Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ή αυτό.... Το έφτιαχναν και στην Ελλάδα με το όνομα Attica![]()
Το original ήταν της Μεσερσμίτ, και μετά κάπου στην Αγγλία το αντέγραφαν. Για Ελλάδα δεν νομίζω.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Το Messerschmitt είναι το πρώτο απ΄τις φωτό που έβαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Το original ήταν της Μεσερσμίτ, και μετά κάπου στην Αγγλία το αντέγραφαν. Για Ελλάδα δεν νομίζω.
Κι όμως.... το έφτιαχναν την δεκαετία του 1960 στο εργοστάσιο της MEBEA στα Τρίκαλα. Τα πρώτα μάλιστα, έγιναν δωρεά από το Ελλ. κράτος προς τους ανάπηρους πολέμου.![]()
Κατά την διάρκεια της παράδοσης τους μάλιστα, ο βασιλιάς Παύλος, παρέλασε μέσα σε ένα Attica το οποίο ήταν κάμπριο !!! (συλλεκτικο κάργα :rotflmao: :rotflmao: )
Μην ρωτήσεις πως τα ξέρω. Είναι πολύ μεγάλη ιστορία....:rotflmao:
Edit @> μ΄αρέσει η προτίμηση σου στα Malt....Εξαιρετικό και το Lafrohaig, αν και όχι με τόσo έντονη καπνιστή γεύση όσο το L.
![]()
τα απο πανω δεν ειναι μηχανατσια!!![]()
![]()
Ωραια ειναι ομως![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
???? (αδιάβαστος, sorry)Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Lafrohaig
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
κάπου ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΑ...Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Τι λετε?Στριβει καλα παντως!
τοσα περάσαμε από μικροί μαζί....
πάνε όλα στραφι..για ένα παλιοσκουτερ...
αντίο φίλε...και να προσέχεις τον ιμάντα σου...
ήρθε ο καιρός να αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε τελικά... γιατί αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια..
Έτσι όπως το γραψα, ούτε και εγώ κατάλαβα τι είναι :rotflmao: :rotflmao: (έιχα πιεί κανα δυο)Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
???? (αδιάβαστος, sorry)
Laphroaig είναι το σωστό....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κάπου ΕΔΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤ ΧΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΙΑ...
τοσα περάσαμε από μικροί μαζί....
πάνε όλα στραφι..για ένα παλιοσκουτερ...
αντίο φίλε...και να προσέχεις τον ιμάντα σου...
ήρθε ο καιρός να αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε τελικά... γιατί αδελφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελα τσωπα τσωπα πλακα κανω δεν το παιρνω ρε φιλε μεχρι 100 παει :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236