Καλή θητεία φίλε...![]()
Ευχαριστώ αδέρφια, πάω για ξύρισμα κόντρα τώρα....![]()
Χημειο ε?
Χμμμ
Βασικα οταν πηγα εγω δεν ηταν κεντρο συγκεντρωσης αλλα δευτερο κεντρο εκπαιδευσης η κατι τετοιο
Ταξιαρχος δικας και τμημα στρατονομιας μεσα
Μας πηγαινε 30 μεσα 1 εξω την Πατρα 2 μηνες 2 φορες ειχα την ευκαιρια να την δω και την μια με πηρε ο υπνος απο την κουραση...
Μομα και ΑΡΟΗ με τον τρελλο λοχια στο δευτερο που μας εβαζε μεσα στο αυτοσχεδιο παρκινγκ απο πανια του αυτοκινητου του οταν βαραγε ο ηλιος να βρουμε αν εχει τρυπακανα πανι και του καιει το αμαξι
![]()
Μομα με εφαγαν οι ψυλλοι και οι γυφτοι που ερχοντουσαν στην (α ρε γμτ ξεχναω) τεσπα στην σκοπια πανω πανω και μας επαιρναν τα οπλα η πηγαιναν στο νεκροταφειο απεναντι και χτυπαγαν τα καντηλια να μας παει τσιρλιπιπι ....
Εχει και σινεμα μεσα το ΚΕΤΧ να πας παιζει κατι παλιες καλες ταινιες αλλα εχει χαβαλε ...
Τι ξεχασα ... ?
Α ναι Γωνια σταδιου αν ερθει η Βαρβαρουλα (μπορει και να παντρευτηκε) πες της τα χαιρετισματα μου (και δες και κανα βυζακι αν της πεις θα στο δειξει)![]()
Γωνια διοικητου δες απεναντι στην πολυκατοικια αν ειναι ακομα εκεινη η λουλου που φοραει περουκα και αυνανιζεται μπροστα στην τηλεοραση![]()
![]()
Τωρα που τα σκεφτομαι πλακα ειχε:rotflmao:
Να μην σε φοβισω ολα αυτα εν ετη 1999 οποτε θα εχουν αλλαξει αρκετα απο τοτε...
Αυτο που δεν θα εχει αλλαξει θα ειναι η σημαια και το σπαστικο εγερτηριο που δεν λεει να τελειωσει ... ειναι λες και εχουν βαλει ολο το singlaki με τον υμνο να παιζει:rotflmao:
να ρε συ ο λεωνιδας ανταποδιδει τα φιλια μεσω avatar χεχε![]()
καλη θητεια![]()
Καλη θητεια!
Για μενα για να την παλεψεις στον στρατο πρεπει να βλεπεις τα πραγματα απο την αστεια τους πλευρα και να μην παιρνεις τιποτα πολυ σοβαρα.
Αν το δεις ετσι εχει πολυ γελιο ο στρατος και ειναι και απο τις τελευταιες ευκαιριες που θα εχεις για λιγη ανεμελια....
Πλεον το φορουμ θα κοιμαται ησυχο!
Να έχεις μια ευχάριστη και γεμάτη εμπειρίες θητεία.
Να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους και να ακούσεις τις μικρές τους ιστορίες.
Να μην απογοητευτείς από τους ηλίθιους που θα συναντήσεις.
Να ρίχνεις aroxol στο φαγητό για να σκοτώσεις τα μικρόβια και να αναστήσεις τις κατσαρίδες.
Να καις με πετρέλαιο το κρεβάτι σου για να φύγουν οι κοριοί και τα yamaha για να νευριάζεις τον trooper.
Να μην ψαρώνεις. Τους έχεις....
Καλός φαντάρος... 365 και σήμερα
![]()
![]()
![]()
A vacation in a foreign land
Uncle Sam does the best he can
You're in the army now
Oh, oh, you're in the army now
Μη σκας οταν σε αμολυσουν εσυ θασαι 1 χρονο πισω και θαχεις καιρο να επιταχυνεις να φτασεις εκει που σε σταματησανε :-)
![]()
![]()
![]()
YOU'RE IN THE ARMY NOW
OHOOOHOOOOOO
YOU'RE IN THE ARMY NOW
χαλαρα φιλε, κανε τον λαλακα στις λαλακιες που θα δεις/ζησεις και θα περασει μεχρι να πεις γυροσκοπικο.......
αχχχχ το τελευταιο μεγαλο break.....απολαυσε το!
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Καλή θητεία και καλός πολίτης!!!
Εγώ σου εύχομαι κουράγιο γιατί κάποιες στιγμές θα είναι σίγουρα δύσκολες (Εκτός κι αν είσαι κανένα βύσμα...![]()
).
Στα δύσκολα να σκέφτεσαι την ζωή σου πρίν και μετά το στρατό.
Τέλος το σημαντικότερο όλων, για μένα τουλάχιστον ήταν, είναι να μην επιτρέψεις ο στρατός να σου αλλάξει το χαρακτήρα!
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
OOOEEEEOOOOOOOOOO
na eisai xalaros kai na koimase poly re, o stratos einai mono gia ypno kai fai
:rotflmao:
![]()
Τους καλούς πελάτες τους φιλάει με Π.Μ. !!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω παντως την γλυτωσα ...![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
καλη θητεια Γιανναρε, και οπως προειπαν: πολυς υπνος για να μειωθει αισθητα η θητεια. εναλλακτικα, οσο περισσοτερο χωνεσαι σε δουλειες, τοσο πιο γρηγορα γλιστραει ο καιρος!![]()
αντε, και γΛηγορα παλι κοντα μας!
επισης, ανταποδιδω τις φιλουνες μου και σΕ προτρεπω εκει στας τουαλετας και στας ντουζιερας να πηγαινεις τοιχο τοιχο (οπως προειπωθηκε).
γαμωτ, να μην ειναι και ο στρατος μικτος, να γινοντουσαν οργια στις ντουζιερες!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()