Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Εξάντας και Shell

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ατομικά σε μεγαλουπόλεις μόνο σε ηλιακές κυψέλες μπορείς να κάνεις κάτι.

Ειδικά απο την στιγμή που ούτως ή άλλως μπορείς να έχεις και ηλιακο θερμοσίφωνα στην ταράτσα.
    Η τουλάχιστον εναν ηλιακό συλλέκτη για το κοινόχρηστο ρεύμα που δεν είναι καθόλου αμελητέο ποσό...

Αλλά όπως είπες , αίντε να εξηγήσεις στον καράβλαχο οτι τα 15.000? ή και λιγότερα, θα πληρωθούν για να μην ξαναπληρώσει κοινόχρηστο ρεύμα... Αυτά γίνονται με την κατασκευή απο το μηδέν...οχι μετά.

Επίσης δες και αυτό.

link:http://www.in.gr/news/article.asp?ln...4&lngDtrID=252

Αν το κάνουν και άλλες χώρες, ίσως κάτι να αλλάξει τελικά.

Gandalf
    στην Ελλάδα πάντως αποκλείεται να ισχύσει...εκτός αν υιοθετηθεί από την ΕΕ και γίνει οδηγία..
    εδώ τα φιντάνια τα δικά μας έδιναν φοροαπαλλαγές για την εγκατάσταση ηλιακών θερμοσίφωνων και τώρα το κατάργησαν.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    τα ελεγε και ο afrotwin αλλα δεν τον ακουγατε!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Μαγε τα σεβη μου για την εγκατασταση και το μερος που μενεις ( εβαλες και αμπελια;;Μη με πεις τωρα οτι εχεις και οικολογικο κρασι;;θα με τρελλανεις )

Λυσεις υπαρχουν...θεληση να δουμε ποση υπαρχει

Και κατι για την ανακυκλωση: τα μπουκαλια τα γυαλινα που μαζευαν οι ανθρωποι απο ενδιαφερον και οικολογικη συνειδηση, που και καλα μαζευε ο δημος Αθηναιων για ανακυκλωση, βρεθηκε να τα πεταει σε μαντρες και χωματερες...Δεν σας λεω να μην πραττουμε οικολογικα αλλα, να ζηταμε να μαθουμε και αν οντως η προσπαθεια μας αντιμετωπιζεται απ το κρατος με αναλογο σεβασμο..
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Πιστευω οτι ολοι μπορουμε να εχουμε μια οικολογικη συνειδηση, ασχετα εαν ανεβαινουμε απλα σε ενα μοτορι και απλα κανουμε την βολτα μας.

Ας αναρωτηθουν πολλοι απο εμας γιατι βαζουμε αμολυβδη βενζινη σε μηχανακια χωρις καταλυτη ,γιατι αλλαζουμε λαδια και τα πεταμε στον υπονομο και πολλα αλλα.

Μετα λεμε κριμα ο μητσος 30 χρονων πεθανε απο λευχαιμια ετσι ξαφνικα σε ενα μηνα ενω ηταν μια χαρα και αλλα τετοια.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Εξάντας και Shell

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Και τι να κάνουμε ρε loukas,να σταματήσουμε να βάζουμε βενζίνη και να κόψουμε μαχαίρι τις μετακινήσεις..;;Εγώ πάντως βενζίνη από τις 'μεγάλες' εταιρίες δεν βάζω..

Αν βγει μηχανάκι που να δουλεύει με κάτουρο θα είμαι ο πρώτος που θα το πάρω..(αλλά τότε η τιμή της μπύρας θα φτάσει στα ύψη..)
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    xaxaxa...

Και κρασί έχω... (οχι απο εκεί...απο αλλού)...και λαχανικά , και κότες, και κατσίκες... και προβλέπονται και φρούτα...

Άσε έχω βρεί την υγεία μου εκεί... δεν το αλλάζω με τίποτα.. .και είμαι με μηχανή κανά 25 λεπτο απο την δουλειά μου με χαλαρούς ρυθμούς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

(αν και σπαμαρω )

Φτου μη σε ματιασω πασα μου!!!!

Με καποιο τροπο θα θελα καπως ετσι να ζησω στη ζωη μου απο ενα σημειο και μετα..Οχι ν αποτραβηχτω, αλλα να ζω σαν ανθρωπος και οποτε εχω τη δυνατοτητα να μπαινω παλι στην κινηση και την τρελλα που μ αρεσει..Και να σεβομαι και το περιβαλλον μου, αποφευγοντας διαφορες καγκουριες στον τροπο ζωης...

Πρεπει να εισαι ευτυχισμενος και ευχομαι να συνεχισεις ετσι...
    [ ξερω απο ψαρεμα, παει ανταλλαγη ψαρια με λαχανικα ;;;;Ασε που θα καταργησουμε και τα λεφτα ]
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Είμαι κι εγώ θαυμαστής του τρόπου ζωής του Gandalf αλλά ...

ή ξαναμπαίνετε στο κυρίως θέμα του thread

ή ανοίγουμε Thread για τις εφαρμογές τύπου gandalf στην Ελλάδα...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Νostra... όντως κακώς το επικεντρώνουμε στο τι κάνω εγώ...

Οι πηγές εναλλακτικής ενέργειας είναι ουσιαστικά το θέμα μας... και επειδή για αυτό ξεκινήσαμε, νομίζω οτι κάτι είχα ακούσει , ή διαβάσει για σχετικό θέμα με τις μηχανές που ψάχνονται οι κατασκευαστές , για καύσιμο υδρογόνου.

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για αυτό;

Είναι λέει το μόνο καύσιμο , που εξομοιώνει κατά πολύ μεγάλο βαθμό το φαινόμενο εσωτερικής καύσης αλλά με νεράκι για κατάλοιπο. Είχαν όμως κολλήσει στο πως θα μπορούσαν να μεταφέρουν κάτι τέτοιο (Δεξαμενή υγραερίου-ντεπόζιτο) σε μια μηχανή και να είναι ασφαλής σε πρόσκρουση , για να μην γίνει ο αναβάτης σως-μαδέρ "φλαμπέ"

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον zzr2005.
    Δεν υπάρχει λύση! Είναι έτσι φτιαγμένη η ζωή μας παιδιά και δεν εξαρτάται από εμάς ούτε η λύση είναι οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
    Πρώτον γιατί ακόμα δεν έχουν προχωρήσει πολύ αυτές αλλά δεύτερον και πιο σημαντικό γιατί παιδιά ο κόσμος που έχουμε φτιάξει βασίζεται στις ύλες που παίρνουμε από τις άλλες χώρες, συνήθως αυτές του τρίτου κόσμου. Έτσι για να φτιαχτεί το ρούχο μας που είναι παράδειγμα made in Taivan ή made in china έχουν δουλέψει δεκάδες εργάτες με μεροκάματο κυριολεκτικά της πείνας, ενώ εμείς το απολαμβάνουμε με κάμποσα ευρώ και το επιδεικνύουμε δεξιά κι αριστερά.
    Η μοτοσικλέτα μας βάζει βενζίνη BP ή Mοbil η οποία παράγεται σε δυιλιστήρια όπου δεν τηρούνται ούτε τα κατώτερα όρια ηλικίας για την εργασία και πάει λέγοντας...
    παράγουμε για να καταναλώνουμε και λόγω δύναμης (στρατιωτικής και τεχνολογικής) και μόνο το κάνουμε εις βάρος των μη ανεπτυγμένων χωρών...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Διαβασα αυτο. http://www.in.gr/news/article.asp?l...mp;lngDtrID=252 που το ειχε ενας φιλος στο ποστ του πιο πανω.

Η Ισπανια ειναι Ισπανια, τι σχεση εχει με το κολοχανειο????????

Αυτη ειναι η ερωτησης μου προς την συζητηση.

Ένα φάντασμα πλανιέται...

Re: Re: Εξάντας και Shell

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Και τι να κάνουμε ρε loukas,να σταματήσουμε να βάζουμε βενζίνη και να κόψουμε μαχαίρι τις μετακινήσεις..;;Εγώ πάντως βενζίνη από τις 'μεγάλες' εταιρίες δεν βάζω..

Αν βγει μηχανάκι που να δουλεύει με κάτουρο θα είμαι ο πρώτος που θα το πάρω..(αλλά τότε η τιμή της μπύρας θα φτάσει στα ύψη..)
    Ούτε εγώ βάζω αν και πραγματικά δεν ξέρω από που προμηθεύονται οι μικρότερες εταιρίες. Δεν μιλάω να σταματήσουμε να βάζουμε βενζίνη, αυτό είναι ανέφικτο. Σκεφτόμουν περισσότερο μορφές διαμαρτυρίας, σε επίπεδο καταναλωτών πχ ή ακόμα και σε επίπεδο μοτοσυκλετιστών, παράδειγμα αυτοκόλητα ενάντια στην εκάστοτε εταιρία, και κυλιόμενα μπουκοτάζ, αναλόγως τις αποφάσεις μας, παράλληλα με ενημέρωση του κόσμου γιατί κάνουμε ότι κάνουμε.

Παράδειγμα, το MOTO.GR, μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλία σε μια τέτοια κίνηση.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον zzr2005.
    Δεν υπάρχει λύση! Είναι έτσι φτιαγμένη η ζωή μας παιδιά και δεν εξαρτάται από εμάς ούτε η λύση είναι οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
    Πρώτον γιατί ακόμα δεν έχουν προχωρήσει πολύ αυτές αλλά δεύτερον και πιο σημαντικό γιατί παιδιά ο κόσμος που έχουμε φτιάξει βασίζεται στις ύλες που παίρνουμε από τις άλλες χώρες, συνήθως αυτές του τρίτου κόσμου. Έτσι για να φτιαχτεί το ρούχο μας που είναι παράδειγμα made in Taivan ή made in china έχουν δουλέψει δεκάδες εργάτες με μεροκάματο κυριολεκτικά της πείνας, ενώ εμείς το απολαμβάνουμε με κάμποσα ευρώ και το επιδεικνύουμε δεξιά κι αριστερά.
    Η μοτοσικλέτα μας βάζει βενζίνη BP ή Mοbil η οποία παράγεται σε δυιλιστήρια όπου δεν τηρούνται ούτε τα κατώτερα όρια ηλικίας για την εργασία και πάει λέγοντας...
    παράγουμε για να καταναλώνουμε και λόγω δύναμης (στρατιωτικής και τεχνολογικής) και μόνο το κάνουμε εις βάρος των μη ανεπτυγμένων χωρών...
    στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι δεν έχουν προχωρήσει πολύ οι εναλακτικές πηγές ενέργειας...
    οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας έχουν προχωρήσει πάρα πολύ σε ερευνητικό επίπεδο και μπορούν οποιαδήποτε στιγμή υπάρξει η σχετικη΄πολιτική βούληηση να μπουν στην καθημερινή μας ζωή....
    αυτό που καθυστερεί είναι η εμπορική τους αξιοποίηση καθώς το κέρδος που θα αποφέρουν στις εταιρίες θα είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με την εκμετάλευση του πετρελαίου. ταυτόχρονα θα υπάρξει μαι τεράστια μεταστροφή της κατανάλωσης ενέργειας ει βάρος του πετρελαίου....πιστεύετε ότι τα μεγάλα κεφάλαια που πυροδοτούν κάθε λίγα χρόνια μια στρατιωτική επέμβαση σε πετρελαιοπαραγωγικές χώρες θα επιτρέψουν αυτή την μεταστροφή????
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Re: Re: Εξάντας και Shell

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Ούτε εγώ βάζω αν και πραγματικά δεν ξέρω από που προμηθεύονται οι μικρότερες εταιρίες. Δεν μιλάω να σταματήσουμε να βάζουμε βενζίνη, αυτό είναι ανέφικτο. Σκεφτόμουν περισσότερο μορφές διαμαρτυρίας, σε επίπεδο καταναλωτών πχ ή ακόμα και σε επίπεδο μοτοσυκλετιστών, παράδειγμα αυτοκόλητα ενάντια στην εκάστοτε εταιρία, και κυλιόμενα μπουκοτάζ, αναλόγως τις αποφάσεις μας, παράλληλα με ενημέρωση του κόσμου γιατί κάνουμε ότι κάνουμε.

Παράδειγμα, το MOTO.GR, μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλία σε μια τέτοια κίνηση.
    Ούτε εγώ ξέρω από που προμηθεύονται οι μικρές εταιρίες αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα κάνουν τα εγκλήματα που κάνουν οι κολοσσοί..

Και πες οτι βάζω αυτοκόλλητα και σημαιάκια στο μηχανάκι μου..Και..;; (άσε που γίνομαι και γραφικός..:rotflmao: )Ζμπούτσατ'ς στις εταιρίες για 200 άτομα μπροστά στα εκατομύρια καταναλωτών,που δεν θα βάλουν τη βενζίνη τους..Είναι ενα αγαθό που έχει φτάσει να είναι τόσο πολύτιμο όσο το νερό..Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ένα φάντασμα πλανιέται...

Re: Re: Re: Re: Εξάντας και Shell

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ούτε εγώ ξέρω από που προμηθεύονται οι μικρές εταιρίες αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα κάνουν τα εγκλήματα που κάνουν οι κολοσσοί..

Και πες οτι βάζω αυτοκόλλητα και σημαιάκια στο μηχανάκι μου..Και..;; (άσε που γίνομαι και γραφικός..:rotflmao: )Ζμπούτσατ'ς στις εταιρίες για 200 άτομα μπροστά στα εκατομύρια καταναλωτών,που δεν θα βάλουν τη βενζίνη τους..Είναι ενα αγαθό που έχει φτάσει να είναι τόσο πολύτιμο όσο το νερό..Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά..

Δεν είπε κανείς να βάλουμε σηματάκια στα μηχανάκια μας. Αλλά πιστεύω ότι σε μια οργανωμένη διαμαρτυρία με όποιους τρόπους αποφασίσουμε, δεν θα είμαστε 200 άτομα, αλλά παραπάνω.
    Ή αν θέλεις και λιγότεροι να είμαστε υπάρχουν τρόποι, να ακουστούμε σε πολύ κόσμο.
    Και προσωπικά δεν μένω μόνο σε αυτό. Μπορούμε να απαιτήσουμε ένα σωρό άλλα πράγματα. Από τον ΦΠΑ στα κράνη μέχρι οτιδήποτε μας αγγίζει και μας ενδιαφέρει.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 16:36
  2. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF