Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 134

Θέμα: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    το να τα χωσεις για προστατευτικο εξοπλισμο συμφωνω απολυτα.απλα ο καθενας αγοραζει κρανος,μπουφαν,κλπ. αναλογα με την τσεπη του.εγω παντως θεωρω πολυ γελοιο θεαμα καποιους "αναβατες" που καβαλανε μηχανηματα αξιας πολλων χιλαδων ευρω και να φορανε κρανακι αγορασμενο απο το πρακτικερ.
    +1000...αλλα και το αντιθετο...

επειδη καβαλανε το παπι αγοραζουν φτηνο κρανος γιατι το παπι δεν τρεχει..

εγω παντως με το παπι φοραω το shoei και ας εχω και ενα αρχαιο nolan..

το κτυπημα δεν αναγνωριζει ειδος μοτο...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Nα ριξω και εγω το σχολιο μου εδω: εχετε παρατηρησει και εσεις οτι οσο πιο "γυμνος" εξοπλιστικα ειναι ενας αναβατης τοσο πιο επικινδυνα οδηγαει (και ειδικα στην πολη; )

Βλεπω παιδια με φουλ δερματα και πηγαινουν προσεκτικα και συγκρατημενα στην πολη και παραεξω γρηγορα αλλα με σωστους ρυθμους (που δειχνουν οτι το ΕΧΟΥΝ).
    Ενω ατομα χωρις απολυτως τιποτα το καλοκαιρι (κανει κ ζεστη βλεπεις... ) και το χειμωνα με κουστουμακι η ενα μπουφαν αλλα στο κεφαλι τους ΣΤΑΘΕΡΑ τιποτα, και απο φαναρι σε φαναρι ανοιγουν λες και τους κηνυγαει ο Χανιμπαλ Λεκτερ κανοντας σουζες, παντιλικια κλπ κλπ. (Για παραεξω αφηστε το καλυτερα....)

Μερικες φορες πραγματικα νοιωθω ηλιθιος....
    Που μου παιρνει 10 λεπτα στο ξεκινημα και αλλα τοσα στο σταματημα για να βαλω/βγαλω εξοπλισμο -τοσο σε εμενα οσο και στον εκαστοτε συνεπιβατη μου, ενω βλεπω κατι αλλα τυπακια να μου ερχονται "αερατα" εξω απο την καφετερια και να πηδανε απο την σελα της μηχανης στους καναπεδες με κατι χαμογελα ΝΑ...
    Που αυτοι ειναι ατσαλακωτοι με τα ασπρα πουκαμισακια τους, ενω εγω παω καπου και ειμαι σαν crossover αλβανου μπετατζη με βρετανο πανκιο με το μισο μαλι κολλημενο στη μουρη και το υπολοιπο καγκελο προς ολες τις κατευθυνσεις, με ενα κατακοκκινο σημαδι ΝΑ στο κουτελο απο το κρανος, που χρειαζομαι αλλες 2 θεσεις για να αφησω τον εξοπλισμο μου κλπ κλπ...

Ξερω οτι κανω το σωστο, αλλα γυρω εχω βαρεθει να βλεπω τους περισσοτερους να κανουν το εντελως αντιθετο...
    Νίκος
    Open Horizons

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ξερω οτι κανω το σωστο, αλλα γυρω εχω βαρεθει να βλεπω τους περισσοτερους να κανουν το εντελως αντιθετο...
    Μια μέρα όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι θα είσαι ο πιο μόνιμα αρτιμελής θαμώνας στην καφετέρια που πας...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Μερικες φορες πραγματικα νοιωθω ηλιθιος....
    Που μου παιρνει 10 λεπτα στο ξεκινημα και αλλα τοσα στο σταματημα για να βαλω/βγαλω εξοπλισμο -τοσο σε εμενα οσο και στον εκαστοτε συνεπιβατη μου, ενω βλεπω κατι αλλα τυπακια να μου ερχονται "αερατα" εξω απο την καφετερια και να πηδανε απο την σελα της μηχανης στους καναπεδες με κατι χαμογελα ΝΑ...
    Που αυτοι ειναι ατσαλακωτοι με τα ασπρα πουκαμισακια τους, ενω εγω παω καπου και ειμαι σαν crossover αλβανου μπετατζη με βρετανο πανκιο με το μισο μαλι κολλημενο στη μουρη και το υπολοιπο καγκελο προς ολες τις κατευθυνσεις, με ενα κατακοκκινο σημαδι ΝΑ στο κουτελο απο το κρανος, που χρειαζομαι αλλες 2 θεσεις για να αφησω τον εξοπλισμο μου κλπ κλπ...

+1000000 Οντως και γω κανω πολυ ωρα να βγαλω κρανη γαντια και να τα κουβαλαω καθως προσπαθω να βαλω κξαι τα λουκετα της μηχανης οπου παω,χωρις ζελε στο μαλλι να ειμαι χυμα στο κυμα με το δερματινο στην καφετερια και το γελοιο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι?>Σε κοιταζουν σαν να εισαι απο αλλο πλανητη και πιθανως να σε κοροιδευουν κιολας,ειδικα κατι π@υτανακι@ που σε κοιτανε λες και εισαι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ επειδη τα κουβαλας ολα αυτα!Τι να πω ρε π@υστη μου ειμαστε πολυ πισω σε παιδεια σε τεοια πραγματα,αντι να σου πουν μπραβο που τα φορας σε χλευαζουν απο πανω!!ΕΛΕΟΣ!!!
    Keep spamming!!!:a13:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    γιατί αναζητείται την επιβράβευση απο δέκα - είκοσι μαλάκες για το τι κάνετε εσείς και νιώθετε ασφαλείς (είσαστε μάλλον ! ) ;

Οί τύποι που οδηγούν μηχανή χωρίς κράνος αλλά κατά τα άλλα με εξοπλισμό κανονικό , υπάγονται σε εκείνους που οδηγούν αυτοκίνητο με ABS, AirBags κτλ, αλλά χωρίς ζώνη.

Κανείς δεν τους έχει διδάξει πως ενα σώμα κινείται λόγω αδράνειας κατά την ώρα του ατυχήματος. Η τελευταία γενιά που είχε τέτοια μηνύματα απο ΜΜΕ, ήταν αυτή που είναι γύρω στα 30-35 τώρα. Όπου βλέπαμε στην τηλεόραση την μαμά με το παιδί στην αγκαλιά, να σκάνε στο παρμπρίζ, χωρίς ζώνη και το παιδάκι να φεύγει έξω και να το πατάει το αυτοκίνητο , κατά το φρενάρισμα του!

Η τον αναβάτη μηχανής που έβαζε κράνος χωρίς να δένει το λουράκι και στο τρακάρισμα να φεύγει το κράνος στον αέρα και ο δρόμος να γεμίζει αίματα....

Σοκαριστικό;... δυστυχώς σύμφωνα με έρευνα μόνο με αρνητικές εικόνες μπορέι να καταλάβει κάποιος και να του αποτυπωθεί η εικόνα σαν μάθημα. Ειδικά αν σκεφτούμε τώρα και τον απόλυτο βαθμό του νεο-Έλληνα στην εκπαίδευση του και τις γνώσεις του, νομίζω οτι μια καμπάνια με άκρως σοκαριστικά βίντεο , να ξαναέκανε καλό...

Για τους ακράνωτους συνανθρώπους μας.... μόνο ενα χιλιοειπωμένο παράδειγμα...

Πάρτε φόρα και σκάστε το κεφάλι σας, με ελεγχόμενη ταχύτητα και πορεία σε ενα ντουλάπι χωρίς κράνος και δείτε τι θα πάθετε. Πολλαπλασιάστε τώρα, επί 3-4 φορές την ταχύτητα, την ορμή περιστροφής του κρανίου και τους αστάθμητους παράγοντες κατά την πτώση (τριβή, πέτρες, σταθερά εμπόδια) και φανταστείτε το αποτέλεσμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Re: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Εχεις δει πολλους σοβαρους streetαδες να φορανε γαντια,δερματινα μπουφαν οπως λες και να εχουν ζελε στο μαλλι?
    Εγω ειδα δυο τετοιους με τουμπανα ss στα φαναρια της Βαρκιζας κ ο ενας μαλιστα εφυγε σουζατος με το ποδι πανο στην σελα.. Ως το Ριμπας πηγαν κ μετα αναστροφη..

Και ομως, ζουν αναμεσα μας..
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    +1000000 Οντως και γω κανω πολυ ωρα να βγαλω κρανη γαντια και να τα κουβαλαω καθως προσπαθω να βαλω κξαι τα λουκετα της μηχανης οπου παω,χωρις ζελε στο μαλλι να ειμαι χυμα στο κυμα με το δερματινο στην καφετερια και το γελοιο της υποθεσης ξερετε ποιο ειναι?>Σε κοιταζουν σαν να εισαι απο αλλο πλανητη και πιθανως να σε κοροιδευουν κιολας,ειδικα κατι π@υτανακι@ που σε κοιτανε λες και εισαι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ επειδη τα κουβαλας ολα αυτα!Τι να πω ρε π@υστη μου ειμαστε πολυ πισω σε παιδεια σε τεοια πραγματα,αντι να σου πουν μπραβο που τα φορας σε χλευαζουν απο πανω!!ΕΛΕΟΣ!!!
    καλα εσυ εχεις 600 παει κ ερχεται.εγω με το 125 εχω ακουσει ΤΑ κουλα.500 ευρω για κρανος?καλα εισαι πολυ μλκας φιλε.αφου παμε απ την παλια εθνικη,γιατι βαζεις κρανος?300 ευρω για το μπουφαν?125 εχεις οχι 1000αρα!σ ολα ειχα μεινει λιγο κ δν ηξερα τι να απαντησω.εχω κ αλλα παραδειγματα που δν μου ρχονται τωρα.

Re: Re: Tο χρήμα κάνει τον κάγκουρα ή ο κάγκουρας το χρήμα;

Να σε κραξω τωρα η μετα?Εχεις δει πολλους σοβαρους streetαδες να φορανε γαντια,δερματινα μπουφαν οπως λες και να εχουν ζελε στο μαλλι?Μηπως φορανε και κρανος βαρβατο συνηθως?μπερδευτηκς με την κατηγορια την δικη σου?την ον/off με το καπελακι το trendy για προστασια μην τους χαλασει το μαλλι απο τον αερα?Α ρε μαλακιες που πετατε μεσημεριατικα!!!Βρε φιλε μου ποιος σου ειπε οτι ειμαστε καγκουρες επειδη φοραμε τα δερματα και γαντια των 150ε?Μηπως λεω εγω τωρα τα φοραμε για προστασια?Κατι που δεν το γνωριζεις εσυ και η κατηγορια σου?ΑΑΑΑ και κατι αλλο!!Αν νομιζεις οτι ειμαστε πλουσιοι εμεις με τα ss εισαι πολυ γελασμενος φιλαρακι,αλλοι φορανε τα trendy κουστουμακια και τον ζελε στο κεφαλι,μηπως ειναι οι on/offακηδες λεω εγω?Σκεψου καλα τι μλκια ειπες πριν απαντησεις στα λεγομενα μου,παντα φιλικα,αλλα πολλες φορες λετε κατι μλκιες εδω μεσα ρε παιδια ελεος!!!Συγγνωμη αν θιγω καποιους αλλα και οι ιδιοι τα βλεπεται/ουμε καθε μερα στους δρομους
    Όπως τα πήρες με τις μ@μ@κιες που έγραψε το παληκάρι, δεν θα έπρεπε να τα πάρω και εγώ με τις δικές σου μ@μ@κιες για τους on/offaκηδες ρε φιλαράκο;;;;;

Όπως τα πήρες γιατί το παληκάρι έκανε το λάθος να γενικεύσει, το ίδιο δεν κάνεις και εσυ;;;;

Έχω δει τύπους με ss να πηγαίνουν στην εθνική με τζινάκι, παντόφλα και ακράνοτοι οχι μια και δύο φορές. Έχω δει και on/offαδες με την ίδια περιβολή να κάνουν τα ίδια. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν και αυτοί που τα κάνουν.

Αυτά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    με ενα κατακοκκινο σημαδι ΝΑ στο κουτελο απο το κρανος,
    εχεις παρει το κρανος λαθος νουμερο. Για κοιταξε το αυτο. Γιατι αμα σε παταει τοσο μαλλον θα σου φερνει και πονοκεφαλο.
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Ξεχασατε τους BMWδακηδες η μου φαινεται ;
    Φτου ρε πούστη μου...!!!

Χίλια συγγνώμη, Γιάννη μου
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    καλα εσυ εχεις 600 παει κ ερχεται.εγω με το 125 εχω ακουσει ΤΑ κουλα.500 ευρω για κρανος?καλα εισαι πολυ μλκας φιλε.αφου παμε απ την παλια εθνικη,γιατι βαζεις κρανος?300 ευρω για το μπουφαν?125 εχεις οχι 1000αρα!σ ολα ειχα μεινει λιγο κ δν ηξερα τι να απαντησω.εχω κ αλλα παραδειγματα που δν μου ρχονται τωρα.
    Μιλαμε σοβαρα τωρα;;; Τι ζωα κυκλοφορουν και εχουν το θρασος να λενε και τετοιες π@π@ρολογιες!!!
    Βασιλη αστους να λενε! ΕΣΥ κανεις το σωστο φιλε και εισαι αληθινος μοτοσυκλετιστης! Αυτα τα ζωα μετρανε τον εξοπλισμο απο το μεγεθος της μηχανης! Λες και το κρασπεδο θα κοιταξει τι μηχανη εχεις -οπως σωστα ειπε ενας συνοδοιπορος εδω πιο πριν.....

Ελα να βρεθουμε μια μερα να σου δωσω το εφταμισι να δουμε τι θα λενε μετα οι λ@λ@κες!!!!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
    εχεις παρει το κρανος λαθος νουμερο. Για κοιταξε το αυτο. Γιατι αμα σε παταει τοσο μαλλον θα σου φερνει και πονοκεφαλο.
    Φιλε, ναι δυστυχως ακομα και μια ωρα να το βαλω μου φερνει πονοκεφαλο και μαλιστα πολυ εντονο ...

Δυστυχως ομως δεν εχω επιλογες, διοτι εχω περιεργο σχημα κρανιου (βλεπε υδροκεφαλος), και ενω το κεφαλι μου ειναι για νο. 58 κρανος (οπως αυτο που φοραω τωρα), το κουτελο ειναι μεγαλο και "προεξεχει".
    Ετσι ενω σε κρανος νο. 60 το κουτελο βολευεται οκ (αν κ παλι κανει λιγο κοκκινισμα μετα απο ωρα οδηγησης), το υπολοιπο κεφαλι "κολυμπαει". Ετσι πηρα ενα 60αρι κρανος που τωρα μου ειναι σχεδον αχρηστο (εκατσαν και τα μαξιλαρακια βλεπεις...)

ΕΛΠΙΖΩ οτι το κρανος σιγα σιγα με τον καιρο θα ανοιξει και θα μου ειναι οκ στο κουτελο... Ηδη ειναι πολυ καλυτερα απο οταν το ειχα πρωτοπαρει (το εχω ενα μηνα τωρα)...
    Νίκος
    Open Horizons

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Φιλε, ναι δυστυχως ακομα και μια ωρα να το βαλω μου φερνει πονοκεφαλο και μαλιστα πολυ εντονο ...

Δυστυχως ομως δεν εχω επιλογες, διοτι εχω περιεργο σχημα κρανιου (βλεπε υδροκεφαλος), και ενω το κεφαλι μου ειναι για νο. 58 κρανος (οπως αυτο που φοραω τωρα), το κουτελο ειναι μεγαλο και "προεξεχει".
    Ετσι ενω σε κρανος νο. 60 το κουτελο βολευεται οκ (αν κ παλι κανει λιγο κοκκινισμα μετα απο ωρα οδηγησης), το υπολοιπο κεφαλι "κολυμπαει". Ετσι πηρα ενα 60αρι κρανος που τωρα μου ειναι σχεδον αχρηστο (εκατσαν και τα μαξιλαρακια βλεπεις...)

ΕΛΠΙΖΩ οτι το κρανος σιγα σιγα με τον καιρο θα ανοιξει και θα μου ειναι οκ στο κουτελο... Ηδη ειναι πολυ καλυτερα απο οταν το ειχα πρωτοπαρει (το εχω ενα μηνα τωρα)...
    μπορεις να παρεις κρανος π.χ Νο 60 και να βαλεις τα μαξηλαρακια του Νο 58...

στο δικο μου γινετε..

ειναι το shoei..x-spirit..(ολα βεβαια τα μαξηλαρακια ειναι αποσπομενα )

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αν και βγαινουμε εκτος θεματος, δεν μπορω να κανω αυτο που λες φιλε διοτι το κρανος το εχω αγορασει μολις ενα μηνα τωρα και κοστισε αρκετα και δεν λεει να το δωσω τωρα χανοντας αρκετα απο την τιμη του... Απο την αλλη σαν κρανος μου αρεσει πολυ και δεν θελω -ακομα- να το δωσω...

Αν δεν ανοιξει τελικα μετα απο μερικους μηνες θα το δωσω...
    Νίκος
    Open Horizons

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    [i]

Αν δεν ανοιξει τελικα μετα απο μερικους μηνες θα το δωσω... [/B]
    Φιλε μου δεν ξερωβ ποσο συχνα φορας το κρανος σου(οδηγεις τη μοτοσυκλετα) αλλα αν μετα απο 1 μηνα δεν εχει ανοιξει το κρανος και δεν σου καθετε καλα, δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι!!

Απλα θα συνηθισεις τον πονο!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Qiiz: Βρείτε τον κάγκουρα
    από vagtav στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2011, 12:01
  2. Έλληνας αναβάτης θα κάνει τον γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα
    από blackrose στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2011, 21:10
  3. Το χρημα ως χρεος