ΠΟΣΟ, ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Nα ητανε μονο στον δρομο οι καφροι....
Πανω απο το μαγαζι μου, πλενουν τα μπαλκονια τους και πετανε τα νερα στον κοσμο απο κατω.
Τα διαφημιστικα φυλλαδια που αφηνουν οι διανομεις, ανοιγουν την πορτα της πυλωτης και τα αραδιαζουν στο πεζοδρομιο.
Παρκαρουν οπου να'ναι τα κουτια τους στα πεζοδρομια, και δεν μπορει να περασει ο κοσμος με τα καροτσακια
Θελουν παντα να σου φανε την θεση στην ουρα
Και αλλα και αλλα και αλλα....
Γενικα, δειξε μου πως οδηγας, να σου ποιος εισαι!
Στην οδηγηση βγαινει ολος ο χαρακτηρας του ανθρωπου, για αυτο σκοτωνομαστε συνεχεια...
Μπουρτζοβλαχοι ολοι μας
Λέω κι εγώ, μήπως κάνω λάθος όταν βλέπω κόσμο να συμπεριφέρεται σαν καθίκια τελειωμένα στην οδήγηση πόσο καλύτεροι είναι σε ότι κάνουν στη ζωή τους όταν δεν σέβοντε στοιχειώδεις και αυτονόητους κανόνες που είναι αντικειμενικοί και ίδιοι για όλους μας και μάλιστα για να κάνουν τη ζωή (την καθημερινότητα) όλων μας, έστω λίγο καλύτερη, ευκολότερη.
Βλέπουμε διάφορα γύρω μας κάθε μέρα. Από το να πετάνε κάτω ένα σκουπίδι μέχρι τα χειρότερα που δεν χωράει συγχώρεση και δηλαδή τι, πρέπει κάθε φορά να υπάρχει δίπλα και κάποιος να τους πει το σωστό.
Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν πως κι εμείς μπορούμε να ξεφτιλίσουμε τα πάντα και χειρότερα από αυτούς και δεν το κάνουμε, γιατί? Γιατί είμαστε δειλοί? Γιατί είμαστε αθώοι ή μήπως επειδή θέλουμε να σεβόμαστε τον διπλανό μας.
Δηλαδή, κάθε μέρα να δερνόμαστε και να βριζόμαστε λες και δεν έχουμε τιποτά καλύτερο να κάνουμε στη ζωή μας για θέματα στοιχειώδη.
Τέσπα, εγώ τα παίρνω στο κρανίο και με τους οδηγούς που σε διασταύρωση με φανάρια, μένουν στη μέση της διασταύρωσης επειδή έχει κίνηση και μπλοκάρουν το άλλο πράσινο. Κι όταν πάς κοντά να τους δείξεις πως εμποσίζουν, σου κάνουν το κλασσικό νεύμα, "μα ο μπροστά δεν προχώρησε" σαν το πιο φυσιολογικό καφροπράγμα στον κόσμο.