Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Tiger του κουτιού ή GS 1150 μεταχειρισμένη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    σορυ που πετάγομαι σα τη πορδη σε συζητηση που ουσιαστικα δεν εχω αποψη...
    καταρχήν σε ευχαριστώ που πετάγεσε σαν την πορδή

...ειδα τη σειρα αξεσουαρ της Kawasaki για το versys Και μου εκανε εντυπωση οτι εχει βγαλει πλαϊνές βαλιτσες original accessory Και μαλιστα πιάνουν πανω στο υποπλαισιο και οχι πανω σε αλλη επιπλεον κατασκευή....
    στις καθημερινές μου μετακινήσεις θα πρέπει να έχω φορεμένη την top case βαλίτσα και αρκετά συχνά (όχι μόσο σε ταξίδια το καλοκαίρι δηλαδή) και τις πλαινές.
    Κοίτα τωρα την Versys με φορεμένη μόνο την top case και πες μου καταρχήν αν σου αρέσει και δευτερον πόσο θα επηρεάζει την συμπεριφορά της μηχανής. Φαντάσου την τώρα και με τις πλαινές.

κάποιο λάθος έκανα και δεν είδα κάποου την φωτογραφία οπότε κάνω μια δεύτερη προσπάθεια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	versys.jpg 
Προβολές:	252 
Μέγεθος:	24,8 KB 
ID:	69673

Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για το καινουργιο τιγρη με δευτερη επιλογη το βαραντερο το οποιο αν και λιγο βαρκα εξωτερικα ειναι κορυφαιο σε χρηστικοτητα-αξιοπιστια-μεταπωληση (μετα το bmw στο τελευταιο).
    Και μια που αναφερθηκα σε αισθητικη,τι εκτρωμα εβγαλε παλι η καφασακι με το versus -απο που ψωνιζουν σχεδιαστες,απ'τα πανερια της hundai??

και τωρα δες τι όμορφα που δενουν οι πλαινές στο σκάφος της tiger

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	triumph_tiger.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	22,4 KB 
ID:	69683

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    Εγω στη θεση σου θα πηγαινα για το καινουργιο τιγρη με δευτερη επιλογη το βαραντερο το οποιο αν και λιγο βαρκα εξωτερικα ειναι κορυφαιο σε χρηστικοτητα-αξιοπιστια-μεταπωληση (μετα το bmw στο τελευταιο).
    Και μια που αναφερθηκα σε αισθητικη,τι εκτρωμα εβγαλε παλι η καφασακι με το versus -απο που ψωνιζουν σχεδιαστες,απ'τα πανερια της hundai??
    ωπα ρε φιλε λες να παρουμε varadero και λες ασχημο το versys χαχαχαχαχαχα γουστο -0- χαχααχαχαχ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    ωπα ρε φιλε λες να παρουμε varadero και λες ασχημο το versys χαχαχαχαχαχα γουστο -0- χαχααχαχαχ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και γαμώ το versys (προσωπική αποψη...σκίζει απο design)
    Αλλα αυτα τα 650cc τια τα ήθελαν ? Κατι σε 1000 δεν γινόταν ?
    Το KLV πάτωσε....επρεπε κατα τη γνώμη μου να κάνουν πιο εξυπνη κίνηση.

ρε παιδιά και μια άλλη σημαντική ερώτηση στην οποία ίσως ο φίλος Γαιδαράκος να έχει να μας πει περισσότερα μιας και είχε μέχρι τώρα τρεις tiger.

Αν υποθέσουμε ότι παίρνω το Tiger ( το μοντέλο το οποίο αποσύρεται), τι θα παίζει με ανταλλακτικά σε λίγα χρόνια από τώρα?

Ξέρει κανείς αν οι εταιρίες δίνουν κάποια εγγύηση παραγωγής ανταλλακτών για κάποια χρόνια από την ώρα που σταματάει να παράγει κάποιο μοντέλο?

Κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες το κάνουν αν δεν κάνω λάθος.

Υπάρχει κοινοτική οδηγία που ορίζει τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών σε βάθος 10ετίας σαν ποσόστοση % επι του συνόλου των εξαρτημάτων που αποτελούν το όποιο όχημα.

Ομως μια και λές για 10ετία είναι εξαιρετικά μεγάλο διάστημα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί.

Πρακτικά η εμπειρία στο πρώτο μου του 95 αυτή τη στιγμή με τον τέταρτο ιδιοκτήτη δεν έχει χρειασθεί τίποτα εκτός από

- εξατμίσεις ( ελεεινές γυρω στα 3 σετ τελικών αλλα οι πρωτες φουρνιές ηταν προβληματικές )
    -μια καδένα εκκεντροφόρου στα 70000 περίπου
    -γρανάζια πρώτης & δευτερας ( ο τρίτος κατοχος ηταν χμ οπαδος των καγκουρώ )

Αλλά για τον 955 δεν έχω ακούσει κανένα παράπονο επίσης θεωρητικά μπορεί να γίνει 1050 ( διαφορετικό μπλοκ και μονο ) οπότε σε καλύπτει και η καινουρια φουρνιά . ( επίσης πανέυκολα
    μπορεί να πάρει εκκεντροφόρους του νταυτόνα οπότε απόδοση στα 115 σε σχέση με τα περίπου 90 που έχει τροχό τώρα -προσεξε και πάλι η μηχανη δεν τα χρειάζεται αν θέλεις παραπάνω αλογα περνα σε στρητ κατευθείαν )

Οι μπαγκαζιέρες σημαδεύνται εύκολα πρόσεχε σε καράβια κλπ , επίσης βάλε ένα σκοτοιλερ στην
    αλυσίδα να ξεχάσεις λαδωματα κλπ βλακείες .

Τέλος και επειδή πάλι έβαλες την 10ετία σκέψου ότι στο τέλος της θα έχεις μηχανάκι πχ αξίας 1500 -2000 ευρώ οπότε ουσιαστικά το παντρευεσαι ( το ίδιο ισχύει και για το γερμανικό )

Γ.

Παλαιό μέλος
    ...ayto pou goustareis pio poly pare file!!Ayto pou tha se kayl...ei!!

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    η Καβασακι βλέποντας την επιτυχία του εξτριμ σχεδιασμού του Z αλλα και του ΕR-6 πηγε να το κάνει και στο Βερσους αλλα δεν τις βρήγε...πρώτο λάθος ηταν οτι χρησιμοποιησε το ίδιο ακριβως φανάρι με το ER-6.Επιπλέον ο κινητήρας αν και καλός σε πρώτη φάση ειναι ψιλο αδύναμός για το βαρος του βερσους.Απο την αλλη εχω ακούσει οτι έχει παρα πολυ καλές αναρτήσεις....
    Οσο για τον φίλο μας
    Κοιτα εγω θα έπερνα τον Τιγρή...όπως και να έχει θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση...και δεν έχω ακούσει τπτ σπουδαίο οσον αφορά προβλήματα...
    Τωρα για την Bmw πιστεύεις οτι ο ογκος του θα σε βολέψει για καθημερινή χρήση?
    Κατα τα αλλα και τα 2 ειναι πολυ καλα μηχανάκια που μπορείς να γυρίσεις τον κοσμο 10 φορές
    It's up to you

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Και τα 2 τα είχαν φίλοι μου. Κανένας δεν ήταν δυσαρεστημένος από την μηχανή του. Υπόψιν ότι πήγαιναν διπλοί και φορτωμένοι γύρω γύρω την Ελλάδα από άσφαλτο και χώμα/λάσπη.

Κανένα ασυνήθιστο πρόβλημα, ειδικά κατά την διάρκεια ταξιδιού. Ο τρικύλινδρος έχει και ροπή και αίσθηση και δύναμη και ωραιο ήχο. Ο boxer είναι τέρας αξιοπιστίας και ροπής. άλλη οδήγηση το ένα , άλλη το άλλο αλλά μετά από λίγο συνηθίζεις και το το πας όπως θέλεις. Σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη πολύ καλές, σε λεπτομέρειες υπερτερεί του BMW που είναι 2 κομμάτια και αν είσαι μόνος σου την βγάζεις και φορτώνεις Χ2. Σαν περιφερειακά αξεσουάρ για το BMW θα βρείς ότι μπορεί να φανταστείς. Το Tiger πιο βασικά. Δεν νομίζω να χρειάζεσαι πολλά εαν δεν κάνεις μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό πάντως.

Κατά την γνώμη μου ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Εγώ θα το σκεπτόμουν ως εξής:

α) εαν θέλεις να ξαναλλάξεις μηχανή μέσα στην 5ετία τότε πάρε TIGER (θα πάρεις πιο πολλά χρήματα πίσω αν και όχι εύκολα)
    β) εαν θέλεις να ξαναλλάξεις μηχανή μετά 5-8 χρόνια τότε ΙΣΟΠΑΛΙΑ ξανά (ίσως BMW)
    γ) εαν δεν σκοπεύεις να την πουλησεις τότε BMW (διατηρεί πάντα μια αξία, διάρκεια ζωής για πάνω από 200.000χλμ χαλαρά και πάντα θα έχεις ανταλλακτικά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου)

Τελικά μην προβληματίζεσαι και πολύ. Αν σου αρέσει δεν πρόκειται με καμία να μετανιώσεις. Πάντα θα λες ότι κάτι λείπει και θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά αυτο ισχύει για όλες και δεν υπάρχει τέλεια μηχανή

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. GS 1150 kaiei ladia?
    από melissos28 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 08:15
  2. Agora gs 1150
    από Alkis750 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 15:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα