Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 140

Θέμα: Επίδομα επικινδυνότητας..

wiredgr ορισε μου και το καλο κρατος.

Χωματινε, 1ερωτηση: την συνοχη μιας κοινωνιας την εξασφαλιζουμε με βια, απειλη, βασανιστηρια και τρομοκρατια;

οσο για τον """"ηρωα""", αυτα δεν πληρωνονται...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30+ΜΕΤΡΑ Ή ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ;;;;

Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    ...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30+ΜΕΤΡΑ Ή ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ;;;;

Ένα πολύ καλό επίδομα ανθυγιεινής εργασίας που να αντιστοιχεί στο ζόρι που τραβάνε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
    Βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα, βρέχει καρέκλες.

Οδηγώ κανονικά και το φανάρι στα 10 μέτρα μπροστά μου γυρνάει πορτοκαλί. Θα μπορούσα να ανοίξω αλλά λέω "ας φρενάρω". Κηλιδα λαδιού, σαβούρδα, εγώ ακινητοποιημένος κάτω από την μηχανή στην Πανεπιστημίου ενώ στα 50 μέτρα βλέπω τα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω μου χωρίς να με έχουν δει..

Γιά καλή μου τύχη μπροστά στο REX είναι αραγμένο λεωφορείο της αστυνομίας και ευτυχώς κάποιος κοιτούσε..

Πετάγεται σβέλτα από το λεωφορείο ένας αστυνομικός και παρεμβάλεται μεταξύ εμού και των εισερχομένων οχημάτων ε ι λ ι κ ρ ι ν α με κίνδυνο της ζωής του.

Αυτός ο άνθρωπος με προστάτεψε....... τι μισθό θα έπρεπε να παίρνει;
    το περιστατικό αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά με την ανθρώπινη πτυχή του θέματος...
    κ εγώ να ήμουν εκεί περαστικός το ίδιο θα έκανα...δεν είναι καθήκον του μπάτσου αυτό..είναι καθήκον του κάθε πολίτη να προστατευει τον συμπολιτη του όταν μπορεί...

το θέμα είναι ότι η Ελληνική Αστυνομία σαν διάρθρωση δεν είναι οργανωμένη για την πάταξη του εγκλήματος αλλά για την καταστολή των κοινωνικών αντιδράσεων...
    δες την αναλογία των ειδικών κατασταλτικών δυνάμεων σε σχέση τους άνδρες της αμέσου δράσεως που υποτίθεται ότι ειναι η κυριότερη ασχολία της αστυνομίας...

αλήθεια ποιο είναι το έργο της ελληνικής αστυνομίας???
    έχει περιορίσει την μικροεγκληματικότητα???ΟΧΙ
    έχει περιορίσει το εμπόριο ναρκωτικών?ΟΧΙ
    έχει περιορίσει τη σοβαρή εγκληματικότητα (μπράβους, κτλ?)??? ΟΧΙ
    (μην μου πει κανένας για τη 17 Νοέμβρη γιατι θα πεθάνω από τα γέλια)....

εχει κοπανήσει συνταξιούχους ???ΝΑΙ
    εχει κοπανήσει φοιτητές????ΝΑΙ
    εχει κοπανήσει λιμενεργάτες????ΝΑΙ
    εχει κοπανήσει συναδέλφους τους αστυνομικούς?>????ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Καρντάσια, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Αυτά που λέτε είναι η μία πλευρά του νομίσματος, να δούμε και την άλλη όμως.

Η άλλη πλευρά είναι ο αστυνομικός-λιμενικός που διακινδυνεύει την ζωή του γιά ψίχουλα στην προσπάθειά του να μας προστατέψει. Δεν θεωρώ ότι ο μισθός γιά αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να είναι κίνητρο, αλλά ανταμοιβή γιά αυτά που θυσιάζουν. Και στην τελική σιγά την αύξηση, εκεί που έπαιρνε 1000 θα παίρνει 1080, σιγά τ' αυγά!
    ρε μανο....ελεος!!!!!!!!!!!!!!

τι ακριβως κανουν σωστα σαν σωμα ασφαλειας οι αστυνομικοι ??????
    προσεξε τι σε ρωταω...ΣΑΝ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!

οπου υπαρχει μποτιλιαρισμα υπευθηνος ειναι και ενας τροχονομος που αποφασισε να ρυθμισει κυλοφορια παρολο που υπαρχουν φαναρια και δουλευουν!!!!οπου τα φαναρια δεν δουλευουν δεν υπαρχει τροχονομος!!!!!!!!!!!!!!
    οι ματαδες βαρανε μια στο καρφι και μια στο πεταλο!!!!!!!!!!
    οι υπηρεσιες τις ασφαλειας δεν εχω ακουσει να τσιμπανε κανεναν μεγαλο εμπορο ναρκωτικων...τα τσιρακια ειναι ευκολα...οσο για τους σωφρωνιστικους υπαλληλους περνωντας προχθες απο κορυδαλλο ειδα οτι χτιζουνε πυργο ελεγχου!!!!!!!!!!!!
    να σου θυμισω οτι επι πασσαρη τουλαχιστον στον πειραια κρυβονταν σε στενα...το ιδιο και επι 17 νοεμβρη...

αν αξιζουνε την οποιαδηποτε αυξηση στο μισθο τους επειδη εσκασε η βομβα στα χερια του ξηρου και επειδη ντελαπαρισε το αμαξι του παλαιοκωστα...ας την παρουνε!!!!!!!!!!!

μην αναρωτιωμαστε μετα ομως γιατι τα παιδια μας σκοτωνουνε,βιαζουνε,κλεβουνε....ελειψει δασκαλων-παιδαγωγων...ετσι θα γινεται!!!!!μετα φυσικα θα χρειαζομαστε την καλη μας ΕΛ.ΑΣ. να τα μαζεψει αρα...μηπως δινουμε βαση στην καταστολη και οχι στην προληψη????λεω εγω τωρα....

φιλικα

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Δίκιο έχετε ωρές παλληκάρια, όμως μην ξεχνάτε ότι η συμπεριφορά τους είναι ενίοτε κατάπτυστη επειδή τέτοιες εντολές δέχονται. Θέλετε να τα χώσετε σε κάποιους, πηγαίνετε στην πηγή του κακού, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

δεν φταίει το μαχαίρι, αλλά αυτός που το μπήγει

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Το κακο ειναι πως ολοι αυτοι που βριζουν τους μπατσους θελουν οπως ειπε και ο idi να εχουν σπιτι κοντα σε τμημα και να αραζουν το μηχανακι κοντα στο γουρουνι δολοφονο σκοπο...

Ειστε γελοιοι και μεγαλο μερος στην συμπεριφορα των αστυνομικων εχετε και εσεις!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    το περιστατικό αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά με την ανθρώπινη πτυχή του θέματος...
    κ εγώ να ήμουν εκεί περαστικός το ίδιο θα έκανα...δεν είναι καθήκον του μπάτσου αυτό..είναι καθήκον του κάθε πολίτη να προστατευει τον συμπολιτη του όταν μπορεί...

το θέμα είναι ότι η Ελληνική Αστυνομία σαν διάρθρωση δεν είναι οργανωμένη για την πάταξη του εγκλήματος αλλά για την καταστολή των κοινωνικών αντιδράσεων...
    δες την αναλογία των ειδικών κατασταλτικών δυνάμεων σε σχέση τους άνδρες της αμέσου δράσεως που υποτίθεται ότι ειναι η κυριότερη ασχολία της αστυνομίας...

Το παμε αρκετα καλα, ως ωρας.

Η κοινωνικη αλληλεγγυη, ειναι και καθηκον προερχομενο απ το Συνταγμα, για οσους το επικαλουνται..

Απ την αλλη οταν δεις ενα ΑΝΘΡΩΠΟ πεσμενο ή σε κινδυνο, αναλογως του ποσο ανθρωπος εισαι πραττεις...

Δυστυχως παιδες, υπηρχαν ανθρωποι που πιστεψαν αγνα στο "εργο" της αστυνομιας...( ναι εγω το λεω)

Αλλα η πραγματικοτητα χρηζει μελετης και συγκεκριμενης στασης απεναντι της. Οταν βλεπεις κουμπια να πηγαινοερχονται λες και ειναι τσιχλες, ουισκακια με πρεζεμπορους-νταβαδες-μπραβους και αλλα τετοια καθημερινα...οφειλεις και να στεκεσαι αναλογως...

Οταν εκτελεις αποφασεις εξωσης και κατασχεσης απεναντι σε χηρες, ορφανα και φτωχαδακια και απ την αλλη χαριεντιζεσαι με οσους εχουν υποθηκευσει το μελλον αυτης της ερμης πατριδας για πολλα χρονια, δεν μπορεις να μου υπερηφανευεσαι για το 1 βαπορακι ( συνηθως και ο ιδιος χρηστης ) που συνελαβες..

Οταν χτυπας στο δρομο αοπλους, συνταξιουχους και κοπελες στα γενητικα οργανα και στον αυχενα, δεν μπορεις να κοιμασαι ησυχος...

Χωματινε οσον αφορα τις εντολες, χωρα συζητηση. Εννοω οτι αν ησουν αστυνομικος ( μιλα ρε
    ) και σου εδιναν διαταγη να χτυπησεις συνταξιουχους μεταξυ των οποιων να ηταν και η μητερα σου ή φοιτητες, μεταξυ των οποιων να ηταν και η αδελφη σου, θα το εκανες;;; Αν το εκανες γνωριζοντας οτι δεν θα ηταν αυτες εκει, που θα ηταν η κοινωνικη αλληλεγγυη σου;; Δηλαδη για τους δικους μας ο νομος δεν ισχυει αλλα για τους "κακους" αλλους θα ισχυει;;

Γενικα και δεν θελω να το πολυσυνεχισω, αυτο το συστημα ειναι γεματο αντιφασεις, βια και τρομοκρατια....

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

1. To 100 -λαϊκά-, δεν μπορεί να είναι η κυρίοτερη ασχολία της αστυνομίας (έτσι πιστεύω). Απλά είναι αυτό που φαίνεται στον κόσμο.
    2. Σε ποιο κράτος έχουν καταπολεμήσει όλα αυτά για να το κάνουμε εμείς;
    3. Όλοι κοπανάνε τους άλλους, εννίοτε
    4. Υπάρχουν και καλοί και μαλκες μπάτσοι οπότε λίγο άσκοπο να συζητάμε γενικά για την αστυνομία. Εγώ θα πω για τους κακούς οι άλλοι για τους καλούς και πάει λέγοντας
    5. Ναι πήραν αύξηση στο επίδομα 2 ευρώ (αν εξαιρέσεις τα ΜΑΤ που τσιμπήσαν ένα 20άρικο)
    6. Βασικός μισθός αστυνομίας και λοιπών σωμάτων γαμήσε τα... με τα επιδόματα και τα νυχτερινά κρατιούνται. (έχουν μετά και τα ρεπά τους...)
    7. Και να πω την αλήθεια καλύτερα να τα παίρνουν οι μπάτσοι (και λοιπά σώματα) παρά κάτι παπάτζες τάχα ΛΟΚατζίδες στο στρατό που ξύνονται όλη την μέρα και μετράνε διπλά τα συντάξιμά τους.
    8. Καλά θα ήταν να τα παίρναν κι οι δάσκαλοι... κι ας δουλεύουν 6 ώρες την βδομάδα φυσικά με όλες τις αργίες τους πληρωμένες, καλό θα ήταν να τα παίρνατε όλοι και ΚΑΛΥΤΕΡΟ να τα έπαιρνα κι εγώ γιατί τώρα τελευταία έχω έξοδα!!!!

Καρντάσια, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Αυτά που λέτε είναι η μία πλευρά του νομίσματος, να δούμε και την άλλη όμως.

Η άλλη πλευρά είναι ο αστυνομικός-λιμενικός που διακινδυνεύει την ζωή του γιά ψίχουλα στην προσπάθειά του να μας προστατέψει. Δεν θεωρώ ότι ο μισθός γιά αυτούς τους ανθρώπους θα έπρεπε να είναι κίνητρο, αλλά ανταμοιβή γιά αυτά που θυσιάζουν. Και στην τελική σιγά την αύξηση, εκεί που έπαιρνε 1000 θα παίρνει 1080, σιγά τ' αυγά!
    Καταρχάς θεωρώ ό,τι το επάγγελμά τους το επέλεξαν γνωρίζοντας γύρω από αυτό πράγματα..άρα έχουν το ψώνιο ή το κόμπλεξ.. επίσης πάρα πολοί από εμάς θυσίαζουν πάρα πολύ περισσότερα από δαύτους και για πολύ λιγότερα..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Το κακο ειναι πως ολοι αυτοι που βριζουν τους μπατσους θελουν οπως ειπε και ο idi να εχουν σπιτι κοντα σε τμημα και να αραζουν το μηχανακι κοντα στο γουρουνι δολοφονο σκοπο...

Ειστε γελοιοι και μεγαλο μερος στην συμπεριφορα των αστυνομικων εχετε και εσεις!!!
    αυτό είναι δικιά σου εικασία και μάλλον ο δικός σου τρόπος σκέψης....εδώ που μένω εγώ ισχύει το δίκιο του δρόμου κ οι μπάτσοι κάνουν τις κοτούλες, γιατί είναι κοτούλες και κοιτάνε τον κώλο τους....
    γεννήθηκα κ μεγάλωσα σε γειτονίες όπου η εγκληματικότητα ήταν στο υψηλότερο σημείο και έμαθα να ζω με αυτό κ να το αντιμετωπίζω μόνος μου...γιατί η μπάτσοι ήταν πάντα απόντες...
    τώρα αν εσύ μεγάλωσε στην Κηφισιά που οι μπάτσοι θα τρέξουν πανικόβλητοι στο πρώτο κάλεσμα τι να σου πω.....γιατί οι μπατσαρίες για αυτό γεννήθηκαν...για να προστατεύουν τις Κηφισιές, όχι για να προστατεύουν το Περιστέρι, το Μενίδι, το Ζεφύρι κ τον Ασπρόπυργο....

και ένα λόγος που δεν έχω πάρει καλύτερη μηχανη είναι γιατί ξέρω ότι 50-50 να μου την κλέψουν...και αυτή που έχω, το βράδυ με τον παραμικρό θόρυβο πετάγομαι έξω....

Υ.Γ. γελοίος είσαι εσύ ρε καραγκιόζη....φίλα τους κωλους των μπάτσων να σε προστατέψουν.....
    Υ.Γ. 2 ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΣΑΙ???η ήθελες να γίνεις κ είσαι τόσο άχρηστος που ούτε αυτό κατάφερες???
    αν θες να δείρεις δεν χρειάζεται να φοράς στολή....μπορείς να πιάσεις μια γριούλα στο δρόμο κ να τη δείρεις....αλλά μάλλον θέλεις να πέρνεις κ επίδομα επικινδυνότητας για αυτό....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    1. To 100 -λαϊκά-, δεν μπορεί να είναι η κυρίοτερη ασχολία της αστυνομίας (έτσι πιστεύω). Απλά είναι αυτό που φαίνεται στον κόσμο.
    2. Σε ποιο κράτος έχουν καταπολεμήσει όλα αυτά για να το κάνουμε εμείς;
    3. Όλοι κοπανάνε τους άλλους, εννίοτε
    4. Υπάρχουν και καλοί και μαλκες μπάτσοι οπότε λίγο άσκοπο να συζητάμε γενικά για την αστυνομία. Εγώ θα πω για τους κακούς οι άλλοι για τους καλούς και πάει λέγοντας
    5. Ναι πήραν αύξηση στο επίδομα 2 ευρώ (αν εξαιρέσεις τα ΜΑΤ που τσιμπήσαν ένα 20άρικο)
    6. Βασικός μισθός αστυνομίας και λοιπών σωμάτων γαμήσε τα... με τα επιδόματα και τα νυχτερινά κρατιούνται. (έχουν μετά και τα ρεπά τους...)
    7. Και να πω την αλήθεια καλύτερα να τα παίρνουν οι μπάτσοι (και λοιπά σώματα) παρά κάτι παπάτζες τάχα ΛΟΚατζίδες στο στρατό που ξύνονται όλη την μέρα και μετράνε διπλά τα συντάξιμά τους.
    8. Καλά θα ήταν να τα παίρναν κι οι δάσκαλοι... κι ας δουλεύουν 6 ώρες την βδομάδα φυσικά με όλες τις αργίες τους πληρωμένες, καλό θα ήταν να τα παίρνατε όλοι και ΚΑΛΥΤΕΡΟ να τα έπαιρνα κι εγώ γιατί τώρα τελευταία έχω έξοδα!!!!
    1.κατά την άποψή μου η άμεσως δράση και γενικά οι περιπολίες θα έπρεπε να είναι η κύρια ασχολία των μπάτσων....
    2. όλοι κοπανάνε τους άλλους ενίοτε αλλά τουλάχιστον δεν τους πληρώνω εγώ με επίδομα επικινδυνότητας για να κοπανιούνται....
    3. σίγουρα δεν τα έχουν καταπολεμήσει εξοοκλήρου σε άλλα κράτη αλλά με λιγότερους αναλογικά αστυνομικούς έχουν λιγότερες ληστείες-κλοπές κτλ....την καθημερινή εγκληματικότητα δηλαδή που επηρρεάζει την καθημερινότητα του πολίτη κ των κοινωνικό ιστό...
    4. δεν με νιάζουν οι καλού κ κακοί μπάτσοι...σαν θεσμός είναι οργανωμένος σε λάθος βάση....
    5. ας πάρουν αύξηση όταν δώσουν πρώτα τις ανάλογες αυξήσεις που αναλογούν σε συνταξιούχους, ανάπηρους...κτλ... η κοινωνική πολιτική πρέπει να έχει μια αναλογικότητα ως προς τις παροχές της...δεν γίνεται να ικανοποιείς πάντα μόνο τα παιδιά σου
    6. ξεχνάς ότι οι πιθανές αυξήσεις συμπαρασύρουν κ τα άλλα σώματα ασφαλείας άρα και οι - ακόμα χειρότεροι - καραβανάδες θα πάρουν αντίστοιχες αυξήσεις...
    7.για τους δασκάλους είναι μεγάλοι υπόθεση και δεν θέλω να ανοίξω συζήτηση...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Δίκιο έχετε ωρές παλληκάρια, όμως μην ξεχνάτε ότι η συμπεριφορά τους είναι ενίοτε κατάπτυστη επειδή τέτοιες εντολές δέχονται. Θέλετε να τα χώσετε σε κάποιους, πηγαίνετε στην πηγή του κακού, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

δεν φταίει το μαχαίρι, αλλά αυτός που το μπήγει
    εχεις 100% δίκιο σε αυτό...αλλά είναι απίστευτα τεράστια η συζητηση ενώ εδώ επικεντρωνόμαστε στις διεκδικήσεις ενός κλάδου .
    επίσης σε κάποια στιγμή πρέπει να αναγνωρίζουμε σαν πολίτες και την ατομική ευθύνη...δεν είναι όλα ευθύνη του πολιτικού συτήματος...κάνεις κ κάποιες επιλογές στη ζωή σου...σίγουρα η δυνατότητα της κεντρικής εξουσίας να ωθεί τον πολίτη σε συγκεκριμένες συμπεριφορές είναι τεράστια αλλά το γεγονός αυτό δεν εξαφανίζει τις προσωπικές ευθύνες του καθενός μας...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-

Ουγκ ουγκ..

εν δυο εν δυο..

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Δεν πληρωνομαστε στα ορια της χωρας που ζουμε.
    Πληρωνομαστε στα ορια της ανοχης μας.
    Γιατι αν τραβαγαν μια απεργια, ταξυ, τρολευ, λεωφορεια, γιατροι, νοσοκομοι, πυροσβεστες, ναυτεργατες, οικοδομοι, υπαλληλοι καθαριοτητας, ιδιωτικοι για 1εβδομαδα σε ενδειξη αλληλεγγυης ο ενας για τα προβληματα του αλλου, τοτε θα χε τελειωσει το πανηγυρι.....

.....Το αν καποιος δεν μπορει να ζησει με 800ευρω δεν ειναι μονο προβλημα του, ειναι προβλημα ολων μας. Εκτος και αν γουσταρουμε τη θεωρια περι της επιβιωσης των εξυπνοτερων, ομορφοτερων, δυνατοτερων και γενικα σε ...οτερων και οι αλλοι πρεπει να πανε να #αμηθουνε....

...Οχι, δεν θ αλλαξουν επαγγελμα. Θα ειναι δασκαλοι οσοι γουσταρουν αυτη την ιερη διαδικασια της μορφωσης και της διαπλασης ενος παιδιου, ωστε να το δεις να "περπατα" μονο του, να εχει αποψη, να δρα, να προσφερει, ν απολαμβανει, ν αντιδρα. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΟΛΟΙ.

Νομιζω οτι η κουβεντα πηρε απιστευτα ομορφη τροπη....
    [προς εξηγηση και μενει εδω:η "αποψη¨του idi εχει απαραδεκτο υφος και δεν καταλαβαινω-αλλη μια φορα-γιατι δεν ειπε καποιος κατι ή γιατι θα πρεπει ν ανεχθω καποιος να βριζει τους δημοσιους υπαλληλους.Ναι, μερικοι καθονται, μερικοι ειναι μ*&νοπανα, γιατι να τους βριζουμε ολους και μαλιστα με τετοιο τροπο;....

....Stavrogin διαφωνω με τον ορο προιον( για τα παιδια), ειναι αν θες ενα προσωπικο μου κολλημα να μην χρησιμοποιω λεξεις που μας εχουν λανσαριστει ελεω καπιταλισμου, για να περιγραψω ανθρωπους....

....
    Συγγνωμη για τη λεξη αλλα καπως ετσι χανονται οι αγωνες. Και επισης επειδη καμια αλλη ταξη εργαζομενων δεν τραβαει απεργια μιας εβδομαδας για συμπαρασταση και μια αλλη και μια αλλη...ωστε το πραγμα να ξεφυγει απ τον ελεγχο της οποιας κυβερνησης και να κερδισουν ολοι οι εργαζομενοι....

Εκτός του ότι εισαι ο «κωλοτουμπας ο ιδιος»… ισχυροποιώ στο μυαλο μου με τα λεγομενα σου την αποψη μου ότι δεν εχεις διαμορφωσει ακομα χαρακτηρα και σταθερες ιδεες

Προφανώς κατά την αποψη σου πυροσβέστες, λιμενικοί, διασωστες, στρατιωτικοί, αστυνομικοί κτλ δεν είναι εργαζόμενοι !

Α και οιι πολιτικες σου θεσεις είναι εντελώς ακρεες και φασιστικες και δεν εχουν συνέχεια…

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Πατησια μενω, (εμενα δλδ γιατι τωρα σπουδαχω) για τα αλλα που ειπες....:wacko:

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 21:03
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2009, 09:10
  3. ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    από lspiros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2009, 11:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα