Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Oxi pou tha glitona ego! (TRAKO)

Λοιπόν άφησα την μικρή στο συνεργείο σήμερα θα ξερώ πότε θα είναι ετοιμη.Μου είπαν μόλις πάρω τα τιμολόγια (αφού πληρώσω από την τσέπη μου)να τα στείλω με φαξ στην ασφάλεια του και αυτή θα με πάρουν τηλ να μου πουν πότε να περάσω να πάρω τα λεφτά μου.Μαλακια μου που τον άφησα να φύγει το ξέρω απλά ΚΟΛΛΗΣΑ εκείνη την ωρα.Το επόμενο πρωί με πήρε αυτός τηλέφωνο και αφού με χιλιοεροτησε αν είμαι καλά μου είπε ότι έχει κάνει δήλωση και να πάρω την ασφάλεια του.
    Οι τροχοί είναι ενταξει!Απο την στιγμή που αυτός δήλωσε ότι φταίει υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθώ η να κάνουν Κανά 2μηνο?
    Και κάτι άλλο
    Κράνος ,γάντια φορούσα μπουφάν δεν έχω πάρει ακόμα!
    Ποτε χωρις κρανος το ξερω ρε μαγκες !!!

ΥΓ.24 δεκεμβριου 2003 ενα μηνα φανταρος την ωρα που παιρνω το αδειοχαρτο χριστουγγενων μαθαινω οτι πεθανε ο πατερας μου.
    25 δεκεμβριου 2004ενα μηνα πολιτης στις πεντε τα ξημερωματα τρακαρω με πουντο (εγω παπι)ραγισμα κλειδας .7 ραμματα στα ποδια.
    2 Ιανουριου 2006 χωριζω με την κοπελα μου διχως καποιο λογο.(το πηρα παρα πολυ βαρια)
    Φετος ειχα πει οτι τον δεκεμβριο δεν θα βγαινω κτλ κτλ.μια βδομαδα πριν τρακαρω εγω τρακαρε
    ο αδερφος μου με το τουτου .δεν επαθε τιποτα αλλα ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ολα ειναι στο κεφαλι μας????

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kenai
    ΥΓ.24 δεκεμβριου 2003 ενα μηνα φανταρος την ωρα που παιρνω το αδειοχαρτο χριστουγγενων μαθαινω οτι πεθανε ο πατερας μου.
    25 δεκεμβριου 2004ενα μηνα πολιτης στις πεντε τα ξημερωματα τρακαρω με πουντο (εγω παπι)ραγισμα κλειδας .7 ραμματα στα ποδια.
    2 Ιανουριου 2006 χωριζω με την κοπελα μου διχως καποιο λογο.(το πηρα παρα πολυ βαρια)
    Φετος ειχα πει οτι τον δεκεμβριο δεν θα βγαινω κτλ κτλ.μια βδομαδα πριν τρακαρω εγω τρακαρε
    ο αδερφος μου με το τουτου .δεν επαθε τιποτα αλλα ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ολα ειναι στο κεφαλι μας????

πολλά πραγματα συμβαίνουν και πολλές φορες αμα κατσεις και το αναλύσεις-διασταυρωσεις με ημερομηνίες, ώρες κτλ κτλ φαίνεται να εχουν καποια σχεση και μετα αναρωτιέσαι μήπως δεν ειναι τοσο τυχαία ολα τελικά?? αλλά η αληθεια ειναι οτι δε μπορει να ζει κανεις τη ζωή του περιμένοντας κατι να συμβει .............θα τρελαθει..........

βεβαια αυτο που ειπες αρχικά για ενα προαισθημα που ειχες, σε αυτο συμφωνω και καλο νομίζω οτι ειναι να το ακούμε και ας μη βγει

να σαι παντα καλα

Εγώ φρόντισα (λόγω έλλειψης ρευστού) να πληρώσω το ΦΠΑ στο συνεργείο, ώστε να μου δώσει τα τιμολόγια, να σταλούν στην ασφαλιστική (που έχει περιθώριο από το νόμο 1 μήνα το πολύ για να πληρώσει), και να φτιαχτεί η μηχανή μου...

Όσο για τα γεγονότα που περιγράφεις, πολλές φορές από ένα τραγικό γεγονός και μετά (συλλυπητήρια για τον πατέρα σου, να θυμάσαι ότι οι ευχάριστες αναμνήσεις κρατάνε τα αγαπημένα μας πρόσωπα πάντα κοντά μας), βάζουμε και άλλα πιο ήπια ατυχή περιστατικά στο καζάνι της "κατάρας" κάνοντας το μυαλό ίσως και να επιδιώκει τέτοιες καταστάσεις -εκεί κόλλαγε και το ξεκόλλα που σου είπα. Η ζωή είναι καλό κορίτσι αν τηνε βλέπεις με θετικό μάτι (χούμορ).

Τα προαισθήματα να τα ακούς, αλλά αν έχεις καθαρό μυαλό και "ψάχνεις" τη κίνηση σύντομα ξεχωρίζεις τις κακοτοπιές και από συνήθεια τις αποφεύγεις.

Όχι άλλους τράκους.

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Περαστικά ρε Παναγιώτη τώρα το είδα ρε φίλε...

Μακάρι να είναι το τελευταίο.
    Χα! Το πήρα το μωρό...

περαστικα φιλε μου - εσυ να εισαι καλα!

στο θεμα τωρα - καλυτερα που εκανε δηλωση μετα ο τυπος ,στην συγκεκριμενη περιπτωση
    αν εμενε και η αστυνομια κατεγραφε οτι ηταν σουρωμενος/'φτιαγμενος'ή δεν ξερω γω τι, τοτε θα ειχες μπλεξιματα με δικαστηρια κλπ για να παρεις τα λεφτα σου, μιας και η σφαλιστικη του δεν θα τον καλυπτε .....
    μιλαω παντα για την συγκεκριμενη περιπτωση- σε αλλες περιπτωσεις παντα περιμενουμε την αστυνομια -ακομα και οταν φταιμε!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. pou tha bro?
    από tassosrr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 22:03
  2. pou tha bro tin ermax basei panakidas
    από sakoulakis στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 10:00
  3. pou tha mporusa kai ego na vro to t shirt
    από GUZZISTA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2006, 07:38
  4. Pou tha kanete xristougenna ?
    από mairi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 22:11
  5. Exo Mia Idea Pou Tha Ithela Na Moirasto Mazi Sas....
    από Spike στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 21:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF