Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO

ρε φιλε θα κανεις ολοκληρη μανουρα να βγαλεις πινακιδα, να εισαι με το αγχος μη σε σταματησουν κ.τ.λ μονο & μονο για να δειρεις κοσμο οταν γινει στραβη;;;;;;

Λοιπον.

Επειδη στη θεωρια ειμαστε ολοι καλοι, και επειδη ειμαστε και καλοι ανθρωποι δινουμε συμβουλες του στυλ "δωσε τοπο στην οργη, καλη καρδια, κλπ".

Εγω ομως επειδη εχασα τον ξαδερφο μου απο κ@φρο ταριφα που σταματησε στη ΜΕΣΗ του δρομου για να αφησει πελατη και ο ξαδερφος μου ερχομενος στο ρευμα του κανονικα επεσε επανω του, τετοια περιστατικα δεν θα την βγαλουν καθαρη στα χερια μου.

Και καλα να κανει καποιος μια στραβη κινηση και να ζητησει συγνωμη. Το καταλαβαινω και θα το δεχτω ισως.
Αλλα να κανει την μαμακια και μετα να το παιζει και ειρωνας, ε οχι! Θα του παρει ο διαολος οτι εχει και δεν εχει!!! Θα φαει κουτουλια με το κρανος που θα παει στην εντατικη του ΚΑΤ ο τσογλ@νος!!!!!

Συγχωρηστε με αν μοιαζω παραλογος, αλλα ο Μανος δεν ξαναρχεται πισω, και πλεον μαμακιες στο δρομο ΔΕΝ μπορω να τις συγχωρεσω.....

Ελπιζω και προσευχομαι στον Μεγαλο να μην μου τυχει τετοιο περιστατικο... Γιατι ξερω τη συνεχεια...