση με αυτα ομως, οποτε δεν ειναι πρακτικα...
    το έχεις δει απο κοντά το Χ8? καμία σχέση με burgman και λοιπά megascooter... είναι πολύ πιό μαζεμένο σε διαστάσεις και σε καμμία περίπτωση δεν κολάς στην κίνηση.

(α, και χωράει και 2, ολογράφως δύο, full face κράνη κάτω απο τη σέλα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από azanka
    το έχεις δει απο κοντά το Χ8? καμία σχέση με burgman και λοιπά megascooter... είναι πολύ πιό μαζεμένο σε διαστάσεις και σε καμμία περίπτωση δεν κολάς στην κίνηση.

(α, και χωράει και 2, ολογράφως δύο, full face κράνη κάτω απο τη σέλα...)
    ενταξει μπορει να ειναι πιο μαζεμενο απο τα μεγαλα burgman κλπ αλλα οχι οτι χωνεται και σαν beverly η geopolis, καμια σχεση...

απλα ειναι κατι ενδιαμεσα σε beverly και megascooter, δεν σου κρυβω οτι ειχα σχεδον καταληξει σε x8 αλλα εχει μικρες ροδες και χανει σε οδηγικη συμπεριφορα...

επισης σε περιπτωση πτωσης παθαινει μεγαλυτερη ζημια απο ενα πιο μαζεμενο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Βρε Κalant, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά στα 3690? το sportcity 250, που έχει το μοτέρ του beverly μια χαρα μου κάνει

Περί ορέξεως βέβαια....

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Βρε Κalant, δεν μου πέφτει λόγος, αλλά στα 3690? το sportcity 250, που έχει το μοτέρ του beverly μια χαρα μου κάνει

Περί ορέξεως βέβαια....

αυτο δεν το ειχα δει...

που μπορω να το βρω για test ride?

βεβαια οτι ειναι aprilia το φοβαμαι λιγο, δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα για την αξιοπιστια του, επισης και για την αντιπροσωπεια δεν εχουν ακουστει τα καλυτερα...

καλη τιμουλα ομως...

δεν εχει μεταπωληση επισης...

Νέο μέλος
    ενταξει μπορει να ειναι πιο μαζεμενο απο τα μεγαλα burgman κλπ αλλα οχι οτι χωνεται και σαν beverly η geopolis, καμια σχεση...

απλα ειναι κατι ενδιαμεσα σε beverly και megascooter, δεν σου κρυβω οτι ειχα σχεδον καταληξει σε x8 αλλα εχει μικρες ροδες και χανει σε οδηγικη συμπεριφορα...

επισης σε περιπτωση πτωσης παθαινει μεγαλυτερη ζημια απο ενα πιο μαζεμενο...
    χωρίς να θέλω να σε μεταπείσω ή να αντιπαρατεθώ, επιμένω ότι απο πλευράς "χωσίματος" το μηχανάκι δεν έχει πρόβλημα...

τώρα για τις ρόδες, ναι έχεις δίκιο, δεν είναι οτι καλύτερο, ίσως αφου έχεις συνηθήσει σε κανονική μηχανή να σου κακοφανούν

αυτο δεν το ειχα δει...

που μπορω να το βρω για test ride?

βεβαια οτι ειναι aprilia το φοβαμαι λιγο, δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα για την αξιοπιστια του, επισης και για την αντιπροσωπεια δεν εχουν ακουστει τα καλυτερα...

καλη τιμουλα ομως...
    δεν εχει μεταπωληση επισης...
    Τι διάολο αόρατα είναι τα ποστ μου..? Και στην προηγούμενη συζήτηση που είχες ανοίξει τα ίδια έλεγα....

Λοιπόν....η Piaggio είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Aprilia. Όχι ότι λέει πολλά πράγματα αλλά το πιθανότερο είναι να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
    Η αξιοπιστία του είναι beverly, αφού έχει το ίδιο μοτερ... για την αντιπροσωπεία συμφωνω. δυο φορές που χρειάστηκα ανταλλακτικά πάντως δεν είχα πρόβλημα. Εγώ έχω κάνει 7.500 χλμ χωρίς προβλημα, ο κολλητός μου όμως έχει 21.000 σε ένα χρόνο. (έχουμε τα 200αρια)

Η τιμή είναι super για 250cc. το πικρό ποτήρι της μεταπώλησης θα το πιείς ότι και αν πάρεις. ίσως να χάσεις λιγότερο σε Japan. Τα 200αρια έχουν μεταχειρισμένα (1 έτους με εγγύηση ακόμα 2300 με 2500? δλδ 800? λιγότερα από καινούργια. Μην μου πεις ότι το Peugeot έχει καλύτερη μεταπώληση.

Test ride δεν ξέρω. Αν το σκέφτεσαι έλα πάρε το δικό μου να κάνεις μια βόλτα. 200αρι είναι μεν αλλά εκτός των 50cc επιπλέον και του διπλού δισκόφρενου είναι ίδια.

Αυτά... πάρε ότι σε φωτίσει ο Θεός. (και δεν είμαι dealer Aprilia) απλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το scooter μου.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Τι διάολο αόρατα είναι τα ποστ μου..? Και στην προηγούμενη συζήτηση που είχες ανοίξει τα ίδια έλεγα....

ενταξει ρε φιλαρακι μην τσαντιζεσαι...

ειναι δυνατον σε μια συζητηση 5-6 σελιδων να θυμαμαι τι και ποιος μου ειπε κατι?

πηγα και το ειδα στην μιχαλακοπουλου, σαν χωροι με το peugeot ειναι ιδιοι, αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι το ψηφιακο του οργανο και πανω απ'ολα η τιμη του...

βεβαια μου κανει εντυπωση που ειναι φθηνοτερο απο τα αλλα της κατηγοριας του 500 ολοκληρα ευρω περιπου, παρολο που εχει και δυο δισκοφρενα μπροστα και ψηφιακο οργανο, δεν ξερω ψηλουποπτο μου κανει...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

ειναι δυνατον σε μια συζητηση 5-6 σελιδων να θυμαμαι τι και ποιος μου ειπε κατι?

πηγα και το ειδα στην μιχαλακοπουλου, σαν χωροι με το peugeot ειναι ιδιοι, αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι το ψηφιακο του οργανο και πανω απ'ολα η τιμη του...

βεβαια μου κανει εντυπωση που ειναι φθηνοτερο απο τα αλλα της κατηγοριας του 500 ολοκληρα ευρω περιπου, παρολο που εχει και δυο δισκοφρενα μπροστα και ψηφιακο οργανο, δεν ξερω ψηλουποπτο μου κανει...
    Το ειδα σημερα και το περιεργαστηκα στην πεζω στο υπογειο(κηφισσο)ειχαν φερει 2 μαλλον πουλημενα και ετοιμα για παραλαβη.εχει στα φωτα ματομπουκαλα(σαν μεγεθυντικο φακο),πολυ ωραιο design,στις διαστασεις του beverly και τελος ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ BEVERLY Ασε η εξατμιση απο το 250,καρμπον!!!Μιλαμε ηταν σαν να βλεπω το beverly σε βελτιωμενη εκδοση,πολυ καλο το ολο συνολο
    Keep spamming!!!:a13:

:rotflmao: :rotflmao: δεν τσαντίζομαι φίλε. Αμα τσαντιζόμουνα με κάτι τέτοια αλίμονο μου...

Για την τιμή τι να πω. και το 200αρι μου όταν το πήρα ήταν αρκετά εώς πολύ φθηνότερο από τους ανταγωνιστές του.

Το όργανο (η σχεδίαση βασικά) είναι trademark στα μοντέλα της Aprilia. Όλα τα μηχανάκια της έχουν οπτικά το ίδιο (πολύ)όργανο πλέον. Ακόμα και το Τuono μου, έχει ίδια σχεδίαση με το sportcity.

Τα λέμε. Μεγειές ότι πάρεις

SRX6 & Tuono Rulezzz

μα δεν ειναι πανεμορφο?

κατι ξεχασα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	geopolis_moto.jpg 
Προβολές:	1102 
Μέγεθος:	34,8 KB 
ID:	68660

Oντως τωρα που το βλεπω μοιαζει πολυ στο beverly
    Με γεια οτι παρεις

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Νέο Peugeot Geopolis RS
    από BlaSen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 21:15