Χα χα θέλω και εγώ να προσθέσω την σχεδόν καθημερινή μου εμπειρία με έναν Βαρκαδεράκια . Συναντιόμαστε τυχαίως στην Λ.Δεκελείας πάντα πρωί και έχουμε κοινή κατεύθυνση προς Αθήνα μέσω της Αχαρνών . Εγώ ως γνωστός έχω ένα ΧΤ600Ε . Ο τύπος λοιπόν είναι άπαιχτος συν ότι είναι υπέρβαρος . Μόλις με δει δίπλα του στο φανάρι σεληνιάζεται . Αρχίζει λοιπόν τις λαλακίες να χώνεται ανάμεσα στα ΙΧ να περνάει ξυστά μέσα από τις νησίδες της Αχαρνών . Εχει κοντέψει να γκρεμοτσακιστεί μόνο και μόνο για να μην παραδεχτεί ότι το Βαρκαδέρο καλό μόνο για Ε.Ο για πόλη όπως είναι η Αθήνα είναι άστα να πάνε .Ωστόσο εγώ στις εκκινήσεις στα φανάρια τον τσιγκλάω ....κάνω πως τον πάω κόντρα και πέφτει γέλιο πολύ . Το χειρότερο όμως για αυτόν είναι πως όπως και να πάει θα κολλήσει οπότε περνάω εγώ με το ΧΤ από δίπλα του ή καβαλάω κανένα πεζοδρόμιο και την κάνω από το μποτιλιάρισμα και το κράνος του αχνίζει από τα νεύρα του .... Ξέχασα το καλύτερο . Το βαρκαδέρο το έχει καταντήσει λατέρνα ... Λαμπάκια αναβοσβήνουν κάτω από τη σχάρα άσχετα αν πατάει φρένο ή αλλάζει πορεία . Αυτοκόλλητα της Ευρώπης της Αφρικής της Σιβηρίας είναι κολλημένα γύρω γύρω από τη μηχανή αφού το χρώμα της ακόμα και τώρα μετά τόσο 1 χρόνο ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι .![]()