jimbar δυστυχως ειναι θεμα firewall απο εκει που μπαινεις..μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι για αυτό
powerphot μπορεις να φτιαξεις δικο σου prv room εαν το κανεις password protected .
swtos να σαι καλα και sorry για την καθυστερηση
jimbar δυστυχως ειναι θεμα firewall απο εκει που μπαινεις..μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι για αυτό
powerphot μπορεις να φτιαξεις δικο σου prv room εαν το κανεις password protected .
swtos να σαι καλα και sorry για την καθυστερηση
Ενώ το πρωί δοκίμασα το τσατ από την δουλειά και μπήκα κανονικά, τώρα από το σπίτι δεν μπαίνω.
Κάνει κανονικά download πρόγραμμα του τσάτ και μόλις τελειώσει δεν γίνεται τίποτα , μόνο σκέτο γκρί στον χώρο του τσάτ.
Το πρόβλημα είναι σε εμένα η γενικό ??
επισης, καντε disable το popup blocking απο το browser σας (αν υποστηριζεται) για το www.moto.gr![]()
Όχι και σ'εμένα το ίδιο κάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ενώ το πρωί δοκίμασα το τσατ από την δουλειά και μπήκα κανονικά, τώρα από το σπίτι δεν μπαίνω.
Κάνει κανονικά download πρόγραμμα του τσάτ και μόλις τελειώσει δεν γίνεται τίποτα , μόνο σκέτο γκρί στον χώρο του τσάτ.
Το πρόβλημα είναι σε εμένα η γενικό ??
no chat!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θάνος..
simos
Έχεις δίκιο. Κατέβασα την εφαρμογή και πρίν λίγο κατάφερα να μπώ χωρίς πρόβλημα.
Μόνο που ήτανε πολλά ΜΒ και μέχρι να κατέβει μου βγήκε η ψυχή...
ΘΑΝΟ ΑΚΟΥΣ ???
Ακούς.. ακούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
simos
Έχεις δίκιο. Κατέβασα την εφαρμογή και πρίν λίγο κατάφερα να μπώ χωρίς πρόβλημα.
Μόνο που ήτανε πολλά ΜΒ και μέχρι να κατέβει μου βγήκε η ψυχή...
ΘΑΝΟ ΑΚΟΥΣ ???
ουφ, άντε πάλι εγκατάσταση...![]()
Θάνος..
Θάνο τι λέει???? Τα κατάφερες????
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Μπραβο.....καλη αρχη λοιπον![]()
Θα έρθει κανένας όμως ή θα περιμένω μόνος μου κι άλλη ώρα;
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ δουλέυω ρε!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα περιμενεις μονος σου κι αλλη ωρα!!!![]()
Εμεις δουλευουμε ρε, δε μπορουμε να chatαρουμε!!!![]()
![]()
Δεν κουράζομαι νομίζεις να βαράω το πληκτρολόγιο πρωινιάτικα;
![]()
![]()
![]()
ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΡΤΟΛΟΓΙΟ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Κι εγώ δουλέυω ρε!
Δεν κουράζομαι νομίζεις να βαράω το πληκτρολόγιο πρωινιάτικα;
![]()
![]()
![]()
ΠΡΟΣΕΧΕ........ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ![]()