Λοιπόν άφησα την μικρή στο συνεργείο σήμερα θα ξερώ πότε θα είναι ετοιμη.Μου είπαν μόλις πάρω τα τιμολόγια (αφού πληρώσω από την τσέπη μου)να τα στείλω με φαξ στην ασφάλεια του και αυτή θα με πάρουν τηλ να μου πουν πότε να περάσω να πάρω τα λεφτά μου.Μαλακια μου που τον άφησα να φύγει το ξέρω απλά ΚΟΛΛΗΣΑ εκείνη την ωρα.Το επόμενο πρωί με πήρε αυτός τηλέφωνο και αφού με χιλιοεροτησε αν είμαι καλά μου είπε ότι έχει κάνει δήλωση και να πάρω την ασφάλεια του.
Οι τροχοί είναι ενταξει!Απο την στιγμή που αυτός δήλωσε ότι φταίει υπάρχει περίπτωση να μην πληρωθώ η να κάνουν Κανά 2μηνο?
Και κάτι άλλο
Κράνος ,γάντια φορούσα μπουφάν δεν έχω πάρει ακόμα!
Ποτε χωρις κρανος το ξερω ρε μαγκες !!!
ΥΓ.24 δεκεμβριου 2003 ενα μηνα φανταρος την ωρα που παιρνω το αδειοχαρτο χριστουγγενων μαθαινω οτι πεθανε ο πατερας μου.
25 δεκεμβριου 2004ενα μηνα πολιτης στις πεντε τα ξημερωματα τρακαρω με πουντο (εγω παπι)ραγισμα κλειδας .7 ραμματα στα ποδια.
2 Ιανουριου 2006 χωριζω με την κοπελα μου διχως καποιο λογο.(το πηρα παρα πολυ βαρια)
Φετος ειχα πει οτι τον δεκεμβριο δεν θα βγαινω κτλ κτλ.μια βδομαδα πριν τρακαρω εγω τρακαρε
ο αδερφος μου με το τουτου .δεν επαθε τιποτα αλλα ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ολα ειναι στο κεφαλι μας????